taliban Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) για όσους έχουν πρόβλημα με το wifi , μάλλον βρέθηκε fix ..... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2300873 μετά από κάθε φλασάρισμα kernel ή ρομ θέλει πάλι φλασάρισμα το zip αυτό edit αααα και μην ξεχάσω....rebbot το router μετά το πέρασμα του fix Edited June 4, 2013 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Και πώς ακριβώς θα το έφτιαχνε;; Θα έβαζε.. υδρόψυξη;; :-) Αμα γυρισεις πολυ πισω ελεγε πως θα το κανει.Αλλα εξαφανιστηκε..Ουτε θυμαμαι ποιος ειναι Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Αμα γυρισεις πολυ πισω ελεγε πως θα το κανει.Αλλα εξαφανιστηκε..Ουτε θυμαμαι ποιος ειναι ένας είναι ο μεγάλος ΄΄παίκτης΄΄ εδώ μέσα, αλλά δεν λέω ποιος είναι γιατί θα ανοίξει πάλι κανένας off διάλογος .........:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Αλλος ενας εδωσε fix για το wifi https://www.dropbox.com/s/6ayzs8khxbj13ah/Shakyv0.4WIFIFINALLYFIXED.zip .Εγω δεν δοκιμαζω παντως.Θα περιμενω 6 μερουλες ακομα χαχα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 για την 4.3? και γω το ιδιο θα κανω,ας δουμε μια τι εκανε η μαμα google Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 ρε μην μασάτε και περάστε το λέμε, υπάρχουν μόνο θετικά σχόλια και λίγα ουδέτερα ( δεν είδαν καμιά διαφορά ) αρνητικά δεν έχει! 19-6 δεν είναι η ελευσή ? Πότε έγινε 10 ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 ρε μην μασάτε και περάστε το λέμε, υπάρχουν μόνο θετικά σχόλια και λίγα ουδέτερα ( δεν είδαν καμιά διαφορά ) αρνητικά δεν έχει! 19-6 δεν είναι η ελευσή ? Πότε έγινε 10 ? Θα πρότεινα να είσαι πιο προσεκτικός στις προτροπές σου. Υπήρχαν χρήστες που δήλωσαν προβλήματα πχ ότι το κινητό έγινε πιο αργό, ενώ κάποιος αναφέρθηκε και σε μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. Όπως και να έχει, θα πρότεινα ένα backup πρώτα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) Θα πρότεινα να είσαι πιο προσεκτικός στις προτροπές σου. Υπήρχαν χρήστες που δήλωσαν προβλήματα πχ ότι το κινητό έγινε πιο αργό, ενώ κάποιος αναφέρθηκε και σε μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. Όπως και να έχει, θα πρότεινα ένα backup πρώτα. Ouπς....εάν πράγματι έχει ποσταριστεί τέτοιο θέμα, πάω πάσο......δεν το πρόσεξα αν και νομίζω ότι τα διάβασα όλα ! Πάντως έχει και zip με τις default ρυθμίσεις στην 1η σελίδα σε περίπτωση που δεν δουλέψει σωστά στο poll 85% είδαν διαφορά από ίσως μέχρι σίγουρα και 15% δεν είδαν Edited June 4, 2013 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Με το wifi έχω το εξής αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι το ίδιο με το πρόβλημα που αναφέρουν άλλοι χρήστες: Ενώ το browsing δουλεύει άψογα, όταν ανοίγω το TuneIn radio τις μισές φορές έχω διακοπές διάρκειας 5-10 δευτερολέπτων παρόλο που έχω σήμα 2-3 γραμμές. Την ώρα της διακοπής βέβαια το wi-fi μοιάζει να αποσυνδέεται εντελώς και να ξανασυνδέεται. Δεν είναι θέμα σήματος γιατί όπως είχα ξαναγράψει, με το συγκεκριμένο κινητό έχω σήμα σε σημεία που όλα τα προηγούμενα κινητά μου δεν επιαναν καθόλου αλλά μάλλον συμπεριφοράς του wifi radio. Λέτε αξίζει να δοκιμάσω το παραπάνω patch-ακι ή να μην μπλέξω καλύτερα.... Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Στο κάνει σε άλλα;δηλαδή μήπως είναι συγκεκριμένα οί σταθμοί γιατί και εγώ έχω μόνο στο tune in αυτό το πρόβλημα.νομίζω ότι είναι πρόβλημα συγκεκριμένων σταθμοί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Matr1x v9 με usb OTG(!!!) is out!!! Αν δοκιμασει καποιος ας μας πει εντυπωσεις,εγω σιγουρα αυριο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Matr1x v9 με usb OTG(!!!) is out!!! Αν δοκιμασει καποιος ας μας πει εντυπωσεις,εγω σιγουρα αυριο! Χωρίς εξωτερική τροφοδοσία; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Χωρίς εξωτερική τροφοδοσία; Με εξωτερική τροφοδοσία.Τώρα το είδα και εγώ γιατί με έπιασε η περιέργεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Με νεο radio ,148 κερνελ και carbon 1.7, όλο το βράδυ δεν έχασα ουτε 1% σήμερα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Με ματριξ 9 και στοκ τον με ράδιο 48 ούτε και εγώ έχασα μισό %... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Στο κάνει σε άλλα;δηλαδή μήπως είναι συγκεκριμένα οί σταθμοί γιατί και εγώ έχω μόνο στο tune in αυτό το πρόβλημα.νομίζω ότι είναι πρόβλημα συγκεκριμένων σταθμοί Αυτή την εντύπωση έχω γιατί όπως είπα την ίδια στιγμή το browsing και οι υπόλοιπες εφαρμογές internet δουλεύουν αέρας και γιαυτό δεν το χα ψάξει περισσότερο. Άρα μάλλον δεν φταίει το τηλέφωνο οπότε το αφήνω στην ησυχία του! Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Όχι φίλε το tune in κάνει τις διακοπές...βασικά οι ελληνικοί σταθμοί.βασικά χτες άκουσα star fm,βλέπεις ειμαι από Χαλκιδική,και ΜΟΥ έσπασε τα νεύρα με τις διακοπές...Μετά έκανα τεστ με αμερικάνικο σταθμό και ούτε μία διακοπή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Με νεο radio ,148 κερνελ και carbon 1.7, όλο το βράδυ δεν έχασα ουτε 1% σήμερα. Πολύ όμορφα... Τί είχες ανοιχτό? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Πολύ όμορφα... Τί είχες ανοιχτό? Οι συγχρονισμοι είναι παντα on και σήμα 2g.στα recents κανονικά οτι υπήρχε δεν έκλεισα κάτι για να τα βρω το πρωί.το οτι δεν καίει στην αναμονή είναι σημαντικό. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 πολυ..εμενα μου τρωει δεκα για πλακα.πρεπει να βρω τι ειναι αυτο το rilj Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 πολυ..εμενα μου τρωει δεκα για πλακα.πρεπει να βρω τι ειναι αυτο το rilj Το σήμα είναι Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 στανταρ?οτι εχω θεμα με τη wind εχω... ξαναγυρισα σε φρανκο,μακραν οτι πιο smooth ειχα. και εκει θα μεινω:happy: Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 (edited) στανταρ?οτι εχω θεμα με τη wind εχω... ξαναγυρισα σε φρανκο,μακραν οτι πιο smooth ειχα. και εκει θα μεινω:happy: Δες και εδώ : http://forum.xda-developers.com/wiki/Wakelocks Επίσης φλασαρε το 48 radio που είναι το official, μπορεί να μη συνεργάζεται σωστά με το υπόλοιπο σύστημα. Edited June 5, 2013 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Το έκανα και βλέπουμε.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Επίσης υπάρχει ένα εργαλείο στο play που ελέγχει αυτό αλλά δεν είμαι σίγουρος αν δουλεύει σε μας, γράφει για preliminary support, αν θες ρίξε μια ματιά https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sibbor.getril Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts