Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα μια εφαρμογή ώστε να μπορώ να διαχειριζομαι τις επαφές μου , να δέχομαι κλήσεις κλπ στον υπολογιστή. Θελω ακριβώς αυτό που κάνει το Nokia pc suite. Για το samsung το θέλω. Ότι έχω κατεβάσει δεν κάνει σωστά τη δουλειά του ειδικά στις επαφές. Όποιος έχει καμία ιδέα ας μας πει. Έχω χρησιμοποιήσει team viewer για κινητό, apower manager αλλά δεν μου κάνουν σωστά τη δουλειά.
Δημήτρης

Το κραξιμο έπιασε τόπο και στο viber διαχωρησαν τις επαφες όπως πριν!!!

σε ποια εκδοσή εγώ έχω την 5.7.1 ρυθμίσεις -γενικά- εμφάνιση όλων είτε το τσεκάρω είτε όχι μου μου της εμφανίζει όλες

σε ποια εκδοσή εγώ έχω την 5.7.1 ρυθμίσεις -γενικά- εμφάνιση όλων είτε το τσεκάρω είτε όχι μου μου της εμφανίζει όλες

Στην 5.7.1 είναι.πήγαινε στις επαφές και από πάνω από τις επαφές Σου έχει μια γκρι γραμμή και γράφει τέρμα δεξιά: όλες και διπλά στο όλες viber.επέλεξε το δεύτερο και είσαι έτοιμος.

Στην 5.7.1 είναι.πήγαινε στις επαφές και από πάνω από τις επαφές Σου έχει μια γκρι γραμμή και γράφει τέρμα δεξιά: όλες και διπλά στο όλες viber.επέλεξε το δεύτερο και είσαι έτοιμος.

σωστός: δεν έδωσα βάση εκεί πήγα κατευθείαν στης ρυθμίσεις

ευχαριστώ

Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα μια εφαρμογή ώστε να μπορώ να διαχειριζομαι τις επαφές μου , να δέχομαι κλήσεις κλπ στον υπολογιστή. Θελω ακριβώς αυτό που κάνει το Nokia pc suite. Για το samsung το θέλω. Ότι έχω κατεβάσει δεν κάνει σωστά τη δουλειά του ειδικά στις επαφές. Όποιος έχει καμία ιδέα ας μας πει. Έχω χρησιμοποιήσει team viewer για κινητό, apower manager αλλά δεν μου κάνουν σωστά τη δουλειά.

Airdroid είναι σα να διαχειριζεσαι το τηλεφ στον υπολογιστή. Το μονο αρνητικό ότι το πρόγραμμα του υπολογιστή θελει ίντερνετ για να συνδεθεί.

Airdroid είναι σα να διαχειριζεσαι το τηλεφ στον υπολογιστή. Το μονο αρνητικό ότι το πρόγραμμα του υπολογιστή θελει ίντερνετ για να συνδεθεί.

Ναι πάντα έχει ίντερνετ. Θα το δοκιμάσω. Και διαχείριση επαφών θα ήθελα αν έχει μέσα. Να σβήνω να προσθέτω συγχρονισμό δηλ

Δημήτρης

Ναι πάντα έχει ίντερνετ. Θα το δοκιμάσω. Και διαχείριση επαφών θα ήθελα αν έχει μέσα. Να σβήνω να προσθέτω συγχρονισμό δηλ

Δες και το MyPhoneExrlorer, μακράν το καλυτερο

Δες και το MyPhoneExrlorer, μακράν το καλυτερο

Το δοκίμασα φίλε αλλά δεν συνδέεται με τπτ με κανέναν τρόπο. Το airdroid δείχνει να κάνει αυτά που ήθελα. Σας ευχαριστώ :)

Δημήτρης

Έχω κατεβάσει κάποιες εφαρμογές από το Amazon. Μετά τις έκανα απεγκατάσταση. Αυτό εγινε πριν λίγες μέρες. Όταν πάω να δω τις εφαρμογές μου στο Amazon μου δείχνει σαν να υπάρχουν ακόμα γιατί δίπλα έχουν το κουμπί open, σαν τις άλλες που υπάρχουν ακόμα, με τη διάφορα ότι δεν ανοίγουν αλλά ούτε μπορώ να τις κάνω delete από το cloud και τη συσκευή (device). Η απεγκατασταση εγινε πετωντας το εικονιδιο στπν καδο, οχι μεσω του store. Κάποιες που τις είχα απεγκαταστίσει αρκετές μέρες πριν με τον ίδιο τρόπο δείχνουν να έχουν απεγκατασταθει γιατί είναι στο cloud αλλά έχουν δίπλα την επιλογή install και επίσης μπορώ να τις κάνω delete από το cloud. Γιατί συμβαίνει αυτό; Πρέπει να περάσει κάποιο διάστημα από την απεγκατάσταση για να ενημερωθεί σωστά; Παίζει κάτι άλλο; Καμία ιδέα;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Έχω κατεβάσει κάποιες εφαρμογές από το Amazon. Μετά τις έκανα απεγκατάσταση. Αυτό εγινε πριν λίγες μέρες. Όταν πάω να δω τις εφαρμογές μου στο Amazon μου δείχνει σαν να υπάρχουν ακόμα γιατί δίπλα έχουν το κουμπί open, σαν τις άλλες που υπάρχουν ακόμα, με τη διάφορα ότι δεν ανοίγουν αλλά ούτε μπορώ να τις κάνω delete από το cloud και τη συσκευή (device). Η απεγκατασταση εγινε πετωντας το εικονιδιο στπν καδο, οχι μεσω του store. Κάποιες που τις είχα απεγκαταστίσει αρκετές μέρες πριν με τον ίδιο τρόπο δείχνουν να έχουν απεγκατασταθει γιατί είναι στο cloud αλλά έχουν δίπλα την επιλογή install και επίσης μπορώ να τις κάνω delete από το cloud. Γιατί συμβαίνει αυτό; Πρέπει να περάσει κάποιο διάστημα από την απεγκατάσταση για να ενημερωθεί σωστά; Παίζει κάτι άλλο; Καμία ιδέα;

Κάνε μια ανανέωση, κι άν δεν αλλάξει κάτι, κάνε logout και ξανά login.

Το κάνει καμία φορά...

Τι εννοείς να σβήσεις από το cloud; Γίνεται αυτό; Εκεί είναι οι αγορές σού...

Κάνε μια ανανέωση, κι άν δεν αλλάξει κάτι, κάνε logout και ξανά login.

Το κάνει καμία φορά...

Τι εννοείς να σβήσεις από το cloud; Γίνεται αυτό; Εκεί είναι οι αγορές σού...

Θα το δοκιμάσω. Με ανανέωση δεν γίνεται τίποτα, θα δω με logout.

Οσο για υο σβησιμο ναι, νομίζω πως γίνεται, τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται. Από το κινητό αν κρατήσω πατημένο πανω στην εφαρμογή μου βγάζει επιλογή για διαγραφή.

Δοκίμασα logout αλλά δεν έγινε τίποτα. Το ίδιο μου κάνει.

Edited by vastegial_74
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Θα το δοκιμάσω. Με ανανέωση δεν γίνεται τίποτα, θα δω με logout.

Οσο για υο σβησιμο ναι, νομίζω πως γίνεται, τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται. Από το κινητό αν κρατήσω πατημένο πανω στην εφαρμογή μου βγάζει επιλογή για διαγραφή.

Δοκίμασα logout αλλά δεν έγινε τίποτα. Το ίδιο μου κάνει.

Μου είχε τύχει κι εμένα, κάνε διαγραφή προσωρινών αρχείων από τις ρυθμίσεις της συσκευής + διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής του Amazon (θα τα βάλεις πάλι τα στοιχεία σου) και reboot.

Μου είχε τύχει κι εμένα, κάνε διαγραφή προσωρινών αρχείων από τις ρυθμίσεις της συσκευής + διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής του Amazon (θα τα βάλεις πάλι τα στοιχεία σου) και reboot.

Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω.

Διαγραφή των προσωρινών αρχείων και δεδομένων της εφαρμογής έτσι; Όχι της συσκευής, γιατί δεν βρίσκω πουθενά για διαγραφή προσωρινών αρχείων της συσκευής.

Edited by vastegial_74
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Μολίς το εκανα. Όλα επανήλθαν όπως έπρεπε. Ευχαριστώ πολύ.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Κάποιος που δουλεύει Amazon app, θέλω να αγοράσω κάτι, εάν δεν με αρέσει υπάρχει επιλογή για refund;
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Δεν εχει αμεσο refund, όπως το Playstore. Μάλιστα αναφέρει στους όρους ότι τα apps είναι μη επιστρέψιμα.. Όμως εγώ που αγόρασα κατά λάθος ακριβή εφαρμογή με 1-klik, μίλησα στο chat και μου τα γύρισαν άμεσα

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Το playstore δίνει 1 ώρα για δοκιμή της εφαρμογής που αγοράσαμε και μετά από αυτό το διάστημα δεν μπορείς να κάνεις Refund.

Το playstore δίνει 1 ώρα για δοκιμή της εφαρμογής που αγοράσαμε και μετά από αυτό το διάστημα δεν μπορείς να κάνεις Refund.

Σε οποιο φορουμ και να παρακολουθω, μπροστα μου σε βρισκω ρε φιλε χαχαχαχαχα! :p

Για το play store, σιγουρα ειναι μια ωρα? Εγω θυμαμαι για 15 λεπτα. Γιατι αν ειναι μια ωρα, εχω κατι εφαρμογες που θελω να τις δοκιμασω και η μια ωρα φτανει μια χαρα.

Σε οποιο φορουμ και να παρακολουθω, μπροστα μου σε βρισκω ρε φιλε χαχαχαχαχα! :p

Για το play store, σιγουρα ειναι μια ωρα? Εγω θυμαμαι για 15 λεπτα. Γιατι αν ειναι μια ωρα, εχω κατι εφαρμογες που θελω να τις δοκιμασω και η μια ωρα φτανει μια χαρα.

Τους τελευταίους 2 μήνες έχω πάρει 25 εφαρμογές/παιχνίδια και μου δίνει 1 ώρα για δοκιμή. Ίσως και λίγο παραπάνω.

ΥΓ.

Για το Insomnia λες?

Edit:

Καλα είπα ότι είναι παραπάνω 2 ώρες είναι τελικά

https://support.google.com/googleplay/answer/2479637?hl=en

Έπειτα μετά τις 2 ώρες αν θες να κάνεις Refund επικοινωνείς με τον developer και ανάλογα αποφασίζει αν θα σου κάνει Refund η όχι.

Edited by king2009

Τσεκαρα το τελευταιο mail της google που μου το στειλανε πριν λιγο καιρο οταν αγορασα μια εφαρμογη και οντως και εκει ελεγε οτι εχω 2 ωρες προθεσμια για να ζητησω refund χωρις να εχω παρε δωσε με τον developer.

Ειχα μεινει στο 15λεπτο εγω. Να που μαθαμε και κατι καλο τωρα! Δυο ωρες ειναι αρκετες για δοκιμη! Θα πανε οι αγορες συννεφο τις επομενες μερες χαχαχαχαχα! Ευχαριστω ρε φιλε! :D:D:D

Υ.Γ. : ps4forums και avclub εννοω!

Τσεκαρα το τελευταιο mail της google που μου το στειλανε πριν λιγο καιρο οταν αγορασα μια εφαρμογη και οντως και εκει ελεγε οτι εχω 2 ωρες προθεσμια για να ζητησω refund χωρις να εχω παρε δωσε με τον developer.

Ειχα μεινει στο 15λεπτο εγω. Να που μαθαμε και κατι καλο τωρα! Δυο ωρες ειναι αρκετες για δοκιμη! Θα πανε οι αγορες συννεφο τις επομενες μερες χαχαχαχαχα! Ευχαριστω ρε φιλε! :D:D:D

Υ.Γ. : ps4forums και avclub εννοω!

Ναι παλιά πρέπει να ήταν 15 λεπτά αλλά αντέδρασε ο κόσμος και το έκαναν 2 ώρες. Αρκετά καλά ακόμα και για μεγάλα παιχνίδια.

Σε αυτά τα forum μπαίνω μέσω tapatalk όπως και στο myphone στο Insomnia που και εκεί γράφω πιο συχνά με Dolphin. Καλες δοκιμές-αγορές.

Εφαρμογες οπως Locale More ή MoreLocale 2 λειτουργουν μονο σε κινητα με root?

Όχι, δεν είναι απαραίτητο το ρουτ.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II