Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

6 minutes ago, geotzia said:

Τώρα που το τσεκάρισα αυτό που λες εμένα μου τα ανοίγει κανονικά...τουλάχιστον όσα δοκίμασα.Πιστεύω ότι κάνεις το ίδιο αλλά για να το επιβεβαιώσω. Πατάς 3 τελείες στο βιντεάκι-share-πατάς το https και το ανοίγεις με grayjay έτσι; 3-4 που δοκίμασα τα ανοίγει κανονικά...

αυτό πατάω 

Screenshot_20250124_191651_Google~2.jpg

Edited by ilka71

9 minutes ago, ilka71 said:

αυτό πατάω 

Screenshot_20250124_191651_Google~2.jpg

Περίμενε να το δω 

Εμένα όταν πατάω αυτό που λες μου το ανοίγει με τον  Opera που έχω σαν browser... δοκίμασε τον τρόπο που σου έγραψα πιό πάνω..

Edited by geotzia

δουλεύει!δες!

3 ώρες πριν, geotzia said:

Περίμενε να το δω 

Εμένα όταν πατάω αυτό που λες μου το ανοίγει με τον  Opera που έχω σαν browser... δοκίμασε τον τρόπο που σου έγραψα πιό πάνω..

3 ώρες πριν, geotzia said:

Τώρα που το τσεκάρισα αυτό που λες εμένα μου τα ανοίγει κανονικά...τουλάχιστον όσα δοκίμασα.Πιστεύω ότι κάνεις το ίδιο αλλά για να το επιβεβαιώσω. Πατάς 3 τελείες στο βιντεάκι-share-πατάς το https και το ανοίγεις με grayjay έτσι; 3-4 που δοκίμασα τα ανοίγει κανονικά...

a όχι απλά παταω τη λέξη youtube κάτω από το βίντεο όχι από εκεί που λες!

Edited by ilka71

11 ώρες πριν, ilka71 said:

δουλεύει!δες!

a όχι απλά παταω τη λέξη youtube κάτω από το βίντεο όχι από εκεί που λες!

Αν σε ενοχλεί το Pop up plugins που βγάζει να η λύση

https://github.com/futo-org/grayjay-android/issues/1078

On 23/1/2025 at 11:15 ΠΜ, geotzia said:

Σε καλύπτει σε αυτά το grayjay; Το δοκίμασες;

To δοκίμασα και το απεγκατέστησα, γιατί μου πέταγε διπλές διαφημίσεις!

2 ώρες πριν, BASSstarlet said:

To δοκίμασα και το απεγκατέστησα, γιατί μου πέταγε διπλές διαφημίσεις!

Παράξενο... ούτε μισή διαφήμιση δεν έχω!!!

Καλημέρα. Τον τελευταίο καιρό στο AquaMail συμβαίνει το εξής. Τρεις διαφορετικοί λογαριασμοί μου, έχουν το ίδιο εικονίδιο. Το εικονίδιο είναι του ενός από τους τρεις. Οι άλλοι δύο έχουν διαφορετικά κανονικά. Έχει κάποιος άλλος αυτό το θέμα; Από το Support δεν αναγνωρίζουν το πρόβλημα παρόλο που έστειλα screenshots. 

9 ώρες πριν, SERS1612 said:

Καλημέρα. Τον τελευταίο καιρό στο AquaMail συμβαίνει το εξής. Τρεις διαφορετικοί λογαριασμοί μου, έχουν το ίδιο εικονίδιο. Το εικονίδιο είναι του ενός από τους τρεις. Οι άλλοι δύο έχουν διαφορετικά κανονικά. Έχει κάποιος άλλος αυτό το θέμα; Από το Support δεν αναγνωρίζουν το πρόβλημα παρόλο που έστειλα screenshots. 

Τι ακριβώς εννοείς ότι έχουν το ίδιο εικονίδιο? Παίρνουν οι λογαριασμοί εικονίδιο??? (που ζω?)

Αν μπορείς δείξε παράδειγμα (όχι προφανώς από τους δικούς σου λογαριασμούς....)

ThaBull

16 ώρες πριν, thabull said:

Τι ακριβώς εννοείς ότι έχουν το ίδιο εικονίδιο? Παίρνουν οι λογαριασμοί εικονίδιο??? (που ζω?)

Αν μπορείς δείξε παράδειγμα (όχι προφανώς από τους δικούς σου λογαριασμούς....)

Πώς τα λες εσύ αυτά; avatar? Πες τα όπως θες αλλά το πρόβλημα είναι ότι ξαφνικά γίναμε όλα ίδια! 

IMG_20250129_124319.jpg

9 ώρες πριν, SERS1612 said:

Πώς τα λες εσύ αυτά; avatar? Πες τα όπως θες αλλά το πρόβλημα είναι ότι ξαφνικά γίναμε όλα ίδια! 

IMG_20250129_124319.jpg

Δεν ξέρω πως τα λέω αυτά, γιατί απλά δεν έχω τέτοια.... Απλά ήθελα να δω τι εννοείς για να μπορώ να τα έχω και εγώ στη δική μου εφαρμογή.

Από τη γραφή σου, που την αντιλαμβάνομαι λίγο ειρωνική, δείχνεις ότι πειράχτηκες με το σχόλιο μου (καθώς δεν κατάλαβες το τόνο μου). Κακώς γιατί απλά ήθελα να μάθω. Αν πάλι αντιλαμβάνομαι εγώ λάθος τον δικό σου τόνο, ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη....

Σε ευχαριστώ όμως που δεν έμεινες μόνο στην ειρωνεία και μου έδειξες και ένα παράδειγμα.

Αυτά λοιπόν τα εικονίδια μπορείς να τα ενεργοποίησεις από τις ρυθμίσεις?

Στο δικό μου aqua mail μπορώ μόνο χρώμα να καθορίσω και δεν έχει ακριβώς αυτή την εικόνα. Κάτω από το account δείχνει με πιο ψιλά γράμματα των ώρα του τελευταίου sunc και δεξιά, εκεί που έχεις τα εικονίδια, έχει κενό και μετά τον αριθμό των νέων mail....

ThaBull

44 minutes ago, thabull said:

Δεν ξέρω πως τα λέω αυτά, γιατί απλά δεν έχω τέτοια.... Απλά ήθελα να δω τι εννοείς για να μπορώ να τα έχω και εγώ στη δική μου εφαρμογή.

Από τη γραφή σου, που την αντιλαμβάνομαι λίγο ειρωνική, δείχνεις ότι πειράχτηκες με το σχόλιο μου (καθώς δεν κατάλαβες το τόνο μου). Κακώς γιατί απλά ήθελα να μάθω. Αν πάλι αντιλαμβάνομαι εγώ λάθος τον δικό σου τόνο, ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη....

Σε ευχαριστώ όμως που δεν έμεινες μόνο στην ειρωνεία και μου έδειξες και ένα παράδειγμα.

Αυτά λοιπόν τα εικονίδια μπορείς να τα ενεργοποίησεις από τις ρυθμίσεις?

Στο δικό μου aqua mail μπορώ μόνο χρώμα να καθορίσω και δεν έχει ακριβώς αυτή την εικόνα. Κάτω από το account δείχνει με πιο ψιλά γράμματα των ώρα του τελευταίου sunc και δεξιά, εκεί που έχεις τα εικονίδια, έχει κενό και μετά τον αριθμό των νέων mail....

Δεν είναι ειρωνικη. Αν και προβληματιστηκα κι εγώ για το αν κάποιος που θα το διαβάσει θα το εκλαβει έτσι! Τα κακά του γραπτού λόγου.... Δεν υπάρχει παρεξήγηση λοιπόν!

Στο θέμα μας τώρα... Πράγματι από την εφαρμογή δεν μπορείς να βάλεις εικονίδιο, παρά μόνο χρώμα. Τουλάχιστον αυτό ξέρω κι εγώ. Τις εικόνες τις βάζεις στις επίσημες σελίδες των λογαριασμών (π.χ. Hotmail, google κ.τ.λ.) και από εκεί τα "τραβάει" αυτόματα το aquamail. Μέχρι πρόσφατα λειτουργούσε σωστά. Ξαφνικά τα έκανε όλα ίδια.

Κάνε μια επαναφορά στην εφαρμογή και κάνε ένα κόπο να την στήσεις ξανά. 

Συνήθως τέτοια "κουλά" έτσι διορθώνονται. 

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

16 ώρες πριν, SERS1612 said:

Δεν υπάρχει παρεξήγηση λοιπόν!

Εννοείται πως δεν υπάρχει. 👍

Αν και έχω βάλει στα διάφορα ακαουντ μου φωτο ή αβαταρ, δε μου τα βγάζει.

Αν κρίνω βεβαια απο το πρόβλημα ισως να ειναι και καλυτερα.... 

Η 'επαναφορα' ισως να ειναι λύση, αρκει να μην εχεις προβλημα κατα το νεο σεταρισμα.

Κράτα ενα backup για καλό και για κακο....

ThaBull

Αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με το viber; Εδώ και αρκετό καιρό όταν στέλνω κάποιες φορές μήνυμα δείχνει ένα τικ και δεν πηγαίνει το μήνυμα στον παραλήπτη, θα πρέπει να στείλω και άλλα μηνύματα για να ξεκολλήσει και να του πάνε. 

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

56 minutes ago, _dimdim_ said:

Αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με το viber; Εδώ και αρκετό καιρό όταν στέλνω κάποιες φορές μήνυμα δείχνει ένα τικ και δεν πηγαίνει το μήνυμα στον παραλήπτη, θα πρέπει να στείλω και άλλα μηνύματα για να ξεκολλήσει και να του πάνε. 

Δεν έχω θέμα.
Μήπως να του κάνεις ενα clear από τις ρυθμίσεις του?

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

3 ώρες πριν, _dimdim_ said:

Αν δεν έχει ιντερνετ εκείνη τη στιγμή αυτός που στέλνεις δεν θα δεις δεύτερο τικ.

Οπότε ίσως και να μην είναι πρόβλημα διότι μερικές φορές το βλέπω και εγώ...

2 ώρες πριν, coulis said:

Δεν έχω θέμα.
Μήπως να του κάνεις ενα clear από τις ρυθμίσεις του?

Έκανα και θα το παρακολουθήσω. 

3 minutes ago, tsiv said:

Αν δεν έχει ιντερνετ εκείνη τη στιγμή αυτός που στέλνεις δεν θα δεις δεύτερο τικ.

Οπότε ίσως και να μην είναι πρόβλημα διότι μερικές φορές το βλέπω και εγώ...

Δεν είναι αυτό γιατί έχει σίγουρα ίντερνετ ο άλλος χρήστης. Όταν μου στέλνει ο άλλος χρήστης δεν του κάνει το ίδιο. Δεν ξέρω αν φταίει το δικό μου ή το δικό του. 

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb