cb600f Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Τότε ποια η διαφορά με το να επαναφερεις τις εφαρμογές μέσα από το Titanium? Θα είναι πιο γρήγορο ξέρω γω; Και βέβαια είναι πιο γρήγορο. Επαναφέρεις τις εφαρμογές σου στο μισό χρόνο. Σκέψου όμως την χρηστικότητα αυτής της επιλογής. Μπορείς να μεταφέρεις τις εφαρμογές σου μετά από επαναφορά του τηλεφώνου σε εργοστασιακή κατάσταση, διαγράφοντας και την εσωτερική του μνήμη, εκεί δηλαδή που θα ήταν ο φάκελος με το κλασικό backup. Σκέψου πως πολλοί δεν έχουν επεκτάσιμη μνήμη. Μπορείς να επαναφέρεις όλες τις εφαρμογές σου χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Καλημερα ξερετε αν υπαρχει μια εφαρμογη που να αλλαζει και να συνδεεται στα γνωστα δυκτια wifi αναλογα με το πιο εχει το καλυτερο σημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Καλημερα ξερετε αν υπαρχει μια εφαρμογη που να αλλαζει και να συνδεεται στα γνωστα δυκτια wifi αναλογα με το πιο εχει το καλυτερο σημα? Οτιδήποτε μεταξύ 500 mA and 1.5 A κάνει. Όσο πιο μεγάλο τόσο πιο γρήγορο το γέμισμα.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Επειδή το Evernote ποτέ δε μου άρεσε και το sprinpad μας τελείωσε, μήπως ξέρετε καμιά καλή εφαρμογή για σημειώσεις στο στυλ του sprinpad που να είναι ΚΑΙ για offline; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Επειδή το Evernote ποτέ δε μου άρεσε και το sprinpad μας τελείωσε, μήπως ξέρετε καμιά καλή εφαρμογή για σημειώσεις στο στυλ του sprinpad που να είναι ΚΑΙ για offline; Εγώ χρησιμοποιώ Google Keep αν και σχεδόν κανένας δεν το υποστηρίζει :-P είναι απλό και γρήγορο.. Αυτό που θέλω δηλαδή. Μπορείς επίσης να κρατάς τις σημειώσεις σου στο ημερολόγιο, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο ανάλογα με την περίπτωση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Το ημερολόγιο το χρησιμοποιώ. Αλλά θέλω notebooks, tasks, lists κλπ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Οτιδήποτε μεταξύ 500 mA and 1.5 A κάνει. Όσο πιο μεγάλο τόσο πιο γρήγορο το γέμισμα.:) η εσυ δεν εχεις καταλαβει τι θελω να κανει η εφαρμογη η εγω δεν καταλαβαινω την απαντηση σου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 :rolleyes::rolleyes::rolleyes:η εσυ δεν εχεις καταλαβει τι θελω να κανει η εφαρμογη η εγω δεν καταλαβαινω την απαντηση σου!!! Προφανώς μπερδεύτηκε και νόμιζε για φόρτιση μπαταρίας. Εννοείς να ανοίγει μόνο του και να συνδέεται σε γνωστά wifi ή σε δωρεάν ανάλογα με το ποιο έχει πιο καλό σήμα; δεν νομίζω πως χρειάζεται αυτό. Όταν χρειάζεται το ανοίγεις μόνος σου. Αλλιώς θα τρώει πολύ μπαταρία. Σωστά δεν κατάλαβα εγώ; :-P Βασικά έτσι όπως το περιργαψες ακούγεται σαν κάτι που κάνει ούτως ή άλλως το Android, χωρίς κάποια εφαρμογή :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 (edited) Το ημερολόγιο το χρησιμοποιώ. Αλλά θέλω notebooks, tasks, lists κλπ :) Δες το gnoteshttps://play.google.com/store/apps/details?id=org.dayup.gnotes Εγώ ακόμα προσπαθώ να αποφασίσω ανάμεσα σε αυτό και το evernote.. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι αν μετακινήσεις φώτο από την κάρτα σου σου ας πούμε σε άλλο φάκελο τις χάνει. Το evernote πάλι έχει βάλει ωραίο σκαναρισμα εγγράφων που το χρησιμοποιώ πολύ για να αποθηκεύω σημειώσεις, τιμολόγια κ.