galanakop Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Καινούρια codefirex... Όποιος πιστός δοκιμάσει ας μας πει... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Pa δοκιμασατε; αυτη φοραω τωρα, μπαταρια σε επιπεδα στοκ, και γενικα μοιαζει με στοκ περα απο το phablet mode στις εφαρμογες και το, κατα τη γνωμη μου, πολυ καλο full screen με τα pie soft buttons Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Nexus Root Toolkit v1.6.3 βγηκε πριν λιγο για root και unlock σε 4.2.2 http://www.wugfresh.com/nrt/ Το δοκίμασε κανεις? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 O r90 από την πρώτη μέρα φαίνεται ότι συμπεριφερεται ακόμα πιο καλά από τον r85 στην μπαταρία... Από ταχύτητα και σμουθ είναι στα ίδια επίπεδα... Περισσότερα από αύριο... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 O r90 από την πρώτη μέρα φαίνεται ότι συμπεριφερεται ακόμα πιο καλά από τον r85 στην μπαταρία... Από ταχύτητα και σμουθ είναι στα ίδια επίπεδα... Περισσότερα από αύριο... Nα πω και εγώ την αποψή μου μετά από κάποιες ώρες ( από χτες το βράδυ ) με r90, έχω την εντυπωση ότι είναι ένα κλικ πάνω σε ταχύτητα το τηλ και από μπαταρία μέχρι τώρα στα ίδια επίπεδα με τον stock. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Καινούρια codefirex... Όποιος πιστός δοκιμάσει ας μας πει... εσυ να δοκιμασεις! :p εσυ με τη στοκ ρομ,ειχες θεμα με τις ειδοποιησεις? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 εσυ να δοκιμασεις! :p εσυ με τη στοκ ρομ,ειχες θεμα με τις ειδοποιησεις? Με στοκ ήμουν πολύ λίγο και στην 4.2.1... Πραγματικά όμως δεν θυμάμαι να είχα θέμα... Με codefirex end Franko δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Γενικα ειδα διαθεσημοτα του chip στις μπαντες 1900-2100 για αυτο και ρωατω για lte!η cosmote παιζει στις μπαντες 850mhz και 2100 αν δεν κανω λαθος..!αν πιανει το τελευταιο δηλαδη 2100 θα μπορουσε να υποστηριζει και στην ελλαδα το νεξους 4 lte.. Ο τύπος από το anandtech που το είχε ανακαλύψει έλεγε ότι θέλει band 4 LTE. Δε μου φαίνεται ότι θα έχουμε στην ελλάδα αυτό το band. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 καλησπερα παιδια... καντε μου μια χαρη,οποιος χρησιμοποιει TWRP μολις φορτισει το κινητο 100% η και οχι,ας κανει ενα reboot σε recovery να μου πει ποσο τον μετραει η twrp. ευχαριστω. Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 (edited) Καινούρια codefirex... Όποιος πιστός δοκιμάσει ας μας πει... ΤΩΡΑ την βαζω εγω αν και η xenon ειναι πολυ smooth πηρα nandroid backup απο την xenon γιατι μαλλον θα την επαναφερω πρωτη εικονα απο τν codefireX ιδιο smooth με την xenon Edited February 25, 2013 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 ΤΩΡΑ την βαζω εγω αν και η xenon ειναι πολυ smooth πηρα nandroid backup απο την xenon γιατι μαλλον θα την επαναφερω πρωτη εικονα απο τν codefireX ιδιο smooth με την xenon Έχω την 12.5 με το Franco r90 και είμαι σούπερ... Ακούω για καποια μικρό προβλήματα στην 13 από xda μεριά... Αφού όμως την έβαλες και την βλέπεις οκ μάλλον αύριο μεθαύριο θα την βάλω και εγώ... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 (edited) Έχω την 12.5 με το Franco r90 και είμαι σούπερ... Ακούω για καποια μικρό προβλήματα στην 13 από xda μεριά... Αφού όμως την έβαλες και την βλέπεις οκ μάλλον αύριο μεθαύριο θα την βάλω και εγώ... θα την τεσταρω κιολας παντος πρωτη εικονα καλη εντυπωση μου εκανε που ξεκινησε το κινητο αμεσως χωρις τον οδηγο εγκαταστασης να βαλω τα gapps που λεει ο dev ? Edited February 25, 2013 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 θα την τεσταρω κιολας παντος πρωτη εικονα καλη εντυπωση μου εκανε που ξεκινησε το κινητο αμεσως χωρις τον οδηγο εγκαταστασης να βαλω τα gapps που λεει ο dev ? Ναι εγώ έχω βάλει αυτά που είναι 99mb Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Ναι εγώ έχω βάλει αυτά που είναι 99mb τα επισημα της google? ή αυτα που δεινει αυτος στο τοπικ της ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 τα επισημα της google? ή αυτα που δεινει αυτος στο τοπικ της ρομ? Τα δικά του έχω βάλει... Αυτά που δίνει στο τοπικ... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Τα δικά του έχω βάλει... Αυτά που δίνει στο τοπικ... εχουν καμια διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 καλησπερα παιδια... καντε μου μια χαρη,οποιος χρησιμοποιει TWRP μολις φορτισει το κινητο 100% η και οχι,ας κανει ενα reboot σε recovery να μου πει ποσο τον μετραει η twrp. ευχαριστω. Bug του twrp.Μην τρελαινεσαι :) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Παιδιά εσείς πιο θέμα χρησιμοποιήται..?? Υπάρχει κάποιο να μοιάζει με iphone?δοκιμασμένο όμως.... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Μετα απο 2 ώρες σκάλισμα η codefire είναι τέλεια πετάει και την έχω με τον δικο της κερνελ φοβερή Ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Παιδιά εσείς πιο θέμα χρησιμοποιήται..?? Υπάρχει κάποιο να μοιάζει με iphone?δοκιμασμένο όμως.... Αμάν ρε φιλαράκι... βάλε τίποτα άλλο με τις μουφες του άι φον Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 (edited) Bug του twrp.Μην τρελαινεσαι :) δεν τρελαινομαι...αλλα οταν κανει επανακκινηση,η μπαταρια εχει την τιμη που εχει παρει απο την ρεκοβερι..σπαστικο δεν ειναι..?! δεν ξερεις ποσο ειναι η μπαταρια σου πραγματικα..:mad: Edited February 25, 2013 by Mr_Comple Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Παιδιά εσείς πιο θέμα χρησιμοποιήται..?? Υπάρχει κάποιο να μοιάζει με iphone?δοκιμασμένο όμως.... :lol::lol::lol: Nα΄σαι καλα, γελασα και σημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Μην γελάστε ρε παιδια,... 4 χρόνια iphone είχα. Πρωτη φορά πήγα σε android με το nexus...!! Οτι έχετε να προτείνεται δεκτό..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Μην γελάστε ρε παιδια,... 4 χρόνια iphone είχα. Πρωτη φορά πήγα σε android με το nexus...!! Οτι έχετε να προτείνεται δεκτό..!! αντε εγω σε πηρα στα σοβαρα!! https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.espier.launcher&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm1vYmkuZXNwaWVyLmxhdW5jaGVyIl0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Ευχαριστώ πολύ φιλέ μου...!!! Κ για να το επεξεργαστω αυτο πρεπει να ειμαι ροοτ???(φοβαμαι να το τολμησω)Εχεις κ κάποιο άλλο να προτεινεις εκτός iphone.?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts