Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για ειδοποιησεις εχω το 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xander.android.notifybuddy

Δεν ξερω αν ειναι θεμα εφαρμογης αλλα πχ στο whatsapp αν ερθει ενα μηνυμα και αναβει η ειδοποιηση στο κινητο, αν το δω απο το pc σβηνει η ειδοποιηση στο κινητο

Στο discord αν γινει το ιδιο δε σβηνει η ειδοποιηση στο κινητο και πρεπει να το ανοιξω να το διαβασω και απο εκει 

• 1 month later...

Αυτό το Play Store όσο πάει και χειροτερεύει. Πριν ήθελε δύο φορές να μπω για να μου βγάλει εφαρμογές που θέλουν ενημέρωση. Τώρα το πάτησα την πρώτη φορά έβγαλε δύο εφαρμογές για ενημέρωση και μόλις το πάτησα ξανά να μπω, έβγαλε άλλες 8 εφαρμογές μαζί για ενημέρωση. Πάντως ενώ το έχω στο αυτόματο να ενημερωθούν από μόνες τους, ποτέ δεν το κάνει, εκτός από το Facebook κι αυτό όχι πάντα. 

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

15 ώρες πριν, evris2013 said:

Αυτό το Play Store όσο πάει και χειροτερεύει. Πριν ήθελε δύο φορές να μπω για να μου βγάλει εφαρμογές που θέλουν ενημέρωση. Τώρα το πάτησα την πρώτη φορά έβγαλε δύο εφαρμογές για ενημέρωση και μόλις το πάτησα ξανά να μπω, έβγαλε άλλες 8 εφαρμογές μαζί για ενημέρωση. Πάντως ενώ το έχω στο αυτόματο να ενημερωθούν από μόνες τους, ποτέ δεν το κάνει, εκτός από το Facebook κι αυτό όχι πάντα. 

Τελευταία παρατηρώ ότι κάνει ενημέρωση 3-4 εφαρμογές μαζί και μετά εγκατάσταση, και μετά πηγαίνει στις υπόλοιπες 4 και έτσι τις κάνει, αλλά για αυτόματη ενημέρωση νομίζω ότι έχεις δίκιο, όταν μπαίνω αρχίζει να τις ενημερώνει

7 minutes ago, D_G said:

Τελευταία παρατηρώ ότι κάνει ενημέρωση 3-4 εφαρμογές μαζί και μετά εγκατάσταση, και μετά πηγαίνει στις υπόλοιπες 4 και έτσι τις κάνει, αλλά για αυτόματη ενημέρωση νομίζω ότι έχεις δίκιο, όταν μπαίνω αρχίζει να τις ενημερώνει

Ναι τις 4 μαζί ενημερώσεις ταυτόχρονα τις κάνει ήδη από πέρυσι το φθινόπωρο. Τώρα πρέπει δύο φορές να μπαίνεις για να ενημερωθούν όλες. Ενώ πριν αρκούσε μια φορά. 

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Στα 2 τηλέφωνα που έχω και ενώ και στα 2 έχω ενεργοποιημένο το auto update, το playstore έχει διαφορετική συμπεριφορά. Στο ένα δε βλέπω σχεδόν ποτέ εφαρμογή προς ενημέρωση (έχει ήδη γίνει), ενώ στο άλλο τις βλέπω όλες μαζεμένες....

Και τα 2 τηλέφωνα είναι Samsung.....

ThaBull

• 2 weeks later...

Παιδιά παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει θα μου ήταν πολύτιμο γιατί να πω την αλήθεια τα έχω παίξει λίγο. Είναι η 3 φορά σήμερα μέσα σε λίγες μέρες που κάποιος μου τηλεφωνεί. Απαντώ και δεν μιλάει, τον καλώ πίσω και απαντάει. Του λέω θέλετε κάτι με πήρατε τηλ. Και μου λέει όχι εσείς με πήρατε τηλ. Με τα πολλά με τους δύο τελευταίους μίλησα μέσω Whatsapp τους έστειλα screenshot να τους αποδείξω ότι με είχαν πάρει τηλέφωνο. Αυτοί πάλι μου έστειλαν πίσω screenshot ότι δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο. Πώς γίνεται αυτό ρε παιδιά; Μπορεί να είναι είναι κάποιο malware ; Κάτι άλλο; Μίλησα με την βονταφον και μου είπαν ότι από αυτούς προστατεύομαι και ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Ότι θα πρέπει να πάω το κινητό μου σε έναν ειδικό να το τσεκάρει για mallware. Ξέρω ότι υπάρχουν κάποιες εφαρμογές δοκίμασα τις πιο γνωστές και δεν βρήκα κάτι. Καμία άλλη ιδέα;

4 ώρες πριν, pazu said:

Παιδιά παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει θα μου ήταν πολύτιμο γιατί να πω την αλήθεια τα έχω παίξει λίγο. Είναι η 3 φορά σήμερα μέσα σε λίγες μέρες που κάποιος μου τηλεφωνεί. Απαντώ και δεν μιλάει, τον καλώ πίσω και απαντάει. Του λέω θέλετε κάτι με πήρατε τηλ. Και μου λέει όχι εσείς με πήρατε τηλ. Με τα πολλά με τους δύο τελευταίους μίλησα μέσω Whatsapp τους έστειλα screenshot να τους αποδείξω ότι με είχαν πάρει τηλέφωνο. Αυτοί πάλι μου έστειλαν πίσω screenshot ότι δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο. Πώς γίνεται αυτό ρε παιδιά; Μπορεί να είναι είναι κάποιο malware ; Κάτι άλλο; Μίλησα με την βονταφον και μου είπαν ότι από αυτούς προστατεύομαι και ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Ότι θα πρέπει να πάω το κινητό μου σε έναν ειδικό να το τσεκάρει για mallware. Ξέρω ότι υπάρχουν κάποιες εφαρμογές δοκίμασα τις πιο γνωστές και δεν βρήκα κάτι. Καμία άλλη ιδέα;

https://myphone.gr/forum/topic/26782/?do=findComment&comment=7362296

Διάβασε αυτό, πιστεύω μοιάζει πολύ με την περίπτωση σου...

Όσοι είστε με Android 15 ή πιο ιδανικά με OneUi7 και 2 κάρτες (2 πάροχοι), στην εφαρμογή Google messages (SMS), έχετε τη δυνατότητα εύκολης εναλλαγής μεταξύ των δικτύων; 

Μου φαίνεται σαν να την έβγαλαν...

Πατάς πάνω στο σηματακι με τον αριθμό της κάρτας δίπλα από εκεί που γράφεις το κείμενο και ανοίγει παράθυρο και επιλέγεις την κάρτα (Samsung S25 ultra)

22 ώρες πριν, AnDas said:

Πατάς πάνω στο σηματακι με τον αριθμό της κάρτας δίπλα από εκεί που γράφεις το κείμενο και ανοίγει παράθυρο και επιλέγεις την κάρτα (Samsung S25 ultra)

Αυτό είναι το πρόβλημα μου, πως ενώ έκει είχα την επιλογή της κάρτας, πλέον έχει επιλογή για ηχογράφηση!

Screenshot_20250410_014116_Messages.jpg

Edited by Sofos_5

9 ώρες πριν, Sofos_5 said:

Αυτό είναι το πρόβλημα μου, πως ενώ έκει είχα την επιλογή της κάρτας, πλέον έχει επιλογή για ηχογράφηση!

Screenshot_20250410_014116_Messages.jpg

Εμενα παραμένει η επιλογή της κάρτας μεταξύ της ηχογράφησης και της επιλογής των εικόνων. 

Είμαι όμως στο πρόγραμμα beta της εφαρμογής. Συγκεκριμένα τρέχω 

messages.android_20250406_01_RCOO.phone_samsung_openbeta_dynamic

On 8/4/2025 at 3:10 ΜΜ, pazu said:

Μου έχει συμβεί και σε μένα πολλές φορές από πέρσι το Πάσχα, να με παίρνουν 2-3 φορές την ημέρα συγκεκριμένες ώρες γύρω στις δύο το μεσημέρι, και επτά το απόγευμα, δεν είναι λάθος ή προωθήσεις γιατί ακούγονται οι ίδιες φωνές συνεχώς (στις κλήσεις αναφέρομαι του κινητού), τελευταία ηρέμησα κάπως, πήγα και στην εταιρεία μου, μου έκαναν απόκρυψη, αλλά δεν άλλαξε τίποτα, βαρέθηκα να μπλοκάρω αριθμούς και έχω ένα κατεβατό στο κινητό μου από μπλοκαρισμένους με τις ίδιες φωνές.

Μήπως ηχογραφούν για να χρησιμοποιήσουν τις φωνές μας με την τεχνητή νοημοσύνη όπως έχω ακούσει; Ποιος ξέρει.

Ελπίζω τις τελευταίες εβδομάδες που ησύχασα να εξακολουθήσω να έχω ησυχία.

10 ώρες πριν, AnDas said:

Εμενα παραμένει η επιλογή της κάρτας μεταξύ της ηχογράφησης και της επιλογής των εικόνων. 

Είμαι όμως στο πρόγραμμα beta της εφαρμογής. Συγκεκριμένα τρέχω 

messages.android_20250406_01_RCOO.phone_samsung_openbeta_dynamic

Πήρε σήμερα update και επανήλθε 🙂

Screenshot_20250410_220337_Messages.jpg