kosmous Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 pphone ??? From m2 note with Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Pixel phone Στάλθηκε από το Lenovo K50-T5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Που και που μου πετάει ένα μύνημα όταν είμαι στο ίντερνετ και μου λέει πως επισκεφτηκα πορνογραφικές σελίδες και πώς έχω μολυνθεί από ιό, με πετάει σε μία αλλη σελίδα που μου ζητάει να συμπληρωσω τηλεφωνικό αριθμό για να κατεβάσω το τελευταίο λογισμικό για να βγαλω τους ιούς. Από το κινητό δεν μπαίνω σε τσοντες, αυτό το κάνω απο το PC :). Τι μπορώ να κάνω; Υπάρχει κάτι να το "καθαρίσω"; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Που και που μου πετάει ένα μύνημα όταν είμαι στο ίντερνετ και μου λέει πως επισκεφτηκα πορνογραφικές σελίδες και πώς έχω μολυνθεί από ιό, με πετάει σε μία αλλη σελίδα που μου ζητάει να συμπληρωσω τηλεφωνικό αριθμό για να κατεβάσω το τελευταίο λογισμικό για να βγαλω τους ιούς. Από το κινητό δεν μπαίνω σε τσοντες, αυτό το κάνω απο το PC :). Τι μπορώ να κάνω; Υπάρχει κάτι να το "καθαρίσω"; Κλείνεις άπλα την σελίδα ή κατεβάζεις τον UC browser και γλιτώνεις από όλα αυτά τα χαζά. Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Κλείνεις άπλα την σελίδα ή κατεβάζεις τον UC browser και γλιτώνεις από όλα αυτά τα χαζά. Sent from mTalk Κώστας!! Μπορώ να περάσω στο UC τους σελιδοδείκτες από Chrome, συγχρονίζονται; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Στο google play store οταν παω να εκγαταστησω ή να ενημερωσω μια εφαρμογη φτανει στο 100%, κ μετα κολλαει εκει χωρις να κανει εγκατασταση.εχει καποιος το ιδιο προβλημα?εκδ.6.5.08D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Στο google play store οταν παω να εκγαταστησω ή να ενημερωσω μια εφαρμογη φτανει στο 100%, κ μετα κολλαει εκει χωρις να κανει εγκατασταση.εχει καποιος το ιδιο προβλημα?εκδ.6.5.08D Εχω ακριβως το ιδιο θεμα εδω και καιρο και δεν βρηκα λυση. Αναγκαζομαι να κατεβαζω εφαρμογες ή αναβαθμισεις απο αλλες πηγες πχ apkpure, aptoide κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Που και που μου πετάει ένα μύνημα όταν είμαι στο ίντερνετ και μου λέει πως επισκεφτηκα πορνογραφικές σελίδες και πώς έχω μολυνθεί από ιό, με πετάει σε μία αλλη σελίδα που μου ζητάει να συμπληρωσω τηλεφωνικό αριθμό για να κατεβάσω το τελευταίο λογισμικό για να βγαλω τους ιούς. Από το κινητό δεν μπαίνω σε τσοντες, αυτό το κάνω απο το PC :). Τι μπορώ να κάνω; Υπάρχει κάτι να το "καθαρίσω"; Αν είσαι ροοτ, βαλε το adaway. Αλλιώς το adguard. Και τα 2 είναι εκτός store. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Στο google play store οταν παω να εκγαταστησω ή να ενημερωσω μια εφαρμογη φτανει στο 100%, κ μετα κολλαει εκει χωρις να κανει εγκατασταση.εχει καποιος το ιδιο προβλημα?εκδ.6.5.08D Εχω ακριβως το ιδιο θεμα εδω και καιρο και δεν βρηκα λυση. Αναγκαζομαι να κατεβαζω εφαρμογες ή αναβαθμισεις απο αλλες πηγες πχ apkpure, aptoide κλπ. Ρυθμίσεις-> εφαρμογές-> βρίσκεις το play store και κάνεις εκκαθάριση τα πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Μπορώ να περάσω στο UC τους σελιδοδείκτες από Chrome, συγχρονίζονται; Με ενδιαφέρει και μένα... Κανείς;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Ρυθμίσεις-> εφαρμογές-> βρίσκεις το play store και κάνεις εκκαθάριση τα πάντα Το εχω δοκιμασει πολλες φορες κ δεν κανει κατι.πως γινεται να περασω πιο παλα εκδοση του store αλλα να μην αναβαθμιστει αυτοματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Μνήμη internal πόσο έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Υπάρχουν πολλές καλές στο Amazon Underground. Unleashed by my M1 NOTE Ευχαριστώ αλλά κάτι πιο συγκεκριμένο? Θέλω να αλλάξω text σε pdf. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Στο non rooted Nexus που έχω (ο λόγος είναι τα Nova Go και OTE TV GO), είχα για πολύ καιρό το AdGuard και απ' ότι φαινόταν έκανε τη δουλειά του. Κάποια στιγμή μού έβγαλε μήνυμα ότι χρειάζεται update, κατέβασα από το site τους το τελευταίο .apk και όταν δοκίμασα να το εγκαταστήσω μου έβγαλε ότι υπάρχει μία παλιότερη έκδοση, να τη σβήσω και να κάνω ξανά εγκατάσταση. Αν και μου φάνηκε χαζό, το έκανα, και από τότε δεν 'κόβει' σχεδόν τίποτα. Ούτε στις εγκατεστημένες εφαρμογές, ούτε στο σερφάρισμα με Chrome και Dolphin!!!! Καμία λύση; Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Ευχαριστώ αλλά κάτι πιο συγκεκριμένο? Θέλω να αλλάξω text σε pdf. To pdf converter pro το είδες; Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Το εχω δοκιμασει πολλες φορες κ δεν κανει κατι.πως γινεται να περασω πιο παλα εκδοση του store αλλα να μην αναβαθμιστει αυτοματα? Σε μενα τελικα δουλεψε αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω. Εκκαθαρισα ολα τα δεδομενα και επισης καταργησα ολες τις ενημερωσεις της εφαρμογης επαναφεροντας την αρχικη "εργοστασιακη" εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 To pdf converter pro το είδες; Unleashed by my M1 NOTE Φίλος αν λες αυτό δεν βλέπω να κάνει edit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 (edited) Φίλος αν λες αυτό δεν βλέπω να κάνει edit. Αν και εχω την πληρωμένη έκδοση πιστεύω πως το κάνει και αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobisystems.office Αν όχι η λύση από κάποιων browser να κάνεις μετατροπή του pdf σε word να αλλάξεις ότι θες και μετά ξανά σε .pdf https://www.freepdfconvert.com/pdf-word Edited June 5, 2016 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Αν και εχω την πληρωμένη έκδοση πιστεύω πως το κάνει και αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobisystems.office Αν όχι η λύση από κάποιων browser να κάνεις μετατροπή του pdf σε word να αλλάξεις ότι θες και μετά ξανά σε .pdf https://www.freepdfconvert.com/pdf-word Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Σε μενα τελικα δουλεψε αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω. Εκκαθαρισα ολα τα δεδομενα και επισης καταργησα ολες τις ενημερωσεις της εφαρμογης επαναφεροντας την αρχικη "εργοστασιακη" εκδοση. Απλα πες μου αν θα συνεχισει να δουλευει σωστα γιατι εμενα δουλεψε μονο για τρεις εγκαταστασεις κ μετα τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Απλα πες μου αν θα συνεχισει να δουλευει σωστα γιατι εμενα δουλεψε μονο για τρεις εγκαταστασεις κ μετα τα ιδια Mεχρι τωρα εκανα 5-6 ενημερωσεις που τις χρειαζομουνα και φαινεται να δουλευει κανονικα. Παντως προσεξα οτι απο τις ρυθμισεις-εφαρμογες- υπηρεσιες google play-διαχειρηση χωρου οταν αδειαζω ολα τα δεδομενα μενουν μονο τα mb της εφαρμογης. Οταν ομως μετα ανοιξω το play, φορτωνει παλι τα δεδομενα απο μονο του και προσθετει τα mb που αφαιρεσε πριν. Δεν ξερω αν αυτο εχει καποια σημασια και για ποσο θα δουλεψει τελικα. Θα δειξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Στην αναβάθμιση του Viber, προστέθηκε η δυνατότητα δημιουργίας αντιγραφου των συνομιλιών SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 (edited) Στην αναβάθμιση του Viber, προστέθηκε η δυνατότητα δημιουργίας αντιγραφου των συνομιλιών SM-G935F Καλό αυτό ήταν κάτι που έλειπε!! Edit: Και πως γίνεται αυτό... Δεν βλέπω κάτι στις ρυθμίσεις... :confused: Edited June 6, 2016 by ovelix5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Καλημερα παιδια,προσπαθω να συνδεθω σε δικτυα που εχουν ενεργοποιημενο το wps αλλα ματαια. Οταν σκαναρω για να δω τα διαθεσιμα δικτυα με wps λεει οτι δεν υπαρχουν ομως η εφαρμογη greek wifi unlocker δειχνει οτι υπαρχουν δικτυα που σπανε. Το εχει δοκιμασει κανεις απο samsung και να του λειτουργησε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 εφαρμογη για προωθηση sms απο μια συσκευη σε μια αλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts