Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Και εγω λεω να το δοκιμασω;).το ειχα και πιο παλια αλλα δεν ειχα δει διαφορα.ποιο κατεβαζουμε;το πρωτο ή το δευτερο?το ενα εχει 6,10 mb και το αλλο 5,90mb

λογικά το : harshkrnl build June-10 Linux 3.4.48 Link: DOWNLOAD

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα δοκιμάσω τον harsh γιατί με τον sema που έχω τελευταία το WiFi του έπεσε πολύ άσχημα. Στο μαγαζί που δουλεύω το wifi που μου έχει δώσει ο γείτονας έπιανε-δεν έπιανε παλιότερα και τώρα πλέον δεν το βρίσκει κάν...

Εδώ πολύ φοβάμαι οτι δεν είναι θέμα kernel αλλά κανάλι του router. Δε χάνεις να δοκιμάσεις βέβαια.

Και εγω λεω να το δοκιμασω;).το ειχα και πιο παλια αλλα δεν ειχα δει διαφορα.ποιο κατεβαζουμε;το πρωτο ή το δευτερο?το ενα εχει 6,10 mb και το αλλο 5,90mb

λογικά το : harshkrnl build June-10 Linux 3.4.48 Link: DOWNLOAD

Περισσότερες ώρες έχω δουλέψει την έκδοση της 15ης Μαΐου. Το πρωί είδα την καινούργια και πέρασα. Πάντως όπως λέει κι ο developer δεν υπάρχει σημαντική διαφορά και έτσι φαίνεται.

Στο μεταξύ νομίζω πως είναι το μοναδικό kernel που δεν ακούω το βουητό του ακουστικού. Πάλι λέω νομίζω γιατί έχω ένα θέμα υγείας, παίρνω φάρμακα και δεν το έχω ακόμα προσέξει σε απόλυτη ησυχία. Πείτε κι εσείς όσοι το δοκιμάσετε.

Edited by noisex

Εβαλα κι εγω harsh kernel...θετικες εντυπωσεις....πιο smooth ακομα και απο τον ματριξ...η διαφορα φανηκε ειδικα στην εφαρμογη του facebook..

Θελω να δω τι θα κανει με την αποδοση της μπαταριας

Τον έβαλα μόλις από περιέργεια και εγώ για να τον δοκιμασω είναι σίγουρα πολύ πιο smooth από Franco για να δούμε σπό μπαταρία τι λέει.. μια απορία μόνο στο trickster mod λέει ότι έχει minimum frequency 1026 αντί του 384 είναι σωστό άραγε αυτό; Edited by tonysac
Αντώνης

Τον έβαλα μόλις από περιέργεια και εγώ για να τον δοκιμασω είναι σίγουρα πολύ πόθο smooth από Franco για να δούμε σπό μπαταρία τι λέει.. μια απορία μόνο στο trickster mod λέει ότι έχει minimum frequency 1026 αντί του 384 είναι σωστό άραγε αυτό;

Ετσι λεει και σε μενα...

Αλλα με προγραμμα που βλεπω την cpu,γραφει 384

Ετσι λεει και σε μενα...

Αλλα με προγραμμα που βλεπω την cpu,γραφει 384

OK.. για καποιον που ρώτησε πιο πάνω ναι δουλεύει με touch control (paid)

Αντώνης

Η απάντηση σε αυτό που ρωτήσατε για το minimum freq είναι εδώ φίλοι: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=38328201

Για μπαταρία κάντε κι εσείς τις δοκιμές σας και το συζητάμε. Δεν θα ανησυχούσα πάντως. Είναι από τις 8 το πρωί, wifi με όλα τα synch on, (+falcon, twitter, keep, g+, maps, currents και δε συμμαζεύεται ), 45 λεπτά με Mobile data, με σήμα που έκανε "τραμπάλα" από 2g σε 3g, πολύ Tapatalk, κάποια στιγμή μετά έκανα nandroid, φλάσαρα την καινούργια έκδοση, update εφαρμογών από το play, 15 λεπτά κλήσεις κι αυτή τη στιγμή είναι στα 23% με 4 ώρες sot (rom paranoid).

Και θεωρώ οτι ακόμα δεν έχει πατήσει καλά το kernel. Μπορεί και καλύτερα τις επόμενες μέρες.

για να μην ξάχνουμε με τις ώρες το topic.....η μετάβαση γίνεται κανονικά ή πρέπει να περάσουμε πρώτα reset kernel ? ( από franco προς harsh )

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

για να μην ξάχνουμε με τις ώρες το topic.....η μετάβαση γίνεται κανονικά ή πρέπει να περάσουμε πρώτα reset kernel ? ( από franco προς harsh )

Εγω κανω dirty flash της ρομ καθε φορα που περναω κερνελ,για να μαι σιγουρος...

Αλλα ναι χρειαζεται οπωσδηποτε το reser kernel

Οπωσδήποτε reset kernel. Εγώ μάλιστα προτιμώ το zip με το original 4.2.2 kernel και όλα τα components από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=34825924

Και καλή ιδέα είναι κι ένα dirty flash rom και Gapps.

Εγω κανω dirty flash της ρομ καθε φορα που περναω κερνελ,για να μαι σιγουρος...

Αλλα ναι χρειαζεται οπωσδηποτε το reser kernel

δηλ την ρομ την ξαναπερνάς χωρίς wipe cache - wipe dalvik και μετά τον κέρνελ πάλι χωρίς τα 2 wipe ?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

δηλ την ρομ την ξαναπερνάς χωρίς wipe cache - wipe dalvik και μετά τον κέρνελ πάλι χωρίς τα 2 wipe ?

Κανω wipe cache και wipe dalvik

Μετα την ρομ,gapps,kernel και ειμαι ετοιμος

Κανω wipe cache και wipe dalvik

Μετα την ρομ,gapps,kernel και ειμαι ετοιμος

μάλιστα....gapps όμως γιατί ?

Ετσι πρεπει...ρομ και gapps παντα :)

οκ, δεκτό, εγώ βέβαια σε όποια μετάβαση κερνελ και να έχω κάνει gapps δεν ξαναπέρασα.......:rolleyes:

οκ, δεκτό, εγώ βέβαια σε όποια μετάβαση κερνελ και να έχω κάνει gapps δεν ξαναπέρασα.......:rolleyes:

Δεν το χω κανει ποτε αυτο...μπορει και να μην χρειαζονται ξανα τα gapps...οπου διαβαζω παντως για dirty flash λενε και gapps....δεν χανεις τπτ βεβαια να τα φλασαρεις...δεν παιρνει πολυ χρονο μπροστα στην ομαλη λειτουργια του κερνελ :)

Αναλόγως τις οδηγίες της εκάστοτε rom παιδιά. Αν η rom έχει ενσωματωμένα τα Gapps ή είναι από κάποιες που τα κρατάνε σε μνήμη δεν τα περνάς. Αν η rom απαιτεί να τα ξαναπερνάς σε κάθε φλασάρισμα το κάνεις.

Αναλόγως τις οδηγίες της εκάστοτε rom παιδιά. Αν η rom έχει ενσωματωμένα τα Gapps ή είναι από κάποιες που τα κρατάνε σε μνήμη δεν τα περνάς. Αν η rom απαιτεί να τα ξαναπερνάς σε κάθε φλασάρισμα το κάνεις.

Με ενσωματωμενα δεν εχω δει εγω :eek:

Οπως και να χει καλο ειναι να φλασαρεται και ρομ και gapps ξανα...

Πολλοι που ειχαν διαφορα θεματα,μολις τα ξαναπερασαν καλα,λυθηκαν τα προβληματα

ακολουθώντας τις νέες τάσεις του φόρουμ εδώ και λίγα λεπτά είμαι με harsh....για να δούμε τι θα δούμε :rolleyes::rolleyes:

Πέρασα και gapps να μην σας χαλάσω το χατήρι :)

Ετσι..ετσι !!!

Τετοια να βλεπουμε !! Δοκιμες σε κερνελς και εντυπωσεις!

Ειχα βαρεθει να βλεπω στο thread για το Franco :p

Κανω ενα τεστακι τωρα στον ΑΚ κερνελ.

Φορτισα το κινητο πληρως,ανοιξα bluetooth,wi-fi,συγχρονισμους,gps,nfc και το προγραμμα πλοηγησης Sygic.

Θα το αφησω με ανοιχτη οθονη ,οπως ειναι,μεχρι να φτασει η μπαταρια στο 5% και θα τραβηξω screenshot.

Θα ποσταρω αργοτερα μετρησεις και ρυθμισεις του κερνελ,για το τεστ αυτο.

Παραγωγικη δουλεια !! χεχε! :p

Καλησπερα και καλα φλασαρισματα σε ολους !! :)

OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@

1η διαφορά μεταξύ ινδου (harsh) και πορτογάλου ( franco ) κατά το ξεκλείδωμα ο πορτογάλος μου έκανε ένα απειροελαχιστο lag, στον ινδό δεν το βλέπω......

και συνεχίζω....

είναι συμβατές οι εφαρμογές faux display, display control, franko kernel updater.

Πράγμα που με άλλους δεν ...... ( sema -air κλπ )

και φυσικά το tc δουλευει υποδειγματικά !!!! ( σιγά που δεν θα το ανέφερα :) )

Edited by taliban

Φωτια πηρε απο χτες το νημα εδω!Χτες περασα τον ματριξ και μου φαινεται θα βαλω και γω τον Ινδο!Παντως εγω που περασα ματριξ πανω απο φρανκο δεν περασα reset ουτε dirty φλασαρισμα της ρομ.Δεν εχω προβλημα κανενα.Στον ινδο δεν εχω διαβασει ακομα οποτε μπορει και να το λεει.Επισης ξεκολλησαμε πολλοι απο τον πορτογαλλο πραγμα ισως καλο για να δουμε και τπτ διαφορετικο.Με ματριξ που κλεινω μια ημερολγιακη μερα τα παει περιφημα.Απο μπαταρια μεχρι στιγμης τα ιδια βλεπω,αρα θα δω 4 ωρες οθονη.Αλλα δεν μου λαγκαρει καθολου.Απο αυριο ισως βαλω και τον ινδο μιας και το δοκιμασατε κ σεις
Δημήτρης

Μόλις έβαλα τον harsh. Πρώτη εντύπωση είναι ότι το lag που είχα στο scrolling του tapatalk είναι το ίδιο, ίσως και χειρότερο από franco. Βέβαια είναι πολύ νωρίς για να κρίνω, θα περιμένω 2-3 μέρες να κάτσει καλά ο kernel.

Έκανα wipe cache, wipe dalvik, reset kernel, wipe cache, wipe dalvik και harsh kernel.

Πάντως μέχρι τώρα όσους δοκίμασα (franco, semaphore, harsh) είχαν lag στο tapatalk. Μπορεί να φταίει και η εφαρμογή, μέσα στην βδομάδα θα δοκιμάσω και matrix.

Σε δουλειά να βρισκόμαστε...:D:D:D

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)