Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μηνυμα ! εμενα δεν δεν μου στελνει. μπαινω μονος μου και το βλεπω μεσω της εφαρμογης !!!!

Υπάρχει επιλογη γι αυτό μέσα στην εφαρμογή. Πας πάνω δεξιά στις 3 τελείες και πατάς ρυθμίσεις και πας notification.

Υπάρχει επιλογη γι αυτό μέσα στην εφαρμογή. Πας πάνω δεξιά στις 3 τελείες και πατάς ρυθμίσεις και πας notification.

τρεις τελειες/ρυθμίσεις/display notifications και αυτο ειναι επιλεγμενο. τιποτε αλλο δεν εχει εκει και μαιλ δεν μου στελνει.

Για το titanium back up. Έχω την αγορασμενη έκδοση. Μπορώ να δημιουργήσω μια ομάδα αντιγραφων εφαρμογών για μα μη τικαρω κάθε φορά μια μια που θέλω να κάνω επαναφορά? Περνώ νέας καινούρια rom να έχω είκοσι ας πούμε εφαρμογές που να περνάνε κατευθείαν και ότι είκοσι.
Φιλικά, Κατερίνα

Για το titanium back up. Έχω την αγορασμενη έκδοση. Μπορώ να δημιουργήσω μια ομάδα αντιγραφων εφαρμογών για μα μη τικαρω κάθε φορά μια μια που θέλω να κάνω επαναφορά? Περνώ νέας καινούρια rom να έχω είκοσι ας πούμε εφαρμογές που να περνάνε κατευθείαν και ότι είκοσι.

Ο σκοπός του titanium αυτό είναι ...one click restore.... (με 1 click επαναφέρω 150 εφαρμογές..)...χρειάζεται root και η πλήρη έκδοση....

Ο σκοπός του titanium αυτό είναι ...one click restore.... (με 1 click επαναφέρω 150 εφαρμογές..)...χρειάζεται root και η πλήρη έκδοση....

Είπα ότι έχω την πλήρη έκδοση και ρουτ. Έχω όμως αντίγραφα εφαρμογών που δεν θέλω να τα περνάω με κάθε ρομ που βάζω. Από τις πενήντα θέλω να περνάω τις είκοσι. Γίνεται να γίνουν αυτές ότι είκοσι μία ομάδα ?

Φιλικά, Κατερίνα

Είπα ότι έχω την πλήρη έκδοση και ρουτ. Έχω όμως αντίγραφα εφαρμογών που δεν θέλω να τα περνάω με κάθε ρομ που βάζω. Από τις πενήντα θέλω να περνάω τις είκοσι. Γίνεται να γίνουν αυτές ότι είκοσι μία ομάδα ?

κανείς με τικ αυτές που θέλεις να επαναφέρεις.......

κανείς με τικ αυτές που θέλεις να επαναφέρεις.......

Alex μου αυτό ρωτάω αν γίνεται να γλιτώσω το τικ σε ένα ένα

Φιλικά, Κατερίνα

ομάδα ....δεν γίνεται....φτιάξε ένα καινούργιο backup (σε άλλο φάκελο) με τις εφαρμογές που θέλεις ΜΌΝΟ.... (Η από τα πχ 50 σβήσε αυτές που δεν θέλεις..)

Όλα γίνονται με τη συγκεκριμένη εφαρμογή. ;-)

Τον τρόπο μπορείς να τον δεις εδώ.

Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω μια εφαρμογή που θα κάνει το εξής απλό πραγματάκι.

Θέλω να επιλέγω ενα φάκελο (των φωτογραφιών βασικά) και οπότε βλέπει ανοιχτό το pc μου στο ίδιο δίκτυο να ξεκινάει να μεταφέρει τις φωτογραφίες σε ενα φάκελο στον υπολογιστή. .Την επόμενη μέρα αν ξαναβγάλω 10 φωτογραφίες να μεταφέρει και αυτες τις 10,ωστε να μένει ενα back up εκεί πάντα. Έχετε κάτι υπ'οψιν ;

Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω μια εφαρμογή που θα κάνει το εξής απλό πραγματάκι.

Θέλω να επιλέγω ενα φάκελο (των φωτογραφιών βασικά) και οπότε βλέπει ανοιχτό το pc μου στο ίδιο δίκτυο να ξεκινάει να μεταφέρει τις φωτογραφίες σε ενα φάκελο στον υπολογιστή. .Την επόμενη μέρα αν ξαναβγάλω 10 φωτογραφίες να μεταφέρει και αυτες τις 10,ωστε να μένει ενα back up εκεί πάντα. Έχετε κάτι υπ'οψιν ;

Δεν ξέρω αν κάνει ακριβώς αυτό που ζητάς αλλά κάτι παραπλήσιο κάνω εγώ με αυτή την εφαρμογή.

Ουσιαστικά μεταφέρω με έτοιμο προφίλ (ένα κλικ!) από κινητό σε υπολογιστή σε συγκεκριμένους φακέλους συγκεκριμένα αρχεία ώστε να έχω στον υπολογιστή ολοκληρωμένο ιστορικό εγγράφων κλπ.

Αν και ολίγον τι δύσχρηστη λόγω των πολλών επιλογών που προσφέρει πιστεύω θα σε υπερκαλύψει αν το ψάξεις.

Ποιος μπορεί να μου θυμίσει με ποιον τρόπο θα σταματήσει το τηλ μου να δείχνει θολές τις φωτο των επαφών μου;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ποιος μπορεί να μου θυμίσει με ποιον τρόπο θα σταματήσει το τηλ μου να δείχνει θολές τις φωτο των επαφών μου;

Ενώ έχεις ενεργοποιημένο το συγχρονισμό των επαφών, πας σε κάθε μία ξεχωριστά και πατάς πάνω της, ώστε να σου δείξει τις λεπτομέρειες της επαφής και τη φωτογραφία μεγάλη (όχι να κάνεις κλήση). Σε 1 με 2 δευτερόλεπτα συγχρονίζει σε κανονική ανάλυση.

Πως να μπορούμε να το γλυτώσουμε αυτό με τις επαφές, είναι πολύ βαρετό.Οσοι φλασαρουμε συχνά άλλες ρομ ειδικ,δεν παλεύεται.

Εμένα πάλι μου βγάζει τεράστια την φωτο.Πως μπορώ να την κάνω μικρότερη; αν γίνεται φυσικά

μέσω του titanium έχουμε τις επιλογές για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας....

Α) αντίγραφα όλων των εφαρμογών χρήστη ( με ασπρα γραμματα)

Β) αντίγραφα όλων των δεδομένων συστήματος (με κόκκινα γράμματα).

Γ) αντίγραφα όλων των εφαρμογών χρήστη και των δεδομένων συστήματος.

Οταν λοιπόν φλασάρουμε ένα νέο build της ιδιας rom που ήδη έχουμε αφού έχουμε κάνει clean instal , ποια από τις δυο ουσιαστικά επιλογές χρησιμοποιούμε ? την Α ή την Γ ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

έχω την version 1.7.9.3 στο typemail

και παρατήρησα ότι το βράδυ που άφησα το mi4 πριν κοιμηθώ είχε περίπου 45% μπαταρία, όταν ξύπνησα μετά από 8 ώρες είχε 9% :/

και έτσι έφτασα εδώ. Φταίει το typemail? το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος?

http://i.imgur.com/hRU34Dhl.png

Πως βάζω στα αγαπημένα έναν σταθμό στην εφαρμογή tuneln radio? Και αυτές οι επιλογές τι είναι ? [ATTACH]63349[/ATTACH] [ATTACH]63350[/ATTACH] Αν πατήσω να ακολουθήσω κάποιον σταθμό είναι σαν να τον βάζω σαν αγαπημένο? Έχει σχέση το follow με τα social media ?

Ερώτηση για το Airdroid. Μέχρι πρόσφατα μετέφερα μεγάλα αρχεία (500mb, 2gb, etc.) μέσω του web.airdroid.com και Chrome.

Σήμερα που πήγα να το ξανακάνω μου έβαλε περιορισμό στα 10mb.

Το έχει συναντήσει κανείς άλλος αυτό; Καμιά λύση;

129026.png?1640591734

Ερώτηση για το Airdroid. Μέχρι πρόσφατα μετέφερα μεγάλα αρχεία (500mb, 2gb, etc.) μέσω του web.airdroid.com και Chrome.

Portal από push bullet

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Portal από push bullet

Εντάξει το έλυσα μετά από 1 ώρα αλλά δεν κατάλαβα πως. Συνδεόταν σαν Remote Mode παρόλο που και το Nexus 6 και το PC ήταν στο ίδιο Wi-Fi. Κάτι έκανα και ξαναγύρισε το LAN mode.

Πολύ ωραίο και το Portal πάντως, πάω να το δοκιμάσω. Ευχαριστώ. :)

129026.png?1640591734

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II