enigma84 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 detailed data counter? 3G watchdog pro ή κάτι άλλο? Εγώ με το my data manager είμαι ικανοποιημένος. Το 3g watchdog στο s2 πάντως είχε αποκλίσεις θυμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_21k Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Αν μπορει καποιος να μου θυμισει πως βαζω το youtube στο παρασκηνιο δηλαδη να δουλευει και να ασχολουμαι με αλλες εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Αν μπορει καποιος να μου θυμισει πως βαζω το youtube στο παρασκηνιο δηλαδη να δουλευει και να ασχολουμαι με αλλες εφαρμογες Καλύτερα ν' απευθυνθείς στο θέμα της συσκευής σου γιατί αυτό είναι κάτι που κάνει μόνο το note 2 αν δεν κάνω λάθος.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Αν μπορει καποιος να μου θυμισει πως βαζω το youtube στο παρασκηνιο δηλαδη να δουλευει και να ασχολουμαι με αλλες εφαρμογες Από google play κατέβασε το PVSTAR+ (Youtube Video Music Player). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Αν μπορει καποιος να μου θυμισει πως βαζω το youtube στο παρασκηνιο δηλαδη να δουλευει και να ασχολουμαι με αλλες εφαρμογες Από μόνο του δεν γίνεται. Ή θα κατεβάσεις το PVSTAR που λέει ο aggelos_22 ή θα δουλέψεις με το multi-window για όσες εφαρμογές το έχουν. Φυσικά το PVSTAR είναι η καλύτερη λύση. Πάντως το youtube δεν παίζει στο backgound by default. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Εγώ με το my data manager είμαι ικανοποιημένος. Το 3g watchdog στο s2 πάντως είχε αποκλίσεις θυμάμαι. την free έκδοση είχες ή την Pro? γιατί η Free έχει όντως αποκλίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Καλησπερα! Σημερα, το Airpush Detector που χρησιμοποιω εδω και καιρο, αλλαξε..... συμπεριφορα!!! Οπως βλεπετε στις εικονες που επισυναπτω, αφου αρχικα μου λεει οτι εχω... awesome συσκευη (!!!), μου λεει οτι δεν χρειαζεται να το χρησιμοποιω μια και αν πατησω σε καποιο απο τα μηνυματα, θα μαθω απο ποια εφαρμογη ερχονται... :confused: Αν παρ'ολα αυτα ΘΕΛΩ να ψαξω, το κανω και μου βγαζει 3 εφαρμογες - και καλα - υποπτες, απο τις οποιες τις 2 τις ειχα ΠΑΝΤΑ και δεν μου εβγαζε μηνυμα... Λιγο... κουλα ολα αυτα, ή μου φαινεται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 την free έκδοση είχες ή την Pro? γιατί η Free έχει όντως αποκλίσεις Την free είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Υπάρχει περίπτωση πακέτο με εικονίδια και συγκεκριμένα αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.czarnomorski.theme.dcikonz Να δημιουργήσει θέμα με την μπαταρια; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Υπάρχει περίπτωση πακέτο με εικονίδια και συγκεκριμένα αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.czarnomorski.theme.dcikonz Να δημιουργήσει θέμα με την μπαταρια; Πολύ απίθανο. Το είδες στα battery stats; Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Πολύ απίθανο. Το είδες στα battery stats; Οχι αλλα ειδα μια πτώση λιγο παραπάνω απο το κανονικό. Ισως η απειρία μου να φταίει. Γενικα ομως ουτε μεσα απο τη ram φαίνεται να καταναλώνει. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Οχι αλλα ειδα μια πτώση λιγο παραπάνω απο το κανονικό. Ισως η απειρία μου να φταίει. Γενικα ομως ουτε μεσα απο τη ram φαίνεται να καταναλώνει. Καμιά σχέση. Στατικές εικόνες. Κάτι άλλο ευθύνεται. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Καμιά σχέση. Στατικές εικόνες. Κάτι άλλο ευθύνεται. Ok Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Παιδιά όπως έχω πει και παλιότερα έχω ένα ακόμα θέμα με την εφαρμογή YouTube και ποιο συγκεκριμένα τη σύζευξη με την τηλεόραση μου Samsung ue40es6100 ότι όταν παίζει βίντεο με αυτό το συνδυασμό μερικές φορές τα βίντεο κολλάνε για 1 δευτερόλεπτο ακόμα και αν δεν κατεβάζω τίποτα από το φούτερ. Ενώ ακριβώς τα ίδια βίντεο αν τα δω στην τηλεόραση χωρίς την σύζευξη δεν κολλάνε καθόλου. Τι πιστεύετε ότι φταίει και πως λύνεται κάτι τέτοιο; Το έχει αντιμετώπιση κάνεις άλλος κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Καλημερα.Μπορει καποιος να μου προτεινει μια εφαρμογη για διαχειριση πελατων-ραντεβου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 (edited) Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό thread αλλά έχω ένα πρόβλημα με το tapatalk. Δεν μου εμφανίζει με bold τα θέματα που παρακολουθώ και δεν έχω διαβάσει και σε μερικά forum όπως στο myphone δεν με ειδοποιεί για καινούργια μηνύματα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Edited April 20, 2013 by Devil_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό thread αλλά έχω ένα πρόβλημα με το tapatalk. Δεν μου εμφανίζει με bold τα θέματα που παρακολουθώ και δεν έχω διαβάσει στο myphone ούτε με ειδοποιεί για καινούργια μηνύματα. Σε άλλα forum δεν έχω το ίδιο πρόβλημα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Έχω απενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις στο tapatalk, αλλά σε παλιότερα threads είχε γίνει σαφές ότι το staff του myphone έχει αφήσει το support του tapatalk. Τα bold tα βλέπω πάντως. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 (edited) Έχω απενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις στο tapatalk, αλλά σε παλιότερα threads είχε γίνει σαφές ότι το staff του myphone έχει αφήσει το support του tapatalk. Τα bold tα βλέπω πάντως. Βασικά το διόρθωσα. Τα bold δεν μου τα εμφανίζει σε όλα τα forum. Σαν να τα έχω διαβάσει όλα δηλαδή. Αυτό μου το κάνει μετά από την τελευταία rom που πέρασα. Την εφαρμογή την πέρασα με titanium μαζί με τα δεδομένα. Κάτι που το έχω κάνει πολλές φορές βέβαια πιο παλιά αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Edit: Άλλαξα το theme σε dark mode και τώρα φαίνονται αυτά που δεν έχω διαβάσει. Δεν ξέρω γιατί δεν φαινόταν πριν. Ίσως φταίει η γραμματοσειρά που έχω. Edited April 20, 2013 by Devil_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Βασικά το διόρθωσα. Τα bold δεν μου τα εμφανίζει σε όλα τα forum. Σαν να τα έχω διαβάσει όλα δηλαδή. Αυτό μου το κάνει μετά από την τελευταία rom που πέρασα. Την εφαρμογή την πέρασα με titanium μαζί με τα δεδομένα. Κάτι που το έχω κάνει πολλές φορές βέβαια πιο παλιά αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Τυχαίνει καμιά φορά περιστασιακά να μην εμφανίζονται τα bold, αλλά αν το κλείσω και ανοίξω ξανά διορθώνεται. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Μία ερώτηση!στην μαμά εφαρμογή του Facebook υπάρχει τρόπος να απενεργοποιώ την συνομιλία? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Μία ερώτηση!στην μαμά εφαρμογή του Facebook υπάρχει τρόπος να απενεργοποιώ την συνομιλία? Το πάνω πάνω! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Ποιά εφαρμογή μου προτείνετε για το κλείσιμο εφαρμογών που τρέχουν στο background? Γενικά να έχει την επιλογή να κλείνουν εφαρμογές που ανοίγουν απο μόνες τους είτε μετά το boot του κινητού ή μετά απο χειροκίνητο kill. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Ποιά εφαρμογή μου προτείνετε για το κλείσιμο εφαρμογών που τρέχουν στο background? Γενικά να έχει την επιλογή να κλείνουν εφαρμογές που ανοίγουν απο μόνες τους είτε μετά το boot του κινητού ή μετά απο χειροκίνητο kill. Greenify, άψογο αλλά θέλει root και δεν λειτουργεί σε εφαρμογές συστήματος.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Ποιά εφαρμογή μου προτείνετε για το κλείσιμο εφαρμογών που τρέχουν στο background? Γενικά να έχει την επιλογή να κλείνουν εφαρμογές που ανοίγουν απο μόνες τους είτε μετά το boot του κινητού ή μετά απο χειροκίνητο kill. Greenify, δεν χρειάζεται για εφαρμογές συστήματος Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_vtec Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Mια βοηθεια παιδια πριν το σπασω :w00t: Κατεβασα την εφαρμογη PVSTAR+ https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.asbit.pvstar&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImpwLmNvLmFzYml0LnB2c3RhciJd που ειναι για να παιζεις βιντεο απο youtube κτλ οτι βιντεο δοκιμασα μεχρι τωρα δεν εχει παιξει κανενα μενει στο now loading και φορτωνει χωρις να παιζει πρεπει να κανω καποια ρυθμιση? Ευχαριστω Παράθεση HTC DESIRE ANDROID : 2.3.7 ROM: MildWild CM-5.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts