Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Οχι, δεν ειναι δικη του δουλεια.

Το tc ειναι του bponury.

O franco πειραζει τα modules οπως θελει για να γινει καλυτερο το kernel.

Καποιες εφαρμογες εκμεταλευονται αυτα τα modules για να λειτουργησουν (οπως το tc).

Γιατι να τον ενδιαφερει κατι τετοιο?

Ειναι 100% δουλεια αυτου που εχει φτιαξει το app που δε σου δουλευει να το κανει συμβατο παλι.

οκ, δεκτό, είχα την εντύπωση ότι ήταν δική του :)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω παντως δεν το χρησιμοποιω το touch.Θα το δοκιμασω ομως απο περιεργεια μολις ειναι συμβατο για το Μ2
Δημήτρης

133.??? Ποιος την έβαλε κ τι λέει??

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

την Μ2 την εβαλα γιατι η 127 μου ετρωγε πολυ μπαταρια.συνεχεια εβλεπα το android system να τρεχει.με την 125 ολα καλα,και τωρα με την Μ2 βλεπουμε
Vamos Aris

Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Με λύπη μου διαπίστωσα ότι με τις μαμά ρυθμίσεις εντελώς το κινητό (μόνο ροοτ το έχω ) έχει πρόβλημα σύνδεσης με διάφορα αξεσουάρ και συγκεκριμένα μιλάω για ακουστικά , ηχεία , ενισχυτή . όπου και να προσπάθησα να το συνδέσω ήχο βγάζει μόνο με τα προηγούμενα ακουστικά του Galaxy nexus ,και με κάτι κινέζικα της πλάκας , Με ένα φορητό ηχείο , με τον ενισχυτή στο Aux θέση δεν μπορεί να βγάλει τον ήχο. Μπορεί να μου πει κάποιος τι μπορεί να φταίει. Η συσκευή μου δεν έχει πρόβλημα γιατί άμα ήταν έτσι δεν θα έβγαζε πουθενά ήχο. όπως και ότι προσπάθησα να το συνδέσω με άλλο κινητό παίζει κανονικά .Και επίσης αν με κάποια αλλαγή κερνέλ αλλάζει κάτι ή με κάποια εφαρμογή ή με κάτι άλλο .
Goodbye Nexus --Welcome Iphone

παιδια κατι επειγον.ειμαι με carbon rom και franko .υπαρχει τροπος χωρις να παω σπιτι και να συνδεθω στον υπολογιστη να ξαναγυρισω μαμα?ρωταω επειδηειμαι εκτος καικαποιος θελει να αγορασει το τηλ αυτη τηστιγμη αλλα 1ον εχω μεσα πραγματα δικα μου που δενθελω να τα δει και δευτερον θα μπορεσει εκεινος μετα σπιτι να το κανει μαμα?υπαρχει backup μεσα στο τηλ?

μπορω να κανω reset απο το τηλ και να σβησω οτι εχω μεσα δικο μου και φυσικα τον λογαριασμο μου?

παιδια με την Paid εφαρμογη απο το play store του franco θα πρεπει ειμαι ροοτ και unlock η τα κανει τα παντα μονο του?

παιδια κατι επειγον.ειμαι με carbon rom και franko .υπαρχει τροπος χωρις να παω σπιτι και να συνδεθω στον υπολογιστη να ξαναγυρισω μαμα?ρωταω επειδηειμαι εκτος καικαποιος θελει να αγορασει το τηλ αυτη τηστιγμη αλλα 1ον εχω μεσα πραγματα δικα μου που δενθελω να τα δει και δευτερον θα μπορεσει εκεινος μετα σπιτι να το κανει μαμα?υπαρχει backup μεσα στο τηλ?

μπορω να κανω reset απο το τηλ και να σβησω οτι εχω μεσα δικο μου και φυσικα τον λογαριασμο μου?

Φοβάμαι πως είναι δύσκολο να το κάνεις εν κινήσει. Αν τυχόν έχεις nandroid back up της μαμίσιας Rom και μετά έκανες ένα factory reset.. Αλλά και πάλι δε θα του έδινες σωστή συσκευή. Θα έμεναν υπολείμματα εφαρμογών και πολύ περισσότερο ξεκλείδωτος ο bootloader.

Εκτός αν θέλει να το κρατήσει με franco και carbon. Σπίτι του εννοείται πως μπορεί με ένα toolkit να το επαναφέρει.

παιδια με την Paid εφαρμογη απο το play store του franco θα πρεπει ειμαι ροοτ και unlock η τα κανει τα παντα μονο του?

Ναι. Πρέπει να έχεις ξεκλειδώσει και ρουτάρει, για να πας παρακάτω.

Edited by noisex

Παράθεση από giabritsos >

Φοβάμαι πως είναι δύσκολο να το κάνεις εν κινήσει. Αν τυχόν έχεις nandroid back up της μαμίσιας Rom και μετά έκανες ένα factory reset.. Αλλά και πάλι δε θα του έδινες σωστή συσκευή. Θα έμεναν υπολείμματα εφαρμογών και πολύ περισσότερο ξεκλείδωτος ο bootloader.

Εκτός αν θέλει να το κρατήσει με franco και carbon.

αν θελει να μεινει με carbon και φανκο...τοτε.

1ον πως αφαιρω μονο οτι εχω δικο μου μεσα,πχ φωτο και τον λογαριασμο μου gmail.

2on θα μπορεσει αυτος μετα να το κανει μαμα ?η πρεπει εγω να το κανω στον υπολογιστη που το εκανα root?

παιζω απο σημερα με τα προφιλ που εχουν μπει στον φρανκο για τα χρωματα..οκ..δε τρελαθηκα με καποιο..υπαρχουν καποιες ρυθμισεις που βοηθανε τη φωτεινοτητα?
Vamos Aris

Παράθεση από giabritsos >

Εκτός αν θέλει να το κρατήσει με franco και carbon.

αν θελει να μεινει με carbon και φανκο...τοτε.

1ον πως αφαιρω μονο οτι εχω δικο μου μεσα,πχ φωτο και τον λογαριασμο μου gmail.

2on θα μπορεσει αυτος μετα να το κανει μαμα ?η πρεπει εγω να το κανω στον υπολογιστη που το εκανα root?

1) Σου απάντησα σε αυτό. Factory reset. Ελληνικά: ρυθμίσεις/Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά/επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Ή μέσω custom recovery απ' ευθείας.

2) Αν διαβάσει και διαθέσει λίγο χρόνο μπορεί να το κάνει με toolkit. Όπως το έκανες και εσύ.

Όσοι έχετε θέμα με φωτεινότητα κλπ. εγκαταστηστε το Lux

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vitocassisi.luxlite

Είναι απλως ένας πολύ καλυτερος ρυθμιστής φωτεινότητας, σε σχέση με την stock αυτοματη ρύθμιση φωτεινοτητας. Στο 90% του χρόνου βλέπεις σαν άνθρωπος την οθόνη και προσαρμόζεται ταχύτατα σε αλλαγές φωτεινότητας στο περιβαλλον. Θαύματα δεν κανει, δηλαδή μεσημέρι με κόντρα τον ήλιο απλως θα τερματίσει τη φωτεινότητα αμεσως.

Η φωτεινοτητα ρυθμιζεται μονο απτη φωτεινοτητα.

Aκομα με τις ρυθμισεις σου ειμαι οσον αφορα τα χρωματα.Εχεις κανει καποια αλλαγη?

Δημήτρης

Aκομα με τις ρυθμισεις σου ειμαι οσον αφορα τα χρωματα.Εχεις κανει καποια αλλαγη?

Kαμια, για τη χρηση που το ρυθμισα ειναι ικανοποιητικο. :)

Από σταθερότητα πως τα πάει ο κυρ-franco ρε παιδιά; Είχε καεί η γούνα μου με κάτι παλιότερους του, (όχι στο N4) όλο διόρθωνε τα προβλήματα και όλο νέα βγαίνανε και έχω μείνει με stock για την ώρα.
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Απο οταν πηρα το κινητο που ειχε βγαλει το r121 απο τοτε του καθιζω κατευθειαν οποιο καινουργιο βγαλει και δεν ειχα ουτε εχω κανενα προβλημα ....!

edit: Τον Στρατο ([KERNEL] Semaphore N4) τον βοηθαει ο Franco ...... Κατι καλο ετοιμαζουν .

Edited by georgekok97

Χρειάζομαι Full wipe/Factory reset για να τον περάσω σε stock ή μόνο τα 2 wipe φτάνουνε ώστε να μην έχω θέματα μετά;
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Απο οταν πηρα το κινητο που ειχε βγαλει το r121 απο τοτε του καθιζω κατευθειαν οποιο καινουργιο βγαλει και δεν ειχα ουτε εχω κανενα προβλημα ....!

edit: Τον Στρατο ([KERNEL] Semaphore N4) τον βοηθαει ο Franco ...... Κατι καλο ετοιμαζουν .

Αν διαβασεις το thread σημερα θα δεις οτι ειναι αμφιδρομο, σημερα τον βοηθαει ο Στρατος...

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Τελικά αρχίζω να πιστεύω ότι για το θέμα με την καθυστέρηση των ειδοποιήσεων ευθύνεται κυρίως ο kernel και ίσως μεγάλο ρόλο να παίζει και ο συνδυασμός rom+ kernel.

Είχα από την αρχή πρόβλημα με τις καθυστερήσεις (από το πρώτο λεπτό που άνοιξα τη συσκευή είχα βάλει CM+Franco), αλλά από χτες που πέρασα τον Franco Μ2, είτε αργούν πολύ περισσότερο απ' ότι συνήθως ή και δεν έρχονται καθόλου!!!!

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Έτοιμος κ ο 133..... Δεν τον προλαβαινουμε τον τυπο ρε παιδι μου....

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Έτοιμος κ ο 133..... Δεν τον προλαβαινουμε τον τυπο ρε παιδι μου....

Έχει βγει ο 134 ηδη..

Εγώ αν δεν δω τρελή διαφορά σε κάτι άλλο δεν θα φύγω απο τον Μ2

Δημήτρης

οι δύο τελευταίοι nightly έχουν καλύτερη διαχείριση μπαταρίας από τους milestone με pa

Δεν ξερω,εγω παρατηρησα καλυτερη μπαταρια με 127 παρα με M2.Βεβαια θελω να κανω καποιες φορτισεις ακομα για να ειμαι κ σιγουρος

Δημήτρης

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)