λ Edited June 23, 2014 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Το skype που λέγανε ότι είχε battery drain το φτιάξανε? Υπάρχει κάποια άλλη για βιντεοκλήσεις αλλά να υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα για windows όπως το skype? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 θέλω να δώσω το κινητό μου σε κάποιον για λίγες μέρες και θελω να διαγράψω τα πάντα Mπορω να φτιάξω ενα image απο το κινητό και να το επαναφέρω αργότερα για να μην ξαναπερνώ τα πάντα? Εχω ενα note n7000 root με cwm Γίνετε με το cwm η υπάρχει κάποια εφαρμογή ειδικά για τέτοιες περιπτώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 η εσυ δεν εχεις καταλαβει τι θελω να κανει η εφαρμογη η εγω δεν καταλαβαινω την απαντηση σου!!! Λάθος παράθεση προφανώς.:cool: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 (edited) αν και οφ τόπικ μπες ρεικοβερι κάνε ένα ναντροιντ μπακαπ μετά κάνε ένα φουλ γουαιπ να γίνει το κινητό καθαρό και όταν έρθει στα χέρια σου κάνε ένα ρειστορ πάλι από ναντροιντ μπακαπ και θα είναι όπως ακριβώς και τώρα. το μπακαπ θα είναι ένα αρχείο στην μνήμη του κινητου που δεν σβήνει με το φουλ γουαιπ μόνο χειροκίνητα να πεις στον φίλο να μην το πειράξει. υπόψιν μην τρομάξει κατά το μπακαπ κάνει λίγη ώρα κάνα 7 λεπτό και το αρχείο ανάλογος πόσες εφαρμογές έχεις θα ξεπερνάει λογικά το 1 με 1.5 gb Edited June 23, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Μπήκα philz touch επέλεξα backup και κάνει backup τα ..recovery, system, data, sdcard/android secure, cache, sd-ext Το αρχείο ειναι 3280ΜΒ και αν κατάλαβα καλά το κανει στην εξωτερική sd ? καλά τα πάω μέχρι εδώ?? Τώρα βγάζω την sd και κάνω ενα hard reset πριν το παραδώσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Άμα κάνεις factory reset θα χαθούν τα πάντα εκτός από τα αρχεία που έχεις μέσα στο σύστημα. Τυχόν τραγούδια και εικόνες ας πούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Το skype που λέγανε ότι είχε battery drain το φτιάξανε? Υπάρχει κάποια άλλη για βιντεοκλήσεις αλλά να υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα για windows όπως το skype? Το Skype έχει φτιαξει αρκετά. Δλδ μπαταρία δεν τρώει σχεδόν καθόλου στο background. Επειδή έχω κ υπολογιστή όμως ανοιχτό με το account, δε μπορώ να ξέρω κατα κατα ποσο λειτουργει κ σωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 (edited) Συγνώμη για το συνεχόμενο offtopic Άμα κάνεις factory reset θα χαθούν τα πάντα εκτός από τα αρχεία που έχεις μέσα στο σύστημα. Τυχόν τραγούδια και εικόνες ας πούμε Αρχεία που συσχετίζονται με εμένα η θα "μηδενίσουν" και αυτά? Με το root και τον kernel τι θα γινει? Το hard reset να το κάνω από το cwm/philz touch η μέσα από το μενού του android μεταφέρω την ερώτηση εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5466474#post5466474 Edited June 24, 2014 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Προφανώς μπερδεύτηκε και νόμιζε για φόρτιση μπαταρίας. Εννοείς να ανοίγει μόνο του και να συνδέεται σε γνωστά wifi ή σε δωρεάν ανάλογα με το ποιο έχει πιο καλό σήμα; δεν νομίζω πως χρειάζεται αυτό. Όταν χρειάζεται το ανοίγεις μόνος σου. Αλλιώς θα τρώει πολύ μπαταρία. Σωστά δεν κατάλαβα εγώ; :-P Βασικά έτσι όπως το περιργαψες ακούγεται σαν κάτι που κάνει ούτως ή άλλως το Android, χωρίς κάποια εφαρμογή :/ Λοιπον σωστα το καταλαβες :) .το θεμα ειναι πως στη δουλεια μου εχω 3 δικτυα wifi.και για καποιο λογο που δεν καταλαβαινω συνδεεται με αυτο που δεν εχει και τοσο καλο σημα και που ειναι και πιο μακρυα.γιαυτο ειπα μπαε ξαι υπαρχει κατι να κανει την εναλλαγη μονο του.σορρυ αν δεν το διατυπωσα σωστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Λοιπον σωστα το καταλαβες :) .το θεμα ειναι πως στη δουλεια μου εχω 3 δικτυα wifi.και για καποιο λογο που δεν καταλαβαινω συνδεεται με αυτο που δεν εχει και τοσο καλο σημα και που ειναι και πιο μακρυα.γιαυτο ειπα μπαε ξαι υπαρχει κατι να κανει την εναλλαγη μονο του.σορρυ αν δεν το διατυπωσα σωστα... διέγραψε τα αδύναμα ssid οπότε θα συνδέεται μόνο στο δυνατό στο Android συνδέεται αυτόματα μόνο σε αποθηκευμένα δίκτυα wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 διέγραψε τα αδύναμα ssid οπότε θα συνδέεται μόνο στο δυνατό στο Android συνδέεται αυτόματα μόνο σε αποθηκευμένα δίκτυα wifi Το ξερω οτι συνδεεται μονο σε γνωστα δικτυα.και τα 3 δικα μου ειναι απλα βρισκονται σε διαφορετικα σημεια.αυτο που ηθελα ειναι οπως κινουμαι στο χωρο να ειναι συνδεδεμενο με αυτο που εχει το καλθτερο σημα.σορρυ αν το εχω πολυκουρασει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Καλησπέρα ψάχνω και εγώ με τη σειρά μου για δύο πράγματα. Το ένα είναι ότι έχω δύο συσκευές και θέλω να έχω κάποιες εφαρμογές backup μαζί με τα data τους σε κάποια cloud υπηρεσία (Dropbox καλύτερα) ώστε να γίνονται ας πούμε sync. Η όπως αλλιώς μπορεί να γίνει. Το άλλο είναι άμα υπάρχει τρόπος να μπορώ να έχω χρήστες στο κινητό. Αυτό νομίζω το έχει το g2 και τα tablet ώστε άμα το δίνω σε κάποιον να έχει πρόσβαση σε εφαρμογές που του έχω ορίσει εγώ. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Καλησπέρα ψάχνω και εγώ με τη σειρά μου για δύο πράγματα. Το ένα είναι ότι έχω δύο συσκευές και θέλω να έχω κάποιες εφαρμογές backup μαζί με τα data τους σε κάποια cloud υπηρεσία (Dropbox καλύτερα) ώστε να γίνονται ας πούμε sync. Η όπως αλλιώς μπορεί να γίνει. Το άλλο είναι άμα υπάρχει τρόπος να μπορώ να έχω χρήστες στο κινητό. Αυτό νομίζω το έχει το g2 και τα tablet ώστε άμα το δίνω σε κάποιον να έχει πρόσβαση σε εφαρμογές που του έχω ορίσει εγώ. Ευχαριστώ 1) My backup 2) Προσθετεις απλα και αλλο λογαριασμο gmail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 1) My backup 2) Προσθετεις απλα και αλλο λογαριασμο gmail Δηλαδή είναι καλό το my backup? Θα με καλύψει το free; Όσον αφορά το δεύτερο τι εννοείς ακριβώς; Θα προσθέσω και δεύτερο λογαριασμό και μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Το ξερω οτι συνδεεται μονο σε γνωστα δικτυα.και τα 3 δικα μου ειναι απλα βρισκονται σε διαφορετικα σημεια.αυτο που ηθελα ειναι οπως κινουμαι στο χωρο να ειναι συνδεδεμενο με αυτο που εχει το καλθτερο σημα.σορρυ αν το εχω πολυκουρασει... Να σε ρωτήσω κάτι επειδή προσπαθώ να καταλάβω τι setup έχεις κάνει στα router αλλά δεν.. Βασικά θέλω να μου πεις αν το κάθε ένα έχει δική του γραμμή adsl ή τα 2 δουλεύουν σαν access point. Ξεκαθάρισε το μου λίγο αυτό για να σου πω τι επιλογές έχεις.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Δηλαδή είναι καλό το my backup? Θα με καλύψει το free; Όσον αφορά το δεύτερο τι εννοείς ακριβώς; Θα προσθέσω και δεύτερο λογαριασμό και μετά; Ναι και εγω με την free δουλευω.Θελεις να βαλεις δευτερο λογισμικο επανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts