prioxxx Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 αυτα αφου βαλουμε τον κερνελ του? ή αγοραζεις την εφαρμογη και τα κανεις μεσα απο αυτην ή φλασαρεις το ζιπ μεσω recovery.Aπλα θα εχεις τις προτεινομενες ρυθμισεις.Μονο με την εφαρμογη θα μπορεις να κανεις και άλλα πραγματα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Για να δουμε τι θα φτιαξει ο πατριωτης... Στο SGS εχει γραψει ιστορια παντως! Ευχομαι τα καλυτερα και εδω! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2232898 Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Για να δουμε τι θα φτιαξει ο πατριωτης... Στο SGS εχει γραψει ιστορια παντως! Ευχομαι τα καλυτερα και εδω! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2232898 Βασει λογικης θα μαγεψει και απο δω :D Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Εγώ ήδη τον πέρασα, δεν δουλεύει η εφαρμογή touch control που για μένα είναι από τις πιο βασικές, ελπίζω να το διορθώσει σύντομα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 (edited) Εγώ ήδη τον πέρασα, δεν δουλεύει η εφαρμογή touch control που για μένα είναι από τις πιο βασικές, ελπίζω να το διορθώσει σύντομα Ααα εσυ εισαι ο paiktaras :lol: Να σου πω περα απο αυτο που λες,πως ειναι σε ταχυτητα και perfomance?Επαιξες κανα game? Edited April 13, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Αυτοπροσώπως......:) Παιχνίδι Όχι δεν έπαιξα, από ταχύτητα μια χαρά τα πάει αλλά να πω την αλήθεια και με ποιον δεν τα πάει καλά αυτό το τηλ;;;;; νεώτερα στην πορεία:) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Αυτοπροσώπως......:) Παιχνίδι Όχι δεν έπαιξα, από ταχύτητα μια χαρά τα πάει αλλά να πω την αλήθεια και με ποιον δεν τα πάει καλά αυτό το τηλ;;;;; νεώτερα στην πορεία:) Αυτό να μου πεις, αφού πάει σφαίρα! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Βλεπω και εγω ενα μινι ενθουσιασμο στο xda με τον στρατο οποτε σιγουρα θα τον δοκιμασω και εγω καποια στιγμη αλλα μαλλον αργοτερα μιας και απο οτι φενεται ειναι πολυ πρωιμη εκδοση και θα βαζει συνεχως καινουργια πραγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Δεν γίνεται να μην βλέπεις. Είναι από τα λίγα κινητά που βλέπεις στον ήλιο. Έχεις φτιάξει τα χρώματα με φρανκο κερνελ; Γίνεται να έχουμε της ρύθμισης που προτείνετε? γιατί όντως με είμαι με stock Franco 121 και στον ήλιο δεν φαίνεται τίποτα. Την εφαρμογή του franco την έχω αγοράσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Ξέρουμε κάποιο τρόπο ώστε να λλαξουμε την εμφάνιση στα nav buttons? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Να κάνω και έργω μια ερώτηση.... Θέλω να βάλω wallpaper μια φωτο που έχω τραβήξει και θέλω μας μπει ολόκληρη. Γιατί το **** κινητό όταν διαλεγω την φωτο με βάζει υποχρεωτικά να την περιορισω μέσα στο πλαίσιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Carbon nightly 13/4 + Franco r121. Mind blowing battery life http://www.myphone.gr/forum/newreply.php?do=postreply&t=351464#editpost http://www.myphone.gr/forum/newreply.php?do=postreply&t=351464#editpost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Να κάνω και έργω μια ερώτηση.... Θέλω να βάλω wallpaper μια φωτο που έχω τραβήξει και θέλω μας μπει ολόκληρη. Γιατί το **** κινητό όταν διαλεγω την φωτο με βάζει υποχρεωτικά να την περιορισω μέσα στο πλαίσιο; Κανεις?.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Ξέρουμε κάποιο τρόπο ώστε να λλαξουμε την εμφάνιση στα nav buttons? Μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο από αυτά: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=34452548 Swyped from my Nexus 4 with Android 4.4.2 using Tapatalk 2 Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο από αυτά: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=34452548 Swyped from my Nexus 4 with Android 4.4.2 using Tapatalk 2 Σε stock rom με root δεν μπορώ να αλλάξω μόνο το home soft button με το X του nexus; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο από αυτά: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=34452548 Swyped from my Nexus 4 with Android 4.4.2 using Tapatalk 2 Το 4.4.2 στην υπογραφή σου καντο 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Το 4.4.2 στην υπογραφή σου καντο 4.2.2 Μα εγώ θέλω να έχω Android 4.4.2. :lol: Thanks, το άλλαξα. :rolleyes: Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 (edited) Πρώτη φορά βλέπω τόση μπαταρία. Στοκ Ρομ και φρανκο 121 Edited April 15, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Πρώτη φορά βλέπω τόση μπαταρία. Στο Ρομ και φρανκο 121 Μια χαρα.