gtf4270 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 παίδες τα τελευταία χρόνια είχα αγορασμένη μια εφαρμογή Wifi File Transfer Pro με είχε βολέψει παρά πολύ ! έστελνα τους φακέλους και ότι ήθελα όχι σκέτα τα αρχεία άλλαξα κινητό και βλέπω έχει αφαιρεθεί πλέον από το μάρκετ ψάχνοντας βλέπω πως δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο του τα πιο πολλά δεν στέλνουν φακέλους έχει να προτείνει κανείς κάτι ? εδώ και ένα βίντεο της εφαρμογής για να καταλάβετε wifi explorer pro...ιδια δουλεια κανει ακριβως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 wifi explorer pro...ιδια δουλεια κανει ακριβωςΤο ίδιο δεν κάνουν και τα δωρεάν sendanywhere,superbeam, xender? Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 δωρεαν ειναι το superbeam; εγω το πληρωσα παντως, γιατι ειχε extra features που μου φανηκαν χρησιμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Εχω τον Apex launcher εδω και 3 μερες αλλα δεν μου ερχονται αριθμιτικες ειδοποιησεις ουτε για τηλεφωνηματα ουτε για μειλ αλλα ουτε και για μηνυματα (ευτυχως εμφανιζονται στη γραμμη ειδοποιησης) παρολο που εχω εγκαταστησει και τον ειδοποιητη Apex.Μεχρι προτεινος ειχα τον Evie Launcher και τις εμφανιζε κανονικα.Να ενημερωσω πως εχω την miui global 9.0.5.0 stable και το τηλ μου ειναι το redmi note 4.Αν μπορει καποιος να βοηθησει βρε παιδια θα το εκτιμουσα πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Εχω τον Apex launcher εδω και 3 μερες αλλα δεν μου ερχονται αριθμιτικες ειδοποιησεις ουτε για τηλεφωνηματα ουτε για μειλ αλλα ουτε και για μηνυματα (ευτυχως εμφανιζονται στη γραμμη ειδοποιησης) παρολο που εχω εγκαταστησει και τον ειδοποιητη Apex.Μεχρι προτεινος ειχα τον Evie Launcher και τις εμφανιζε κανονικα.Να ενημερωσω πως εχω την miui global 9.0.5.0 stable και το τηλ μου ειναι το redmi note 4.Αν μπορει καποιος να βοηθησει βρε παιδια θα το εκτιμουσα πολυ. Βάλε nova prime που ήταν και σε προσφορά, δεν ξέρω αν θα είναι ακόμα, και δεν θα ασχοληθείς ξανά με τίποτα άλλο. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Παιδιά ερώτηση σχετικά με Nova prime. Όταν έχω μια ειδοποίηση στην Lock screen και την κάνω swipe για να φύγει από μπροστά, φεύγει και η αριθμητική ειδοποίηση που υπήρχε πάνω στην εφαρμογή!!! Αυτό δεν γινόταν πριν. Πως αλλάζει;;;; Χρησιμοποιω τις αριθμητικές ειδοποιησεις του tesla unread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Βάλε nova prime που ήταν και σε προσφορά, δεν ξέρω αν θα είναι ακόμα, και δεν θα ασχοληθείς ξανά με τίποτα άλλο.Την είχα φίλε μου την Nova Prime αλλά είχε κάποια συμβατότητα με την miui 9.0 και ανά τέσσερις μέρες μου έσβηνε κάποια εικονίδια από τη lockscreen και αναγκαζόμουν να περνάω το αντίγραφο ασφαλείας για αυτό είπα να βάλω κάποιον άλλον launcher. δοκίμασα τον evie launcher αλλά το μειονέκτημα του ήταν οτι εμφανιζόταν επάνω η search bar και δεν μπορούσα να τη βγάλω με τίποτα Οπότε είπα να πάω στον Apex σε γενικές γραμμές όμως είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον Evie launcher αν δεν είχε και αυτό το πρόβλημα με την search bar θα τον είχα Ακόμη και τώρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 το facebook lite κατηργησε το chatting; πηγα χθες να ανοιξω μια ειδοποιηση, με πηγε και στο lite και μετα μου πεταξε να κανω switch στο messenger (lite), γιατι;;;; και τι το θελω τοτε το facebook lite; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 το facebook lite κατηργησε το chatting; πηγα χθες να ανοιξω μια ειδοποιηση, με πηγε και στο lite και μετα μου πεταξε να κανω switch στο messenger (lite), γιατι;;;; και τι το θελω τοτε το facebook lite; Πω έλεος τι να πεις... Έτσι ακριβώς κάνανε και στην κανονική έκδοση για να μας επιβάλλουν τα μεσσεντζερ... Το έχω και εγώ στις μικρότερες συσκευές μου. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Ψάχνω μια αξιόπιστη εφαρμογή να μπορώ να στείλω μαζικά ένα sms σε όλες τις επαφές μου, περίπου 1000, τώρα στις γιορτές. Η εφαρμογή της Samsung έχει περιορισμό στους 20 παραλήπτες και δεν με βολεύει για μαζική αποστολή. Έχετε να προτείνετε κάποια; Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Υπάρχει εφαρμογή που να έχει το πρόγραμμα ομίλων της γ εθνικής κατηγορίας και συγκεκριμένα του 5 ομίλου;;; Ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Υπάρχει εφαρμογή που να έχει το πρόγραμμα ομίλων της γ εθνικής κατηγορίας και συγκεκριμένα του 5 ομίλου;;; Ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δες τοsofa score Sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 το facebook lite κατηργησε το chatting; πηγα χθες να ανοιξω μια ειδοποιηση, με πηγε και στο lite και μετα μου πεταξε να κανω switch στο messenger (lite), γιατι;;;; και τι το θελω τοτε το facebook lite; opera browser Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Εγώ έχω το escore που είναι το πιο βολικό,γρήγορο και όμορφο, για μένα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 κι εγω το flashscore ειχα που ειναι το ιδιο στα αγγλικα, αλλα το αλλαξα για sofascore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 κι εγω το flashscore ειχα που ειναι το ιδιο στα αγγλικα, αλλα το αλλαξα για sofascoreSofascore +1 και από μένα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Sofascore +1 και από μένα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο Sofa είναι το καλύτερο Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 (edited) -------να διαγραφεί το σχόλιο. Έγραψα σε λάθος νημα---------- Edited December 22, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Καποια προταση για "ελαφρυ" music player? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Καλησπέρα παιδιά, πως γίνετε αντί να μου βγάζει το τι παίζει δίπλα μου να μου βγάζει κάτω από την αναζήτηση τις τελευταίες αναζητήσεις μου; Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Επιτέλους με την τελευταία αναβάθμιση του parallel space κατάφερα να πάρω backup τις συνομιλίες στο viber της 2ης γραμμής μου :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Καλό, χρυσό, το azureus αλλά web ui δεν έχει στο Android.κάνω λάθος; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Καποια προταση για "ελαφρυ" music player? :)Phonograph Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 θυμήστε κάποιος τί κάνουμε σε battery draining με Google services Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 θυμήστε κάποιος τί κάνουμε σε battery draining με Google services Sent from my ONEPLUS A5010 using TapatalkΜεγάλο κεφάλαιο η συγκεκριμένη κουβέντα. Συνήθως ένα clear cache και ένα restart αρκεί. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts