Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τέλος εποχής... μετά από, δεν ξέρω πόσα χρόνια, έκανα απεγκατασταση το aquamail και πλέον είμαι με το thunderbird που λειτουργεί υποδειγματικα. εντάξει το aquamail είχε τέλεια παραμετροποίηση αλλά τα πιο πολλά δεν μου χρειαζοντουσαν όσο το push που δεν ήταν πλέον καλό. 

Edited by ilka71

8 minutes ago, ilka71 said:

τέλος εποχής... μετά από, δεν ξέρω πόσα χρόνια, έκανα απεγκατασταση το aquamail και πλέον είναι με το thunderbird που λειτουργεί υποδειγματικα. εντάξει το aquamail είχε τέλη παραμετροποίηση αλλά τα πιο πολλά δεν μου χρειαζοντουσαν όσο το push που δεν ήταν πλέον καλό. 

εγω εχω αυτο που σε ειδοποιει αμεσως εχει ρυθμισεις για διαφορετικους ηχους χρωματα κλπ 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.easilydo.mail&hl=en

54 minutes ago, ilka71 said:

τέλος εποχής... μετά από, δεν ξέρω πόσα χρόνια, έκανα απεγκατασταση το aquamail και πλέον είναι με το thunderbird που λειτουργεί υποδειγματικα. εντάξει το aquamail είχε τέλη παραμετροποίηση αλλά τα πιο πολλά δεν μου χρειαζοντουσαν όσο το push που δεν ήταν πλέον καλό. 

😮κι εγω φαν και των δυο, αλλα δεν νιωθω την αναγκη να αλλαξω κατι, οκ αργουν τα push του aquamall, δεν ειναι σοι, αλλα οκ τα κανω forward στο pushover τα emails μου οποτε τα παιρνω (και) απο εκει τα push, οποτε δεν με νοιαζει ιδιαιτερα, thunderbird εχω σε Windows, αν κι εκει το εχω περιορισει γιατι δεν το χρειαζομουν τελικα να τρεχει ολη την ωρα

1..υπάρχει ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ του dialer εφαρμογή με αναγνώριση του ονόματος του καλούντος εάν δεν τον έχουμε στις επαφές; (δοκίμασα μια greek caller id αλλά δεν δουλεύει σωστά) 

2...επίσης πως γίνεται μια εφαρμογή να την κλειδώσουμε και πατώντας το εικονίδιο της να ζητάει πχ δακτυλικο  η πιν;

1 ώρα πριν, ilka71 said:

1..υπάρχει ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ του dialer εφαρμογή με αναγνώριση του ονόματος του καλούντος εάν δεν τον έχουμε στις επαφές; (δοκίμασα μια greek caller id αλλά δεν δουλεύει σωστά) 

2...επίσης πως γίνεται μια εφαρμογή να την κλειδώσουμε και πατώντας το εικονίδιο της να ζητάει πχ δακτυλικο  η πιν;

2. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές και λέγονται App Lockers. 

Θα βρεις στο Play πάρα πολλές. 

Η Xiaomi έχει τέτοια ενσωματωμένη για παράδειγμα 

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

1 minute ago, akilleas said:

2. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές και λέγονται App Lockers. 

Θα βρεις στο Play πάρα πολλές. 

Η Xiaomi έχει τέτοια ενσωματωμένη για παράδειγμα 

ευχαριστώ, η samsung έχει κάποια ξέρεις; 

2 ώρες πριν, ilka71 said:

Όχι δεν γνωρίζω. 

Γιαυτό ψάξε στο Play 

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

2 ώρες πριν, ilka71 said:

Έχει τον ασφαλή φάκελο. Βάζεις μέσα εκεί όποια εφαρμογή θέλεις.

15 ώρες πριν, AnDas said:

Έχει τον ασφαλή φάκελο. Βάζεις μέσα εκεί όποια εφαρμογή θέλεις.

πάω να βάλω πχ την εφαρμογή google calendar και μου βρίσκει μόνο την samsung calendar! επίσης πάω να βάλω στις ρυθμίσεις του secure folder λογαριασμό Google και μου λέει να βάλω το work account μου. τι είναι αυτό; γιατί δεν λέει απλά το account μου;

4 ώρες πριν, ilka71 said:

πάω να βάλω πχ την εφαρμογή google calendar και μου βρίσκει μόνο την samsung calendar! επίσης πάω να βάλω στις ρυθμίσεις του secure folder λογαριασμό Google και μου λέει να βάλω το work account μου. τι είναι αυτό; γιατί δεν λέει απλά το account μου;

Δεν ξέρω αν έχει περιορισμούς, αλλά η γενική ιδέα είναι ότι οι εφαρμογές που βάζεις μέσα στο φάκελο είναι ανεξάρτητες από τις (ίδιες) εφαρμογές που υπάρχουν απ έξω.

Πχ έχεις την εφαρμογή του Netflix και την βάζεις μέσα στον ασφαλή φάκελο.  Θα σου ζητήσει να ξανά κάνεις log in και θα λειτουργεί παράλληλα και ανεξάρτητα με την εφαρμογή που είναι έξω από τον φάκελο. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να έχεις και δύο ανεξάρτητους διαφορετικούς λογαριασμούς σε εφαρμογές που δεν το επιτρέπουν, είναι δηλαδή και ένας τρόπος να έχεις κλώνους εφαρμογές.

On 20/11/2024 at 2:14 ΜΜ, patrickdrd said:

😮κι εγω φαν και των δυο, αλλα δεν νιωθω την αναγκη να αλλαξω κατι, οκ αργουν τα push του aquamall, δεν ειναι σοι, αλλα οκ τα κανω forward στο pushover τα emails μου οποτε τα παιρνω (και) απο εκει τα push, οποτε δεν με νοιαζει ιδιαιτερα, thunderbird εχω σε Windows, αν κι εκει το εχω περιορισει γιατι δεν το χρειαζομουν τελικα να τρεχει ολη την ωρα

οκ εβαλα κι εγω thunderbird να δοκιμασω και εχω να παρατηρησω τα εξης:
1) δεν μ αρεσει που για να βαλεις gmail πρεπει να υπαρχει λογαριασμος στη συσκευη, στο aquamail τουλαχιστον παλιοτερα μπορουσαμε να τον περασουμε με username και password κι ας μην υπηρχε στην συσκευη, 
2) exchange account (mail της δουλειας) δεν υποστηριζει, ισως σε μελλοντικες εκδοσεις λενε και
3) μου χτυπανε διπλες οι ειδοποιησεις οταν το κινητο ειναι κλειδωμενο 😮

Edited by patrickdrd

1 hour ago, patrickdrd said:

οκ εβαλα κι εγω thunderbird να δοκιμασω και εχω να παρατηρησω τα εξης:
1) δεν μ αρεσει που για να βαλεις gmail πρεπει να υπαρχει λογαριασμος στη συσκευη, στο aquamail τουλαχιστον παλιοτερα μπορουσαμε να τον περασουμε με username και password κι ας μην υπηρχε στην συσκευη, 
2) exchange account (mail της δουλειας) δεν υποστηριζει, ισως σε μελλοντικες εκδοσεις λενε

Ναι αυτο με τους λογαριασμούς gmail που σου φορτώνονται στο κινητό και εμένα δεν μου αρέσει. μόνο το aquamail και το BlueMail δεν το είχαν

Παιδιά χαζή ερώτηση.....Στο viber είχε μια επιλογή να μην παίρνεις μυνήματα απο εταιρίες........
Αυτή την βγάλανε πλέον ή εγώ έχω στραβομάρα? Με έχουν φλομώσει η εταιρίες στα μυνήματα....... 

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

ακριβώς το ίδιο έψαχνα και εγώ...θυμάμαι καλά ότι υπήρχε, γιατί την απενεργοποίησα σε κανά 2 φίλους...

μάλλον την αφαίρεσαν τώρα και μας σπαμάρει η κάθε μαμακία...😡

1 ώρα πριν, ilka71 said:

εξαφανίστηκε η εφαρμογή vradio από το play store; Έλληνας της είχε φτιάξει και τώρα δεν την βλέπω

https://www.akouradio.com/

The Google Play Store page is currently down.
Please use the following links to download the Android apps:
Android: Download APK | Android TV: Download TV APK

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Εχω μία απορία και ένα πρόβλημα και ήθελα την βοήθεια σας.

Πήρα καινούργιο boxακι το HK1 BOX. Πριν είχα το H96 MAX X3. Αν δεν κάνω λάθος είναι ίδια σωστά; Μου φαίνεται να είναι αργο και κολλάει μερικές φορές, ενώ το παλιό πήγαινε γρηγορότερα και χωρίς κολλήματα. Τι μπορεί να φταίει;

Το πρόβλημα τώρα που έχω (με όλα τα μποξακια) είναι με το new pipe. Βάζω να παίξω ένα οποιοδήποτε βίντεο, και μόλις πάω να το ανοίξω σε πλήρη οθόνη με πετάει έξω και βγάζει μήνυμα σφάλματος. Επίσης το ίδιο μου κάνει αν την ώρα που παίζει, διαλέξω ένα άλλο βίντεο. Στο  κινητό όμως που το έχω  λειτουργεί άψογα. Μήπως δεν δουλεύει σωστά με την ρομ (vontar x3 0.4.2) που έχει το μποξακι;

Edited by memostrikas

Ξέρει κανείς κάποιο άλλο DNS που μπλοκάρει τις διαφημίσεις; Το forge.de που έβαζα ως τώρα, όταν το αποθηκεύω με κόβει το ίντερνετ και δεν έχω δεδομένα. 

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

3 ώρες πριν, evris2013 said:

Ξέρει κανείς κάποιο άλλο DNS που μπλοκάρει τις διαφημίσεις; Το forge.de που έβαζα ως τώρα, όταν το αποθηκεύω με κόβει το ίντερνετ και δεν έχω δεδομένα. 

Είναι dnsforge.de και δουλεύει κανονικά, μπορεί να είχε προσωρινά πρόβλημα ο server.
Δοκίμασε τον Adguard DNS... dns.adguard-dns.com 

On 27/11/2024 at 3:00 ΜΜ, memostrikas said:

Εχω μία απορία και ένα πρόβλημα και ήθελα την βοήθεια σας.

Πήρα καινούργιο boxακι το HK1 BOX. Πριν είχα το H96 MAX X3. Αν δεν κάνω λάθος είναι ίδια σωστά; Μου φαίνεται να είναι αργο και κολλάει μερικές φορές, ενώ το παλιό πήγαινε γρηγορότερα και χωρίς κολλήματα. Τι μπορεί να φταίει;

Το πρόβλημα τώρα που έχω (με όλα τα μποξακια) είναι με το new pipe. Βάζω να παίξω ένα οποιοδήποτε βίντεο, και μόλις πάω να το ανοίξω σε πλήρη οθόνη με πετάει έξω και βγάζει μήνυμα σφάλματος. Επίσης το ίδιο μου κάνει αν την ώρα που παίζει, διαλέξω ένα άλλο βίντεο. Στο  κινητό όμως που το έχω  λειτουργεί άψογα. Μήπως δεν δουλεύει σωστά με την ρομ (vontar x3 0.4.2) που έχει το μποξακι;

Κοίτα να έχεις εγκατεστημένη την NewPipe v0.27.3 [Official]...
https://github.com/TeamNewPipe/NewPipe/releases/download/v0.27.3/NewPipe_v0.27.3.apk

Επίσης δοκίμασε το PipePipe (NewPipe fork)...
https://github.com/InfinityLoop1308/PipePipe/releases/download/v4.0.0/PipePipe_4.0.0-armeabi-v7a-release.apk

και το Tubular [NewPipe fork with SponsorBlock]...
https://github.com/polymorphicshade/Tubular/releases/download/v0.27.2/tubular_v0.27.2.apk

Edited by xalaros

7 ώρες πριν, evris2013 said:

dns.adguard.com

1546ab.dns.nextdns.io

dnsforge.de       αυτά τα 3 γνωρίζω. Καλημέρα

8 ώρες πριν, xalaros said:

Είναι dnsforge.de και δουλεύει κανονικά, μπορεί να είχε προσωρινά πρόβλημα ο server.
Δοκίμασε τον Adguard DNS... dns.adguard-dns.com 

Θα το δοκιμάσω ξανά κι αν δεν, θα βάλω Adguard. Ευχαριστώ! 

Edit: Όντως διορθώθηκε τώρα και δουλεύει σωστά το dnsforge! Ευχαριστώ και πάλι!!! 

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