pisons Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Λα ενεργοποιημένα είναι αλλά βλέπω την μαύρη εικόνα που.έβαλα στο πρώτο μήνυμα μου κάνε επανεκκίνηση το τηλέφωνο πολλές λειτουργίες του gravity box για να ενεργοποιηθούν θέλουν επανεκκίνηση Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Όταν ανεβάζω κάτι στο 9gag σε ποια κατηγορία το έχει; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Στα fresh για αρχή. Εκτος και αν εβαλες Not Safe For Work οπου τα παει εκει Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Παιδια θελω να μου πει κανεθς αν εχει προβληματα με τις εφαρμογες fb και messenger. Μολις τις εβγαλα το κινητο μου ξαναεγινε σφαιρατο οπως πριν. Βασικα πρεπει το messenger να την εκανε την ζημια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Είναι πολύ βαριά εφαρμογή, και Εγώ δοκιμαστικά όταν την κάνω freeze, το.κινητό τα πάει πολύ καλύτερα και η μπαταρία εννοείται ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κάνε επανεκκίνηση το τηλέφωνο πολλές λειτουργίες του gravity box για να ενεργοποιηθούν θέλουν επανεκκίνηση Δεν δουλεύει φίλε μου δεν ξέρω γιατί Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Στο δικό μου δουλεύει μιά χαρά , βάζω - βγάζω πλακάκια χωρίς επανεκίνησεις κ.λ.π Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Είναι πολύ βαριά εφαρμογή, και Εγώ δοκιμαστικά όταν την κάνω freeze, το.κινητό τα πάει πολύ καλύτερα και η μπαταρία εννοείται ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν δουλεύει φίλε μου δεν ξέρω γιατί φαντάζομαι ότι το gravity box το έχεις στην εσωτερική μνήμη και όχι στην sd, δοκίμασε με απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση του gravity box, αν δεν γίνει πάλη τίποτα φοβάμαι ότι έχει πειραχτεί το λειτουργικό. Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Τα υπόλοιπα tweaks δουλεύουν μια χαρά. Δεν έχω εξωτερική μνήμη,όλα μέσα ειναι Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 (edited) Δεν δουλεύει φίλε μου δεν ξέρω γιατί Ούτε σε μένα δουλεύει και δεν ξέρω γιατί, επιμένει στη stock μπάρα ειδοποιήσεων του S3. Είμαι με stock 4.3 (φυσικά εγκατέστησα το gravity box για Jelly bean) και δεν μου την αλλάζει με τίποτα. Αντίθετα ότι άλλες ρυθμίσεις κάνω στη notification bar (ρολόι στο κέντρο, λευκό εικονίδιο μπαταρίας από ΚΚ κλπ) δουλεύουν κανονικά! Edit: μόλις είδα στη σελίδα του gravity box στο Google+ μια αναφορά από κάποιον που έχει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Η λύση που του προτείνουν οι περισσότεροι είναι η custom rom.. ;) Edited October 18, 2014 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Ξέρει κανείς κανά μοντακι για να μεγαλώνουν τα εικονίδια στην γραμμή κατάστασης; το σήμα του wifi, 3g, battery percentage είναι όλα υπερβολικά μικρά. Ευχαριστώ (Xperia z1 αν χρειάζεται κάπου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Ξέρει κανείς κανά μοντακι για να μεγαλώνουν τα εικονίδια στην γραμμή κατάστασης; το σήμα του wifi, 3g, battery percentage είναι όλα υπερβολικά μικρά. Ευχαριστώ (Xperia z1 αν χρειάζεται κάπου) Ου γαρ έρχεται.... !γυαλιά πλέον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Παιδια υπαρχει εφαρμογή που να μπλοκαρει καπιο αριθμο να μην μπορει να μας καλεσει ΑΛΛΑ να μην μας ερχεται κανενα μηνυμα ή ειδοποιηση για την προσπαθεια να μας καλεσει ??? Εχω 2 τέτοιες αλλα μου ερχεται sms ότι δοκιμασαν να με καλεσου και δεν θελω κατι τετοιο . Για να το πω πιο απλα εφαρμογή που να κανει αυτό : Η προσπαθεια για κλισης από καποιο αριθμο να μην φαινεται πουθενα στο δικο μου κινητο μου Ευχαριστω. Δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.telemarks.CallFilter2 Είναι το μόνο που βγάζει αμέσως σε αυτόν που καλεί ότι ηδη μιλάς, ενω αλλά το βγάζουν μετά από κάνα 2 χτυπήματα Από ότι θυμάμαι έχει απόκρυψη notification Το είχα πριν βάλω cm11 που τώρα το έχει από την μάνα του Δυστυχως δεν ειδα την δυνατοτητα για μη notification σε μλοκαρισμενη κλιση. Με ειδοποιει με sms ότι εγινε η κλιση αλλα αποριφτηκε Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Δυστυχως δεν ειδα την δυνατοτητα για μη notification σε μλοκαρισμενη κλιση. Με ειδοποιει με sms ότι εγινε η κλιση αλλα αποριφτηκε Handcent sms και τέλος...!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Δοκίμασε και το Call Master, είναι πλήρως λειτουργικό αλλά freemium με το κλασικό σύστημα του σου-βγάζω-ειδοποίηση-να-με-αγοράσεις-κάθε-φορά-που-ανοίγω: "This is a fully functional application. However, after a 72 hour demo period it will start nagging you to buy the Key" Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Handcent sms και τέλος...!;) Αλλά δεν υποστηρίζει δικαρτο κινητό ακόμη νομίζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Handcent sms και τέλος...!;) Αυτό μπλοκαρει και τις κλισεις ? Παλια το ειχα δοκιμασει αλλα γενικα δεν με ειχε βολεψει και χρησιμοποιω το μαμισιο . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Αλλά δεν υποστηρίζει δικαρτο κινητό ακόμη νομίζω.. Αυτός για να ειμαι ειλικρινής δεν το γνωρίζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Καλά δεν την παλεύουν εκεί στο go sms.δεν φτάνει που πλέον κρασαρει η εφαρμογή όταν πας να αγοράσεις την premium έκδοση, η ότι δεν βλέπει την δεύτερη σιμ, τους στέλνεις email και αυτό που έγραψες σου έρχεται σαν απάντηση από ......εκείνους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Αυτό μπλοκαρει και τις κλισεις ? Παλια το ειχα δοκιμασει αλλα γενικα δεν με ειχε βολεψει και χρησιμοποιω το μαμισιο . Μπλοκαρει οτιδήποτε μήνυμα (απο επαφες, δικτυο,άλλους, 5ψηφια) το πρσθέτεις ως ανεπιθύμητο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 καλημερα! υπαρχει κάποια εφαρμογη για να τραβας βιντεο, video recorder, που να σας εχει εντυπωσιάσει σε ποιότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 καλημερα! υπαρχει κάποια εφαρμογη για να τραβας βιντεο, video recorder, που να σας εχει εντυπωσιάσει σε ποιότητα? Snap hdr. ειναι γενικα και για photos, αλλα εχει επιλογες για 60fps και αλλα. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Μπλοκαρει οτιδήποτε μήνυμα (απο επαφες, δικτυο,άλλους, 5ψηφια) το πρσθέτεις ως ανεπιθύμητο!! Ευχαριστω.Βασικο για μενα είναι να μην στελνει και ειδοποιήσεις για τυχον αποπειρες από τέτοιες κλισεις . Το κανει αυτό ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Ευχαριστω.Βασικο για μενα είναι να μην στελνει και ειδοποιήσεις για τυχον αποπειρες από τέτοιες κλισεις . Το κανει αυτό ? Το κάνει! Αλλα υπάρχει επιλογή μεσα στις ρυθμίσεις που να μην σου κραταει ούτε αναφορά...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 καλησπέρα υπάρχει κανένα offline Ισπανοελληνικό και το αντίθετο λεξικό? Ξεκίνησε ο μικρός Ισπανικά και έχω φάει ήττα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 καλησπέρα υπάρχει κανένα offline Ισπανοελληνικό και το αντίθετο λεξικό? Ξεκίνησε ο μικρός Ισπανικά και έχω φάει ήττα. Στην εφαρμογή Google Translate μπορείς να αποθηκεύσεις για offline χρήση όποιες γλώσσες θέλεις. Ισπανικά και Ελληνικά στην περίπτωση σου. Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts