g47 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 r82. Ten chars. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Άλλαξα rom και kernel και έβαλα το κινητό να φορτίσει. Για να μου δείξει αποτελέσματα το BetterBatteryStats θέλει να περάσει κάποια ώρα ή χρειάζεται να του κάνω ακόμη μία φόρτιση; Έχει μία ώρα που έβγαλα το κινητό από το φορτιστή και έχω 94% μπαταρία με screen on 13% (9min) και Αndroid OS 38%, στα Battery usage. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Ρε πάιδια με πιο app αλλάξω τις ρυθμίσεις των χρωμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Ρε πάιδια με πιο app αλλάξω τις ρυθμίσεις των χρωμάτων Με την Nexus 4 Display Control. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 (edited) εχω βαλει ολες τις ρομ τουλαχιστον 20 εχω φλασαρει απο εχτες καταληγω για την ωρα στην carbon v1.1 εχει ολες τις παραμετροπιησεις εχω την εντυπωση μονο για τον launcher δεν εχει Edited February 17, 2013 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 εχω βαλει ολες τις ρομ τουλαχιστον 20 εχω φλασαρει απο εχτες καταληγω για την ωρα στην carbon v1.1 εχει ολες τις παραμετροπιησεις εχω την εντυπωση εχεις βαλει και την νεα baseband/radio? τιποτα διαφορες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 μονο την ρομ εχω περασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrakas13 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Παιδιά αυτό το θέμα με το touch screen responsiveness είναι σοβαρό? Ψάχνω τον τελευταίο καιρό θετικά-αρνητικά για το κινητό μιας και θα το πάρω λογικά και το θέμα αυτό προκύπτει σε όλα σχεδόν τα review. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrakas13 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Α και σχετικά με αυτό που λες είδα άλλους να λένε πως το 4.2.2 έκανε χειρότερα τα πράγματα, αλλά χαίρομαι που λες οτι βελτιώθηκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Όσοι είστε με stock 4.2.2 έχετε βάλει και το touch screen responsiveness ή όχι; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mytie Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Όχι γιατί δε χρειάζεται. Εγω το εβαλα γιατι οι drivers γυρισαν στους παλιους οταν εβαλα την 4.2.2.Στο αντιστοιχο thread στο xda δινει το path για το αρχειο που περιεχει μεσα τον αριθμο των drivers για το touch και ελεγχεις αν εχεις τους σαπιους.Εγω που ειχα συνηθισει στους καλους δεν την παλεψα ουτε δευτερολεπτο Ασχετο,εχει δοκιμασει κανεις να αφαιρεσει την nav bar με το fullscreen toggle; Εγκατεστησα την εφαρμογη και αφαιρεσα τη nav bar αλλα τα wallpapers μου εμφανιζονται κομμενα και στο κατω μερος της οθονης εχω μια μαυρη γραμμη (δωρο αδωρον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 rasbean η xylon (stable) xylon η rasbean........?? ακουω προτασεις....τωρα ειμαι ,με την πρωτη και με στοκ κερνελ...μου αρεσει η δευτερη αλλα φοβαμαι πως η μπαταρια θα παει περιπατο...εχει δοκιμασει κανενας να μου πει λιγο εντυπωσεις...; λεω αν βαλω xylon να μεινω και με στοκ κερνελ...μιας και οσο αφορα την rasbean δεν υπηρξε κανενα θεματακι...για πειτε προτασεις...!! Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 εχω βαλει ολες τις ρομ τουλαχιστον 20 εχω φλασαρει απο εχτες καταληγω για την ωρα στην carbon v1.1 εχει ολες τις παραμετροπιησεις εχω την εντυπωση μονο για τον launcher δεν εχει μανο,ευχαριστημενος?και μενα αυτη μου αρεσε,περιμενω λιγο για να τη βαλω..προς το παρον μια χαρα τα παει η στοκ και απο μπαταρια κ απ ολα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Παιδιά αυτό το θέμα με το touch screen responsiveness είναι σοβαρό? Ψάχνω τον τελευταίο καιρό θετικά-αρνητικά για το κινητό μιας και θα το πάρω λογικά και το θέμα αυτό προκύπτει σε όλα σχεδόν τα review. Κοιτα κι εμένα δεν μπορω να Πω οτι το touch του μου άφησε και την καλύτερη εντύπωση,δεν ειναι κακό,τραγικό,αλλα σίγουρα δεν ειναι εφαμιλο οπως σε άλλες εταιρείες αλλα και σε αλλα κινητά της ίδιας εταιρείας,δεν ξέρω αν με την 4.2.2 αλλαξε αυτο.δε το πολυπιστευω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 μανο,ευχαριστημενος?και μενα αυτη μου αρεσε,περιμενω λιγο για να τη βαλω..προς το παρον μια χαρα τα παει η στοκ και απο μπαταρια κ απ ολα απο οτι βλεπω ολες πανω κατω ειναι τα ιδια πραγματα με μικροδιαφορες εκτος αν εχουν διαφορα στην μπαταρια που δεν μπορω να το δω γιατι το σκαλιζω συνεχεια και δεν εχω καλη εικονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Στα ματια του καθενος ειναι διαφορετικο το σωστο. Βρες το δικο σου, καλυτερα απο το να εχεις τη γνωμη καποιου αλλου για το σωστο χρωμα στο κινητο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Εγώ έχω δοκιμάσει RootBox και τώρα είμαι σε PA 3. Μια παράκληση σε όποιον έχει Xylon και Xenon HD, τι score σας δίνει το Antutu; (λόγο του bionic patch) Στην PA 3 με το δικό τους kernel είμαι στα 20340 χωρίς O/C Ελεγα να δοκιμάσω και Xylon να δώ τι λέει, αν έχει κάποιος και μπορεί ας κάνει ενα test να μας δώσει score και με ποιο kernel είναι. Ευχαριστώ Πώς είσαι από μπαταρία στην PA 3.0??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 απο οτι βλεπω ολες πανω κατω ειναι τα ιδια πραγματα με μικροδιαφορες εκτος αν εχουν διαφορα στην μπαταρια που δεν μπορω να το δω γιατι το σκαλιζω συνεχεια και δεν εχω καλη εικονα ωραια ευχαριστω..καποιοι (και γω μεσα) παρατηρουν καθυστερησεις στη ληψη Whatsapp μηνυματων..αργουν 2 λεπτα σε μενα..και εχω ξετσεκαρει μια επιλογη στις ρυθμισεις του wifi..θα τσεκαρω και με δεδομενα ενεργοποιημενα..προβλημα του στοκ κερνελ? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 ωραια ευχαριστω..καποιοι (και γω μεσα) παρατηρουν καθυστερησεις στη ληψη Whatsapp μηνυματων..αργουν 2 λεπτα σε μενα..και εχω ξετσεκαρει μια επιλογη στις ρυθμισεις του wifi..θα τσεκαρω και με δεδομενα ενεργοποιημενα..προβλημα του στοκ κερνελ? Δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται... Εγώ με xenon hd end franko r72 στο δευτερόλεπτο στέλνω και παραλαμβάνω. Καρατσεκαρισμενο... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται... Εγώ με xenon hd end franko r72 στο δευτερόλεπτο στέλνω και παραλαμβάνω. Καρατσεκαρισμενο... Εγώ πάλι έχω θέμα με τα notifications. Από κάποια στιγμή και μετά δεν έρχονται στην ώρα τους αλλά δεν φεύγουν και αμέσως. Έβαλα ParanoidAndroid 3 και franco 83 που βγήκε σήμερα και βλέπουμε. Το έχουν αυτό το θέμα με τα notifications στο xda αρκετοί. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Εγώ πάλι έχω θέμα με τα notifications. Από κάποια στιγμή και μετά δεν έρχονται στην ώρα τους αλλά δεν φεύγουν και αμέσως. Έβαλα ParanoidAndroid 3 και franco 83 που βγήκε σήμερα και βλέπουμε. Το έχουν αυτό το θέμα με τα notifications στο xda αρκετοί. Για δώσε εντυπώσεις για τον παραπάνω συνδυασμό... Επίσης πως βλέπεις και την μπαταρία. Στο xda από ότι βλέπω είναι πολύ ευχαριστημενοι με αυτόν τον σύνδεσμο rom end kernel... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Για δώσε εντυπώσεις για τον παραπάνω συνδυασμό... Επίσης πως βλέπεις και την μπαταρία. Στο xda από ότι βλέπω είναι πολύ ευχαριστημενοι με αυτόν τον σύνδεσμο rom end kernel... Τα έβαλα και τα 2 σήμερα το πρώι αλλά μπορώ να πω οτι ο franco είναι πολύ καλός! Πολύ smooth και καλή μπαταρία στις 3 ώρες που τον έβαλα. Η ρομ τώρα έχει με διάφορα να παίξεις και την βλέπω πολύ σταθερή. Και στο xda δεν βλέπω πολλά παράπονα. Μέχρι αύριο θα έχω καλύτερη άποψη. Εμένα με προβληματίζει το data όταν είναι σε αδράνεια το κινητό. Εκεί χάνω notifications. Θα δω τι παίζει και με αυτά που έκανα τώρα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Με τα notifications έχω κι εγώ πρόβλημα, απλά δεν θυμάμαι αν υπάρχε από την 1η μέρα ή ξεκίνησε από ένα σημείο και μετά. Απλά το βλέπω ΜΟΝΟ με το Gmail, καθώς τα υπόλοιπα που γράψατε δεν τα χρησιμοποιώ. Είμαι δίπλα στο pc, βλέπω pop up που μ' ενημερώνει για νέο email και στο κινητό έρχεται το notification μετά από κάνα λεπτό... :confused: Δεν ξέρω πού μπορεί να ωφείλεται το πρόβλημα ( λέτε να είναι θέμα kernel, αφού όλοι έχουμε διαφοερετικές rom; ), αλλά άκρη στο CM thread δεν υπάρχει περίπτωση να βρω, καθώς δεν αναγνωρίζουν προβλήματα με non-CM kernel ( για όσο η rom δεν είναι stable και είναι nighly ). Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Με τα notifications έχω κι εγώ πρόβλημα, απλά δεν θυμάμαι αν υπάρχε από την 1η μέρα ή ξεκίνησε από ένα σημείο και μετά. Απλά το βλέπω ΜΟΝΟ με το Gmail, καθώς τα υπόλοιπα που γράψατε δεν τα χρησιμοποιώ. Είμαι δίπλα στο pc, βλέπω pop up που μ' ενημερώνει για νέο email και στο κινητό έρχεται το notification μετά από κάνα λεπτό... :confused: Δεν ξέρω πού μπορεί να ωφείλεται το πρόβλημα ( λέτε να είναι θέμα kernel, αφού όλοι έχουμε διαφοερετικές rom; ), αλλά άκρη στο CM thread δεν υπάρχει περίπτωση να βρω, καθώς δεν αναγνωρίζουν προβλήματα με non-CM kernel ( για όσο η rom δεν είναι stable και είναι nighly ). Έτσι είναι. Δεν το βγάζει από τηνπρωτη μέρα. Εμένα μου το έβγαλε μετά από 1-2 μεέρες. Περίεργα πράματα! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Πριν από λίγο παρατήρησα και κάτι άλλο. Στο κινητό έχω πάντα ανοιχτό και το data και το Wi-Fi και στο σπίτι φυσικά λειτουργεί το Wi-Fi. Έχω το τηλέφωνο για φόρτιση και επειδή το καλώδιο είναι κοντό, για να μιλήσω με κάποιον σύνδεσα το bluetooth μου. Όση ώρα μιλούσα το Wi-Fi είχε αποσυνδεθεί από το router μου (μπήκα μέσα στο menu και δεν το έβλεπε καν) και είχε ενεργοποιηθεί το data usage. Μόλις τελείωσα με την κλήση ξανασυνδέθηκε στο router. Αν μπορεί κάποιος, ας το δοκιμάσει να δούμε και τα δικά του αποτελέσματα, γιατί δεν θυμάμαι να είναι γνωστό πρόβλημα και να έχει αναφερθεί στο παρελθόν. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts