taliban Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 [/img] με σέμα 1.2 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Βαζω παλο φωτο πριν κλεισει το κινητο. Ειμαι με ματριξ κερνελ εδω και 2-3 μερες...νομιζω ειναι οτι καλυτερο εχω βαλει για την μπαταρια. Σημερα ειμαι ολη μερα wifi στο facebook,λιγο 3g και καμια 10αρια κλησεις. Πιστευω ειναι πολυ καλα... Η αλήθεια είναι ότι είναι απλά καλά, από 4 ώρες και πάνω είναι πολύ καλά, αυτή είναι απόδοση στοκ. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Ουσιαστικα βλεπεις διαφορα στο 3g/H+...και γενικα στο σημα. Οι πιο πολλοι δεν βλεπουν διαφορα,αλλοι εχουν δει βελτιωση στην εναλλαγη του 3g σε Η αλλα και στην αναμονη του κινητου που πρεπει να γυρναει το σημα σε 3g....αυτα εχω διαβασει εγω χμ,θα δοκιμασω,ετσι κ αλλιως ενα απλο φλασαρισμα ειναι,οποιαδηποτε βελτιωση στο σημα,ευπροσδεκτη,αρκετα μας ταλαιπωρει η wind Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Καλό είναι να μας γράφετε και με ποια Rom είστε, εκτός από kernel. Είμαι με paranoid, τελευταίο semaphore με default ρυθμίσεις. Όλοι οι συγχρονισμοί ενεργοί, ακόμα και χάρτες, currents, keep, σε 2g, μόνιμα Wi-Fi. Για να μη σας κουράσω με screenshots, μέχρι στιγμής έχω αναμονή 8:55 ώρες, με sot 3 μισή και την μπαταρία στο 45%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 τι να πω δε ξερω. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Καπως υπολειτουργουνε τα data παλι σημερα.. Δεν ξερω αν κατι παιζει με το δικτυο της κοσμοτε εδω στην Περαια αλλα τοσες δευτερες στην λαικη μια χαρα δουλευε... blade εσυ τι δικτυο εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Καπως υπολειτουργουνε τα data παλι σημερα.. Δεν ξερω αν κατι παιζει με το δικτυο της κοσμοτε εδω στην Περαια αλλα τοσες δευτερες στην λαικη μια χαρα δουλευε... blade εσυ τι δικτυο εχεις; Επειδή κοιμάται το παλληκάρι σου απαντάω εγώ....wind :-) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Δεν μας κάνει δηλαδή... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Το θέμα με τον .54 είναι να δούμε αν αυτοί που είχαν πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις τώρα λύθηκε το θέμα τους. Εννοώ με 3G, όχι WiFi. Μα το πρόβλημα είναι με το wifi! Τώρα θα περάσω και γω και θα σας πω! Ryder, συγχωριανος? :p Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Μα το πρόβλημα είναι με το wifi! Τώρα θα περάσω και γω και θα σας πω! Ryder, συγχωριανος? :p Kαλημέρα μικρέ! Βρήκες την 54? στείλε το link όταν μπορέσεις :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Το μεσημέρι θα περάσω και γω την 54 γτ εκτός του σήματος πρέπει να καταναλώνει λιγότερο μπαταρία Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Καλημέρα φίλος, μόλις φλασαρα... Τα λινκς, είναι όν, οπότε μπορείτε να κατεβάσετε πατώντας πάνω στην έκδοση που σας ενδιαφέρει :) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Καλημέρα φίλος, μόλις φλασαρα... Τα λινκς, είναι όν, οπότε μπορείτε να κατεβάσετε πατώντας πάνω στην έκδοση που σας ενδιαφέρει :) ΜΕ την μία ρε θηρίο ????? wipe cache - dalvik έκανες ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 τιποτα,στο ψαχνο Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Πέρασα και εγώ το 54.άιντε να δούμε μήπως έχει κάτι διαφορετικό που να μπορούμε να το καταλάβουμε.ξαναγύρισα πάντως σε Franco 134. με διαφορά ο καλύτερος συνδυασμός μπαταρίας + απόδοσης. Υ.Γ. αν επιτέθηκα σε κάποιον και τον στενάχωρησα η φάνηκαν πολύ απαξιωτικά τα σχόλια μου, ειλικρινά συγγνώμη.κάποιες φορές ξεσπάμε και σε άτομα που δε μας φταίνε σε τίποτα λόγω άλλων παραγόντων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 εγω θα δω κανα 2 ακομα μερουλες πως τα παει ο σεμα και βλεπουμε..σημερα παντως εδω και λιγοτερο απο μια ωρα εχει φαει 11% χωρις να κανω κατι το ιδιαιτερο...θα δειξει μεχρι το βραδακι Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 εγω θα δω κανα 2 ακομα μερουλες πως τα παει ο σεμα και βλεπουμε..σημερα παντως εδω και λιγοτερο απο μια ωρα εχει φαει 11% χωρις να κανω κατι το ιδιαιτερο...θα δειξει μεχρι το βραδακι αφού στα λέω.... πάμε και μία από Matrix, δεν με ακούς........ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 θα το χαζεψουμε το κινητο! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 εγω θα δω κανα 2 ακομα μερουλες πως τα παει ο σεμα και βλεπουμε..σημερα παντως εδω και λιγοτερο απο μια ωρα εχει φαει 11% χωρις να κανω κατι το ιδιαιτερο...θα δειξει μεχρι το βραδακι αφού στα λέω.... πάμε και μία από Matrix, δεν με ακούς........ και εγώ πλέον με .54 αλλά πρώτα wipe cache - dalvik, άντε να δούμε τι θα δούμε Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Πέρασα και εγώ το 54.άιντε να δούμε μήπως έχει κάτι διαφορετικό που να μπορούμε να το καταλάβουμε.ξαναγύρισα πάντως σε Franco 134. με διαφορά ο καλύτερος συνδυασμός μπαταρίας + απόδοσης. Υ.Γ. αν επιτέθηκα σε κάποιον και τον στενάχωρησα η φάνηκαν πολύ απαξιωτικά τα σχόλια μου, ειλικρινά συγγνώμη.κάποιες φορές ξεσπάμε και σε άτομα που δε μας φταίνε σε τίποτα λόγω άλλων παραγόντων. Εχω περάσει όλους τους Franco nightly από τον 133 και μετά μέχρι τον 146 που είμαι τώρα. Πραγματικά δεν βλέπω καμία διαφορά μεταξύ τους και μου κάνει εντύπωση πώς μερικοί βλέπετε τόση διαφορά με προηγούμενους kernel. Να γίνονταν δοκιμές σε εργαστήριο οκ, αλλά με καθημερινή χρήση τι να καταλάβεις αφού δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Εχω περάσει όλους τους Franco nightly από τον 133 και μετά μέχρι τον 146 που είμαι τώρα. Πραγματικά δεν βλέπω καμία διαφορά μεταξύ τους και μου κάνει εντύπωση πώς μερικοί βλέπετε τόση διαφορά με προηγούμενους kernel. Να γίνονταν δοκιμές σε εργαστήριο οκ, αλλά με καθημερινή χρήση τι να καταλάβεις αφού δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά; Κοίτα να δεις.Επειδή η δική μου χρήση είναι κατά ενενήντα τοις εκατό ίδια πιστεύω ότι μπορώ να βάλω αξιόπιστα συμπεράσματα.Αυτό που είδα στον 134 σε σχέση με τους νεότερους είναι ότι κάνεις μια μικρή παραχώρηση στο θέμα επιδόσεις, αλλάκερδίζειςπολύ σε μπαταρία.βλέπω χαλαρά και άνετα πάνω από πέντε ώρες οθόνη και το κυριότερο δεν πέφτει σαν τρελή με το 3g.δοκίμασα να περάσω τις ρυθμίσεις του 134 και στις επόμενους αλλά δεν είδα αυτά τα νούμερα με τίποτα.Και στις επιδόσεις μη φανταστείς μεγάλη διαφορά.αν δεν κάνεις σοβαρό gaming πράγμα που εγώ δεν κάνω δεν θα καταλάβεις διαφορά.Για να καταλάβεις μια ώρα οθόνη=15% κατανάλωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 5 ώρες χαλαρά... Τίποτα σήμα έχεις? Είσαι πιο πολύ wifi? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Αυτό λέω.Είμαι μόνο με Wi-Fi και στην δουλειά και στο σπίτι.Αλλά ακόμα και εχθές πχ στην παραλία που ήμουνα με 3g έβγαλα τέσσερις και ώρες οθόνη.φωτεινότητα στο αυτόματο και uv -125 παντού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Ωραία θα ήταν να κρατούσε 5 ώρες με δεδομένα hsdpa on... :p Εγώ με 1h40m οθόνη και συνέχεια δεδομένα μου έχει μείνει 50%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Αυτό λέω.Είμαι μόνο με Wi-Fi και στην δουλειά και στο σπίτι.Αλλά ακόμα και εχθές πχ στην παραλία που ήμουνα με 3g έβγαλα τέσσερις και ώρες οθόνη.φωτεινότητα στο αυτόματο και uv -125 παντού. Οσον αφορά τον κερνελ 134 εχεις δίκιο.επίσης μου φάνηκε καλός κ ο 143 σε μπαταρία.όποιος αλλάξει radio ας πει αν βλέπει αλλαγές. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts