strange_thomas Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Καλημέρα, Ξέρει κανεις αν υπάρχει καμια εφαμρογή για συγχρονισμό επαφών απο viber whats up κτλ.? Δηλαδή σε περιπτωση που εχω μια επαφη και ο χρήστης στο Viber έχει δώσει αλλο ονομα η έχει βάλει φώτο, να μπορει να παρει αυτοματα εκεινες τις πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Δυστυχώς η εφαρμογή αυτή πάει να βρει όλες τις υπόλοιπες που η Google αποφάσισε να αποσύρει. Λογικά θα γίνει το ίδιο και με το Trips στο Web αλλά πρώτα θα χαιρετήσουμε το app μέσα στις επόμενες ημέρες. :mad:Ευχαριστώ για την πληροφορία. Είναι κρίμα γιατί μου άρεσε η εφαρμογή αρκετά... Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Καλημέρα, Ξέρει κανεις αν υπάρχει καμια εφαμρογή για συγχρονισμό επαφών απο viber whats up κτλ.? Δηλαδή σε περιπτωση που εχω μια επαφη και ο χρήστης στο Viber έχει δώσει αλλο ονομα η έχει βάλει φώτο, να μπορει να παρει αυτοματα εκεινες τις πληροφορίες. Mεσα στην εφαρμογή Viber έχει συγχρονισμό επαφών με την συσκευή. Δες αν σου κάνει Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Καλησπέρα έχω τον Nova στο galaxy s10+ και έχω ρυθμίσει με διπλό πάτημα να κλειδώνει η οθόνη αλλά αν έχω ρυθμίσει να ξεκλειδώνει η συσκευή με το πρόσωπο δημιουργείται πρόβλημα με το που κάνεις διπλό πάτημα και κλείσει η οθόνη επιτόπου ανάβει πάλι. Σε email που έστειλα στην Nova μου απάντησε ότι πρέπει να το διορθώσει η samsung είναι δικό τους πρόβλημα έχετε να μου προτείνεται κάποια εφαρμογή που να κλειδώνει την συσκευή με κάποιο εικονίδιο που θα βγάλω έξω στην αρχική οθόνη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Καλησπέρα έχω τον Nova στο galaxy s10+ και έχω ρυθμίσει με διπλό πάτημα να κλειδώνει η οθόνη αλλά αν έχω ρυθμίσει να ξεκλειδώνει η συσκευή με το πρόσωπο δημιουργείται πρόβλημα με το που κάνεις διπλό πάτημα και κλείσει η οθόνη επιτόπου ανάβει πάλι. Σε email που έστειλα στην Nova μου απάντησε ότι πρέπει να το διορθώσει η samsung είναι δικό τους πρόβλημα έχετε να μου προτείνεται κάποια εφαρμογή που να κλειδώνει την συσκευή με κάποιο εικονίδιο που θα βγάλω έξω στην αρχική οθόνη?? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iglint.android.screenlockpro Αυτό χρησιμοποιώ εγώ στο Α8.... δουλεύει τέλεια. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Καλησπέρα έχω τον Nova στο galaxy s10+ και έχω ρυθμίσει με διπλό πάτημα να κλειδώνει η οθόνη αλλά αν έχω ρυθμίσει να ξεκλειδώνει η συσκευή με το πρόσωπο δημιουργείται πρόβλημα με το που κάνεις διπλό πάτημα και κλείσει η οθόνη επιτόπου ανάβει πάλι. Σε email που έστειλα στην Nova μου απάντησε ότι πρέπει να το διορθώσει η samsung είναι δικό τους πρόβλημα έχετε να μου προτείνεται κάποια εφαρμογή που να κλειδώνει την συσκευή με κάποιο εικονίδιο που θα βγάλω έξω στην αρχική οθόνη??Στο screen lock method έχεις επιλέξει το Accessibility, σωστά; Sent from my Huawei Mate P20 Pro using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Καλησπέρα έχω τον Nova στο galaxy s10+ και έχω ρυθμίσει με διπλό πάτημα να κλειδώνει η οθόνη αλλά αν έχω ρυθμίσει να ξεκλειδώνει η συσκευή με το πρόσωπο δημιουργείται πρόβλημα με το που κάνεις διπλό πάτημα και κλείσει η οθόνη επιτόπου ανάβει πάλι. Σε email που έστειλα στην Nova μου απάντησε ότι πρέπει να το διορθώσει η samsung είναι δικό τους πρόβλημα έχετε να μου προτείνεται κάποια εφαρμογή που να κλειδώνει την συσκευή με κάποιο εικονίδιο που θα βγάλω έξω στην αρχική οθόνη??Ναι, είναι γνωστό bug από εποχές Note 9, τους το είχα πρωτοαναφέρει από day 1 στο Telegram. Για δες μήπως έχει διορθωθεί στις τελευταίες beta. Είμαι με One UI τώρα και δε μπορώ να δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 (edited) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iglint.android.screenlockpro Αυτό χρησιμοποιώ εγώ στο Α8.... δουλεύει τέλεια. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ με την εφαρμογή αυτή δουλεύει μια χαρά το έβαλα και μέσο του nova με διπλό πάτημα να κλειδώνει πάλι και λειτουργεί σωστά και με την αναγνώριση προσώπου από κατανάλωση μπαταρίας πως τα πάει έχεις παρατήρηση τίποτα περίεργο? Στο screen lock method έχεις επιλέξει το Accessibility, σωστά; Sent from my Huawei Mate P20 Pro using Tapatalk Ναι είναι όλα σωστά είναι γενικό το πρόβλημα το αναφέρουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα Ναι, είναι γνωστό bug από εποχές Note 9, τους το είχα πρωτοαναφέρει από day 1 στο Telegram. Για δες μήπως έχει διορθωθεί στις τελευταίες beta. Είμαι με One UI τώρα και δε μπορώ να δοκιμάσω. Την Beta χρησιμοποιώ και τίποτα σε επικοινωνία μέσο email μου απάντησαν ότι το πρόβλημα δεν είναι δικό τους αλλά τις samsung άρα καταλαβαίνεις αν ήταν θα το είχαν φτιάξει Edited June 5, 2019 by andreas443 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Υπάρχει εφαρμογή για αλλαγή γλώσσας σε φυσικό πληκτρολόγιο, που να λειτουργεί σε Android 8; Κάποιες που δοκίμασα δεν είχαν αποτέλεσμα. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 γίνεται να "βγάλω" μια συντόμευση στην αρχική οθόνη για να καλώ μια επαφή ΜΈΣΩ VIBER όχι με την κλασσική κλήση; επίσης μέσω bt γίνεται η επανακληση να μπορεί να ισχύσει και για viber κλήση η είναι μόνο για κανονικές κλήσεις; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ με την εφαρμογή αυτή δουλεύει μια χαρά το έβαλα και μέσο του nova με διπλό πάτημα να κλειδώνει πάλι και λειτουργεί σωστά και με την αναγνώριση προσώπου από κατανάλωση μπαταρίας πως τα πάει έχεις παρατήρηση τίποτα περίεργο? Δεν τρώει τίποτα, αδιάφορο εντελώς... θα το καταλάβεις μόνος σου. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ με την εφαρμογή αυτή δουλεύει μια χαρά το έβαλα και μέσο του nova με διπλό πάτημα να κλειδώνει πάλι και λειτουργεί σωστά και με την αναγνώριση προσώπου από κατανάλωση μπαταρίας πως τα πάει έχεις παρατήρηση τίποτα περίεργο? Ναι είναι όλα σωστά είναι γενικό το πρόβλημα το αναφέρουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα Την Beta χρησιμοποιώ και τίποτα σε επικοινωνία μέσο email μου απάντησαν ότι το πρόβλημα δεν είναι δικό τους αλλά τις samsung άρα καταλαβαίνεις αν ήταν θα το είχαν φτιάξειΓενικά τους developers του Nova δε τους πολύ εμπιστεύομαι, στο Telegram ήταν όλοι άκρως επιθετικοί, δε δέχονταν καμία άλλη γνώμη πέρα από τη δικιά τους, και κρατάω μικρό καλάθι ότι φταίει η Samsung γιατί τότε στο Note 9 που πρώτο παρουσιάστηκε το bug έγινε μετά από update του Nova και όχι της Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Όσοι χρησιμοποιείτε Adguard Prenium, προτείνετε καμία ρύθμιση γιατί άμα τα ενεργοποιήσω όλα, μου μπλοκάρει σχεδόν τα μισά site. Ειδικά όταν ενεργοποιώ το https filtering Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 ολα τα φιλτρα εννοεις; εγω εχω αυτα: Base, Mobile Ads, Spyware, EasyPrivacy, Annoyances, Fanboy's Annoyances, Warning Removal, I don't care about cookies, Prebake, Anti-Adblock Killer, void.gr επισης ειμαι σε VPN mode (με google DNS) και εχω ενεργοποιημενο High-quality filtering Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 ολα τα φιλτρα εννοεις; εγω εχω αυτα: Base, Mobile Ads, Spyware, EasyPrivacy, Annoyances, Fanboy's Annoyances, Warning Removal, I don't care about cookies, Prebake, Anti-Adblock Killer, void.gr επισης ειμαι σε VPN mode (με google DNS) και εχω ενεργοποιημενο High-quality filteringΔε ξέρω αν λέμε το ίδιο, εγώ εννοώ σε αυτή τη λίστα τί να πειράξω Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 δεν νομιζω να αρκει αυτη η λιστα, θα πρεπει να μπεις παρα-μεσα στις ρυθμισεις, απο τα συγκεκριμενα παντως εγω εχω απενεργοποιημενο το phising and malware, καθοτι τα malware τα μπλοκαρει λιστα με hosts που εχω περασμενο, το phising δεν με ενδιαφερει, γιατι ξερω που μπαινω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να ανεβάσεις τις ρυθμίσεις σου να μάθουμε και να τις περάσουμε και εμείς οι άσχετοι. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 εχω γραψει παραπανω τα φιλτρα που χρησιμοποιω, ειναι λιγο δυσκολο να μαθετε (σε μια μερα) αυτα που εχω περασει εγω, γιατι εχω ασχοληθει καποιο διαστημα, εχω δικα μου φιλτρα που τα φτιαχνω και τα ενημερωνω στο pc και μετα τα περναω στο custom filter και hosts που τα φτιαχνω σε pc με το hostsman (με whitelist που περιεχει περιπου 2000 εγγραφες) και μετα τα περναω στο adguard στο user filter, γενικως θελει χρονο και ψαξιμο το adguard για να στηθει σωστα, αν ασχοληθειτε λιγο στην αρχη παντως μετα δεν θελει πολλα, πολλα, σπανια να προσθεσω φιλτρο, ενω τα hosts τα ενημερωνω "μηχανικα" οταν ενημερωνονται οι πηγες μου, ψαχτειτε με τα παραπανω και τα ξαναλεμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις διευκρινίσεις. Θα αρχίσω να το ψάχνω. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 αν θελουν οι mods ας φτιαξουν ενα ξεχωριστο θεμα, γιατι ειναι μεγαλο κεφαλαιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Σίγουρα θα ενδιαφέρει πολλούς. Μακάρι να το κάνουν Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Υπάρχει εφαρμογή για αλλαγή γλώσσας σε φυσικό πληκτρολόγιο, που να λειτουργεί σε Android 8; Κάποιες που δοκίμασα δεν είχαν αποτέλεσμα. Sent from my iPad using Tapatalk Έχουμε καμία πρόταση; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Έχω την εξής ερώτηση. Άλλαξα το παλιό καλό redmi note 2 με το 7. Μέχρι πρότινος έκανα επαναφορά εφαρμογών μαζί με τις ρυθμίσεις τους με το titanium backup. Το καινούργιο όμως δεν είναι έτσι rooted. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω επαναφορά των εφαρμογών μαζί με τις ρυθμίσεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Έχω την εξής ερώτηση. Άλλαξα το παλιό καλό redmi note 2 με το 7. Μέχρι πρότινος έκανα επαναφορά εφαρμογών μαζί με τις ρυθμίσεις τους με το titanium backup. Το καινούργιο όμως δεν είναι έτσι rooted. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω επαναφορά των εφαρμογών μαζί με τις ρυθμίσεις;;Μέσω του mi account σου μήπως γίνεται? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Μέσω του mi account σου μήπως γίνεται? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φέρνει μόνο τις εφαρμογές και όχι τα δεδομένα τους δυστυχώς.. Κανένας καμία πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts