karib Δημ. Παρασκευή στις 06:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:36 πμ 10 ώρες πριν, ilka71 said: από 15 Ιανουαρίου λέει θα μπορούμε με πληρώνουμε μόνο με το κινητό χωρίς καμία εφαρμογή στα ΜΜΜ. η απορία μου είναι πχ ο γιος μου έχει μαθητική μειωμένη. πως θα χρεώνει αφού πλέον δεν θα χρησιμοποιεί την ΑΤΗ CARD που είναι ονομαστική με μειωμένο κόμιστρο Επισης, με χρεωστικη/πιστωτικη απευθειας. Αλλα πως θα υπολογιζει το κομιστρο αναλογα με τη διαδρομη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Παρασκευή στις 07:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:59 πμ 1 hour ago, karib said: Επισης, με χρεωστικη/πιστωτικη απευθειας. Αλλα πως θα υπολογιζει το κομιστρο αναλογα με τη διαδρομη; αυτό λέει θα γίνεται αυτόματα στο τέλος της ημέρας. εάν όμως πχ η χρεωστική στο τέλος της ημέρας δεν έχει λεφτά; 😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. Παρασκευή στις 08:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:10 πμ 11 minutes ago, ilka71 said: αυτό λέει θα γίνεται αυτόματα στο τέλος της ημέρας. εάν όμως πχ η χρεωστική στο τέλος της ημέρας δεν έχει λεφτά; 😂 Αρα θα γινεται, να το πω 'check out' κατα την εξοδο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. Παρασκευή στις 10:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:43 μμ On 9/1/2025 at 10:01 ΜΜ, ilka71 said: από 15 Ιανουαρίου λέει θα μπορούμε με πληρώνουμε μόνο με το κινητό χωρίς καμία εφαρμογή στα ΜΜΜ. η απορία μου είναι πχ ο γιος μου έχει μαθητική μειωμένη. πως θα χρεώνει αφού πλέον δεν θα χρησιμοποιεί την ΑΤΗ CARD που είναι ονομαστική με μειωμένο κόμιστρο εναλλακτική θα είναι οι κάρτες, θα συνυπαρχει και ο υπάρχον τρόπος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts