Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Pixel phone

Στάλθηκε από το Lenovo K50-T5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Που και που μου πετάει ένα μύνημα όταν είμαι στο ίντερνετ και μου λέει πως επισκεφτηκα πορνογραφικές σελίδες και πώς έχω μολυνθεί από ιό, με πετάει σε μία αλλη σελίδα που μου ζητάει να συμπληρωσω τηλεφωνικό αριθμό για να κατεβάσω το τελευταίο λογισμικό για να βγαλω τους ιούς. Από το κινητό δεν μπαίνω σε τσοντες, αυτό το κάνω απο το PC :). Τι μπορώ να κάνω; Υπάρχει κάτι να το "καθαρίσω";
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Που και που μου πετάει ένα μύνημα όταν είμαι στο ίντερνετ και μου λέει πως επισκεφτηκα πορνογραφικές σελίδες και πώς έχω μολυνθεί από ιό, με πετάει σε μία αλλη σελίδα που μου ζητάει να συμπληρωσω τηλεφωνικό αριθμό για να κατεβάσω το τελευταίο λογισμικό για να βγαλω τους ιούς. Από το κινητό δεν μπαίνω σε τσοντες, αυτό το κάνω απο το PC :). Τι μπορώ να κάνω; Υπάρχει κάτι να το "καθαρίσω";

Κλείνεις άπλα την σελίδα ή κατεβάζεις τον UC browser και γλιτώνεις από όλα αυτά τα χαζά.

Sent from mTalk Κώστας!!

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Κλείνεις άπλα την σελίδα ή κατεβάζεις τον UC browser και γλιτώνεις από όλα αυτά τα χαζά.

Sent from mTalk Κώστας!!

Μπορώ να περάσω στο UC τους σελιδοδείκτες από Chrome, συγχρονίζονται;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Στο google play store οταν παω να εκγαταστησω ή να ενημερωσω μια εφαρμογη φτανει στο 100%, κ μετα κολλαει εκει χωρις να κανει εγκατασταση.εχει καποιος το ιδιο προβλημα?εκδ.6.5.08D

Στο google play store οταν παω να εκγαταστησω ή να ενημερωσω μια εφαρμογη φτανει στο 100%, κ μετα κολλαει εκει χωρις να κανει εγκατασταση.εχει καποιος το ιδιο προβλημα?εκδ.6.5.08D

Εχω ακριβως το ιδιο θεμα εδω και καιρο και δεν βρηκα λυση. Αναγκαζομαι να κατεβαζω εφαρμογες ή αναβαθμισεις απο αλλες πηγες πχ apkpure, aptoide κλπ.

Αν είσαι ροοτ, βαλε το adaway.

Αλλιώς το adguard.

Και τα 2 είναι εκτός store.

Unleashed by my M1 NOTE

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εχω ακριβως το ιδιο θεμα εδω και καιρο και δεν βρηκα λυση. Αναγκαζομαι να κατεβαζω εφαρμογες ή αναβαθμισεις απο αλλες πηγες πχ apkpure, aptoide κλπ.

Ρυθμίσεις-> εφαρμογές-> βρίσκεις το play store και κάνεις εκκαθάριση τα πάντα

Ρυθμίσεις-> εφαρμογές-> βρίσκεις το play store και κάνεις εκκαθάριση τα πάντα

Το εχω δοκιμασει πολλες φορες κ δεν κανει κατι.πως γινεται να περασω πιο παλα εκδοση του store αλλα να μην αναβαθμιστει αυτοματα?

Υπάρχουν πολλές καλές στο Amazon Underground.

Unleashed by my M1 NOTE

Ευχαριστώ αλλά κάτι πιο συγκεκριμένο?

Θέλω να αλλάξω text σε pdf.

Στο non rooted Nexus που έχω (ο λόγος είναι τα Nova Go και OTE TV GO), είχα για πολύ καιρό το AdGuard και απ' ότι φαινόταν έκανε τη δουλειά του.

Κάποια στιγμή μού έβγαλε μήνυμα ότι χρειάζεται update, κατέβασα από το site τους το τελευταίο .apk και όταν δοκίμασα να το εγκαταστήσω μου έβγαλε ότι υπάρχει μία παλιότερη έκδοση, να τη σβήσω και να κάνω ξανά εγκατάσταση.

Αν και μου φάνηκε χαζό, το έκανα, και από τότε δεν 'κόβει' σχεδόν τίποτα. Ούτε στις εγκατεστημένες εφαρμογές, ούτε στο σερφάρισμα με Chrome και Dolphin!!!!

Καμία λύση;

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Ευχαριστώ αλλά κάτι πιο συγκεκριμένο?

Θέλω να αλλάξω text σε pdf.

To pdf converter pro το είδες;

Unleashed by my M1 NOTE

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το εχω δοκιμασει πολλες φορες κ δεν κανει κατι.πως γινεται να περασω πιο παλα εκδοση του store αλλα να μην αναβαθμιστει αυτοματα?

Σε μενα τελικα δουλεψε αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω. Εκκαθαρισα ολα τα δεδομενα και επισης καταργησα ολες τις ενημερωσεις της εφαρμογης επαναφεροντας την αρχικη "εργοστασιακη" εκδοση.

Φίλος αν λες αυτό δεν βλέπω να κάνει edit.

Αν και εχω την πληρωμένη έκδοση πιστεύω πως το κάνει και αυτή

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobisystems.office

Αν όχι η λύση από κάποιων browser να κάνεις μετατροπή του pdf σε word να αλλάξεις ότι θες και μετά ξανά σε .pdf

https://www.freepdfconvert.com/pdf-word

Edited by araditsas

Αν και εχω την πληρωμένη έκδοση πιστεύω πως το κάνει και αυτή

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobisystems.office

Αν όχι η λύση από κάποιων browser να κάνεις μετατροπή του pdf σε word να αλλάξεις ότι θες και μετά ξανά σε .pdf

https://www.freepdfconvert.com/pdf-word

Ευχαριστώ.

Σε μενα τελικα δουλεψε αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω. Εκκαθαρισα ολα τα δεδομενα και επισης καταργησα ολες τις ενημερωσεις της εφαρμογης επαναφεροντας την αρχικη "εργοστασιακη" εκδοση.

Απλα πες μου αν θα συνεχισει να δουλευει σωστα γιατι εμενα δουλεψε μονο για τρεις εγκαταστασεις κ μετα τα ιδια

Απλα πες μου αν θα συνεχισει να δουλευει σωστα γιατι εμενα δουλεψε μονο για τρεις εγκαταστασεις κ μετα τα ιδια

Mεχρι τωρα εκανα 5-6 ενημερωσεις που τις χρειαζομουνα και φαινεται να δουλευει κανονικα. Παντως προσεξα οτι απο τις ρυθμισεις-εφαρμογες- υπηρεσιες google play-διαχειρηση χωρου οταν αδειαζω ολα τα δεδομενα μενουν μονο τα mb της εφαρμογης. Οταν ομως μετα ανοιξω το play, φορτωνει παλι τα δεδομενα απο μονο του και προσθετει τα mb που αφαιρεσε πριν.

Δεν ξερω αν αυτο εχει καποια σημασια και για ποσο θα δουλεψει τελικα. Θα δειξει.

Στην αναβάθμιση του Viber, προστέθηκε η δυνατότητα δημιουργίας αντιγραφου των συνομιλιών

SM-G935F

Στην αναβάθμιση του Viber, προστέθηκε η δυνατότητα δημιουργίας αντιγραφου των συνομιλιών

SM-G935F

Καλό αυτό ήταν κάτι που έλειπε!!

Edit: Και πως γίνεται αυτό... Δεν βλέπω κάτι στις ρυθμίσεις... :confused:

Edited by ovelix5

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Καλημερα παιδια,προσπαθω να συνδεθω σε δικτυα που εχουν ενεργοποιημενο το wps αλλα ματαια. Οταν σκαναρω για να δω τα διαθεσιμα δικτυα με wps λεει οτι δεν υπαρχουν ομως η εφαρμογη greek wifi unlocker δειχνει οτι υπαρχουν δικτυα που σπανε. Το εχει δοκιμασει κανεις απο samsung και να του λειτουργησε??

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II