coulis Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Εχω φιλο που εχει iphone και θέλει να περάσει σε Android. Δεν εχει icloud. Υπάρχει τροπος - εφαρμογη να μεταφερθούν οι επαφές - ημερολόγιο και μηνύματα από το iphone στο android? Tapa... Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Εχω φιλο που εχει iphone και θέλει να περάσει σε Android. Δεν εχει icloud. Υπάρχει τροπος - εφαρμογη να μεταφερθούν οι επαφές - ημερολόγιο και μηνύματα από το iphone στο android? Tapa... ο απλός είναι να τα συγχρονίσει με gmail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Έχει κανένας πρόβλημα με το instagram??....Ενώ το κάνω εγκατάσταση ....όταν πάω να το ανοίξω μου λέει να το απεγκαταστήσω και να το ξανακάνω εγκατάσταση. Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Στο xda βρίσκω την OGYouTube v2.0 ενώ εγώ έχω την 4.4.11 εδώ και καιρό , μήπως δεν ψάχνω καλά ? Μία χαρά! Προχώρα... Η 1.2 ήταν πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Έχω το sd Maid τη paid έκδοση. Κάτι δεν έχω ρυθμίσει σωστά όμως και όταν κάνω απεγκατασταση μιας εφαρμογής συχνά μου αφήνει πίσω φακέλλους. Τι πρέπει να ρυθμίσω; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Έχω το sd Maid τη paid έκδοση. Κάτι δεν έχω ρυθμίσει σωστά όμως και όταν κάνω απεγκατασταση μιας εφαρμογής συχνά μου αφήνει πίσω φακέλλους. Τι πρέπει να ρυθμίσω; Αξίζει ή αγορά της έκδοσης αν δεν είσαι root? Sent from my XT1092 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Αξίζει ή αγορά της έκδοσης αν δεν είσαι root? Sent from my XT1092 using Tapatalk Είμαι ρουτ. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Είμαι ρουτ. Για εμένα ρωταω που δεν ειμαι! Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Για εμένα ρωταω που δεν ειμαι! Ουπς.... Συγνώμη... Δεν ξέρω να σου πω.... Ήταν ρουταρισμένο το τηλέφωνο όταν την πήρα. Αλλά και πάλι δεν μου σβήνει απομειναρια εφαρμογών. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 κι εμενα δεν μου δουλευει καθολου (σωστα) το scheduler μετα τα τελευταια updates, αμαν ρε παιδια, πανε να φτιαξουν κατι και χαλανε αυτα που δουλευουν, ελεος πια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidasv_ Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 (edited) Καλή σας ημέρα.... Μπορείτε σας παρακαλώ πολύ να μου πείτε πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό...? Είναι κάποιο πρόγραμμα, ρύθμιση μέσα από το κινητό ή μέσα από το app του fb..?? Για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να ρωτήσω τον χρήστη που το έχει κάνει ήδη. https://postimg.org/image/59fp60u4r/ Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας...!!! Edited May 29, 2016 by lewnidasv_ Παράθεση Life is a trip...... Better do it on a motorcycle. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Καλή σας ημέρα.... Μπορείτε σας παρακαλώ πολύ να μου πείτε πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό...? Είναι κάποιο πρόγραμμα, ρύθμιση μέσα από το κινητό ή μέσα από το app του fb..?? Για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να ρωτήσω τον χρήστη που το έχει κάνει ήδη. https://postimg.org/image/59fp60u4r/ Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας...!!! Ρυθμισεις-εφαρμογες-διαλεγεις την εφαρμογη που θες-Ειδοποιησεις-Αποκρ.στην οθονη κλειδωματος. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Ψάχνω για μία εφαρμογή converter. Συγκεκριμένα για αρχεία εικόνας αλλά αν κάνει και άλλες μετατροπές ακόμα καλύτερα. Έχετε να μου προτείνετε κάτι καλό και δοκιμασμένο; Ευχαριστω. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Ψάχνω για μία εφαρμογή converter. Συγκεκριμένα για αρχεία εικόνας αλλά αν κάνει και άλλες μετατροπές ακόμα καλύτερα. Έχετε να μου προτείνετε κάτι καλό και δοκιμασμένο; Ευχαριστω. Resize me! Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharky1981 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 ψαχνω να βρω ενα τροπο να συνχρονιζω της επαφες μου με τις φωτο του facebook παλια ειχα το sync me αλλα κατι δεν παει καλα τωρα τελευταία:wacko: κατι για αυτοματο μιλαμε γιατι με το social contact που εχω βαλει τωρα ειναι μονο manual η δουλεια και στο αυτοματο βγαζει οτι να ναι ,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 (edited) Εχουμε καποιο προγραμμα για να φτιαξω Samba server στο Note 5 με marshmallow? Χρησιμοποιουσα το Sambadroid αλλα μετα το update της συσκευης σε 6.0.1 δε λειτουργει γιατι θελει το selinux να ειναι permissive. Βρηκα στους xda μια εφαρμογη που το κανει permissive, αλλα δε λειτουργει (θεωρητικα) στα samsung λογω Knox. Δεν την δοκιμασα λοιπον γιατι παιζει και να softbrickαρω τη συσκευη και δεν τρελαινομαι να φλασαρω σε αυτην τη φαση :p Ισως αν εβγαζα ο,τι εχει να κανει με ΚΝΟΧ να λειτουργησει, αλλα δεν ξερω μεχρι ποιο επιπεδο ενσωματωσης στο λειτουργικο φτανει. Οποτε αν εχει καποιος να προτεινει καποια Samba εφαρμογη που να δουλευει σε Samsung και MM, θα το εκτιμουσα. Εναλλακτικα δοκιμασα το Portal αλλα δε με ενθουσιασε και ιδιαιτερα (αν και αν δε βρεθει κατι αλλο θα μεινω εδω) γιατι δεν εχω πληρη προσβαση στο filesystem και πρεπει να θετω συγκεκριμενο φακελο καθε φορα. Απο την αλλη δουλευει μονο Pc to Phone και οχι αντιστροφα. Mε WiFi Explorers δε θα ηθελα να ασχοληθω, τους ειχα στο παρελθον, καλοι ειναι, αλλα υποτιθεται πως το Samba ειναι η πιο ολοκληρωμενη λυση για ολο αυτο που θελω να κανω :) Ευχαριστω EDIT: Βλεπω γινεται μεσα απο τον Root Explorer στο Add SMB Tab αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη με τα settings που ζητα οταν το επιλεγω... Edited May 29, 2016 by Prattein_Aloga Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Ποια εφαρμογή να κατεβάσω για να αλλάξω ήχους κλήσης; Ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Ποια εφαρμογή να κατεβάσω για να αλλάξω ήχους κλήσης; Ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί να χρειάζεσαι εφαρμογή για να βάλεις ήχο κλήσης; Το κάνεις μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού σου. Sent from my Oneplus One using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Δωρεάν εφαρμογή για edit PDF υπάρχει? Θέλω να αλλάξω ημερομηνία σε ένα PDF. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Γιατί να χρειάζεσαι εφαρμογή για να βάλεις ήχο κλήσης; Το κάνεις μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού σου. Sent from my Oneplus One using Tapatalk Ίσως θέλει έτοιμα ringtone.οπότε zedge,audico.... Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Ποια εφαρμογή να κατεβάσω για να αλλάξω ήχους κλήσης; Ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί να χρειάζεσαι εφαρμογή για να βάλεις ήχο κλήσης; Το κάνεις μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού σου. Sent from my Oneplus One using Tapatalk Εννοει υποθετω να βαλει ετοιμους ηχους... εγω για ηχους και wallpaper εχω την Zedge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Ποια εφαρμογή να κατεβάσω για να αλλάξω ήχους κλήσης; Ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβώς, όπως λέει κι ο tsiftsism, δεν χρειάζεται να βάλεις κάποιο πρόγραμμα. Copy paste οποιοδήποτε mp3 θέλεις στο φάκελο media και στον αντίστοιχο υποφακελο, και είσαι οκ. Στην προκειμένη περίπτωση, paste στον υποφακελο ringtones Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 (edited) Ψάχνω για μία εφαρμογή converter. Συγκεκριμένα για αρχεία εικόνας αλλά αν κάνει και άλλες μετατροπές ακόμα καλύτερα. Έχετε να μου προτείνετε κάτι καλό και δοκιμασμένο; Ευχαριστω. Resize me! Δεν εννοώ κατι τετοιο. Θελω να μετατρεπει το αρχειο σε αλλη μορφη. πχ png Να το κανει jpg, word να το κανει pdf, flac να το κανει mp3 κτλ. Υπαρχει κατι τετοιο; Edited May 30, 2016 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st9 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Δεν εννοώ κατι τετοιο. Θελω να μετατρεπει το αρχειο σε αλλη μορφη. πχ png Να το κανει jpg, word να το κανει pdf, flac να το κανει mp3 κτλ. Υπαρχει κατι τετοιο; Image converter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Δεν εννοώ κατι τετοιο. Θελω να μετατρεπει το αρχειο σε αλλη μορφη. πχ png Να το κανει jpg, word να το κανει pdf, flac να το κανει mp3 κτλ. Υπαρχει κατι τετοιο; Δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.techmania.allfileconverter&hl=el Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts