GeorgeX21 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Δεν εχω κανει τις πρωτες φορτισεις της συσκευης μιας και σημερα το πηρα. Πειραζει αν το ρουταρω και περασω αλλον κερνελ και μετα κανω τις 4-5 φορτισεις εκφορτησεις? Γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 ευχαριστω πολυ για ολα ειμαι οκ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει; Ασε να κανει τις φορτισεις-εκφορτισεις και μετα αρχισε το πειραγμα Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει; Δεν είμαι βέβαιος τι ισχύει αλλά εγώ όταν το πηρα έκανα ευλαβικά 4-5 πλήρεις φορτίσεις και μετά ρουταρα... Τα παιδιά που ασχολούνται και ξέρουν πιο καλά θα σου πουν... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Οκ ευχαριστώ πολύ! Οποτε υπομονή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Ποιο κ.ατω θα παραθέσω εικόνες από μια γεμάτη μερα με το τηλέφωνο που περιέχει εκτός toy πάρα πολύ σκαλίσματος για να του τελειώσω την μπαταριά και για να δω που μπορεί να φτάσει... facebok-twiter-tapatalk-viber-watts up-live score-gmail-gazzeta-browser stock Οι παραπάνω είναι οι εφαρμογές που δουλεύω σε καθημερινή βάση,δεν παίζω καθόλου παιχνίδια με το n4... Να πω επίσης πως το αποτέλεσμα είναι από την δεύτερη φόρτιση... Απο οτι θα δειτε στις φωτο η οθονη του φτανει τις 6 ωρες ανοικτή μόνο με wifi Επίσης έχουν γίνει η απαντηθεί κλήσεις 1ωρας και 12 λεπτά... Επίσης στην συσκευή υπάρχουν περίπου 100 εφαρμογές από το market. :blink: Εξαιρετικη επιδοση πραγματικα. Δε θα το πιστευα. Τετοια επιδοση ειχες και με τη stock rom? Θα ηθελα να φθασω παραπανω σε μπαταρια αλλα δυστυχως ειμαι μονιμα με data plan, παντα locations ανοιχτα και γενικως το κινητο δε φθανει πανω απο 3 ωρες οθονη. Αν ειμαι στο σπιτι για μια μερα μονο με wifi μπορω να δω 5+ αλλα δεν ειναι αντιπροσωπευτικο γιατι δε κανω τετοια χρηση. Γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει; Καντο οποτε θελεις, γιατι ειναι τοσο σημαντικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 :blink: Εξαιρετικη επιδοση πραγματικα. Δε θα το πιστευα. Τετοια επιδοση ειχες και με τη stock rom? Θα ηθελα να φθασω παραπανω σε μπαταρια αλλα δυστυχως ειμαι μονιμα με data plan, παντα locations ανοιχτα και γενικως το κινητο δε φθανει πανω απο 3 ωρες οθονη. Αν ειμαι στο σπιτι για μια μερα μονο με wifi μπορω να δω 5+ αλλα δεν ειναι αντιπροσωπευτικο γιατι δε κανω τετοια χρηση. Καντο οποτε θελεις, γιατι ειναι τοσο σημαντικο? Ποτέ ούτε με στοκ αλλά ούτε και με την xenon hd δεν είχα τέτοια αποτελέσματα. Μόνο με την codefirex 4.2.2 end Franco συμπεριφερετε έτσι... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Στα screenshots σου βλεπω MiNCo ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 παιδια ασχολουντε οι δικοι μας developer καθολου με το nexus ; γιατι δεν εχει παρει τιποτα το ματι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Στα screenshots σου βλεπω MiNCo ομως. Minco??? Όχι δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ... Codefirex end Franco r85 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Και ημουν σιγουρος οτι διαβασα MiNCo! :lol: Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssstergiosss Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Καλησπέρα παίδες!!Υπάρχει κανείς που να έχει συγχρονίσει τις επαφές του με τους φίλους του στο facebook στη stock εφαρμογή των επαφών?Έχω κατεβάσει διάφορες εφαρμογές οι οποίες το μόνο που κάνουν είναι να μου περνάνε τους φίλους μου στο FB σαν ξεχωριστές επαφές στο κινητό. Για την ακρίβεια αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να περάσει σε κάθε επαφή τη φωτογραφία που έχει στο facebook του!! Παράθεση -20€ σε αξεσουάρ https://oneplus.net/gr/invite#V2TJ7NRWZH2XQZA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssstergiosss Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Δοκίμασε το Ηaxsync. Πιστεύω θα σε βολέψει! Το κατέβασα,πάτησα να κάνει συγχρονισμό στις υπάρχουσες επαφές αλλά δεν έκανε τίποτα.Μήπως πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω; Παράθεση -20€ σε αξεσουάρ https://oneplus.net/gr/invite#V2TJ7NRWZH2XQZA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Εχει καταλάβει κανείς αν και πως θα δουλέψει η πολύ χρήσιμη εφαρμογή touch control σε stock kernel ????? όποιος έχει διάθεση ας διαβάσει το παρακάτω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2101488&page=106 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Εχει καταλάβει κανείς αν και πως θα δουλέψει η πολύ χρήσιμη εφαρμογή touch control σε stock kernel ????? όποιος έχει διάθεση ας διαβάσει το παρακάτω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2101488&page=106 Tην εχω απο τη πρωτη στιγμη. Αντι να πατας το power button κανεις στην οθονη slide για κλειδωμα, double tap για wake κλπ. Mε τον τελευταιο franco ειναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Tην εχω απο τη πρωτη στιγμη. Αντι να πατας το power button κανεις στην οθονη slide για κλειδωμα, double tap για wake κλπ. Mε τον τελευταιο franco ειναι οκ. ναι αλλά με τον στοκ δεν δουλευει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Kανενας λογος να εχω στοκ kernel. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 ναι αλλά με τον στοκ δεν δουλευει Δουλευει αλλα πρεπει να χρησιμοποιησεις τον modified stock που σου παρεχει οποτε kernel θα αλλαξεις οπωσδηποτε... Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Δουλευει αλλα πρεπει να χρησιμοποιησεις τον modified stock που σου παρεχει οποτε kernel θα αλλαξεις οπωσδηποτε... Για δώσε details Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Για δώσε details Στο αρχικο ποστ δινει τον modified kernel σε zip. Το φλασαρεις και μετα δουλεθει. Διαβασε το αρχικο ποστ και θα το καταλαβεις Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ValentinosGr Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 καλησπέρα παίδες... ξέρει κανεις πως μπορώ να έχω 160 χαρακτήρες σε stock rom??? Παράθεση Nexus 4 16GB Rom: Stock 5.0.1 (LRX22C) Kernel: Stock Recovery: CWM Recovey 6.0.4.7 Touch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Στο αρχικο ποστ δινει τον modified kernel σε zip. Το φλασαρεις και μετα δουλεθει. Διαβασε το αρχικο ποστ και θα το καταλαβεις Αν κατάλαβα καλά φλασαρεις το ζιπ μετά κάνεις ινσταλ το apk και δουλεύει; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abdul Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 καλησπέρα παίδες... ξέρει κανεις πως μπορώ να έχω 160 χαρακτήρες σε stock rom??? Διάβασε εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1591989&page=22 Από post #217 έως #220 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Και ακομα καλυτερα link απο εδω μεσα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4500932&highlight=160+%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%82#post4500932 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 βρε ταλιμπαν ακομα να περασεις φρανκο? :lol: με τον 85 θα σαι μια χαρα... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts