Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Το οποίο το είχε εξαρχής ή μετά που το ξεκλείδωσες και πέρασες custom rom?

Δυστυχώς το είχε εξαρχής, το παρατήρησα χθες πριν το ξεκλειδώσω !

Υπάρχει ολόκληρο θρεντ στο xda με αυτο. Αλλοι έχουν θέμα με το wifi, αλλοι με τα δεδομένα και μερικοί που είμαστε πιο τυχεροί και με τα δύο !

@αλεξκλοουν: δηλαδη αν φλασάρω είτε το ένα είτε το άλλο έχω το ίδιο αποτέλεσμα ;

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δυστυχώς το είχε εξαρχής, το παρατήρησα χθες πριν το ξεκλειδώσω !

Υπάρχει ολόκληρο θρεντ στο xda με αυτο. Αλλοι έχουν θέμα με το wifi, αλλοι με τα δεδομένα και μερικοί που είμαστε πιο τυχεροί και με τα δύο !

@αλεξκλοουν: δηλαδη αν φλασάρω είτε το ένα είτε το άλλο έχω το ίδιο αποτέλεσμα ;

τωρα που το λες και μενα κατι φορες κλεινουν τα δεδομενα και πρεπει να κανω επανεκκινηση...

και φαντασου δεν ειμαι με στοκ ρομ....φοραω την παρανοιντ.

εγω τα παντα τα κανω με zip...νομιζω ειναι καλυτερα μεσω του recovery:)

τωρα που το λες και μενα κατι φορες κλεινουν τα δεδομενα και πρεπει να κανω επανεκκινηση...

και φαντασου δεν ειμαι με στοκ ρομ....φοραω την παρανοιντ.

εγω τα παντα τα κανω με zip...νομιζω ειναι καλυτερα μεσω του recovery:)

Στο xda λένε ότι είναι κάποιο θέμα του qualcomm wifi και οτι και περιμένουν fix απο την εταιρεία. Οπότε μάλλον σε όλους συμβαίνει απλά δε το παρατηρούν όλοι γιατί υπάρχουν 1.000.000 διαφορετικά σενάρια χρήσης και χρήστες που δεν καταλαβαίνουν τα πάντα !

Σε λίγο θα δοκιμάσω το 3ο φλασαρισμα με υποτιθέμενο fix. Για να δουμε

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

και μενα κανει αυτο με το wifi αλλα οχι στο 10λεπτο...στην μια ωρα κι αν...

το αρχειο .img φλασαρεται απο τι ξερω σε fastboot mode ενω το zip μεσα απο το recovery mode

μια ωρα?ειπαμε...μηπως κατι δεν εχεις κανει καλα?τσεκαρε λιγο τις ρυθμισεις σου..

Vamos Aris

μια ωρα?ειπαμε...μηπως κατι δεν εχεις κανει καλα?τσεκαρε λιγο τις ρυθμισεις σου..

Δεν το κανει παντα...

Τι μπορω να δω? Στις ρυθμισεις του wifi εχω βαλει παντα ενεργο να ειναι...

Λοιπον.Πρεπει να κατσω να γραψω εναν οδηγο για βελτιωση της μπαταριας του Nexus 4.Πρωτο πρωτο θα γραψω : ''ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΤΕ Franco Kernel''

Μετα μη κανετε τπτ,απλα χρησιμοποιηστε το τηλ σας :p

Με r127 οι 5 ωρες SOT βγαινουν για πλακα.Μα για πλακα ομως.Ακομα και σε gaming οι επιδοσεις ειναι απο αλλο πλανητη.Ειναι λες και η μπαταρια εγινε ξαφνικα 2600ma.Το βραδυ ξανα ανεβαζω SS

Λοιπον.Πρεπει να κατσω να γραψω εναν οδηγο για βελτιωση της μπαταριας του Nexus 4.Πρωτο πρωτο θα γραψω : ''ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΤΕ Franco Kernel''

Μετα μη κανετε τπτ,απλα χρησιμοποιηστε το τηλ σας :p

Με r127 οι 5 ωρες SOT βγαινουν για πλακα.Μα για πλακα ομως.Ακομα και σε gaming οι επιδοσεις ειναι απο αλλο πλανητη.Ειναι λες και η μπαταρια εγινε ξαφνικα 2600ma.Το βραδυ ξανα ανεβαζω SS

Ποση διαρκεια μενει το κινητο μεχρι να το φορτισεις?Μου κραταει μεσο ορο οτι και να κανω 3,5 ωρες με 4 ωρες max,ειδικα αμα παιζω real racing ή dungeons.Τωρα να φτασει 1% αντε να παει 4,5 ωρες αλλα δεν το βλεπω.Τον ιδιο κερνελ εχουμε κ ρομ.Απο εφαρμογες δεν νομιζω οτι εχω κατι που τρωει παραπανω

Δημήτρης

Ποση διαρκεια μενει το κινητο μεχρι να το φορτισεις?Μου κραταει μεσο ορο οτι και να κανω 3,5 ωρες με 4 ωρες max,ειδικα αμα παιζω real racing ή dungeons.Τωρα να φτασει 1% αντε να παει 4,5 ωρες αλλα δεν το βλεπω.Τον ιδιο κερνελ εχουμε κ ρομ.Απο εφαρμογες δεν νομιζω οτι εχω κατι που τρωει παραπανω

Αυτη τη στιγμη ειμαι με 4 ωρες και 35 λεπτα και εχω 12%. Τις 5 τις πιανω ανετα.50 λεπτα κλησεις,φωτεινοτητα στο auto,παντα 2g,ολο με wifi και sync,και ειμαι ακριβως στη 1 ημερα με 7 ωρες υπνο.Κοιτα και εγω οταν το ελιωσα προχθες στο RR3 καμια ωριτσα μου βγαλε 3 και 50.Χωρις gaming δεν τελειωνει απλα.Περιπου 14% για 1 ωρα οθονη με παει.Και με youtube videos μεσα.

Αυτη τη στιγμη ειμαι με 4 ωρες και 35 λεπτα και εχω 12%. Τις 5 τις πιανω ανετα.50 λεπτα κλησεις,φωτεινοτητα στο auto,παντα 2g,ολο με wifi και sync,και ειμαι ακριβως στη 1 ημερα με 7 ωρες υπνο.Κοιτα και εγω οταν το ελιωσα προχθες στο RR3 καμια ωριτσα μου βγαλε 3 και 50.Χωρις gaming δεν τελειωνει απλα.Περιπου 14% για 1 ωρα οθονη με παει.Και με youtube videos μεσα.

Δεν μπαινεις με 3g kauoloy ολη την ημερα?Εμενα γιαυτο δεν πιανei 5 ωρες.Οταν ειμαι με wifi παιζει να πιανω σαν τα δικα σου.Εβαλα και τον κερνελ τον τελευταιο που εχει δωσει για τεστ αλλα δεν ειδα διαφορα στην αφη.Βεβαια ειναι κ θεμα χεριου,μπορει ναμαι αναισθητος :lol:

Δημήτρης

Δεν μπαινεις με 3g kauoloy ολη την ημερα?Εμενα γιαυτο δεν πιανω 5 ωρες.Οταν ειμαι με wifi παιζει να πιανω σαν τα δικα σου.Εβαλα και τον κερνελ τον τελευταιο που εχει δωσει για τεστ αλλα δεν ειδα διαφορα στην αφη.Βεβαια ειναι κ θεμα χεριου,μπορει ναμαι αναισθητος :lol:

Δε μπαινω γιατι στη δουλεια ειμαι με wifi,το ιδιο και σπιτι.Ε και οπου και να παω στο νησι ολοι εχουν wifi.Τα καλα της επαρχιας :)

Μπα λεω να αραξω τωρα στον 127 γιατι με ψιλοκουρασε ο τυπας.Καθε μερα με το που ανοιγω το thread του και βλεπω update φρικαρω.Βασικα θα περιμενω τον Μ2 που θα ειναι αυτος που λες (ο rc1) και τελος.Εκτος και αν κανει κανα κουφο ξερω γω.

Δε μπαινω γιατι στη δουλεια ειμαι με wifi,το ιδιο και σπιτι.Ε και οπου και να παω στο νησι ολοι εχουν wifi.Τα καλα της επαρχιας :)

Μπα λεω να αραξω τωρα στον 127 γιατι με ψιλοκουρασε ο τυπας.Καθε μερα με το που ανοιγω το thread του και βλεπω update φρικαρω.Βασικα θα περιμενω τον Μ2 που θα ειναι αυτος που λες (ο rc1) και τελος.Εκτος και αν κανει κανα κουφο ξερω γω.

Kαλα φαντασου να βγει το android 5,μετα θα εχουμε παλι απο την αρχη κερνελ.Απο το 1 μεχρι οπου φτασει.Τα ιδια παντελη μου τα ιδια παντελακη μου!Αλλα ναι ο 127 ειναι πολυ καλος και θα περασω κ επισημα τον Μ2 που λεει.Μετα αμα δεν φτιαχτει κατι σημαντικο δεν ξαναλλαζω.το κινητό πάντως είναι απίστευτο.λίγο καλύτερη κάμερα αμα είχε θα ειμασταν αρχηγοί.

Edited by prioxxx
Δημήτρης

Kαλα φαντασου να βγει το android 5,μετα θα εχουμε παλι απο την αρχη κερνελ.Απο το 1 μεχρι οπου φτασει.Τα ιδια παντελη μου τα ιδια παντελακη μου!Αλλα ναι ο 127 ειναι πολυ καλος και θα περασω κ επισημα τον Μ2 που λεει.Μετα αμα δεν φτιαχτει κατι σημαντικο δεν ξαναλλαζω.το κινητό πάντως είναι απίστευτο.λίγο καλύτερη κάμερα αμα είχε θα ειμασταν αρχηγοί.

Και δεν αργει η 5 απο οτι διαβαζω.Νταξ η καμερα δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα για καμερα κινητου ειναι μια χαρα πιστευω.Ειδικα με HDR βγαζει αξιοπρεπεις φωτογραφιες.Για facebook κλπ δεν το συζηταμε καν,τελειες φωτο βγαζει.Εμενα μου λειπει το OTG

Καλησπέρα,φλάσαρα ParanoidAndroid stable 3.15 κανονικά με τη διαδικασία που προτείνει το xda (wipe κτλ) την πρώτη φορά δεν μπούταρε ποτέ.Ξαναφλασαρα,τη 2η ολα οκ,έκανε και backup απο το google play τις εφαρμογες αλλα μερικες ενω ειναι εγκατεστημενες δεν τις εμφανιζει στο drawer.Μέσα από το search τις βρίσκει κανονικά και λειτουργούν μια χαρα.

Δοκίμασα και reinstall χωρίς επιτυχια.Σορυ αν εχει ξαναναφερθει,εψαξα αλλα δε βρηκα κατι.Υπαρχει λυση;Μπας και γλυτωσω το ξαναμαναφλασαρισμα και στησιμο

Μηπως ειναι google apps?μετα τη ρομ φλασαρες και το gapps zip?

Ναι,το φλασαρα οπως λεει το guide στο PA thread.Τα gapps εμφανιζονται κανονικα ολα,εκτος απο το google keep,αλλες εφαρμογες που δεν εμφανιζονται ειναι το battery calibration,το Goo updater.Στο path Settings/Apps/Downloaded εμφανιζονται κανονικα

Ναι,το φλασαρα οπως λεει το guide στο PA thread.Τα gapps εμφανιζονται κανονικα ολα,εκτος απο το google keep,αλλες εφαρμογες που δεν εμφανιζονται ειναι το battery calibration,το Goo updater.Στο path Settings/Apps/Downloaded εμφανιζονται κανονικα

περιεργο αυτο που λες....εγω ειχα xylon και πηγα στην paranoid χωρις κανενα προβλημα.

αν δεν βαριεσαι γυρνα σε στοκ με την βοηθεια του toolkit και μετα ροοταρε,βαλε recovery και περνα paranoid.

το χα κανει κι εγω αυτο καποια στιγμη και μου ειχαν σβηστει τα ΠΑΝΤΑ ακομα και η εσωτερικη μνημη,απο τι θυμαμαι...

ισως εχει μεινει 'σαβουρα' στο κινητο και δημιουργει προβλημα

edit: με τι recovery το κανες το flasarisma??

περιεργο αυτο που λες....εγω ειχα xylon και πηγα στην paranoid χωρις κανενα προβλημα.

αν δεν βαριεσαι γυρνα σε στοκ με την βοηθεια του toolkit και μετα ροοταρε,βαλε recovery και περνα paranoid.

το χα κανει κι εγω αυτο καποια στιγμη και μου ειχαν σβηστει τα ΠΑΝΤΑ ακομα και η εσωτερικη μνημη,απο τι θυμαμαι...

ισως εχει μεινει 'σαβουρα' στο κινητο και δημιουργει προβλημα

edit: με τι recovery το κανες το flasarisma??

Απο στοκ ειμαι,οπως ακριβως τα λες,ρουταρισμενος κτλ, με TWRP. Εκανα factory reset πριν την περασω την PA οπως το λεει στο guide (δε το γλυτωνω μ φαινεται)

Απο στοκ ειμαι,οπως ακριβως τα λες,ρουταρισμενος κτλ, με TWRP. Εκανα factory reset πριν την περασω την PA οπως το λεει στο guide (δε το γλυτωνω μ φαινεται)

εκανες ολα τα wipes? factory/data, system, dalvik, cache ????:D

Tα έκανα όλα όπως έπρεπε, τελικά άλλο ήταν το πρόβλημα.Στο Nova Launcher -που χρησιμοποιώ- είχε τικαρισμένες μόνο του στο Hide apps 5 6 εφαρμογές,τις ξεκανα και ολα ΟΚ.Όποτε του ρθει κανει hide και καμια καινουρια εφαρμογη που κάνω εγκατάσταση,έτσι για το κέφι,τέλοσπαντων all well ends well.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια (:

Tα έκανα όλα όπως έπρεπε, τελικά άλλο ήταν το πρόβλημα.Στο Nova Launcher -που χρησιμοποιώ- είχε τικαρισμένες μόνο του στο Hide apps 5 6 εφαρμογές,τις ξεκανα και ολα ΟΚ.Όποτε του ρθει κανει hide και καμια καινουρια εφαρμογη που κάνω εγκατάσταση,έτσι για το κέφι,τέλοσπαντων all well ends well.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια (:

χαχα την πατησαμε απο launcher δηλαδη???:p

ολα καλα λοιπον

εβαλες και franco να φανταστω???:)

Επειδή έχω περάσει ένα σωρό fixes στο κινητό ( και κανένα δε δούλεψε ) και τα λοιπά, αν φλασάρω το ορίτζιναλ λογισμικό όλα αυτά παίρνουν πόδι ή πρέπει να κάνω και τίποτα άλλο ;

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδή έχω περάσει ένα σωρό fixes στο κινητό ( και κανένα δε δούλεψε ) και τα λοιπά, αν φλασάρω το ορίτζιναλ λογισμικό όλα αυτά παίρνουν πόδι ή πρέπει να κάνω και τίποτα άλλο ;

Φευγουν ολα

Δημήτρης

χαχα την πατησαμε απο launcher δηλαδη???:p

ολα καλα λοιπον

εβαλες και franco να φανταστω???:)

φρανκο ειχα και στη στοκ και την ξαναεβαλα τωρα,δεν ξεπερνιουνται οι ρυθμισεις "AMOLED" για την οθονη

παντως τετοιες ωρες οθονης που λετε με στοκ..λιγο δυσκολα..με τι σημα κινητης το καταφερνετε?
Vamos Aris

Το κινητό το παίρνω σε λίγες μέρες.

Για ροοτ βρήκα οδηγό.

Για να περάσω Franko kernel έχουμε κάποιο link?

Αυτό κάνει και undervoltage?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)