blade_ Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Απαγοητευτηκα με το semaphone λογο γραφικά στο πληκτρολόγιο. Ακόμα πολλές φορες το λαμπακη μένει αναμενο λέτε να φταίει η rom ή ο kernel ; Θα τα δοκιμασω ολα! Απλα στην cm την τελευταια φορα που δοκιμασα μια δεν ανοιγει οταν εβαζες τα gapps το λαμπακι σβηνει μεσω της εφαρμογης του τι εννοεις γραφικα στο πληκτρολογιο?ο κερνελ δεν επεμβαινει σε τετοια πραματα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_tz Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Μπορει απλα να αντικαταστησει το mms.apk που πειραζει το Unicode. Κανενα app η αλλο πληκτρολογιο. Κατεβασα το MMS.apk που εχεις παραθεσει στις πρωτες σελιδες του θεματος... (γυρω στην 28 σελιδα αν θυμαμαι καλα) και το βαζω στο (φάκελος /system/app) κι οταν παω να το κανω εγκαταστση λεει οτι δεν γινεται...!! Θελει ρουτ...?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Κατεβασα το MMS.apk που εχεις παραθεσει στις πρωτες σελιδες του θεματος... (γυρω στην 28 σελιδα αν θυμαμαι καλα) και το βαζω στο (φάκελος /system/app) κι οταν παω να το κανω εγκαταστση λεει οτι δεν γινεται...!! Θελει ρουτ...?? Δεν είσαι root; Αν όχι πως πας να γράψεις στο system; Εννοείται πως πρέπει να είσαι root. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_tz Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Δεν είσαι root; Αν όχι πως πας να γράψεις στο system; Εννοείται πως πρέπει να είσαι root. Χμμμμ συγχωρεσε με για την ασχετοσυνη μου...!! :O:O:O Για να το ρουταρω ποιος ειναι ο πιο ευκολος οδηγος για εναν οχι και τοσο σχετικο...?!!? Υπαρχει καποιο λινκ ευκαιρο...?!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Χμμμμ συγχωρεσε με για την ασχετοσυνη μου...!! :O:O:O Για να το ρουταρω ποιος ειναι ο πιο ευκολος οδηγος για εναν οχι και τοσο σχετικο...?!!? Υπαρχει καποιο λινκ ευκαιρο...?!?! Καλά μην τρελαίνεσαι, δεν σε μαλωνω, αυθόρμητα το είπα. Βοήθεια δώσω θέλω αν μπορώ. Υπάρχει οδηγός εδώ στο myphone αλλά και με το toolkit που έχουν πει τα παιδιά σε προηγούμενες σελίδες. Κάνε το σχετικό search και θα τα βρεις όλα. ;-) Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grousso Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Παρατήρησα διακοπή του ήχου κατά την κλήση από το δίκτυο κινητής όταν τύχει να είναι ανοιχτό το skype και κάνει reconnect Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_tz Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 (edited) Καλά μην τρελαίνεσαι, δεν σε μαλωνω, αυθόρμητα το είπα. Βοήθεια δώσω θέλω αν μπορώ. Υπάρχει οδηγός εδώ στο myphone αλλά και με το toolkit που έχουν πει τα παιδιά σε προηγούμενες σελίδες. Κάνε το σχετικό search και θα τα βρεις όλα. ;-) Κατεβασα το toolkit 2.0.0.... ελπιζω να μην τρεχω σε εγγυησεις ακομα δεν το πηρα :Ρ Το λεω με την εννοια αν πατησω καποια λαθος επιλογη... :Ρ Edit Δεν μου βγαζει επιλογη οπως στο βιντεο tutorial για να ξεκλειδωσω το bootloader, ξερει κανεις γιατι...?!?! :/ Edit #2 Eβγαλα ακρη... :) Edited July 3, 2013 by Dimitris_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Εγώ έχω milestone 3 από την μέρα που βγήκε και δεν βλέπω καμία διαφορά. Το παίρνω πίσω!!! 8+ ώρες με Wi-Fi σε full χρήση και ακόμα στο 54% βρίσκεται. Μου φαίνεται εξαιρετική αυτονομία Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Το παίρνω πίσω!!! 8+ ώρες με Wi-Fi σε full χρήση και ακόμα στο 54% βρίσκεται. Μου φαίνεται εξαιρετική αυτονομία 8+ ωρες με συνεχη χρηση και εχεις 54% ακομα? Κατι δεν λετε καλα,δεν μπορει...εγω επιτηδες το λιωνω το μεσημερι στο facebook ωστε να τραβαει συνεχεια δεδομενα, και σε 2-2.30 ωρες, πεφτει 50%.... Κατι δεν παει καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 (edited) Το παίρνω πίσω!!! 8+ ώρες με Wi-Fi σε full χρήση και ακόμα στο 54% βρίσκεται. Μου φαίνεται εξαιρετική αυτονομία 8 ώρες SOT; ή γενικά ανοικτό; Edited July 3, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 καλησπερα παιδια εχω το nexus 7 μερες και τωρα μου κανει κατι πολυ παραξενα!παω να παρω τηλεφωνο και ξαφνικα κλεινει η οθονη η κληση συνεχιζεται κανονικα αλλα δεν μπορω ν ανοιξω την οθονη με το κουμπι power on και πρεπει να το πατησω πολες φορες για να ανοιξει παλι η οθονη και να τρματισω την κληση!! τι κουλο ειναι αυτο??! εχει συμβει σε αλλους? εχω στοκ ρομ και απο προγραματα τιποτα! μονο τον dolphin browser!υπαρχει λυση??!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Το παίρνω πίσω!!! 8+ ώρες με Wi-Fi σε full χρήση και ακόμα στο 54% βρίσκεται. Μου φαίνεται εξαιρετική αυτονομία 8 ωρες εννοεις ανοιχτο το wifi.Τωρα στις 8 ωρες εσυ το δουλευες κανα 2ωρο να φανταστω.Ετσι ναι εξηγειται.Και γω με Μ3 ειχα εξαιρετικη αυτονομια Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Απαγοητευτηκα με το semaphone λογο γραφικά στο πληκτρολόγιο. Ακόμα πολλές φορες το λαμπακη μένει αναμενο λέτε να φταίει η rom ή ο kernel ; Θα τα δοκιμασω ολα! Απλα στην cm την τελευταια φορα που δοκιμασα μια δεν ανοιγει οταν εβαζες τα gapps το λαμπακι σβηνει μεσω της εφαρμογης του τι εννοεις γραφικα στο πληκτρολογιο?ο κερνελ δεν επεμβαινει σε τετοια πραματα http://eikona.info/images/02211307451253130405.png Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 8 ωρες εννοεις ανοιχτο το wifi.Τωρα στις 8 ωρες εσυ το δουλευες κανα 2ωρο να φανταστω.Ετσι ναι εξηγειται.Και γω με Μ3 ειχα εξαιρετικη αυτονομια Το full χρήση που αναφέρω, το πρόσεξες; Οκ δεν λέω 100% για να μην είμαι απόλυτος, αλλά ήμουν από πάνω και έγραφα σε chat και fb, διάβαζα tapatalk forums, opera mobile sites . Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Το full χρήση που αναφέρω, το πρόσεξες; Οκ δεν λέω 100% για να μην είμαι απόλυτος, αλλά ήμουν από πάνω και έγραφα σε chat και fb, διάβαζα tapatalk forums, opera mobile sites . Ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα που εχουμε ομως...κατι δεν κολλαει. Εγω επιτηδες εχω καθισει 2 ωρες συνεχομενα στο facebook,σκρολαροντας πανω κατω συνεχεια ωστε να τραβαει δεδομενα....με σχεδον ολους τους κερνελς,στις 2 ωρες ειχε πεσει 50% Κατι δεν μου κολλαει με τα δικα σου νουμερα...μακαρι βεβαια να ναι ετσι γιατι ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Το full χρήση που αναφέρω, το πρόσεξες; Οκ δεν λέω 100% για να μην είμαι απόλυτος, αλλά ήμουν από πάνω και έγραφα σε chat και fb, διάβαζα tapatalk forums, opera mobile sites . Screens or didn't happen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Δεν εχω βγαλει πανω απο 3 ωρες SOT με πολυ FB και FB messenger...αλλα ειμαι με trinity τωρα και στα 1024 βγαζω και 1 με 1.30ωρα 2G κλησεις και κανα 40λεπτακι Real Racing 3!!Κουραστικα..CM και trinity...μεχρι την 5.0...αμαν ποια!! btw αν θελει κανεις το καινουργιο font απο 4.3 ας κοιταξει εδω Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 http://eikona.info/images/02211307451253130405.png που εχει επεμβει ακριβως?δε βλεπω κατι:confused: Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 που εχει επεμβει ακριβως?δε βλεπω κατι:confused: Εκεί στο πληκτρολόγιο το κενό για το τ9 έβαλα το SwiftKey και όλα μια χαρά τώρα! Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 και στο ξαναλεω.ο κερνελ δεν επεμβαινει ΠΟΥΘΕΝΑ στο κινητο,οσον αφορα το θεμα της εμφανισης Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Screens or didn't happen.[/quote Δεν εχω βγαλει πανω απο 3 ωρες SOT με πολυ FB και FB messenger...αλλα ειμαι με trinity τωρα και στα 1024 βγαζω και 1 με 1.30ωρα 2G κλησεις και κανα 40λεπτακι Real Racing 3!!Κουραστικα..CM και trinity...μεχρι την 5.0...αμαν ποια!! btw αν θελει κανεις το καινουργιο font απο 4.3 ας κοιταξει εδω Αυτο βοηθάει; [ATTACH]33956[/ATTACH] [ATTACH]33957[/ATTACH] Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Eδω βλεπω 3 ωρες οθονης.Ποιες ειναι οι 8 κατα τα λεγομενα σου?Ωρες οθονης μετρανε.Απο τις εικονες σου τοσο βγαζω και γω οπως κ οι περισσοτεροι. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Ειπα κι εγω θα δουμε κατι εξαιρετικο. 8 ωρες φουλ δεν ειναι, δεν θαχε idle. Thank you για τα screens. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 και μαλιστα οχι idle στην 3η θεση Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 8 ώρες δεν είναι η οθόνη ανοιχτή, αλλά πριν δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλω το 8ωρο της δουλειάς και να μην το βάλω στην φόρτιση. Τώρα βγάζω την μέρα άνετα και αυτό μετράει στην τελική. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts