Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εφαρμογές για live wallpapers και γενικά τα live wallpapers γονατίζουν την μπαταρία ή έχουμε μια φυσιολογική μείωση. Εγω οταν ειχα βάλει εβλεπα διαφορά σε.αναμονή. δηλαδη οταν δεν ηταν Ανοιχτή η οθόνη. Παιζει ρολο ήειναι κάτι αλλο?
Θοδωρής

Εφαρμογές για live wallpapers και γενικά τα live wallpapers γονατίζουν την μπαταρία ή έχουμε μια φυσιολογική μείωση. Εγω οταν ειχα βάλει εβλεπα διαφορά σε.αναμονή. δηλαδη οταν δεν ηταν Ανοιχτή η οθόνη. Παιζει ρολο ήειναι κάτι αλλο?

επειδη χρησιμοποιουσα για ενα χρονικο διαστημα live wallpapers εξαρταται ποσο βαρια ειναι και τι ram καταναλωνει

αν η συσκευη εχει λιγη ram τοτε κλαφτα χαραλαμπε.μπορει και να σερνεται και το ui

επισης μερικες(αν οχι ολες) live wallpapers εχουν τη δυνατοτητα να ρυθμιζεις και κατα ποσο γρηφορα θες να κινειται

οποτε οσο πιο γρηγορα τοσο πιο πολυ μπαταρια θα καταναλωνει

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Το shiftkey ειναι στην 4.3.0.186

Υπαρχει πιο καινουργια ?

όχι αυτή είναι η τελευταία επίσημη αναβάθμιση . Για beta είναι άλλο θέμα.

Στο SwiftKey μια χαρά ήμουν και πριν, μια χαρά και τώρα. θεωρώ πως για τα απλά smartphones μέχρι 5 ίντσες δεν έγινε αναβάθμιση που οφείλει και πολύ.... Ούτε να «πετάει» το πληκτρολόγιο μας βοηθά σε κάτι, ούτε να χωρίζεται στα 2 μέρη για γράψιμο με τους αντίχειρες. (ειδικά στο portrait)

Αλλά από αποτελεσματικοτητα είναι κλασικά super!

καλά τα λες αλλά για εμένα με 5.7 ιτζες όμως αυτά είναι βολικά και χρήσιμα.

Edited by araditsas

καλά τα λες αλλά για εμένα με 5.7 ιτζες όμως αυτά είναι βολικά και χρήσιμα.

ε ναι, αυτο ειναι σιγουρο αλλα οπως ειπα και πανω, για μεχρι 5 ιντσες.;)

Υπάρχει τρόπος να κλειδώσω το stock sms με κωδικό; Μέχρι τώρα στην 2.3 μπορούσα να το κάνω από το handcent. Στο καινούριο κινητό που έχει 4.2 δεν το κλειδώνει. Κάτι εφαρμογές που βρήκα, άλλες δε δουλέυουν σωστά και άλλες χρησιμοποιούν private box. Εγώ απλά θέλω να ζητάει κωδικό για να μπεις. Υπάρχει τίποτα;

EDIT: Τώρα έβαλα την AppLock και κάνει αυτό που θέλω, αν υπάρχει άλλος τρόπος, μια πιο ελαφριά εφαρμογή or whatever, θα ήθελα να το μάθω. Thanks.

Edited by vadou

επειδη χρησιμοποιουσα για ενα χρονικο διαστημα live wallpapers εξαρταται ποσο βαρια ειναι και τι ram καταναλωνει

αν η συσκευη εχει λιγη ram τοτε κλαφτα χαραλαμπε.μπορει και να σερνεται και το ui

επισης μερικες(αν οχι ολες) live wallpapers εχουν τη δυνατοτητα να ρυθμιζεις και κατα ποσο γρηφορα θες να κινειται

οποτε οσο πιο γρηγορα τοσο πιο πολυ μπαταρια θα καταναλωνει

Να σαι καλά. Ευχαριστώ. Από ότι είχα δει δεν έτρωγε πολύ. Κάτι άλλο θα φταίει

Θοδωρής

Παιδια να ρωτησω κατι?

Κατεβασα το ΒΒΜ και συνεχως μου εχει επανω αριστερα το συμβολο οτι ειναι ενεργοποιημενο.

Γιατι το κανει αυτο?

Θελω να πω... Το viber και το whats app ενω τρεχουν στο background για να ειναι ενημερωμενα συνεχως δεν βγαζουν αυτην τη ειδοποιηση.

Υπαρχει τροπος να φυγει?

Και τελος αν θελω να κλεισω την εφαρμογη του BBM απ οτι καταλαβα δεν κλεινει και πρεπει να πατησω επιβολη διακοπης απο την διαχειρηση σωστα?

Edited by Leon_G

Παιδια να ρωτησω κατι?

Κατεβασα το ΒΒΜ και συνεχως μου εχει επανω αριστερα το συμβολο οτι ειναι ενεργοποιημενο.

Γιατι το κανει αυτο?

Θελω να πω... Το viber και το whats app ενω τρεχουν στο background για να ειναι ενημερωμενα συνεχως δεν βγαζουν αυτην τη ειδοποιηση.

Υπαρχει τροπος να φυγει?

Και τελος αν θελω να κλεισω την εφαρμογη του BBM απ οτι καταλαβα δεν κλεινει και πρεπει να πατησω επιβολη διακοπης απο την διαχειρηση σωστα?

Στις ρυθμίσεις μπορείς να το αλλάξεις να μην φαίνεται το εικονίδιο, επίσης δεν κλείνει προς το παρόν

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

φιλε μου, μου ανοιγουν τα site και μου λενε οτι πρεπει να κανω update τον flash player.. εχεις καμια πιο νεα εκδοση?? ενω εμοιαζε οτι θα δουλεψει, μας την εκανε στο τελος!

εν το μεταξυ το dolphin ρε παιδια, που τοοοοσα καλα εχω ακουσει, γιατι ειναι τοσο αργος??

καμια σχεση με τον chrome ή το "ιντερνετ" που ειχε πρωτα το κινητο σαν εφαρμογη

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα της εφαρμογής.Εμένα λειτουργεί κανονικά.Έχεις ενεργοποιήσει την αναπαραγωγή flash στον browser?Δοκίμασε και με boat browser.

Κι εγώ θα εκτιμούσα ένα pm αν δε μπορεί να μπει δημόσια το link. :)

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Δώστε λινκ στο ΛΑΌ!!!! :-P

Θα ήθελα και γω ένα....

Ποιες οι αλλαγές;

Edited by NickName98

Στις ρυθμίσεις μπορείς να το αλλάξεις να μην φαίνεται το εικονίδιο, επίσης δεν κλείνει προς το παρόν

Ευχαριστω φιλε. Μπροστα μου ηταν και δεν το εβλεπα. Πρεπει να εχει και καποιο bug η εφαρμογη γιατι δεν μπορω να δω καμια απ τις φωτογραφιες των επαφων μου παρολο που εχουν βαλει... Και επισης δεν μπορω να ενεργοποιησω τις ρυθμισεις

-αποθηκευση ιστορικου

-εμφανιση χωρας και ζωνη ωρας.

Τα ανοιγω και τα κλεινει μονο του.

Edited by Leon_G

αν μπορείς δώσε λινκ φίλε μου.

Ευχαριστώ!

Λινκ εστω και με pm,ευχαριστω!

Κι εγώ θα εκτιμούσα ένα pm αν δε μπορεί να μπει δημόσια το link. :)

Δώστε λινκ στο ΛΑΌ!!!! :-P

Θα ήθελα και γω ένα....

Ποιες οι αλλαγές;

Δείτε το "Greek WPA Finder"

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Fisherman.Greekwpa

αντε να δουμε ποσο θα αντεξει στο play store πριν την «τσακωσουν» :p

Μα δεν είναι παράνομη είναι για να ελέγχεις το δικό σου ρουτερ αν είναι ασφαλή και όχι για να κλέβεις wifi... ;)

Το λέει ξεκάθαρα αν βρούμε τον κωδικό και μπορέσουμε να συνδεθούμε να βρούμε το ιδιοκτήτη του wifi και να του το πούμε για να αλλάξει κωδικό. :D

Edited by araditsas

Το λέει ξεκάθαρα αν βρούμε τον κωδικό και μπορέσουμε να συνδεθούμε να βρούμε το ιδιοκτήτη του wifi και να του το πούμε για να αλλάξει κωδικό. :D

το πρωτο πραγμα που θα κανω:)

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Έχει κανένας κατά νου κάποια εφαρμογή που να δείχνει το πρόγραμμα της τηλεόρασης? Μέχρι τώρα είχα το Tvme, απλά έχω την εντύπωση ότι την έχει ψιλό παρατήσει ο developer την εφαρμογη. Έχει πολύ καιρό να την ενημερώσει, οπότε γενικά ψάχνω κάτι πιο up to date.

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Έχει κανένας κατά νου κάποια εφαρμογή που να δείχνει το πρόγραμμα της τηλεόρασης? Μέχρι τώρα είχα το Tvme, απλά έχω την εντύπωση ότι την έχει ψιλό παρατήσει ο developer την εφαρμογη. Έχει πολύ καιρό να την ενημερώσει, οπότε γενικά ψάχνω κάτι πιο up to date.

με το xbmc βλέπω εγώ τώρα, μια χαρά (παίζει και σε pc και σε κινητό). Πολύ εύκολο να το σετάρεις, δες εδώ http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/133994-app-xbmc-media-center-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B5/

Για το πρόγραμμα δες αυτήν https://play.google.com/store/apps/details?id=nova.iguide

με το xbmc βλέπω εγώ τώρα, μια χαρά (παίζει και σε pc και σε κινητό). Πολύ εύκολο να το σετάρεις, δες εδώ http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/133994-app-xbmc-media-center-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B5/

φαίνεται πολύ καλό αυτό το βάζω τώρα.

edit δύστυχος δεν μπόρεσα να το δουλέψω δεν μου έπαιξε κανένα ελληνικό κανάλι.

Edited by araditsas

Για το πρόγραμμα δες αυτήν https://play.google.com/store/apps/details?id=nova.iguide

φαίνεται πολύ καλό αυτό το βάζω τώρα.

edit δύστυχος δεν μπόρεσα να το δουλέψω δεν μου έπαιξε κανένα ελληνικό κανάλι.

μήπως κάτι δεν έκανες σωστά; βήμα-βήμα τις οδηγίες!.. Παίζει κανονικά αυτή τη στιγμή, pc, κινητό και σε ένα MK808 android tv-box!

Ξαναδοκίμασε!:D

δεν μπορω να βγαλω ακρη.κολλαω εκει που λεει να βσλω το ζιπ international κτλπ.δεν βγαζει τετοια επιλογη

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

δεν μπορω να βγαλω ακρη.κολλαω εκει που λεει να βσλω το ζιπ international κτλπ.δεν βγαζει τετοια επιλογη

Όντος δεν βγάζει έβαλα αντί για international το Word και βρήκα το αρχείο αλλά και πάλι δεν παίζει κανένα κανάλι.

Όποιος ξέρει κάτι να μας πει.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II