adi32 Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Για ειδοποιησεις εχω το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xander.android.notifybuddy Δεν ξερω αν ειναι θεμα εφαρμογης αλλα πχ στο whatsapp αν ερθει ενα μηνυμα και αναβει η ειδοποιηση στο κινητο, αν το δω απο το pc σβηνει η ειδοποιηση στο κινητο Στο discord αν γινει το ιδιο δε σβηνει η ειδοποιηση στο κινητο και πρεπει να το ανοιξω να το διαβασω και απο εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου Αυτό το Play Store όσο πάει και χειροτερεύει. Πριν ήθελε δύο φορές να μπω για να μου βγάλει εφαρμογές που θέλουν ενημέρωση. Τώρα το πάτησα την πρώτη φορά έβγαλε δύο εφαρμογές για ενημέρωση και μόλις το πάτησα ξανά να μπω, έβγαλε άλλες 8 εφαρμογές μαζί για ενημέρωση. Πάντως ενώ το έχω στο αυτόματο να ενημερωθούν από μόνες τους, ποτέ δεν το κάνει, εκτός από το Facebook κι αυτό όχι πάντα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 15 ώρες πριν, evris2013 said: Αυτό το Play Store όσο πάει και χειροτερεύει. Πριν ήθελε δύο φορές να μπω για να μου βγάλει εφαρμογές που θέλουν ενημέρωση. Τώρα το πάτησα την πρώτη φορά έβγαλε δύο εφαρμογές για ενημέρωση και μόλις το πάτησα ξανά να μπω, έβγαλε άλλες 8 εφαρμογές μαζί για ενημέρωση. Πάντως ενώ το έχω στο αυτόματο να ενημερωθούν από μόνες τους, ποτέ δεν το κάνει, εκτός από το Facebook κι αυτό όχι πάντα. Τελευταία παρατηρώ ότι κάνει ενημέρωση 3-4 εφαρμογές μαζί και μετά εγκατάσταση, και μετά πηγαίνει στις υπόλοιπες 4 και έτσι τις κάνει, αλλά για αυτόματη ενημέρωση νομίζω ότι έχεις δίκιο, όταν μπαίνω αρχίζει να τις ενημερώνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 7 minutes ago, D_G said: Τελευταία παρατηρώ ότι κάνει ενημέρωση 3-4 εφαρμογές μαζί και μετά εγκατάσταση, και μετά πηγαίνει στις υπόλοιπες 4 και έτσι τις κάνει, αλλά για αυτόματη ενημέρωση νομίζω ότι έχεις δίκιο, όταν μπαίνω αρχίζει να τις ενημερώνει Ναι τις 4 μαζί ενημερώσεις ταυτόχρονα τις κάνει ήδη από πέρυσι το φθινόπωρο. Τώρα πρέπει δύο φορές να μπαίνεις για να ενημερωθούν όλες. Ενώ πριν αρκούσε μια φορά. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου Στα 2 τηλέφωνα που έχω και ενώ και στα 2 έχω ενεργοποιημένο το auto update, το playstore έχει διαφορετική συμπεριφορά. Στο ένα δε βλέπω σχεδόν ποτέ εφαρμογή προς ενημέρωση (έχει ήδη γίνει), ενώ στο άλλο τις βλέπω όλες μαζεμένες.... Και τα 2 τηλέφωνα είναι Samsung..... 4 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. Τρίτη στις 12:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:10 μμ Παιδιά παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει θα μου ήταν πολύτιμο γιατί να πω την αλήθεια τα έχω παίξει λίγο. Είναι η 3 φορά σήμερα μέσα σε λίγες μέρες που κάποιος μου τηλεφωνεί. Απαντώ και δεν μιλάει, τον καλώ πίσω και απαντάει. Του λέω θέλετε κάτι με πήρατε τηλ. Και μου λέει όχι εσείς με πήρατε τηλ. Με τα πολλά με τους δύο τελευταίους μίλησα μέσω Whatsapp τους έστειλα screenshot να τους αποδείξω ότι με είχαν πάρει τηλέφωνο. Αυτοί πάλι μου έστειλαν πίσω screenshot ότι δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο. Πώς γίνεται αυτό ρε παιδιά; Μπορεί να είναι είναι κάποιο malware ; Κάτι άλλο; Μίλησα με την βονταφον και μου είπαν ότι από αυτούς προστατεύομαι και ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Ότι θα πρέπει να πάω το κινητό μου σε έναν ειδικό να το τσεκάρει για mallware. Ξέρω ότι υπάρχουν κάποιες εφαρμογές δοκίμασα τις πιο γνωστές και δεν βρήκα κάτι. Καμία άλλη ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. Τρίτη στις 04:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:46 μμ 4 ώρες πριν, pazu said: Παιδιά παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει θα μου ήταν πολύτιμο γιατί να πω την αλήθεια τα έχω παίξει λίγο. Είναι η 3 φορά σήμερα μέσα σε λίγες μέρες που κάποιος μου τηλεφωνεί. Απαντώ και δεν μιλάει, τον καλώ πίσω και απαντάει. Του λέω θέλετε κάτι με πήρατε τηλ. Και μου λέει όχι εσείς με πήρατε τηλ. Με τα πολλά με τους δύο τελευταίους μίλησα μέσω Whatsapp τους έστειλα screenshot να τους αποδείξω ότι με είχαν πάρει τηλέφωνο. Αυτοί πάλι μου έστειλαν πίσω screenshot ότι δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο. Πώς γίνεται αυτό ρε παιδιά; Μπορεί να είναι είναι κάποιο malware ; Κάτι άλλο; Μίλησα με την βονταφον και μου είπαν ότι από αυτούς προστατεύομαι και ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Ότι θα πρέπει να πάω το κινητό μου σε έναν ειδικό να το τσεκάρει για mallware. Ξέρω ότι υπάρχουν κάποιες εφαρμογές δοκίμασα τις πιο γνωστές και δεν βρήκα κάτι. Καμία άλλη ιδέα; https://myphone.gr/forum/topic/26782/?do=findComment&comment=7362296 Διάβασε αυτό, πιστεύω μοιάζει πολύ με την περίπτωση σου... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. Τρίτη στις 07:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:33 μμ Όσοι είστε με Android 15 ή πιο ιδανικά με OneUi7 και 2 κάρτες (2 πάροχοι), στην εφαρμογή Google messages (SMS), έχετε τη δυνατότητα εύκολης εναλλαγής μεταξύ των δικτύων; Μου φαίνεται σαν να την έβγαλαν... Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. Τετάρτη στις 12:21 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:21 πμ Πατάς πάνω στο σηματακι με τον αριθμό της κάρτας δίπλα από εκεί που γράφεις το κείμενο και ανοίγει παράθυρο και επιλέγεις την κάρτα (Samsung S25 ultra) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. Τετάρτη στις 10:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:42 μμ (edited) 22 ώρες πριν, AnDas said: Πατάς πάνω στο σηματακι με τον αριθμό της κάρτας δίπλα από εκεί που γράφεις το κείμενο και ανοίγει παράθυρο και επιλέγεις την κάρτα (Samsung S25 ultra) Αυτό είναι το πρόβλημα μου, πως ενώ έκει είχα την επιλογή της κάρτας, πλέον έχει επιλογή για ηχογράφηση! Edited Τετάρτη στις 10:42 μμ by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. Πέμπτη στις 07:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:49 πμ 9 ώρες πριν, Sofos_5 said: Αυτό είναι το πρόβλημα μου, πως ενώ έκει είχα την επιλογή της κάρτας, πλέον έχει επιλογή για ηχογράφηση! Εμενα παραμένει η επιλογή της κάρτας μεταξύ της ηχογράφησης και της επιλογής των εικόνων. Είμαι όμως στο πρόγραμμα beta της εφαρμογής. Συγκεκριμένα τρέχω messages.android_20250406_01_RCOO.phone_samsung_openbeta_dynamic 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. Πέμπτη στις 11:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:46 πμ On 8/4/2025 at 3:10 ΜΜ, pazu said: Παιδιά παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει θα μου ήταν πολύτιμο γιατί να πω την αλήθεια τα έχω παίξει λίγο. Είναι η 3 φορά σήμερα μέσα σε λίγες μέρες που κάποιος μου τηλεφωνεί. Απαντώ και δεν μιλάει, τον καλώ πίσω και απαντάει. Του λέω θέλετε κάτι με πήρατε τηλ. Και μου λέει όχι εσείς με πήρατε τηλ. Με τα πολλά με τους δύο τελευταίους μίλησα μέσω Whatsapp τους έστειλα screenshot να τους αποδείξω ότι με είχαν πάρει τηλέφωνο. Αυτοί πάλι μου έστειλαν πίσω screenshot ότι δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο. Πώς γίνεται αυτό ρε παιδιά; Μπορεί να είναι είναι κάποιο malware ; Κάτι άλλο; Μίλησα με την βονταφον και μου είπαν ότι από αυτούς προστατεύομαι και ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Ότι θα πρέπει να πάω το κινητό μου σε έναν ειδικό να το τσεκάρει για mallware. Ξέρω ότι υπάρχουν κάποιες εφαρμογές δοκίμασα τις πιο γνωστές και δεν βρήκα κάτι. Καμία άλλη ιδέα; Μου έχει συμβεί και σε μένα πολλές φορές από πέρσι το Πάσχα, να με παίρνουν 2-3 φορές την ημέρα συγκεκριμένες ώρες γύρω στις δύο το μεσημέρι, και επτά το απόγευμα, δεν είναι λάθος ή προωθήσεις γιατί ακούγονται οι ίδιες φωνές συνεχώς (στις κλήσεις αναφέρομαι του κινητού), τελευταία ηρέμησα κάπως, πήγα και στην εταιρεία μου, μου έκαναν απόκρυψη, αλλά δεν άλλαξε τίποτα, βαρέθηκα να μπλοκάρω αριθμούς και έχω ένα κατεβατό στο κινητό μου από μπλοκαρισμένους με τις ίδιες φωνές. Μήπως ηχογραφούν για να χρησιμοποιήσουν τις φωνές μας με την τεχνητή νοημοσύνη όπως έχω ακούσει; Ποιος ξέρει. Ελπίζω τις τελευταίες εβδομάδες που ησύχασα να εξακολουθήσω να έχω ησυχία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. Πέμπτη στις 07:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:04 μμ 10 ώρες πριν, AnDas said: Εμενα παραμένει η επιλογή της κάρτας μεταξύ της ηχογράφησης και της επιλογής των εικόνων. Είμαι όμως στο πρόγραμμα beta της εφαρμογής. Συγκεκριμένα τρέχω messages.android_20250406_01_RCOO.phone_samsung_openbeta_dynamic Πήρε σήμερα update και επανήλθε 🙂 1 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts