timkos40 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Αν το έχει η συσκευή μέσα της σαν εφαρμογή Όχι άλλα αν βάλεις εφαρμογή από τον play σίγουρα έχεις μεγάλη κατανάλωση.τυχαίνει να έχουμε την ίδια συσκευή και δεν έχουμε κατανάλωση μεγάλη αλλά σε ένα σαμσουνγκ σ3 που έβαλα μια εφαρμογή ανάλογη άδειαζε νερό η μπαταρία. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ούπς λάθος ταμπλετ έχουμε ίδιο φίλε junglist. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Γνωρίζει κανένας ποιές οι διαφορές μεταξύ των TypeMail και BlueMail? Είχα την εντύπωση πως το πρώτο είναι ουσιαστικά το.. δεύτερο! Βλέπω πως και τα δύο ενημερώνονται οπότε είπα από περιέργεια να ρωτήσω μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Παιδιά, υπάρχει τρόπος από το Gmail app να κάνω extract το password που υπάρχει αποθηκευμένο στην συσκευή; Μου συνέβη κάτι πολύ περίεργο. Έχω διάφορους λογαριασμούς e-mail που χρησιμοποιώ κατά περίσταση. 2-3 μέρες πριν λοιπόν ανακάλυψα ότι σε έναν από αυτούς (αρκετά παλιό μάλιστα) σταμάτησε να κάνει auto-check με το plugin που είχα και όπου είχε αποθηκευμένο το password. Δοκίμασα και manually να το βάλω και δεν το δέχεται. Δοκίμασα και από firefox και από Chrome, τα ίδια. Το θέμα είναι ότι στο κινητό μου και στο Gmail το τσεκάρει κανονικά :blink: Αν το χάσω κι από εκεί, πάπαλα. Σημείωση, ο συγκεκριμένος λογαριασμός είναι από yahoo.gr Όχι, ε; Αν κάνω πρώτα root το κινητό παίζει κάποια άλλη λύση; Γιατί ούτως ή άλλως έχω στο πρόγραμμα τώρα στα κοντά να περάσω καμιά custom 5.1.1, τώρα τρέχει stock 5.0 (το κινητό είναι Note3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 (edited) Δηλαδή εννοείς ότι όλοι όσοι έχουν ενεργοποιήσει το double tap to wake έχουν και δραματική αύξηση κατανάλωσης; Δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Οχι παντα. Το nexus 5 πχ, εχει μαγνητικό αισθητήρα, που λειτουργεί σαν το πλαϊνό κουμπί, και αναβοσβήνει την οθόνη. Υπάρχουν flip cases με μαγνητακι στο κατάλληλο σημείο, που το εκμεταλλεύονται. Ρε παίδες, από ό,τι κατάλαβα από την ερώτηση του lagoudakis, ο άνθρωπος ψάχνει μια μη εργοστασιακή λύση για να κάνει αυτό που ζητάει. Επίσης, από την ερώτηση του, προσπάθησα να καταλάβω αν το θέλει να γίνεται με θήκη ή με double tap. Αν έχει nexus 5, αυτά συμπεριλαμβάνονται στις ρυθμίσεις του κινητού και είναι optimized για να μην καταναλώνουν πολύ ενέργεια. Αν θέλει ας αγοράσει και τη θήκη που λέει, για να τελειώνουμε. Εγώ, αν διαβάσετε καλά την απάντηση που έδωσα, του πρότεινα λύσεις που είναι εξωεργοστασιακές, για κινητά που δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα, αλλά προσομοιάζουν αυτές τις λειτουργίες, για κινητά που δεν είναι optized, σαν αυτά που είναι, να κάνουν αυτό που ζήτησε. Μπορείτε να συνεχίζετε να με σταυρώνετε, αλλά εγώ αυτά κατάλαβα από την ερώτησή του, και απάντησα αναλόγως. Επίσης, προτείνω να καταλώσετε το χρόνο που τρώτε στο πληκτρολόγιο, 1ον για να διατυπώνετε καλύτερα τις ερωτήσεις σας, και 2ον να προτείνεται κάποια καλύτερη λύση για το φίλο, παρά να ασκείτε κριτική σε ένα post (που σας φαινεται λανθασμένο). edit: παρόλα αυτά, τώρα που ξανακοίταξα το profile του lagoudakis, ο άνθρωπος έχει note 3. Οπότε, αυτό που του προτείνετε εσείς τι είναι; Να αγοράσει το nexus 5? Προσπαθώ να καταλάβω την απάντησή σας, στο πλαίσιο ότι εδώ είναι μία κοινότητα που όλοι συμμετέχουμε, γιατί αποκομίζουμε γνώση και αντλούμε βοήθεια από τα άλλα μέλη, και δε βγάζω άκρη. Αν νομίζετε ότι εδώ είναι μια κοινότητα για να κάνουμε τους έξυπνους, τότε πάσο... Κάποιος από εμάς είναι σε λάθος forum. Edited November 17, 2015 by yiangoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 ποια εφαρμογη εχετε για ειδοποιηση εορτων ; επισης να μου ενημερωνει ποιες επαφες μου γιορταζουν ,βρισκω κανα δυο στο google play, αλλα θελω μια που την εχετε δοκιμασει πολυ καιρο και δεν καταναλωνει μπαταρια αν προσθεσουμε widget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 ποια εφαρμογη εχετε για ειδοποιηση εορτων ; επισης να μου ενημερωνει ποιες επαφες μου γιορταζουν ,βρισκω κανα δυο στο google play, αλλα θελω μια που την εχετε δοκιμασει πολυ καιρο και δεν καταναλωνει μπαταρια αν προσθεσουμε widget Εχω αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.duk3r.eortologio2 και αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ngoumotsios.eortologio. Η δευτερη εχει πολλες επιλογες (γιορτες, γενέθλια, πολιούχοι, παγκοσμιες ημερες κ.α.) Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 ποια εφαρμογη εχετε για ειδοποιηση εορτων ; επισης να μου ενημερωνει ποιες επαφες μου γιορταζουν ,βρισκω κανα δυο στο google play, αλλα θελω μια που την εχετε δοκιμασει πολυ καιρο και δεν καταναλωνει μπαταρια αν προσθεσουμε widget https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nop.eortologio&hl=el Το χρησιμοποιώ 3 χρόνια. Από πλευράς design είναι λιγο πίσω. Από αυτά που έχω δοκιμάσει είναι το πιο απροβλημάτιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 ποια εφαρμογη εχετε για ειδοποιηση εορτων ; επισης να μου ενημερωνει ποιες επαφες μου γιορταζουν ,βρισκω κανα δυο στο google play, αλλα θελω μια που την εχετε δοκιμασει πολυ καιρο και δεν καταναλωνει μπαταρια αν προσθεσουμε widget δες αυτή, είναι φτιαγμένη από ΄΄δικά μας΄΄ παιδιά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=399833 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 παιδια συγνωμη για την αναστατωση..μαλλον λαθος το διατυπωσα....λοιπον εχω note 3 και το ειχα με εργοστασιακη θηκη,συγκεκριμενα την flip wallet,με το που την ανοιγα αναβε και η οθονη οποτε εκανα χρηση της συσκευης μου χωρις να παταω το κεντρικο πληκτρο,τωρα εβαλα μια αλλη(spigen)και φυσικα για να αναψει η οθονη πρεπει να παταω το κεντρικο πληκτρο,οποτε η ερωτηση μου ειναι αν υπαρχει καποια εφαρμογη που να μην χρειαζεται να παταω το κεντρικο πληκτρο ωστε να αναψει η οθονη,πχ με χτυπημα στην οθονη...με κουνημα της συσκευης...η με καποιον αλλο τροπο,δηλαδη με λιγα λογια θελω να αναβει η οθονη χωρις το κεντρικο πληκτρο γιατι αν το κανω αυτο 30 φορες την ημερα καποια στιγμη θα το παρω στο χερι:p η συσκευη δεν ειναι root,ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Έχω προσθέσει στο Google Calendar το εορτολόγιο από το apergia.gr Ενώ στο Web ημερολόγιο μου το δείχνει σωστά, στο τηλέφωνο αρνείται. Πρέπει να κάνω κάτι επιπλέον; Edit: Παιδιά σόρι μπέρδεψα τα topics, αν γίνεται να μεταφερθεί στις ερωτήσεις. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Εχω αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.duk3r.eortologio2 και αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ngoumotsios.eortologio. Η δευτερη εχει πολλες επιλογες (γιορτες, γενέθλια, πολιούχοι, παγκοσμιες ημερες κ.α.) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nop.eortologio&hl=el Το χρησιμοποιώ 3 χρόνια. Από πλευράς design είναι λιγο πίσω. Από αυτά που έχω δοκιμάσει είναι το πιο απροβλημάτιστο. δες αυτή, είναι φτιαγμένη από ΄΄δικά μας΄΄ παιδιά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=399833 σας ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σας ,θα τις δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 (edited) δες αυτή, είναι φτιαγμένη από ΄΄δικά μας΄΄ παιδιά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=399833 Πανέμορφη. Καλό θα ήταν να έχει και κανένα widget. Edited November 17, 2015 by yiangoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Γνωρίζει κανένας ποιές οι διαφορές μεταξύ των TypeMail και BlueMail? Είχα την εντύπωση πως το πρώτο είναι ουσιαστικά το.. δεύτερο! Βλέπω πως και τα δύο ενημερώνονται οπότε είπα από περιέργεια να ρωτήσω μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω. Κι εγώ αυτή την εντύπωση έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 παιδια συγνωμη για την αναστατωση..μαλλον λαθος το διατυπωσα....λοιπον εχω note 3 και το ειχα με εργοστασιακη θηκη,συγκεκριμενα την flip wallet,με το που την ανοιγα αναβε και η οθονη οποτε εκανα χρηση της συσκευης μου χωρις να παταω το κεντρικο πληκτρο,τωρα εβαλα μια αλλη(spigen)και φυσικα για να αναψει η οθονη πρεπει να παταω το κεντρικο πληκτρο,οποτε η ερωτηση μου ειναι αν υπαρχει καποια εφαρμογη που να μην χρειαζεται να παταω το κεντρικο πληκτρο ωστε να αναψει η οθονη,πχ με χτυπημα στην οθονη...με κουνημα της συσκευης...η με καποιον αλλο τροπο,δηλαδη με λιγα λογια θελω να αναβει η οθονη χωρις το κεντρικο πληκτρο γιατι αν το κανω αυτο 30 φορες την ημερα καποια στιγμη θα το παρω στο χερι:p η συσκευη δεν ειναι root,ευχαριστω... Το note 3 εχει μαγνητικό αισθητήρα για την οθόνη (οπως και το nexus, και πολλά άλλα) οπότε θα πρέπει να βρεις μια θήκη που να εχει μαγνητακι στο σωστο σημείο, ή να κανείς πατέντα βάζοντας ένα στη θήκη που έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 (edited) Έχω κατεβασμένη από το play store μια σχετικά παλιά έκδοση της εφαρμογης viber. Την 5.6.0.2406 Δεν την αναβάθμιζω πλεον Γιατί βλέπω στα σχόλια ότι έχουν πολλά προβλήματα οι χρηστες των νεοτερων εκδοσεων της εφαρμογής!! Επειδή την χρησιμοποιώ παραπολύ, φοβάμαι ότι δεν θα έχω την δυνατότητα επικοινωνίας. Έχει χαλάσει πολυ η εφαρμογή. Όλο παράπονα έχει στο play. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι η εξής! Αν δεν αναβάθμιζω υπάρχει πιθανότητα κάποια στιγμή να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή Γιατί θα έχω παλιά εκδοση; ;;; Edited November 18, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Έχω κατεβασμένη από το play store μια σχετικά παλιά έκδοση της εφαρμογης viber. Την 5.6.0.2406 Δεν την αναβάθμιζω πλεον Γιατί βλέπω στα σχόλια ότι έχουν πολλά προβλήματα οι χρηστες των νεοτερων εκδοσεων της εφαρμογής!! Επειδή την χρησιμοποιώ παραπολύ, φοβάμαι ότι δεν θα έχω την δυνατότητα επικοινωνίας. Έχει χαλάσει πολυ η εφαρμογή. Όλο παράπονα έχει στο play. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι η εξής! Αν δεν αναβάθμιζω υπάρχει πιθανότητα κάποια στιγμή να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή Γιατί θα έχω παλιά εκδοση; ;;; Ε το πιο απλό είναι να περιμένεις και να δεις. Λογικά θα σου δουλεύει εκτός αν αλλάξουν κάτι πολύ fundamental. Εμένα πχ ενώ στην αρχή στο S6 έδειχνε τα unread count bubbles στο S6, από κάποιο update και μετά εξαφανίστηκαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Το note 3 εχει μαγνητικό αισθητήρα για την οθόνη (οπως και το nexus, και πολλά άλλα) οπότε θα πρέπει να βρεις μια θήκη που να εχει μαγνητακι στο σωστο σημείο, ή να κανείς πατέντα βάζοντας ένα στη θήκη που έχεις.σε ευχαριστω αλλα ελεγα για καποιο προγραμμα με την θηκη που εχω,αλλωστε εχω την θηκη samsung που κανει την δουλεια που θελω;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Ε το πιο απλό είναι να περιμένεις και να δεις. Λογικά θα σου δουλεύει εκτός αν αλλάξουν κάτι πολύ fundamental. Εμένα πχ ενώ στην αρχή στο S6 έδειχνε τα unread count bubbles στο S6, από κάποιο update και μετά εξαφανίστηκαν.. Αλλοι γράφουν ότι όταν πάνε να συνθέσουν ένα μήνυμα τους πετάει έξω η εφαρμογή η τους βγάζει μαύρη οθόνη και δεν μπορούν να στείλουν. Άλλοι λένε ότι δεν τους έρχεται ειδοποίηση ότι έχουν εισερχόμενο μνμ. Αλλοι λένε ότι τους πέταξε έξω και δεν μπορούν να συνδεθούν καθόλου με την εφαρμογή.... Δεν έχω εμπιστοσύνη. Αφού αυτή η βερσιον που έχω λειτουργεί καλά, θα κρατήσω αυτή τοτε και βλέπω.... Αν κάποια στιγμή σταματήσει να λειτουργεί θα αναβαθμησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Παιδιά, έφτασε η ώρα να δώσω το παλιό μου κινητό (iPhone 3Gs) και να συνεχίσω με Android συσκευή (Ulefone Be Touch 2). Χρειάζομαι όμως τη βοήθειά σας αν γίνεται. Γνωρίζετε μήπως κάποια εφαρμογή που να μπορεί να εγκατασταθεί σε δύο συσκευές, (iOS & Android) και να γίνει συγχρονισμός άμεσα μεταξύ τους, (μέσω WiFi/Bluetooth) ή μέσω τοπικού δικτύου (WiFi) ή έστω μέσω Λαμίας... με backup σε σύννεφο από το iPhone και στη συνέχεια restore στο Ulefone; Θέλω να συγχρονίσω 3 πράγματα. - Επαφές - SMS - Σημειώσεις (από την προ εγκατεστημένη εφαρμογή του iPhone 3Gs) Δυστυχώς, δεν μπορώ άμεσα να χρησιμοποιήσω τυχών διαδικασίες μέσω PC, γιατί υπάρχει ασυμβατότητα στους Drivers στην Android συσκευή και θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσω τα Windows 7... Τις επαφές κατάφερα να τις περάσω πολύ εύκολα (με τον τρόπο που ψάχνω) εγκαθιστώντας και στις δύο συσκευές το Copy My Data. Πολύ βολικό και άμεσο. Αλλά... 1. Αντί να περάσει τις επαφές μου στο τηλέφωνο (στην συσκευή δηλαδή), ενημέρωσε τις επαφές μου στο Gmail! (μικρό το κακό βέβαια) 2. Δεν έχει ενημερώσει σε καμία επαφή το πεδίο «Σημειώσεις» που έχω προσθέσει σε αρκετές από αυτές 3. Έχει ΟΛΑ τα τηλέφωνα με την ένδειξη «Οικία»!!! (κοινώς θέλει πολύ δουλειά για να τα διορθώσω αυτά ένα ένα...) Σχετικά με τις σημειώσεις, δοκίμασα να τις συγχρονίσω σε πρώτη φάση με αυτόν τον τρόπο αλλά ενώ έχω ενεργοποιήσει κανονικά την επιλογή "Σημειώσεις" στις ρυθμίσεις του Gmail, πηγαίνοντας από το PC μου στη σελίδα Gmail, στο πεδίο "Notes", βλέπω ότι δεν έχει περαστεί τίποτα! Για τα SMS δεν έχω δοκιμάσει κάτι ακόμα. Πιο πολύ με απασχολούν οι επαφές και οι σημειώσεις. Ελπίζω να έχετε να προτείνεται κάτι. Είτε κάποια "όλα σε ένα" εφαρμογή, είτε ξεχωριστές για κάθε περίπτωση... Δε με πειράζει να μην είναι Free. Αρκεί να κάνω τη δουλειά μου. Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Για δες το smart switch της Samsung.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Την είχα δει αυτή που λες αλλά δεν είναι συμβατή με τη συσκευή μου. Παραδόξως, την πέρασα κανονικά στο Tablet μου! (CHUWI V89) αλλά και πάλι δε μου βγάζει επιλογή για μεταφορά από iPhone. Μόνο από Samsung ή από κάρτα SD... :( Δε μπορεί πάντως, κάτι θα υπάρχει... Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Μέσα από Windows δοκίμασες; Για Apple συσκευές θέλει ios 5 νομίζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Όπως είπα χθες, θέλω να αποφύγω την μεσολάβηση PC, λόγω ασυμβατότητας των Drivers του Ulefone με Windows 8.1 & 10. WARNING! Installation process will remove all the data from you device. Please, if you have an important data on your device, backup your files. It is recommended to use Windows 7 operating system, as the driver temporarily does not support Windows 8 and newer version of the operating system. The latest rom is in this package, therefore no need to download it from website. Θα πρέπει να κάνω λοιπόν εγκατάσταση των Windows 7, αφού πρώτα πρέπει να κάνω χώρο στο σκληρό κλπ. Θεωρητικά, θα μπορούσα να δοκιμάσω εγκατάσταση στα 10 (64-bit) που έχω αλλά δε θέλω να το ρισκάρω, γιατί μερικές φορές αν δεν περαστούν σωστά από την αρχή οι Drivers, δύσκολα το διορθώνεις το θέμα, κι ας κάνεις αφαίρεσή τους μετά. Μου είχε τύχει παρόμοιο πρόβλημα με το παλιό μου Tablet. Εν τω μεταξύ το παλιό κινητό θέλω να δώσω άμεσα αν γίνεται... Επειδή είδα κι από είδα, διορθώνω από χθες στον ελεύθερο χρόνο μου τις επαφές σιγά σιγά, (έχω φτάσει στις μισές περίπου). Περισσότερο τώρα με απασχολούν οι Σημειώσεις του iPhone (από την προεγκατεστημένη εφαρμογή) και αν γίνεται και τα SMS. Ότι προτείνετε, ευπρόσδεκτο... Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Όπως είπα χθες, θέλω να αποφύγω την μεσολάβηση PC, λόγω ασυμβατότητας των Drivers του Ulefone με Windows 8.1 & 10. WARNING! Installation process will remove all the data from you device. Please, if you have an important data on your device, backup your files. It is recommended to use Windows 7 operating system, as the driver temporarily does not support Windows 8 and newer version of the operating system. The latest rom is in this package, therefore no need to download it from website. Θα πρέπει να κάνω λοιπόν εγκατάσταση των Windows 7, αφού πρώτα πρέπει να κάνω χώρο στο σκληρό κλπ. Θεωρητικά, θα μπορούσα να δοκιμάσω εγκατάσταση στα 10 (64-bit) που έχω αλλά δε θέλω να το ρισκάρω, γιατί μερικές φορές αν δεν περαστούν σωστά από την αρχή οι Drivers, δύσκολα το διορθώνεις το θέμα, κι ας κάνεις αφαίρεσή τους μετά. Μου είχε τύχει παρόμοιο πρόβλημα με το παλιό μου Tablet. Εν τω μεταξύ το παλιό κινητό θέλω να δώσω άμεσα αν γίνεται... Επειδή είδα κι από είδα, διορθώνω από χθες στον ελεύθερο χρόνο μου τις επαφές σιγά σιγά, (έχω φτάσει στις μισές περίπου). Περισσότερο τώρα με απασχολούν οι Σημειώσεις του iPhone (από την προεγκατεστημένη εφαρμογή) και αν γίνεται και τα SMS. Ότι προτείνετε, ευπρόσδεκτο... Δες αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.codeminders.inotes&hl=el Εγώ έχω μια παρόμοια εφαρμογή που λειτουργεί άψογα, αλλά δεν την βρίσκω. Πρέπει να σταμάτησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 υπάρχει εφαρμογή κάμερας που μέσα από ρύθμιση να μπορώ να βγάλω φωτο πατώντας το κουμπί volume η on/ off του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts