mormer Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 τι συσκευή έχεις? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Lenovo k3 note Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 μήπως δε μπορει να το τρέξει λογω cpu??? αγορασμενο το έχεις το παιχνιδι? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 μήπως δε μπορει να το τρέξει λογω cpu??? αγορασμενο το έχεις το παιχνιδι? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Όχι.... Κατεβασμενο Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 αυτο θα φταιει. αγοράσε το και τσεκαρε αν παίζει κανονικα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Επειδή χρησιμοποιώ και εγώ το cloudmagic αυτό όμως που περιγράφεις πόσο ασφαλές είναι; Και τι είναι ασφαλές, αν θέλουν να βρουν κάτι από εσένα θα το βρουν, όχι ο πολίτης αλλά οι μυστικές υπηρεσίες, γι'αυτό και βγήκαν τα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 μήπως δε μπορει να το τρέξει λογω cpu??? αγορασμενο το έχεις το παιχνιδι? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Τι σημασία έχει αν είναι αγορασμένο; Ή παίζει ή όχι. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 εχει σημασια. ετυχε σε μενα. το νομιμο επαιζε μια χαρά. το αλλο οχι. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 αυτο θα φταιει. αγοράσε το και τσεκαρε αν παίζει κανονικα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ευχαριστώ φίλε μου.... Θα το δοκιμάσω!!! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 δεν υποστηριζει gmail? Όχι δεν υποστηρίζει από ότι είδα τώρα. Sorry δεν το είχα προσέξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 αυτο θα φταιει. αγοράσε το και τσεκαρε αν παίζει κανονικα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Δεν το βρίσκω στο store Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 τοτε μαλλον δε το υποστηριζει η συσκευή σου, για αυτό δεν ετρεχε και σωστα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 τοτε μαλλον δε το υποστηριζει η συσκευή σου, για αυτό δεν ετρεχε και σωστα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Όχι ρε γμτ..... ξενέρωσα.... Ευχαριστώ φίλε μου!!! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 και type/blue mail Φυσικά TypeApp και από εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Και τι είναι ασφαλές, αν θέλουν να βρουν κάτι από εσένα θα το βρουν, όχι ο πολίτης αλλά οι μυστικές υπηρεσίες, γι'αυτό και βγήκαν τα κινητά. Μα δεν το λέω από αυτήν την άποψη! Από την άποψη ότι δίνω τα στοιχεία των email μου σε αυτούς. Έτσι έχω καταλάβει τουλάχιστον για να γίνεται sync Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 παιδια υπαρχει εφαρμογη για επιλογη φωτογραφια απο καποιο βιντεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 παιδια υπαρχει εφαρμογη για επιλογη φωτογραφια απο καποιο βιντεο? Εννοείς να πάρεις ένα καρέ από το βίντεο? Εκεί που κάνεις πχ παύση να πάρεις την εικόνα και να τη σώσει σαν φωτογραφια;αν ναι υπάρχουν πολλοί video player που το κάνουν αυτό.. νομίζω και ο default του κινητού σου.. Αλλιώς, αν γράψεις "video to photo" στο play store θα σου βγάλει μπόλικα! Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Γνωρίζει κανείς αν αξίζει το EZ Package Disabler (Samsung)? Με ενδιαφέρει να κρατήσω μια λίστα με τις disabled εφαρμογές και να τερματίσω όποιες είναι άχρηστες να τρέχουν. Δεν είμαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Γνωρίζει κανείς αν αξίζει το EZ Package Disabler (Samsung)? Με ενδιαφέρει να κρατήσω μια λίστα με τις disabled εφαρμογές και να τερματίσω όποιες είναι άχρηστες να τρέχουν. Δεν είμαι root. Με 1000 φίλε Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να κόβει τις διαφημίσεις από browser και προγράμματα? Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να κόβει τις διαφημίσεις από browser και προγράμματα? Ψάξε για το adguard. Δεν χρειάζεται να είσαι και root. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Εμένα όταν το έβαλα έτρωγε μπαταρία.σε άλλον; Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Εμένα όταν το έβαλα έτρωγε μπαταρία.σε άλλον; Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ δεν είδα καμιά διαφορά (αν εννοείς το adguard) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Εγώ δεν είδα καμιά διαφορά (αν εννοείς το adguard) Ναι αυτό εννοω.θα του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία :D Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Στο θέμα στο xda λένε πως παρόλο που φαίνεται αρκετά πάνω στα στατιστικά της μπαταρίας, δεν είναι αληθινά, λόγω κάποιων διεργασιών του συστήματος, αν θυμάμαι καλά. Λένε λοιπόν, ότι δεν έχει επιπτώσεις στην διάρκεια της μπαταρίας. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Ναι αυτό εννοω.θα του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία :D Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν χρειάζεται να το έχεις ανοιχτό συνεχεια, ανοιγε το πριν μπεις ίντερνετ Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts