Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Εγώ έβαλα από χθες να δοκιμάσω τον έλληνα. Σαν πρώτο κύκλο λειτουργίας δεν τα πήγε πολύ καλά στο θέμα μπαταρίας όμως θα τον αφήσω 3-4 κύκλους να δω πως θα πάει. Όσοι τον έχετε υπάρχει καμία επιλογή που πρέπει να αλλάξουμε στον semaphore manager για να έχουμε καλύτερη απόδοση? Και κανένα προφίλ με χρώματα αν έχει κάποιος ευπρόσδεκτα :)

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

βγείκε franco r153

εγώ με την 151 που την έβαλα προχτές μια χαρά την βλέπω για την 153 έχουμε νέα ;

Κάποια λαλακια είχε κάνει στην 152 και έβγαλε την 153 στο καπάκι, πάντως η 153 πάει λάδι, σκρολινγκ και απόκριση αγγίζει το τέλειο

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εδω τα screenshots απο τις μετρησεις του ΑΚ κερνελ.

Πρωτη μερα χθες,εβγαλε 8 ωρες και 15 λεπτα,με SOT πανω απο 5 - 5,5 ωρες, μεχρι που εφτασε 5% η μπαταρια και τραβηξα το screenshot 1.

Στη μεσαια εικονα,σε αυτες τις 8 ωρες και 15 λεπτα,η χρηση των cpu ηταν μινιμουμ,στα 384 MHz (63%) και λιγο στα 1512 ΜΗz (13%).

H χρηση περιλαμβανε internet browsing,internet downloading και Internet video streaming (με χρηση ΜΧ Player η Dolphin)

Wi-fi On,Bluetooth Off,3G/Δεδομενα Off,GPS Off,Συγχρονισμοι On και οι υπολοιπες εφαρμογες μου.

Στην τελευταια εικονα,ειναι η σημερινη χρηση μετα απο πληρη φορτιση το βραδυ,με

Wi-fi On,Bluetooth Off,3G/Δεδομενα Off,GPS Off,Συγχρονισμοι On

Το τηλ. απο τις 5:30 το πρωι μεχρι το μεσημερι που μπηκα σπιτι (15:10) εχασε μονο 3% στις 9 ωρες και 40 λεπτα !!

Αρα, απο deep sleep παει απολυτα περιφημα!!!

Μαξιμουμ θερμοκρασια χθες,καθως εβλεπα ταινιες Online,ηταν 51 βαθμοι.

Μινιμουμ (Τωρα) σε αδρανεια 34-35 βαθμοι.

Τcp Congestion : Vegas

Read Ahead Buffer:2048

Min Cpu:384Mhz

Max Cpu:1512MHz

Interactive Governor

Noop Scheduler

GPU Max Freq 400

Boost Voltage OFF

Lower Freq Undervolt 162500

Higher Freq Undervolt 125000

Nominal binned Chip.

Hotplug > Max Online Cpus 4,Min Online Cpus 1,suspend Freq 594000.

Mε αυτες τις ρυθμισεις δεν αντιμετωπισα FC's,Bootloops η κατι αλλο.

Ολα δειχνουν πως μαλλον θα τον κρατησω για βασικο κερνελ.

Ειδωμεν !!;)

Ειμαι με PA 3+,Radio .54. Αρα το Halo ΔΕΝ καταναλωνει μπαταρια (οπως νομιζα )!!!!!!

Επειδη με ενδιαφέρει το θέμα της θερμοκρασίας μπορείς να πεις τι κερνελ είχες πριν και τι θερμοκρασίες επιανες.Γιατί εγώ σε ταινίες κτλ. πιάνω 61+ βαθμούς με αποτέλεσμα η μπαταρία να εξαντλείται γρήγορα.

Κάποια λαλακια είχε κάνει στην 152 και έβγαλε την 153 στο καπάκι, πάντως η 153 πάει λάδι, σκρολινγκ και απόκριση αγγίζει το τέλειο

ωραία πάω για 153!

Digital-Doctor.blogspot.gr

Επειδη με ενδιαφέρει το θέμα της θερμοκρασίας μπορείς να πεις τι κερνελ είχες πριν και τι θερμοκρασίες επιανες.Γιατί εγώ σε ταινίες κτλ. πιάνω 61+ βαθμούς με αποτέλεσμα η μπαταρία να εξαντλείται γρήγορα.

Ημουν με Airkernel και επιανα max 55-56 βαθμους,αλλα undervolted οσο πηγαινε (μεχρι να ειμαι σταθερος) και τη θερμικη προστασια (Temperature Throttle) ενεργη.

Αλλα ειχε να κανει καθαρα με τη θερμοκρασια αυτο. (και οχι τοσο πολυ με την αυτονομια)

Ο Airkernel δεν εχει σχεση με τον Ak που δοκιμαζω τωρα,οσον αφορα την αυτονομια.

Ο 2ος ειναι καλυτερος.

OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@

Ok thanks για τις πληροφοριες.Πάντως εγώ με το τελευταιο του franco πρωτη φορά είδα τέτοιο scrolling στο facebook.Δεν κολλάει καθόλου! Edited by pank

Παιδιά διαφωνώ σε ότι αφορά στις τελευταίες εκδόσεις του Franco. Τις βρίσκω άθλιες και πραγματικά ότι χειρότερο έχει κυκλοφορήσει. Απορώ που λέτε οτι έχετε καταπληκτικό scrolling. Οκ. Δεν έχω fb για να κρίνω. Όμως στο falcon pro που πάντα είχε πολύ καλό έχει χαλάσει τόσο που δεν υπάρχει περίπτωση να το κρατήσω. Τελευταία ανεκτή έκδοση ήταν η r151. Από τη στιγμή που πήγε στη λογική των 2 πυρήνων δε μου έχει κάτσει καθόλου καλά και γενικώς βλέπω οτι κάπου το έχει χάσει. Οι παλιότερες εκδόσεις του ήταν καλύτερες. Δε ξέρω μήπως ξαναβάλω και r134 που γράφει κι ένας φίλος (συγγνώμη δε θυμάμαι τώρα).

Είμαι με τελευταία έκδοση paranoid (10/6). Ακόμα και το kernel της πάει καλύτερα.

Έβαλα matrix 9 και βλέπουμε.

Παιδιά διαφωνώ σε ότι αφορά στις τελευταίες εκδόσεις του Franco. Τις βρίσκω άθλιες και πραγματικά ότι χειρότερο έχει κυκλοφορήσει. Απορώ που λέτε οτι έχετε καταπληκτικό scrolling. Οκ. Δεν έχω fb για να κρίνω. Όμως στο falcon pro που πάντα είχε πολύ καλό έχει χαλάσει τόσο που δεν υπάρχει περίπτωση να το κρατήσω. Τελευταία ανεκτή έκδοση ήταν η r151. Από τη στιγμή που πήγε στη λογική των 2 πυρήνων δε μου έχει κάτσει καθόλου καλά και γενικώς βλέπω οτι κάπου το έχει χάσει. Οι παλιότερες εκδόσεις του ήταν καλύτερες. Δε ξέρω μήπως ξαναβάλω και r134 που γράφει κι ένας φίλος (συγγνώμη δε θυμάμαι τώρα).

Είμαι με τελευταία έκδοση paranoid (10/6). Ακόμα και το kernel της πάει καλύτερα.

Έβαλα matrix 9 και βλέπουμε.

Συμφωνώ και επαυξάνω.γύρνα στον 134 είναι με διαφορά ότι καλύτερο έχει βγάλει.Από εκεί και πέρα δοκίμασε πολλά νέα πράγματα αλλά τίποτα δεν του βγήκε.μαζί με τον prioxx το λέγαμε για τον 134.Σήμερα τον σούταρα και εγώ και γύρισα 134 γιατί μου την είχε δώσει με τα ξαφνικά reboot.άσε που η νέα εφαρμογή του είναι όλο fc's και δε μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά.Γενικά το έχει χάσει λίγο το παιχνίδι ο πορτογάλος μου φαίνεται.

με τον 153 δε μου εχει πεταξει ακομα τη σιμ,να δουμε,πως θα τα παει,ηταν πολυ εκνευριστικο αυτο
Vamos Aris

Συμφωνώ και επαυξάνω.γύρνα στον 134 είναι με διαφορά ότι καλύτερο έχει βγάλει.Από εκεί και πέρα δοκίμασε πολλά νέα πράγματα αλλά τίποτα δεν του βγήκε.μαζί με τον prioxx το λέγαμε για τον 134.Σήμερα τον σούταρα και εγώ και γύρισα 134 γιατί μου την είχε δώσει με τα ξαφνικά reboot.άσε που η νέα εφαρμογή του είναι όλο fc's και δε μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά.Γενικά το έχει χάσει λίγο το παιχνίδι ο πορτογάλος μου φαίνεται.

ότι είναι εκνευριστικό με τις κάθε τόσο εκδόσεις που βγάζει είναι......μήπως όμως υπάρχει ή βλέπεις κάποια θέματα σε σχέση με την pa που φοράς στο τηλ σου ? Γιατί στο δικό μου δεν είχα ποτέ με φράνκο reboot και άλλα τέτοια θέματα

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ότι είναι εκνευριστικό με τις κάθε τόσο εκδόσεις που βγάζει είναι......μήπως όμως υπάρχει ή βλέπεις κάποια θέματα σε σχέση με την pa που φοράς στο τηλ σου ? Γιατί στο δικό μου δεν είχα ποτέ με φράνκο reboot και άλλα τέτοια θέματα

Δεν εχω PA αλλα Carbon..Απο κει και περα δεν με ενοχλουν τοσο πολυ τα συχνα updates.Απο τη στιγμη που ειναι paid app το περιμενω κιολας να εχω υποστηριξη.Αυτο που με εχει χαλασει ειναι οτι συνεχεια κανει το ιδιο.Ο,τι κατεβασει η κουτρα του δλδ το κοτσαρει σαν test.img το δοκιμαζουν 5-6 συγκεκριμενα ατοομα και μετα βουρ στον κοσμο.Και μετα απο δυο μερες αντε νεο update γιατι ο προηγουμενος ειχε ενα derp κλπ..Μιλαω και στη γλωσσα του τρομαρα μου :lol: Μεχρι και χθες ειχα την Carbon 1,6 γιατι ηταν σταθεροτατη και περασα ολους του Franco kernel απο 102 και επειτα.Αυτα που εκανε με τους 151,152,153 δεν τα εκανε με κανεναν αλλο.Υποψιν ειμαι με fast binned chip το οποιο δοκιμασμενα σηκωνει μεχρι και -125 σε UV.Παντα για το δικο μου μιλαω.Εγω το ειχα -100 για σιγουρια.Χθες το βραδυ και ενω ημουνα και σε συμβαν και προσπαθουσα να επικοινωνησω με τον προισταμενο μου εκανε τα κουλα με την καρτα sim.Εβαλα τουλαχιστον 7:!: φορες τον ΣΩΣΤΟ ΚΩΔΙΚΟ και το τηλ αρνουταν πεισματικα να ανοιξει!Και προσεξε,δεν μου ελεγε καν οτι το pin ειναι λαθος.Αναγκαστηκα και το εκλεισα και το ξαναανοιξα για να παρει μπρος.Οι εφαρμογες ειναι οι ιδιες με αυτες που ειχα απο τοτε που το πηρα και πηγα απλα να παρω τηλεφωνο!Ε,σημερα τρελαθηκα περασα την τελευταια nightly της Carbon ( btw φοβερη ειδικα τα ribbons,βοηθαν σε μια clean homescreen οπως ακριβως την θελω δλδ) και 134 και ησυχασα!

Δεν εχω PA αλλα Carbon..Απο κει και περα δεν με ενοχλουν τοσο πολυ τα συχνα updates.Απο τη στιγμη που ειναι paid app το περιμενω κιολας να εχω υποστηριξη.Αυτο που με εχει χαλασει ειναι οτι συνεχεια κανει το ιδιο.Ο,τι κατεβασει η κουτρα του δλδ το κοτσαρει σαν test.img το δοκιμαζουν 5-6 συγκεκριμενα ατοομα και μετα βουρ στον κοσμο.Και μετα απο δυο μερες αντε νεο update γιατι ο προηγουμενος ειχε ενα derp κλπ..Μιλαω και στη γλωσσα του τρομαρα μου :lol: Μεχρι και χθες ειχα την Carbon 1,6 γιατι ηταν σταθεροτατη και περασα ολους του Franco kernel απο 102 και επειτα.Αυτα που εκανε με τους 151,152,153 δεν τα εκανε με κανεναν αλλο.Υποψιν ειμαι με fast binned chip το οποιο δοκιμασμενα σηκωνει μεχρι και -125 σε UV.Παντα για το δικο μου μιλαω.Εγω το ειχα -100 για σιγουρια.Χθες το βραδυ και ενω ημουνα και σε συμβαν και προσπαθουσα να επικοινωνησω με τον προισταμενο μου εκανε τα κουλα με την καρτα sim.Εβαλα τουλαχιστον 7:!: φορες τον ΣΩΣΤΟ ΚΩΔΙΚΟ και το τηλ αρνουταν πεισματικα να ανοιξει!Και προσεξε,δεν μου ελεγε καν οτι το pin ειναι λαθος.Αναγκαστηκα και το εκλεισα και το ξαναανοιξα για να παρει μπρος.Οι εφαρμογες ειναι οι ιδιες με αυτες που ειχα απο τοτε που το πηρα και πηγα απλα να παρω τηλεφωνο!Ε,σημερα τρελαθηκα περασα την τελευταια nightly της Carbon ( btw φοβερη ειδικα τα ribbons,βοηθαν σε μια clean homescreen οπως ακριβως την θελω δλδ) και 134 και ησυχασα!

Οντως μυστήριο......θα σου πρότεινα να τους ριξεις ένα pm με το συγκεκριμένο θέμα, λογικά θα ασχοληθεί και θα σου απαντήσει.

Τώρα μάλιστα, αν πήγες σε nightly της carbon θα βαρεθείς να φλασάρεις μέρα παρά μέρα :)

Οντως μυστήριο......θα σου πρότεινα να τους ριξεις ένα pm με το συγκεκριμένο θέμα, λογικά θα ασχοληθεί και θα σου απαντήσει.

Τώρα μάλιστα, αν πήγες σε nightly της carbon θα βαρεθείς να φλασάρεις μέρα παρά μέρα :)

Μπα,που μυαλο να κρατησω last_kmsg εκεινη τη στιγμη ετοιμος να το σπασω ημουνα :lol: Νταξ του τα εχουν πει και αλλοι ακριβως τα ιδια δεν ειμαι ο πρωτος.Οσο για τις nightlies δε το βλεπω,αφου με αρεσε αυτη και την σεταρα και οπως θελω δεν αλλαζω τωρα...Ετσι και αλλιως λιγα ειναι τα ψωμια μας,ολοι την 4.3 περιμενουμε :)

Εγώ με carbon 1.7 είμαι χωρίς προβλήματα.όπως έχουμε πει εδώ και καιρό φοράω 134 και δεν τον αλλαζω μέχρι να βγει η 4.3.επίσης δεν έχω δοκιμάσει αλλουνου κερνελ για να συγκρινω μιας και βαριεμαι αφού με καλύπτει αυτό που έχω. :D
Δημήτρης

εδώ βρήκα κάτι χρώματα του S4 απο xda για οποιον δεν το είδε στου Φράνκο το νήμα.αυτά έχω κ βλέπω να τα κραταω
Δημήτρης

εδώ βρήκα κάτι χρώματα του S4 απο xda για οποιον δεν το είδε στου Φράνκο το νήμα.αυτά έχω κ βλέπω να τα κραταω

Καλα ρε εχει κανα μηνα που στα λεγα.Τα ειχα βαλει με κατι χρωματα για pie.Φοβερα ειναι παντως μου αρεσει που ασημιζουν λιγο

Καλα ρε εχει κανα μηνα που στα λεγα.Τα ειχα βαλει με κατι χρωματα για pie.Φοβερα ειναι παντως μου αρεσει που ασημιζουν λιγο

Ναι εχεις δίκιο :p τα αφήνω γτ κ μένα μ αρέσουν αρκετά!

Δημήτρης

ένα που χρησιμοποιώ αρκετές μέρες τώρα είναι το παρακάτω

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1983153&d=1369250738

πολύ καλό και να πω την αλήθεια δεν βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορα με το s4

Καλος χρυσός ο Φρανκο...αλλα μονο με το hotplug ασχολείται..ποσο ακομα να το πειραξει?και δεν πειραζει τπτ αλλο..οποτε εβαλα faux και καραγουσταρω και boost volume και το eco mode απλα τα σπαει οταν δεν παιζω παιχνιδια..
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Μιας και η κουβέντα γυρνάει γύρω από τον Franco να πω και εγώ τη γνώμη μου μιας και τον φοραω από Δεκέμβρη και έχω βάλει όλες τις εκδόσεις του.. Από την στιγμή που αποφάσισε να παίξει με δυο πυρήνες και μετά δεν είμαι ικανοποιημένος νομίζω ότι με κορυφαία την r111 και r134 δύσκολα θα φτάσει πάλι στο ίδιο επίπεδο.. Σε αυτές τις τελευταίες εκδόσεις του παρατήρησα συχνά πυκνά drop στα data και που μου την έδωσε πολύ μιας και το internet μου είναι απαραίτητο λόγω δουλειάς.. τώρα είμαι με 134.. θα γυρναγα ευχαρίστως στην r111 αλλά έλα που τώρα δεν παίζει το touch control εκεί που δυστυχώς δεν μπορώ χωρίς αυτό μιας και το έχω συνηθίσει
Αντώνης

Ναι εχεις δίκιο :p τα αφήνω γτ κ μένα μ αρέσουν αρκετά!

Μιας και είσαι και εσύ με 134 o I/o scheduler είναι noop η deadline? Έχω την εντύπωση ότι ήταν noop αλλά ακόμα και μετά από clear app data μου βγάζει deadline και λέω μήπως δε θυμάμαι καλά.

Και εγώ μετά απo clear data deadline έχω ο noop ήρθε μερικές εκδόσεις μετά γύρω στο 150 μου φαίνεται άλλωστε ο deadline έχει ειπωθεί από τον franco ότι είναι ο αγαπημένος του αν και για αρκετο καιρό χρησιμοποίησε τον row
Αντώνης

Εδω ο πιο προσφατος (σημερινος) Flash Player................http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.63/install_flash_player_ics.apk
OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@

Μιας και είσαι και εσύ με 134 o I/o scheduler είναι noop η deadline? Έχω την εντύπωση ότι ήταν noop αλλά ακόμα και μετά από clear app data μου βγάζει deadline και λέω μήπως δε θυμάμαι καλά.

Deadline γράφει και μένα!λέω να ψαχτω σε αλλους κερνελ παντως

Δημήτρης

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)