George_Batzis Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 τιποτα δεεν λεει,εχει να γινει update απο την ημερα της παραγγελιας,της εστειλα 2 μεηλ ακομα να απαντησει αν συνεχισει κι αυριο αυτο το ακυρωνω. Mετά απο την εμπειρία μου στο Εtotalk και μετά απο ότι διαβάζω, νομίζω πώς είναι ότι πιο συνηθισμένο να στέλνουν τα κινητά μετά απο μια βδομάδα. Εγώ σου προτείνω να περάσει μια βδομάδα ακριβώς απο την μέρα που πλήρωσες με paypal και αν και πάλι τζίφος τότε ακύρωσε την παραγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgrns Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 τιποτα δεεν λεει,εχει να γινει update απο την ημερα της παραγγελιας,της εστειλα 2 μεηλ ακομα να απαντησει αν συνεχισει κι αυριο αυτο το ακυρωνω. Τι να πεις! Με τα "κέφια" τους είναι οι Κινέζοι μάλλον. Χτες πήρα το τάμπλετ που περίμενα μετά από 51 μέρες (από άλλο μαγαζί). Και έκανα παράπονα και το μόνο που λέγανε ήταν sorry και sorry. Από εξυπηρέτηση πάσχουν δυστυχώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Με ενημερωσαν απο το lightake οτι οι παραγγελιες θα ερθουν με dhl global mail αυτο τωρα καλο ειναι η κακο?Ειναι η περιοδος του κινεζικου νεου ετους και τα κινεζικα ταχυδρομεια ειναι γεματα,εχει κανεις εμπειρια απο αυτο,εχω ακουσει οτι με την DHL θα περασει σιγουρα απο τελωνειο,ειναι το ιδιο ομως?Αυτο θα ερθει με απλο ταχυδρομειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Με ενημερωσαν απο το lightake οτι οι παραγγελιες θα ερθουν με dhl global mail αυτο τωρα καλο ειναι η κακο?Ειναι η περιοδος του κινεζικου νεου ετους και τα κινεζικα ταχυδρομεια ειναι γεματα,εχει κανεις εμπειρια απο αυτο,εχω ακουσει οτι με την DHL θα περασει σιγουρα απο τελωνειο,ειναι το ιδιο ομως?Αυτο θα ερθει με απλο ταχυδρομειο. καλημερα φιλε μου μου εδωσαν αριθμο αποστολης RE632206988SE που μπορω να δω το tracking με τι το στελνουν? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Mε Dhl global mail μου ειχαν στειλει μια φορα απο focal price δεν ειχε τελωνειο.Αλλα ο αριθμος που μου εστειλαν τι ειναι ποια εταιρια?RE632206988SE Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Mε Dhl global mail μου ειχαν στειλει μια φορα απο focal price δεν ειχε τελωνειο.Αλλα ο αριθμος που μου εστειλαν τι ειναι ποια εταιρια?RE632206988SE δεν ξερω ποια ταχυδρομικη εταιρεια ειναι, http://www.17track.net/ ψαξε εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 το ξερω το 17track.net αλλα δε βγαζει τπτ Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) το ξερω το 17track.net αλλα δε βγαζει τπτ Ειναι γελοιοι στην εξυπηρετηση μετα την αγορα ολοι αυτοι,στειλε της ενα μεηλ και ρωτα την την χαζη,ςγω σημερα πηρα απο το paypal τα λεφτα πισω απο ενα αλλο τετοιο σκατομαγαζο,ετοιμος ειμαι και με αυτην. Edited January 19, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 το ξερω το 17track.net αλλα δε βγαζει τπτ Για δες εδώ http://www.singpost.com Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Για δες εδώ http://www.singpost.com της Σιγκαπουρης τελειωνει σε SG αυτο σε sweden μου βγαζει αλλα απο που ως που?Καλυτερα να την ρωτησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 της Σιγκαπουρης τελειωνει σε SG αυτο σε sweden μου βγαζει αλλα απο που ως που?Καλυτερα να την ρωτησεις. Δίκιο έχεις,αλλά όπου το 'εψαξα δε βγάζει κάτι.... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Καλημερα,μια ερωτηση κι οποιος ξερει μου δινει μια ιδεα,ενα κινεζικο που εχω οταν καλω νεκρωνει η οθονη τελειως,και αν θελω να το κλεισω δεν μπορω μετα,περιμενω να κλεισει η γραμμη κι επανερχρται απο μονο του αλλα δεν γινεται δουλεια ετσι,ειναι κατι που μπορω να κανω για να το διορθωσω>? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgrns Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Καλημερα,μια ερωτηση κι οποιος ξερει μου δινει μια ιδεα,ενα κινεζικο που εχω οταν καλω νεκρωνει η οθονη τελειως,και αν θελω να το κλεισω δεν μπορω μετα,περιμενω να κλεισει η γραμμη κι επανερχρται απο μονο του αλλα δεν γινεται δουλεια ετσι,ειναι κατι που μπορω να κανω για να το διορθωσω>? Νομίζω πως έχεις πρόβλημα με τον αισθητήρα (proximity sensor). Διορθώνεται η μέσα από τις ρυθμίσεις, η με κανένα προγραματάκι, η με άλλη ρομ αν δεν πιάσουν αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Νομίζω πως έχεις πρόβλημα με τον αισθητήρα (proximity sensor). Διορθώνεται η μέσα από τις ρυθμίσεις, η με κανένα προγραματάκι, η με άλλη ρομ αν δεν πιάσουν αυτά τωρα σωθηκες,δεν ξερω τι σημαινουν ολα αυτα,κατι πιο απλο>>?Τι να κανω στις ρυθμισεις δλδ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgrns Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 τωρα σωθηκες,δεν ξερω τι σημαινουν ολα αυτα,κατι πιο απλο>>?Τι να κανω στις ρυθμισεις δλδ? Για δες εδω: http://cbn-phones.blogspot.gr/2012/11/how-to-calibrate-proximity-sensor-on.html?m=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Mε Dhl global mail μου ειχαν στειλει μια φορα απο focal price δεν ειχε τελωνειο.Αλλα ο αριθμος που μου εστειλαν τι ειναι ποια εταιρια?RE632206988SE και εμενα μου εστειλε τρακινγ με SE στο τελος,αφου μου εγραψε οτι ειναι με dhl airmail μαλλον και το δικο σου ερχεται ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgrns Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Ρε παιδια, αυτο το tracking number δεν ειναι dhl ειναι sweeden post, και μπορειτε να το παρακολουθειτε απο το posten.se .Το ξερω γιατι παρελαβα δυο φορες με τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Ρε παιδια, αυτο το tracking number δεν ειναι dhl ειναι sweeden post, και μπορειτε να το παρακολουθειτε απο το posten.se .Το ξερω γιατι παρελαβα δυο φορες με τετοιο. ναι μας το ει[αν σημερα,τοσες μερες ελεγαν dhl global mail δεν ξερουν τι τους γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomor Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Τα ακουστικα δουλευουνε καλα? Δοκιμασαμε δυο τρια και δεν δουλευει το μικροφωνο τους, ο συνομιλητης δεν ακουει τιποτα. Στα etotalk tools στις ρυθμισεις ηχου στιν κατηγορια headset η ρυθμιση ειναι στο μηδεν και δεν μας αφηνει να την αλλαξουμε παραα το οτι η εφαρμογη παιρνει δικαιωματα super user. Αυτα στο neo no2-m. Στο thl w5 που εχω παλι με etotalk rom η τιμη ειναι στο 108 και με αφηνει να την αλλαξω. Καμια ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Πρίν κανα 2ωρο έλαβα το ΝΕΟ Ν002, με την ips screen.. Το τεχνητό φυσάει, Antutu 6747 και όλα κομπλέ.. Μόνο μια απορία... Το gps στο σπίτι μου πάντα είχε θέμα..Και σήμερα λόγω καιρού χάλια, δεν μου έχει κάνει lock σε κάποιο δορυφόρο...Αναμένω αύριο που θα κινηθώ κιόλας και θα έχω καλύτερη άποψη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Παιδιά με τις επαφές τι έχετε κάνει..?? Εγώ έχω θέμα καθώς οι εισερχόμενες κλήσεις γίνονται χωρίς το +30 και τα μυνήματα με το +30 οπότε πρέπει κάθες εεπαφή να έχει το τηλ και με τις 2 μορφές... Πφφφφφφ.... Βρήκατε καμία άλλη λύση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 παιδια εμενα ειναι σουηδια απο της 25-1 οποτε σε λιγακι μου ερχεται. george batzis με το gps ολα κομπλε? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Mέτρια πράγματα με το Gps.. Όχι κάτι ουσιαστικό... Γενικά μέ έχει χαλάσει και λίγο το θέμα με την αναγνώριση των κλήσεων και τα μηνύματα καθώς έχει θέμα με το 003069 και το 69... Κατά τα άλλα είναι ένα πραγματικά γρήγορο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bo8ran8rwpos Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Ενδιαφέρομαι και εγώ να μπω στο club σας. ;p To Neo N002I φαντάζομαι είναι η IPS έκδοση του εν λόγω κινητού και άρα προτιμώμενη; Έχει μήπως θέματα που δεν είχε η πρώτη; Τα θέματα που αναφέρονται με αναγνώριση των αριθμών όταν έχουν το +30 επιλύονται με κάποια custom rom; Η μπαταριά τελειώνει όντως γρήγορα; Προσωπικά έχω το SGS2 με 1600άρα και πάει καλά με normal χρήση, οι έξτρα ίντσες και resolution του Νeo κάνουν τόση διαφορά; Γενικά το κινητό προορίζεται για τη φίλη μου άρα μιλάμε για λίγες κλήσεις, sms, mp3 και κάποια social media καθημερινά, με σχεδόν καθόλου 3g, κυρίως wifi. Ενδεχομένως κάποια πιο βαριά media, φάση video, αλλά αυτά θα είναι σε χώρο που μπορεί να φορτίζει παράλληλα. Θα της βγάζει μια μέρα χωρίς απρόοπτα; Από εγγύηση έχει τίποτα; Σκέφτομαι να το πάρω από lightake.com, απ' ότι διάβασα υπάρχει γενικά καλή εμπειρία. Έχετε μήπως να προτείνετε κάποιο άλλο; Τα γνωστά κόλπα, send as gift κτλ, τα κάνουν όλοι σωστά; Και γενικά, έχουν κρατήσει οι θετικές πρώτες εντυπώσεις σας ή μετάνοιωσε κάποιος για την αγορά αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Ενδιαφέρομαι και εγώ να μπω στο club σας. ;p To Neo N002I φαντάζομαι είναι η IPS έκδοση του εν λόγω κινητού και άρα προτιμώμενη; Έχει μήπως θέματα που δεν είχε η πρώτη; Τα θέματα που αναφέρονται με αναγνώριση των αριθμών όταν έχουν το +30 επιλύονται με κάποια custom rom; Η μπαταριά τελειώνει όντως γρήγορα; Προσωπικά έχω το SGS2 με 1600άρα και πάει καλά με normal χρήση, οι έξτρα ίντσες και resolution του Νeo κάνουν τόση διαφορά; Γενικά το κινητό προορίζεται για τη φίλη μου άρα μιλάμε για λίγες κλήσεις, sms, mp3 και κάποια social media καθημερινά, με σχεδόν καθόλου 3g, κυρίως wifi. Ενδεχομένως κάποια πιο βαριά media, φάση video, αλλά αυτά θα είναι σε χώρο που μπορεί να φορτίζει παράλληλα. Θα της βγάζει μια μέρα χωρίς απρόοπτα; Από εγγύηση έχει τίποτα; Σκέφτομαι να το πάρω από lightake.com, απ' ότι διάβασα υπάρχει γενικά καλή εμπειρία. Έχετε μήπως να προτείνετε κάποιο άλλο; Τα γνωστά κόλπα, send as gift κτλ, τα κάνουν όλοι σωστά; Και γενικά, έχουν κρατήσει οι θετικές πρώτες εντυπώσεις σας ή μετάνοιωσε κάποιος για την αγορά αυτή; Μεγαλη ταλαιπωρια με το lightake καμια εξυπηρετηση,ακομα το περιμενω 20 μερες και ακομα στον δρομο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts