g47 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Εεεετσι! Aφου ειπαμε το δικο μας ειναι για εξω. :lol: Λογικα μπορει και αυτος να ρυθμισει με kernel αλλα οκ. Για το app...αφου σου δουλευει ολα καλα, αλλα ειναι περιεργο γιατι με odex και απλη αντικατασταση μου δουλευει. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Ελα ντε.Η φαση ειναι οτι χρησιμοποιησα το αρχειο που εδωσες εσυ καπου στην σελιδα 22 αν θυμαμαι καλα.Και ηθελα να σε ρωτησω κιολας γιατι ελεγες αλλαζετε και το odex αν εχετε αλλα odex δεν υπηρχε στο αρχειο που ανεβασες.Οποτε το εβαλα μονο του και ειχα αυτο το θεμα με τις ρυθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, με το mms apk. Εύστοχη η παρατήρηση για την μετονομασία @firekostas. Όντως "κρασάριζε" με το που πατούσα ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 (edited) Εγώ να ρωτησω ποια η διαφορά odex κ deodex? Edit:Οκ εψαξα κ το βρηκα Edited March 19, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Υπαρχει τροπος να απενεργοποιησουμε τελειως το navigation ring? Πολλες φορες σε κλησεις ανοιγω το google now αντι να απαντησω την κληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Υπαρχει τροπος να απενεργοποιησουμε τελειως το navigation ring? Πολλες φορες σε κλησεις ανοιγω το google now αντι να απαντησω την κληση Ναι αλλα θα χασεις και την αναζητηση απο google...Εαν θες παντως μπες στις εφαρμογες σου βρες το google search και πατησε disable. Eγω το εκανα και ηρεμησα με τα καταλαθος πατηματα! Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Ναι αλλα θα χασεις και την αναζητηση απο google...Εαν θες παντως μπες στις εφαρμογες σου βρες το google search και πατησε disable. Eγω το εκανα και ηρεμησα με τα καταλαθος πατηματα! Ωραιος! Μολις ησυχασα και εγω :P αναζητηση ετσι και αλλιως εκανα παντα απο τον browser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Όλα καλά ρε παιδιά με τον franko, μου βγάζει 5 ώρες on screen αλλά το βράδυ χάνω περιπου 10%. Σε deep sleep μπαίνει κανονικά. Ξέρει κάποιος πως θα βγάλω άκρη με το bbs; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daskilias Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 με τον franco milestone ειδα τεραστεια διαφορα στα χρωματα της οθονης πριν ειχα το r96 δεν το παρατηρησε κανενας αλλος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 (edited) με τον franco milestone ειδα τεραστεια διαφορα στα χρωματα της οθονης πριν ειχα το r96 δεν το παρατηρησε κανενας αλλος?? Απο τον r100 και μετα τα αλλαξε φιλε μου Όλα καλά ρε παιδιά με τον franko, μου βγάζει 5 ώρες on screen αλλά το βράδυ χάνω περιπου 10%. Σε deep sleep μπαίνει κανονικά. Ξέρει κάποιος πως θα βγάλω άκρη με το bbs; Αρα ΔΕΝ μπαινει σε deep sleep...Κοιταξε τις εφαρμογες σου,προφανως εχεις ρυθμισεις καποιες να συγχρονιζουν τακτικα και εχεις wake locks....Κοιτα τα mail σου και τον καιρο σου..Συνηθως αυτα κανουν την ζημια..Εγω με κλειστο Wifi ειχα 0% drain σε 7 ωρες και με ανοιχτο Wifi και sync 10% σε 10 ωρες (παρακοιμηθηκα :lol:) Edited March 21, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daskilias Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Απο τον r100 και μετα τα αλλαξε φιλε μου δεν ειχα δοκιμασει τοσο νεους..αρκετα καλη δουλεια εκαναν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Ποια ρομ μου προτείνετε να βάλω αφού κάνω ρουτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Ποια ρομ μου προτείνετε να βάλω αφού κάνω ρουτ? Εγω προτιμω στοκ ρομ.Αλλαξε κερνελ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Ποια ρομ μου προτείνετε να βάλω αφού κάνω ρουτ? Με xylon εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Εγω προτιμω στοκ ρομ.Αλλαξε κερνελ Καλησπέρα παιδιά! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για να περάσω Franco kernel? Δεν έχω καταλάβει αν και έχω διαβάσει σχεδόν όλες τις σελίδες! Έκανα πρόσφατα root και θα ήθελα να ρυθμίσω την οθόνη αλλά και να κερδίσω λίγο καιρό από την μπαταρία... Ευχαριστώ :-) Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για να περάσω Franco kernel? Δεν έχω καταλάβει αν και έχω διαβάσει σχεδόν όλες τις σελίδες! Έκανα πρόσφατα root και θα ήθελα να ρυθμίσω την οθόνη αλλά και να κερδίσω λίγο καιρό από την μπαταρία... Ευχαριστώ :-) Ξεκλειδωσες, bootloader? Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Ξεκλειδωσες, bootloader? Ναι λογικά τα έκανα όλα, ακολούθησα τον οδηγό του rootnexus.com Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Ναι λογικά τα έκανα όλα, ακολούθησα τον οδηγό του rootnexus.com Αν το χεις κάνει τότε αυτό, κατέβασε σε zip μορφή τον τελευταίο καιρό κερνελ και πέρασε τον με custom recovery Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Θα χάσω κάτι από το τηλέφωνο; λογικά από xda, μετά πρέπει να περάσω την εφαρμογή του franko; ή απλά περνάω τον τελευταίο kernel και τέλος; Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Θα χάσω κάτι από το τηλέφωνο; λογικά από xda, μετά πρέπει να περάσω την εφαρμογή του franko; ή απλά περνάω τον τελευταίο kernel και τέλος; Για να περάσεις κερνελ δεν χάνεις πράγματα. Η εφαρμογή είναι paid αλλά έχει και ρυθμίσεις πολλές όπως για χρώματα οθόνης και άλλα. Εγώ την αγόρασα και αξίζει. Βέβαια, κερνελ τον κατεβάζεις από το xda, δεν χρειάζεται να πάρεις την εφαρμογή . τον κατεβάζεις κανονικά τον περνάς χωρίς wipe χωρίς τπτ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Κ αν θέλω να επιστρέψω στον default kernel?? Ο milestone είναι ο τελευταίος έτσι?? Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Κ αν θέλω να επιστρέψω στον default kernel?? Ο milestone είναι ο τελευταίος έτσι?? Αν πάρεις την εφαρμογή σου δίνει την δυνατότητα να πάρεις backup τον κερνελ σου. Ναι ο τελευταίος είναι αυτός Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Αν πάρεις την εφαρμογή σου δίνει την δυνατότητα να πάρεις backup τον κερνελ σου. Ναι ο τελευταίος είναι αυτός Ολα οκ εχω πλεον τον kernel του franco αλλα δεν μπορω να βρω τις αλλαγες στα χρωματα που προτεινει ο g47... Μηπως χρειαζεται να αλλαξω κ rom για να εχω ολες τις επιλογες...???:blink: Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 χρειαζεσαι την επι πληρωμη εφαρμογη btw εβαλα τον 110 σημερα,φαινεται καλυτερος κ πιο οικονομικος.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 χρειαζεσαι την επι πληρωμη εφαρμογη btw εβαλα τον 110 σημερα,φαινεται καλυτερος κ πιο οικονομικος.. Την έχω την εφαρμογή... το μόνο όμως που μπορώ να τροποποιήσω είναι 3 τιμές, RBG τίποτα άλλο! Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts