ilka71 Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου (edited) 6 minutes ago, geotzia said: Τώρα που το τσεκάρισα αυτό που λες εμένα μου τα ανοίγει κανονικά...τουλάχιστον όσα δοκίμασα.Πιστεύω ότι κάνεις το ίδιο αλλά για να το επιβεβαιώσω. Πατάς 3 τελείες στο βιντεάκι-share-πατάς το https και το ανοίγεις με grayjay έτσι; 3-4 που δοκίμασα τα ανοίγει κανονικά... αυτό πατάω Edited 24 Ιανουαρίου by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου (edited) Record_2025-01-24-20-51-58.mp4 9 minutes ago, ilka71 said: αυτό πατάω Περίμενε να το δω Εμένα όταν πατάω αυτό που λες μου το ανοίγει με τον Opera που έχω σαν browser... δοκίμασε τον τρόπο που σου έγραψα πιό πάνω.. Edited 24 Ιανουαρίου by geotzia 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Παρασκευή στις 09:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:51 μμ (edited) δουλεύει!δες! Screen_Recording_20250124_234411_Grayjay.mp4 3 ώρες πριν, geotzia said: Record_2025-01-24-20-51-58.mp4 3 MB · 0 downloads Περίμενε να το δω Εμένα όταν πατάω αυτό που λες μου το ανοίγει με τον Opera που έχω σαν browser... δοκίμασε τον τρόπο που σου έγραψα πιό πάνω.. Screen_Recording_20250124_234411_Grayjay.mp4 Screen_Recording_20250124_234411_Grayjay.mp4 3 ώρες πριν, geotzia said: Τώρα που το τσεκάρισα αυτό που λες εμένα μου τα ανοίγει κανονικά...τουλάχιστον όσα δοκίμασα.Πιστεύω ότι κάνεις το ίδιο αλλά για να το επιβεβαιώσω. Πατάς 3 τελείες στο βιντεάκι-share-πατάς το https και το ανοίγεις με grayjay έτσι; 3-4 που δοκίμασα τα ανοίγει κανονικά... a όχι απλά παταω τη λέξη youtube κάτω από το βίντεο όχι από εκεί που λες! Edited Παρασκευή στις 09:57 μμ by ilka71 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. Σάββατο στις 09:27 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:27 πμ 11 ώρες πριν, ilka71 said: δουλεύει!δες! Screen_Recording_20250124_234411_Grayjay.mp4 Screen_Recording_20250124_234411_Grayjay.mp4 Screen_Recording_20250124_234411_Grayjay.mp4 3 MB · 0 downloads a όχι απλά παταω τη λέξη youtube κάτω από το βίντεο όχι από εκεί που λες! Αν σε ενοχλεί το Pop up plugins που βγάζει να η λύση https://github.com/futo-org/grayjay-android/issues/1078 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. Δευτέρα στις 11:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:41 πμ On 23/1/2025 at 11:15 ΠΜ, geotzia said: Σε καλύπτει σε αυτά το grayjay; Το δοκίμασες; To δοκίμασα και το απεγκατέστησα, γιατί μου πέταγε διπλές διαφημίσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. Δευτέρα στις 01:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:47 μμ 2 ώρες πριν, BASSstarlet said: To δοκίμασα και το απεγκατέστησα, γιατί μου πέταγε διπλές διαφημίσεις! Παράξενο... ούτε μισή διαφήμιση δεν έχω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. Τρίτη στις 08:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:59 πμ Καλημέρα. Τον τελευταίο καιρό στο AquaMail συμβαίνει το εξής. Τρεις διαφορετικοί λογαριασμοί μου, έχουν το ίδιο εικονίδιο. Το εικονίδιο είναι του ενός από τους τρεις. Οι άλλοι δύο έχουν διαφορετικά κανονικά. Έχει κάποιος άλλος αυτό το θέμα; Από το Support δεν αναγνωρίζουν το πρόβλημα παρόλο που έστειλα screenshots. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. Τρίτη στις 06:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:19 μμ 9 ώρες πριν, SERS1612 said: Καλημέρα. Τον τελευταίο καιρό στο AquaMail συμβαίνει το εξής. Τρεις διαφορετικοί λογαριασμοί μου, έχουν το ίδιο εικονίδιο. Το εικονίδιο είναι του ενός από τους τρεις. Οι άλλοι δύο έχουν διαφορετικά κανονικά. Έχει κάποιος άλλος αυτό το θέμα; Από το Support δεν αναγνωρίζουν το πρόβλημα παρόλο που έστειλα screenshots. Τι ακριβώς εννοείς ότι έχουν το ίδιο εικονίδιο? Παίρνουν οι λογαριασμοί εικονίδιο??? (που ζω?) Αν μπορείς δείξε παράδειγμα (όχι προφανώς από τους δικούς σου λογαριασμούς....) Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. Χθες στς 10:47 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:47 πμ 16 ώρες πριν, thabull said: Τι ακριβώς εννοείς ότι έχουν το ίδιο εικονίδιο? Παίρνουν οι λογαριασμοί εικονίδιο??? (που ζω?) Αν μπορείς δείξε παράδειγμα (όχι προφανώς από τους δικούς σου λογαριασμούς....) Πώς τα λες εσύ αυτά; avatar? Πες τα όπως θες αλλά το πρόβλημα είναι ότι ξαφνικά γίναμε όλα ίδια! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. Χθες στς 08:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:12 μμ 9 ώρες πριν, SERS1612 said: Πώς τα λες εσύ αυτά; avatar? Πες τα όπως θες αλλά το πρόβλημα είναι ότι ξαφνικά γίναμε όλα ίδια! Δεν ξέρω πως τα λέω αυτά, γιατί απλά δεν έχω τέτοια.... Απλά ήθελα να δω τι εννοείς για να μπορώ να τα έχω και εγώ στη δική μου εφαρμογή. Από τη γραφή σου, που την αντιλαμβάνομαι λίγο ειρωνική, δείχνεις ότι πειράχτηκες με το σχόλιο μου (καθώς δεν κατάλαβες το τόνο μου). Κακώς γιατί απλά ήθελα να μάθω. Αν πάλι αντιλαμβάνομαι εγώ λάθος τον δικό σου τόνο, ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη.... Σε ευχαριστώ όμως που δεν έμεινες μόνο στην ειρωνεία και μου έδειξες και ένα παράδειγμα. Αυτά λοιπόν τα εικονίδια μπορείς να τα ενεργοποίησεις από τις ρυθμίσεις? Στο δικό μου aqua mail μπορώ μόνο χρώμα να καθορίσω και δεν έχει ακριβώς αυτή την εικόνα. Κάτω από το account δείχνει με πιο ψιλά γράμματα των ώρα του τελευταίου sunc και δεξιά, εκεί που έχεις τα εικονίδια, έχει κενό και μετά τον αριθμό των νέων mail.... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 44 minutes ago, thabull said: Δεν ξέρω πως τα λέω αυτά, γιατί απλά δεν έχω τέτοια.... Απλά ήθελα να δω τι εννοείς για να μπορώ να τα έχω και εγώ στη δική μου εφαρμογή. Από τη γραφή σου, που την αντιλαμβάνομαι λίγο ειρωνική, δείχνεις ότι πειράχτηκες με το σχόλιο μου (καθώς δεν κατάλαβες το τόνο μου). Κακώς γιατί απλά ήθελα να μάθω. Αν πάλι αντιλαμβάνομαι εγώ λάθος τον δικό σου τόνο, ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη.... Σε ευχαριστώ όμως που δεν έμεινες μόνο στην ειρωνεία και μου έδειξες και ένα παράδειγμα. Αυτά λοιπόν τα εικονίδια μπορείς να τα ενεργοποίησεις από τις ρυθμίσεις? Στο δικό μου aqua mail μπορώ μόνο χρώμα να καθορίσω και δεν έχει ακριβώς αυτή την εικόνα. Κάτω από το account δείχνει με πιο ψιλά γράμματα των ώρα του τελευταίου sunc και δεξιά, εκεί που έχεις τα εικονίδια, έχει κενό και μετά τον αριθμό των νέων mail.... Δεν είναι ειρωνικη. Αν και προβληματιστηκα κι εγώ για το αν κάποιος που θα το διαβάσει θα το εκλαβει έτσι! Τα κακά του γραπτού λόγου.... Δεν υπάρχει παρεξήγηση λοιπόν! Στο θέμα μας τώρα... Πράγματι από την εφαρμογή δεν μπορείς να βάλεις εικονίδιο, παρά μόνο χρώμα. Τουλάχιστον αυτό ξέρω κι εγώ. Τις εικόνες τις βάζεις στις επίσημες σελίδες των λογαριασμών (π.χ. Hotmail, google κ.τ.λ.) και από εκεί τα "τραβάει" αυτόματα το aquamail. Μέχρι πρόσφατα λειτουργούσε σωστά. Ξαφνικά τα έκανε όλα ίδια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Κάνε μια επαναφορά στην εφαρμογή και κάνε ένα κόπο να την στήσεις ξανά. Συνήθως τέτοια "κουλά" έτσι διορθώνονται. 2 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 16 ώρες πριν, SERS1612 said: Δεν υπάρχει παρεξήγηση λοιπόν! Εννοείται πως δεν υπάρχει. 👍 Αν και έχω βάλει στα διάφορα ακαουντ μου φωτο ή αβαταρ, δε μου τα βγάζει. Αν κρίνω βεβαια απο το πρόβλημα ισως να ειναι και καλυτερα.... Η 'επαναφορα' ισως να ειναι λύση, αρκει να μην εχεις προβλημα κατα το νεο σεταρισμα. Κράτα ενα backup για καλό και για κακο.... 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με το viber; Εδώ και αρκετό καιρό όταν στέλνω κάποιες φορές μήνυμα δείχνει ένα τικ και δεν πηγαίνει το μήνυμα στον παραλήπτη, θα πρέπει να στείλω και άλλα μηνύματα για να ξεκολλήσει και να του πάνε. Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 56 minutes ago, _dimdim_ said: Αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με το viber; Εδώ και αρκετό καιρό όταν στέλνω κάποιες φορές μήνυμα δείχνει ένα τικ και δεν πηγαίνει το μήνυμα στον παραλήπτη, θα πρέπει να στείλω και άλλα μηνύματα για να ξεκολλήσει και να του πάνε. Δεν έχω θέμα. Μήπως να του κάνεις ενα clear από τις ρυθμίσεις του? Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. 37 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 37 λεπτά πριν 3 ώρες πριν, _dimdim_ said: Αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με το viber; Εδώ και αρκετό καιρό όταν στέλνω κάποιες φορές μήνυμα δείχνει ένα τικ και δεν πηγαίνει το μήνυμα στον παραλήπτη, θα πρέπει να στείλω και άλλα μηνύματα για να ξεκολλήσει και να του πάνε. Αν δεν έχει ιντερνετ εκείνη τη στιγμή αυτός που στέλνεις δεν θα δεις δεύτερο τικ. Οπότε ίσως και να μην είναι πρόβλημα διότι μερικές φορές το βλέπω και εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. 32 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 32 λεπτά πριν 2 ώρες πριν, coulis said: Δεν έχω θέμα. Μήπως να του κάνεις ενα clear από τις ρυθμίσεις του? Έκανα και θα το παρακολουθήσω. 3 minutes ago, tsiv said: Αν δεν έχει ιντερνετ εκείνη τη στιγμή αυτός που στέλνεις δεν θα δεις δεύτερο τικ. Οπότε ίσως και να μην είναι πρόβλημα διότι μερικές φορές το βλέπω και εγώ... Δεν είναι αυτό γιατί έχει σίγουρα ίντερνετ ο άλλος χρήστης. Όταν μου στέλνει ο άλλος χρήστης δεν του κάνει το ίδιο. Δεν ξέρω αν φταίει το δικό μου ή το δικό του. Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts