Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Εεεετσι! Aφου ειπαμε το δικο μας ειναι για εξω. :lol:

Λογικα μπορει και αυτος να ρυθμισει με kernel αλλα οκ.

Για το app...αφου σου δουλευει ολα καλα, αλλα ειναι περιεργο γιατι με odex και απλη αντικατασταση μου δουλευει. :confused:

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ελα ντε.Η φαση ειναι οτι χρησιμοποιησα το αρχειο που εδωσες εσυ καπου στην σελιδα 22 αν θυμαμαι καλα.Και ηθελα να σε ρωτησω κιολας γιατι ελεγες αλλαζετε και το odex αν εχετε αλλα odex δεν υπηρχε στο αρχειο που ανεβασες.Οποτε το εβαλα μονο του και ειχα αυτο το θεμα με τις ρυθμισεις.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, με το mms apk. Εύστοχη η παρατήρηση για την μετονομασία @firekostas. Όντως "κρασάριζε" με το που πατούσα ρυθμίσεις.

Εγώ να ρωτησω ποια η διαφορά odex κ deodex?

Edit:Οκ εψαξα κ το βρηκα

Edited by prioxxx
Δημήτρης

Υπαρχει τροπος να απενεργοποιησουμε τελειως το navigation ring? Πολλες φορες σε κλησεις ανοιγω το google now αντι να απαντησω την κληση

Υπαρχει τροπος να απενεργοποιησουμε τελειως το navigation ring? Πολλες φορες σε κλησεις ανοιγω το google now αντι να απαντησω την κληση

Ναι αλλα θα χασεις και την αναζητηση απο google...Εαν θες παντως μπες στις εφαρμογες σου βρες το google search και πατησε disable. Eγω το εκανα και ηρεμησα με τα καταλαθος πατηματα!

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Ναι αλλα θα χασεις και την αναζητηση απο google...Εαν θες παντως μπες στις εφαρμογες σου βρες το google search και πατησε disable. Eγω το εκανα και ηρεμησα με τα καταλαθος πατηματα!

Ωραιος! Μολις ησυχασα και εγω :P αναζητηση ετσι και αλλιως εκανα παντα απο τον browser

Όλα καλά ρε παιδιά με τον franko, μου βγάζει 5 ώρες on screen αλλά το βράδυ χάνω περιπου 10%. Σε deep sleep μπαίνει κανονικά. Ξέρει κάποιος πως θα βγάλω άκρη με το bbs;

με τον franco milestone ειδα τεραστεια διαφορα στα χρωματα της οθονης πριν ειχα το r96

δεν το παρατηρησε κανενας αλλος??

Απο τον r100 και μετα τα αλλαξε φιλε μου

Όλα καλά ρε παιδιά με τον franko, μου βγάζει 5 ώρες on screen αλλά το βράδυ χάνω περιπου 10%. Σε deep sleep μπαίνει κανονικά. Ξέρει κάποιος πως θα βγάλω άκρη με το bbs;

Αρα ΔΕΝ μπαινει σε deep sleep...Κοιταξε τις εφαρμογες σου,προφανως εχεις ρυθμισεις καποιες να συγχρονιζουν τακτικα και εχεις wake locks....Κοιτα τα mail σου και τον καιρο σου..Συνηθως αυτα κανουν την ζημια..Εγω με κλειστο Wifi ειχα 0% drain σε 7 ωρες και με ανοιχτο Wifi και sync 10% σε 10 ωρες (παρακοιμηθηκα :lol:)

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Ποια ρομ μου προτείνετε να βάλω αφού κάνω ρουτ?

Εγω προτιμω στοκ ρομ.Αλλαξε κερνελ

Δημήτρης

Ποια ρομ μου προτείνετε να βάλω αφού κάνω ρουτ?

Με xylon εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος

Εγω προτιμω στοκ ρομ.Αλλαξε κερνελ

Καλησπέρα παιδιά! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για να περάσω Franco kernel? Δεν έχω καταλάβει αν και έχω διαβάσει σχεδόν όλες τις σελίδες! Έκανα πρόσφατα root και θα ήθελα να ρυθμίσω την οθόνη αλλά και να κερδίσω λίγο καιρό από την μπαταρία...

Ευχαριστώ :-)

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Καλησπέρα παιδιά! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για να περάσω Franco kernel? Δεν έχω καταλάβει αν και έχω διαβάσει σχεδόν όλες τις σελίδες! Έκανα πρόσφατα root και θα ήθελα να ρυθμίσω την οθόνη αλλά και να κερδίσω λίγο καιρό από την μπαταρία...

Ευχαριστώ :-)

Ξεκλειδωσες, bootloader?

Δημήτρης

Ξεκλειδωσες, bootloader?

Ναι λογικά τα έκανα όλα, ακολούθησα τον οδηγό του rootnexus.com

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Ναι λογικά τα έκανα όλα, ακολούθησα τον οδηγό του rootnexus.com

Αν το χεις κάνει τότε αυτό, κατέβασε σε zip μορφή τον τελευταίο καιρό κερνελ και πέρασε τον με custom recovery

Δημήτρης

Θα χάσω κάτι από το τηλέφωνο; λογικά από xda, μετά πρέπει να περάσω την εφαρμογή του franko; ή απλά περνάω τον τελευταίο kernel και τέλος;

Θα χάσω κάτι από το τηλέφωνο; λογικά από xda, μετά πρέπει να περάσω την εφαρμογή του franko; ή απλά περνάω τον τελευταίο kernel και τέλος;

Για να περάσεις κερνελ δεν χάνεις πράγματα. Η εφαρμογή είναι paid αλλά έχει και ρυθμίσεις πολλές όπως για χρώματα οθόνης και άλλα. Εγώ την αγόρασα και αξίζει. Βέβαια, κερνελ τον κατεβάζεις από το xda, δεν χρειάζεται να πάρεις την εφαρμογή . τον κατεβάζεις κανονικά τον περνάς χωρίς wipe χωρίς τπτ

Δημήτρης

Κ αν θέλω να επιστρέψω στον default kernel??

Ο milestone είναι ο τελευταίος έτσι??

Κ αν θέλω να επιστρέψω στον default kernel??

Ο milestone είναι ο τελευταίος έτσι??

Αν πάρεις την εφαρμογή σου δίνει την δυνατότητα να πάρεις backup τον κερνελ σου. Ναι ο τελευταίος είναι αυτός

Δημήτρης

Αν πάρεις την εφαρμογή σου δίνει την δυνατότητα να πάρεις backup τον κερνελ σου. Ναι ο τελευταίος είναι αυτός

Ολα οκ εχω πλεον τον kernel του franco αλλα δεν μπορω να βρω τις αλλαγες στα χρωματα που προτεινει ο g47...

Μηπως χρειαζεται να αλλαξω κ rom για να εχω ολες τις επιλογες...???:blink:

χρειαζεσαι την επι πληρωμη εφαρμογη

btw εβαλα τον 110 σημερα,φαινεται καλυτερος κ πιο οικονομικος..

Vamos Aris

χρειαζεσαι την επι πληρωμη εφαρμογη

btw εβαλα τον 110 σημερα,φαινεται καλυτερος κ πιο οικονομικος..

Την έχω την εφαρμογή... το μόνο όμως που μπορώ να τροποποιήσω είναι 3 τιμές, RBG τίποτα άλλο!

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)