Κοιτα και εμενα μια σελιδα πισω με 50%..Η nightly παντως της Carbon εχει καποια bugs οποτε ξαναγυρναω στην stable.Ψηνομαι για PA σημερα,αν δε βαριεμαι θα δοκιμασω.Πολυ ελευθερια ρε παιδι μου με το Nexus αυτα ειναι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Μια χαρα.Κοιτα και εμενα μια σελιδα πισω με 50%..Η nightly παντως της Carbon εχει καποια bugs οποτε ξαναγυρναω στην stable.Ψηνομαι για PA σημερα,αν δε βαριεμαι θα δοκιμασω.Πολυ ελευθερια ρε παιδι μου με το Nexus αυτα ειναι :lol: Το ειδα αλλα πως στο δι..λο το καταφερες ρε θηριο?Εκανες κανονικα χρηση wifi gaming σερφαρισμα?ή απλα μιλαγες?Εγω ακομα παραμενω πιστος στην στοκ ρομ :lol: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Να κάνω και έργω μια ερώτηση.... Θέλω να βάλω wallpaper μια φωτο που έχω τραβήξει και θέλω μας μπει ολόκληρη. Γιατί το **** κινητό όταν διαλεγω την φωτο με βάζει υποχρεωτικά να την περιορισω μέσα στο πλαίσιο; Ξέρει κανεις ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Ξέρει κανεις ???? Δοκίμασε Image 2 Wallpaper από Google Play μήπως σε βολέψει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Ξέρει κανεις ???? Και σε xperia που ειχα το ιδιο γινοταν Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Το ειδα αλλα πως στο δι..λο το καταφερες ρε θηριο?Εκανες κανονικα χρηση wifi gaming σερφαρισμα?ή απλα μιλαγες?Εγω ακομα παραμενω πιστος στην στοκ ρομ :lol: Νταξ δεν ηταν και τρελή χρηση αλλα με τα δικα μου στανταρ ητανε εξωπραγματικο!Wifi always on,sync on,φωτεινοτητα στο auto,και ημουνα στη δουλεια οποτε δεν ανοιξα 3g καθολου και το δικτυο ηταν μονο στο 2g.Η χρηση ηταν κυριως σερφαρισμα,facebook,gazzetta,yahoo,gmail,xda,και φυσικα myphone και viber για sms.Μιλησα και κανα μισαωρο με viber.Το απογευμα μιλησα αρκετα ~1 ωρα επαιξα και subway surfers και temple run2 μονο και μονο για να το φτασω στα ορια του.Εβγαλε 5 ωρες και 16 λεπτα μεχρι που εσβησε!Αν δεν επαιζα games περιπου μιση ωρα ισως και να εβλεπα 6 ωρες! Σε βλεπω οτι εισαι με στοκ και απορω εν τω μεταξυ.Να ξες,μολις κανεις το βημα δυσκολα ξαναγυρνας σε στοκ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 (edited) Νταξ δεν ηταν και τρελή χρηση αλλα με τα δικα μου στανταρ ητανε εξωπραγματικο!Wifi always on,sync on,φωτεινοτητα στο auto,και ημουνα στη δουλεια οποτε δεν ανοιξα 3g καθολου και το δικτυο ηταν μονο στο 2g.Η χρηση ηταν κυριως σερφαρισμα,facebook,gazzetta,yahoo,gmail,xda,και φυσικα myphone και viber για sms.Μιλησα και κανα μισαωρο με viber.Το απογευμα μιλησα αρκετα ~1 ωρα επαιξα και subway surfers και temple run2 μονο και μονο για να το φτασω στα ορια του.Εβγαλε 5 ωρες και 16 λεπτα μεχρι που εσβησε!Αν δεν επαιζα games περιπου μιση ωρα ισως και να εβλεπα 6 ωρες! Σε βλεπω οτι εισαι με στοκ και απορω εν τω μεταξυ.Να ξες,μολις κανεις το βημα δυσκολα ξαναγυρνας σε στοκ :) Βασικα ισως και εμενα να αντεχει τοσο γιατι με το κινητο ή θα κατσω και θα παιζω συνεχομενα κανα 2ωρο και θα το αφησω αλλες 7 ωρες ετσι μεχρι να το ξαναπαιξω αλλες 2 και θα το αφησω παλι αλλες 7 ωρες.Αρα τις ωρες που το αφηνω σε αναμονη ισως αν το δουλευα μια μερα κανονικα να μου εβγαζε και μενα.Τωρα με 4 μιση ωρες που ειχα,εγιναν σε μια ημερα και 12 ωρες.Αν τα συμπτυξω αυτα σε 18 ωρες παραδειγμα ισως να εβλεπα ωρες χρησης σαν κ σενα.Οποιος καταλαβε καταλαβε :lol: Edited April 15, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts