Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Update και στο SwiftKey και στο swype. Συννενοημένοι είναι; Για να δούμε..

Την έκανα και εγώ. Λοιπόν 1 πράγμα δεν μου άρεσε. Άλλαξαν τη διάταξη σ αυτό το μενού...

Κάτι ωραίο είναι οταν πατάς παρατεταμένα τέρμα κάτω αριστερά για να πλοηγηθείς στις ρυθμίσεις, πρόσθεσαν αλλαγή μεγέθους και κάποιες άλλες χρήσιμες ρυθμίσεις.

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Για σινεμά έχουμε καμιά καλή πρόταση με ωραίες εικόνες και τις αίθουσες ανά ταινία;

Εχω της Vodafone αλλά έχει να ανανεωθεί πάνω από χρόνο και έχει προβλήματα.

Επίσης του Cine.gr δεν μου αρέσει.

Με σινεμα κανεις δεν ασχολειται βρε παιδια;

Και εμένα μου κάνει εντύπωση που δεν έχει απαντήσει κανείς. Περίμενα και εγώ κάτι...

Αλλά η λογική εξήγηση είναι πως δεν υπάρχει τίποτα ;)

Και εγώ λίγο που έψαξα πριν 2 μήνες, δεν βρήκα κάτι ιδιαίτερο.

Συμφωνώ απόλυτα. Και για μένα οι πρώτες εντυπώσεις είναι ίδιες. Βλέπω να γυρνάω default το swype, το οποίο φαίνεται πραγματικά βελτιωμένο.

Και πιο γρήγορο, από οτι ήταν και σημαντικό update φαίνεται να έγινε στις φωνητικές του δυνατότητες.

Συμφωνώ απόλυτα. Και για μένα οι πρώτες εντυπώσεις είναι ίδιες. Βλέπω να γυρνάω default το swype, το οποίο φαίνεται πραγματικά βελτιωμένο.

Και πιο γρήγορο, από οτι ήταν και σημαντικό update φαίνεται να έγινε στις φωνητικές του δυνατότητες.

Android - Εφαρμογές: Πληκτρολόγια & Εισαγωγή Κειμένου

Ο καλύτερος μάλλον είναι ο εξής.

Εφαρμογές και δεδομένα σίγουρα το titanium που κάνει και πάρα πολύ ακόμα. ..

Επαφές με το Gmail απλό και τέλειο.

Φωτο βίντεο σε κάρτα sd η σε PC απλό.

Για μηνύματα δες αυτήν την εφαρμογή "SMS Backup & Restore"

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore.

Υπάρχει και το SMS Backup + που τα κάνει sync στο gmail και έτσι δεν χάνεις ποτέ μήνυμα κλήση κτλ. Πολύ βολικό. Έχει και επιλογή να κάνεις και τα μηνύματα του whatsapp.

Έχει επίσης ρυθμίσεις τύπου "sync on wifi only". Sync x time after receiving message. Και άλλα.

Update και στο SwiftKey και στο swype. Συννενοημένοι είναι; Για να δούμε..

Σχετικά με το Swype το μόνο που μου την έσπασε στην αναβάθμιση είναι ότι μόλις την έκανα το πρόγραμμα κράτησε μόνο την Αγγλική γλώσσα. Προσπάθησα να γυρίσω στην Ελληνική κι ενώ στο μενού μου έλεγε ότι την έχω εγκατεστημένη στην πράξη δε με άφηνε να γράψω Ελληνικά. Αναγκάστηκα να αφαιρέσω τα Ελληνικά και μετά να τα περάσω ξανά. Τότε δούλεψε. Νωρίτερα είχα δοκιμάσει κι επανεκκίνηση χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ελπίζω να μην έχασε από τη μνήμη του κι όλες τις λέξεις που του είχα μάθει τόσο καιρό...

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Ναι. Έτσι όπως το λες είναι. Όμως λύθηκε πολύ απλά ξετικάρωντας το από τις ρυθμίσεις γλώσσας και ξανατικάρωντας το. Από λέξεις δεν έχει χάσει τίποτα. Μπορείς να το τσεκάρεις από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Επίσης update και στο 8sms που το έκανε συμβατό με 4.4 kit Kat. Γιατί ωραία η ενσωμάτωση στο hangouts άλλα υποστήριξη 160 χαρακτήρων γιοκ.

Στο seriesguide πρεπει να κραταω εγω backup η εχει καποιο συγχρονισμο ωστε να θυμαται ποια επεισοδια εχω δει? (και δεν εχω βρει την επιλογη?:blink:)
Φιλικά, Κατερίνα

δοκιμασες την καινουργια καμερα της google?

Που τημ βρισκω αυτην αδερφε?

Και εμένα μου κάνει εντύπωση που δεν έχει απαντήσει κανείς. Περίμενα και εγώ κάτι...

Αλλά η λογική εξήγηση είναι πως δεν υπάρχει τίποτα ;)

Και εγώ λίγο που έψαξα πριν 2 μήνες, δεν βρήκα κάτι ιδιαίτερο.

Cineview.gr για μενα :-)

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Στο seriesguide πρεπει να κραταω εγω backup η εχει καποιο συγχρονισμο ωστε να θυμαται ποια επεισοδια εχω δει? (και δεν εχω βρει την επιλογη?:blink:)

νομιζω κραταει αυτοματα ενα backup στην εσωτερικη sd.

μπορεις επισης να φτιαξεις ενα account στο trakt.tv για να τα συγχρονιζεις με το pc. εχει μια επιλογη για αυτο που θες αλλα σε εμενα δεν δουλευει. μπορει σε εσενα! :)

Νέα έκδοση 3.5 για το Greek wpa finder

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλησπέρα παιδιά. Πριν λίγο εψαχνα μια εφαρμογή παρόμοια με το f.lux που υπάρχει στα jailbroken iphones αλλα και στα pc. Ειδα ότι υπάρχουν αρκετές και κατέληξα σεαυτη.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.urbandroid.lux

Πολυ καλη δουλεύει τέλεια και έχει πολλές ρυθμίσεις. Για όποιον δεν.ξέρει τι κάνει η εφαρμογή να.πω πως ρυθμίζει το χρώμα της οθόνης σε πιο θερμό τις βραδινές ώρες έτσι ωστε να γίνεται πιο εύκολη η χρησιμοποίηση της συσκευής και πιο ξεκούραστη βέβαια. Επισης σύμφωνα με πληροφορίες το λευκό φως των οθονών το βράδυ μας φέρνει αϋπνία. Εχω μείνει πολύ ευχαριστημένος απο τη λειτουργία τέτοιων εφαρμογών στο pc και ειπα να το μοιραστώ μαζί σας.

Θοδωρής

Καλησπέρα παιδιά. Πριν λίγο εψαχνα μια εφαρμογή παρόμοια με το f.lux που υπάρχει στα jailbroken iphones αλλα και στα pc. Ειδα ότι υπάρχουν αρκετές και κατέληξα σεαυτη.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.urbandroid.lux

Πολυ καλη δουλεύει τέλεια και έχει πολλές ρυθμίσεις. Για όποιον δεν.ξέρει τι κάνει η εφαρμογή να.πω πως ρυθμίζει το χρώμα της οθόνης σε πιο θερμό τις βραδινές ώρες έτσι ωστε να γίνεται πιο εύκολη η χρησιμοποίηση της συσκευής και πιο ξεκούραστη βέβαια. Επισης σύμφωνα με πληροφορίες το λευκό φως των οθονών το βράδυ μας φέρνει αϋπνία. Εχω μείνει πολύ ευχαριστημένος απο τη λειτουργία τέτοιων εφαρμογών στο pc και ειπα να το μοιραστώ μαζί σας.

Δώσε λινκ για το PC

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Που τημ βρισκω αυτην αδερφε?

εδω εισαι:)

http://www.doctorandroid.gr/2013/06/download-new-android-camera-app.html?showComment=1383012498062#c519530906644991584

θα κανει εγκατασταση και το gallery

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Είτε κάνεις λογαριασμό στο trakt.tv (κάθε φορά που θα σημειώνεις ένα επεισόδιο στο seriesguide, θα σημειώνεται αυτόματα και στο trakt.tv) ή μπορείς να κρατήσεις στην sdcard πηγαίνοντας Settings -> Advanced -> Backup/Restore -> Backup.

Αυτόματα στην sdcard δεν έχω καταλάβει αν κρατάει η εφαρμογή.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Το shiftkey ειναι στην 4.3.0.186

Υπαρχει πιο καινουργια ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Το shiftkey ειναι στην 4.3.0.186

Υπαρχει πιο καινουργια ?

Δεν ξέρω αν είναι πιο μπροστά η beta έκδοση του swiftkey. Για όλα αυτά όμως υπάρχει ξεχωριστό θέμα εδώ στο myphone.

Στο SwiftKey μια χαρά ήμουν και πριν, μια χαρά και τώρα. θεωρώ πως για τα απλά smartphones μέχρι 5 ίντσες δεν έγινε αναβάθμιση που οφείλει και πολύ.... Ούτε να «πετάει» το πληκτρολόγιο μας βοηθά σε κάτι, ούτε να χωρίζεται στα 2 μέρη για γράψιμο με τους αντίχειρες. (ειδικά στο portrait)

Αλλά από αποτελεσματικοτητα είναι κλασικά super!

Υπάρχει torrent app που υποστηρίζει private trackers με ενημέρωση κανονικά ratio κλπ;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

φιλε μου, μου ανοιγουν τα site και μου λενε οτι πρεπει να κανω update τον flash player.. εχεις καμια πιο νεα εκδοση?? ενω εμοιαζε οτι θα δουλεψει, μας την εκανε στο τελος!

εν το μεταξυ το dolphin ρε παιδια, που τοοοοσα καλα εχω ακουσει, γιατι ειναι τοσο αργος??

καμια σχεση με τον chrome ή το "ιντερνετ" που ειχε πρωτα το κινητο σαν εφαρμογη

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Πως γινεται να μη μου βγαζει σε μηνύματα καθε φορα που μπαινω απο το κινητο, οτι chat εχω κανει απο το pc ?????

Δεν γίνεται. Ότι γράφεις στο κινητό ή στο desktop, περνιούνται στο "cloud" και είναι συγχρονισμένα παντού.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II