antrenik Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Εvernote!!! κορυφη!!!! με ευκολο και ευχαριστο περιβαλλον! θα σε βολεψει σιγουρα!! πας ρυθμησεις και βαζεις και κωδικο. Αυτό το είχε η συσκευή μου από την αρχή αλλά το απεγκατεστησα, βάλανε ελληνικά; Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Αυτό το είχε η συσκευή μου από την αρχή αλλά το απεγκατεστησα, βάλανε ελληνικά; οχι, ειναι στα αγγλικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορούμε να κρατάμε σημειώσεις και να κλειδώνουν.Για να αποθηκεύουμε δηλαδή κωδικούς,pin κλπ. notepad. Ρίξε μια ματιά. Eμένα μ' έχει βολέψει πολύ (και όχι μόνο λόγω κωδικών) Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 (edited) Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορούμε να κρατάμε σημειώσεις και να κλειδώνουν.Για να αποθηκεύουμε δηλαδή κωδικούς,pin κλπ. Password Notes Έχει Ελληνικά..!;) http://s6.postimg.org/aq82smwmp/Screenshot_2014_10_10_15_07_38.png upload pictureshttp://s6.postimg.org/hj8fowng1/Screenshot_2014_10_10_15_08_05.png free picture upload Edited October 10, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 (edited) Password Notes Έχει Ελληνικά..!;) Αυτα ρε παιδια ποσο ασφαλη ειναι; Edited October 10, 2014 by kollatos Αφαίρεση εικόνων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Γιατί να μην είναι? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου πέρασε και μένα απ το μυαλό αν υπάρχει ενδεχόμενο να δουν τις κωδικούς.Δεν είδα όμως να ζητά πρόσβαση σε wifi άρα υποθέτω είναι ok.Μήπως ξέρει κάποιος καλύτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Γιατί να μην είναι? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου πέρασε και μένα απ το μυαλό αν υπάρχει ενδεχόμενο να δουν τις κωδικούς.Δεν είδα όμως να ζητά πρόσβαση σε wifi άρα υποθέτω είναι ok.Μήπως ξέρει κάποιος καλύτερα? Γι αυτο ρωταω και εγω!+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Καλύτερα να δουλέψεις το keepass που κρατά όλη τη βάση των κωδικών σου κρυπτογραφημένη. Δεν παίζομουμε με αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Το θέμα είναι ότι τώρα μπαίνω στην εφαρμογή και δεν μπορώ να διαγράψω ότι έχω αποθηκεύσει.Μόνο να απεγκατάστησω την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Αυτα ρε παιδια ποσο ασφαλη ειναι; 4 χρόνια...κανένα θέμα...!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Καλύτερα να δουλέψεις το keepass που κρατά όλη τη βάση των κωδικών σου κρυπτογραφημένη. Δεν παίζομουμε με αυτά... Συμφωνώ κι εγώ για το keepass. Συγκεκριμένα προτείνω το keepass2android offline. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Το θέμα είναι ότι τώρα μπαίνω στην εφαρμογή και δεν μπορώ να διαγράψω ότι έχω αποθηκεύσει.Μόνο να απεγκατάστησω την εφαρμογή. ποια εφαρμογή...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 και για τους όχι τόσο σχετικούς... το greenify εφόσον το εγκαταστήσεις κάνει τη δουλειά που λέτε μόνο του ή χρειάζεται να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις Απλα διαλεγεις τα προγράμματα που θες για νανακια και αυτο τα βάζει για ύπνο!:p και εχει μερικες απλες ρυθμισουλες! Δοκιμαστε το και οπου κολλήσετε εδω ειμαστε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 παρατηρώ πολλές φορές το WhatsApp μόλις το ανοίγω μόνο τότε ενημερώνει ότι πχ πριν μισή ώρα είχα νέο μήνυμα. έχω την τελευταία έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Παιδιά, ποιος dialer υποστηρίζει δύο SIM? Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 To tapatalk κολλάει στο my phone μόνο σε μένα από σήμερα ή είναι πιο γενικό το θέμα; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 To tapatalk κολλάει στο my phone μόνο σε μένα από σήμερα ή είναι πιο γενικό το θέμα; Εγώ δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα, και με αρκετή χρήση σήμερα. Ίσως έχεις πρόβλημα δεδομένων. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 για να μου προτεινεται μια καλη εφαρμογη καμερας για το honor 3c γιατι με την στοκ δεν ειμαι απολυτα ευχαριστημενος..εγκατεστησα την lenovo camera αλλα εχει ενα τρεμουλο στην επιλογη για εγγραφη βιντεο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 To tapatalk κολλάει στο my phone μόνο σε μένα από σήμερα ή είναι πιο γενικό το θέμα; Σήμερα το κάνει και σ' εμένα. Μένει στο σύμβολο το refresh και δεν εμφανίζει τα θέματα. Τις προηγούμενες μέρες δεν είχα θέμα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Καλησπέρα.ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια εφαρμογή να μπορείς να κλειδώσεις ολόκληρο το φάκελο μέσα στο μενού και όχι μόνο μια μια της εφαρμογές?? ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Κάποιες file explorer που να κάνει copy past σε sd ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 ποια εφαρμογή...??? Το password notes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Το θέμα είναι ότι τώρα μπαίνω στην εφαρμογή και δεν μπορώ να διαγράψω ότι έχω αποθηκεύσει.Μόνο να απεγκατάστησω την εφαρμογή. Το password notes Μπορείς.....κόκκινο κύκλο παρατεταμένα, βγαίνουν η επιλογές, μπλε σβήνεις...;) http://s6.postimg.org/f9owrw3w1/Screenshot_2014_10_11_00_41_59.png photo uploading websites Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Κάποιες file explorer που να κάνει copy past σε sd ? Εάν είσαι σε 4.4... και χωρίς root.. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις (τον File manager) αυτό που σου παρέχει η εταιρεία σου (αυτό που είναι προεγκατεστημένο) αυτό σου παρέχει την δυνατότητα για copy paste... Με άλλα δεν μπορείς.... Εάν είσαι root επαρκούν διάφορα fix για SD card ... για να μπορέσεις να κάνεις copy paste... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapaki Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Υπάρχει πιθανότητα να βάλουμε κάποια από τα app συστήματος αχρηστα κατα την γνωμη μου στο Νοτε3 νεο, σε sleep mode με greenify ? Γιατί με την 4.4.2 να τα βγάλω δε γίνετε μου κολλά στο boot και θέλει φλασαρισμα από την αρχή Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts