geioannou Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 μηνυμα ! εμενα δεν δεν μου στελνει. μπαινω μονος μου και το βλεπω μεσω της εφαρμογης !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 μηνυμα ! εμενα δεν δεν μου στελνει. μπαινω μονος μου και το βλεπω μεσω της εφαρμογης !!!! Υπάρχει επιλογη γι αυτό μέσα στην εφαρμογή. Πας πάνω δεξιά στις 3 τελείες και πατάς ρυθμίσεις και πας notification. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Υπάρχει επιλογη γι αυτό μέσα στην εφαρμογή. Πας πάνω δεξιά στις 3 τελείες και πατάς ρυθμίσεις και πας notification. τρεις τελειες/ρυθμίσεις/display notifications και αυτο ειναι επιλεγμενο. τιποτε αλλο δεν εχει εκει και μαιλ δεν μου στελνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Επιβεβαιώνω και εγώ.τσεκαρισμενα Όλα και δεν έρχεται καμία ειδοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Για το titanium back up. Έχω την αγορασμενη έκδοση. Μπορώ να δημιουργήσω μια ομάδα αντιγραφων εφαρμογών για μα μη τικαρω κάθε φορά μια μια που θέλω να κάνω επαναφορά? Περνώ νέας καινούρια rom να έχω είκοσι ας πούμε εφαρμογές που να περνάνε κατευθείαν και ότι είκοσι. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Για το titanium back up. Έχω την αγορασμενη έκδοση. Μπορώ να δημιουργήσω μια ομάδα αντιγραφων εφαρμογών για μα μη τικαρω κάθε φορά μια μια που θέλω να κάνω επαναφορά? Περνώ νέας καινούρια rom να έχω είκοσι ας πούμε εφαρμογές που να περνάνε κατευθείαν και ότι είκοσι. Ο σκοπός του titanium αυτό είναι ...one click restore.... (με 1 click επαναφέρω 150 εφαρμογές..)...χρειάζεται root και η πλήρη έκδοση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Ο σκοπός του titanium αυτό είναι ...one click restore.... (με 1 click επαναφέρω 150 εφαρμογές..)...χρειάζεται root και η πλήρη έκδοση.... Είπα ότι έχω την πλήρη έκδοση και ρουτ. Έχω όμως αντίγραφα εφαρμογών που δεν θέλω να τα περνάω με κάθε ρομ που βάζω. Από τις πενήντα θέλω να περνάω τις είκοσι. Γίνεται να γίνουν αυτές ότι είκοσι μία ομάδα ? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Είπα ότι έχω την πλήρη έκδοση και ρουτ. Έχω όμως αντίγραφα εφαρμογών που δεν θέλω να τα περνάω με κάθε ρομ που βάζω. Από τις πενήντα θέλω να περνάω τις είκοσι. Γίνεται να γίνουν αυτές ότι είκοσι μία ομάδα ? κανείς με τικ αυτές που θέλεις να επαναφέρεις....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 κανείς με τικ αυτές που θέλεις να επαναφέρεις....... Alex μου αυτό ρωτάω αν γίνεται να γλιτώσω το τικ σε ένα ένα Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Alex μου αυτό ρωτάω αν γίνεται να γλιτώσω το τικ σε ένα ένα ομάδα ....δεν γίνεται....φτιάξε ένα καινούργιο backup (σε άλλο φάκελο) με τις εφαρμογές που θέλεις ΜΌΝΟ.... (Η από τα πχ 50 σβήσε αυτές που δεν θέλεις..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Alex μου αυτό ρωτάω αν γίνεται να γλιτώσω το τικ σε ένα ένα Όλα γίνονται με τη συγκεκριμένη εφαρμογή. ;-) Τον τρόπο μπορείς να τον δεις εδώ. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Thanks sofos, ούτε εγώ την ήξερα αυτή τη χρήσιμη λειτουργία. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω μια εφαρμογή που θα κάνει το εξής απλό πραγματάκι. Θέλω να επιλέγω ενα φάκελο (των φωτογραφιών βασικά) και οπότε βλέπει ανοιχτό το pc μου στο ίδιο δίκτυο να ξεκινάει να μεταφέρει τις φωτογραφίες σε ενα φάκελο στον υπολογιστή. .Την επόμενη μέρα αν ξαναβγάλω 10 φωτογραφίες να μεταφέρει και αυτες τις 10,ωστε να μένει ενα back up εκεί πάντα. Έχετε κάτι υπ'οψιν ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω μια εφαρμογή που θα κάνει το εξής απλό πραγματάκι. Θέλω να επιλέγω ενα φάκελο (των φωτογραφιών βασικά) και οπότε βλέπει ανοιχτό το pc μου στο ίδιο δίκτυο να ξεκινάει να μεταφέρει τις φωτογραφίες σε ενα φάκελο στον υπολογιστή. .Την επόμενη μέρα αν ξαναβγάλω 10 φωτογραφίες να μεταφέρει και αυτες τις 10,ωστε να μένει ενα back up εκεί πάντα. Έχετε κάτι υπ'οψιν ; Δεν ξέρω αν κάνει ακριβώς αυτό που ζητάς αλλά κάτι παραπλήσιο κάνω εγώ με αυτή την εφαρμογή. Ουσιαστικά μεταφέρω με έτοιμο προφίλ (ένα κλικ!) από κινητό σε υπολογιστή σε συγκεκριμένους φακέλους συγκεκριμένα αρχεία ώστε να έχω στον υπολογιστή ολοκληρωμένο ιστορικό εγγράφων κλπ. Αν και ολίγον τι δύσχρηστη λόγω των πολλών επιλογών που προσφέρει πιστεύω θα σε υπερκαλύψει αν το ψάξεις. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Ποιος μπορεί να μου θυμίσει με ποιον τρόπο θα σταματήσει το τηλ μου να δείχνει θολές τις φωτο των επαφών μου; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Ποιος μπορεί να μου θυμίσει με ποιον τρόπο θα σταματήσει το τηλ μου να δείχνει θολές τις φωτο των επαφών μου; Ενώ έχεις ενεργοποιημένο το συγχρονισμό των επαφών, πας σε κάθε μία ξεχωριστά και πατάς πάνω της, ώστε να σου δείξει τις λεπτομέρειες της επαφής και τη φωτογραφία μεγάλη (όχι να κάνεις κλήση). Σε 1 με 2 δευτερόλεπτα συγχρονίζει σε κανονική ανάλυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Πως να μπορούμε να το γλυτώσουμε αυτό με τις επαφές, είναι πολύ βαρετό.Οσοι φλασαρουμε συχνά άλλες ρομ ειδικ,δεν παλεύεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Εμένα πάλι μου βγάζει τεράστια την φωτο.Πως μπορώ να την κάνω μικρότερη; αν γίνεται φυσικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 μέσω του titanium έχουμε τις επιλογές για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.... Α) αντίγραφα όλων των εφαρμογών χρήστη ( με ασπρα γραμματα) Β) αντίγραφα όλων των δεδομένων συστήματος (με κόκκινα γράμματα). Γ) αντίγραφα όλων των εφαρμογών χρήστη και των δεδομένων συστήματος. Οταν λοιπόν φλασάρουμε ένα νέο build της ιδιας rom που ήδη έχουμε αφού έχουμε κάνει clean instal , ποια από τις δυο ουσιαστικά επιλογές χρησιμοποιούμε ? την Α ή την Γ ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 έχω την version 1.7.9.3 στο typemail και παρατήρησα ότι το βράδυ που άφησα το mi4 πριν κοιμηθώ είχε περίπου 45% μπαταρία, όταν ξύπνησα μετά από 8 ώρες είχε 9% :/ και έτσι έφτασα εδώ. Φταίει το typemail? το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος? http://i.imgur.com/hRU34Dhl.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Πως βάζω στα αγαπημένα έναν σταθμό στην εφαρμογή tuneln radio? Και αυτές οι επιλογές τι είναι ? [ATTACH]63349[/ATTACH] [ATTACH]63350[/ATTACH] Αν πατήσω να ακολουθήσω κάποιον σταθμό είναι σαν να τον βάζω σαν αγαπημένο? Έχει σχέση το follow με τα social media ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Πως μπορώ να αλλάξω τον φάκελο αποθήκευσης της μουσικής που κατεβάζει το Spotify. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Ερώτηση για το Airdroid. Μέχρι πρόσφατα μετέφερα μεγάλα αρχεία (500mb, 2gb, etc.) μέσω του web.airdroid.com και Chrome. Σήμερα που πήγα να το ξανακάνω μου έβαλε περιορισμό στα 10mb. Το έχει συναντήσει κανείς άλλος αυτό; Καμιά λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Ερώτηση για το Airdroid. Μέχρι πρόσφατα μετέφερα μεγάλα αρχεία (500mb, 2gb, etc.) μέσω του web.airdroid.com και Chrome. Σήμερα που πήγα να το ξανακάνω μου έβαλε περιορισμό στα 10mb. Το έχει συναντήσει κανείς άλλος αυτό; Καμιά λύση; Portal από push bullet Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Ερώτηση για το Airdroid. Μέχρι πρόσφατα μετέφερα μεγάλα αρχεία (500mb, 2gb, etc.) μέσω του web.airdroid.com και Chrome. Σήμερα που πήγα να το ξανακάνω μου έβαλε περιορισμό στα 10mb. Το έχει συναντήσει κανείς άλλος αυτό; Καμιά λύση; Portal από push bullet Εντάξει το έλυσα μετά από 1 ώρα αλλά δεν κατάλαβα πως. Συνδεόταν σαν Remote Mode παρόλο που και το Nexus 6 και το PC ήταν στο ίδιο Wi-Fi. Κάτι έκανα και ξαναγύρισε το LAN mode. Πολύ ωραίο και το Portal πάντως, πάω να το δοκιμάσω. Ευχαριστώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts