Carpe_Diem Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Αναζητώ εφαρμογή που να κλειδώνει συγκεκριμένες εφαρμογές και μια άλλη που να καταγράφει τις κινήσεις κρυφά που γίνονται στην συσκευή. Για παράδειγμα ότι στις 11 μπήκα στις φωτογραφίες 11.10 στις κλήσεις κτλπ. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukou_83 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Αναζητώ εφαρμογή που να κλειδώνει συγκεκριμένες εφαρμογές .. Εγώ αυτή χρησιμοποιώ για το κλειδωμα εφαρμογών και είμαι ευχαριστημένος: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.security Εαν το ψάξεις λιγο στις ρυθμίσεις έχει πολλές επιλογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Δεν ξερω ποσο καιρο εχει βγει αλλα εγω τωρα το πηρα χαμπαρι. Το εξαιρετικο hancom office για ταμπλετς, πλεον εχει εκδοση και για κινητα. Οτι πιο κοντινο σε ευκολια χρησης στο windows ms office. Ενω το αυθεντικο office σε android εκδοση ειναι απελπιστικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Αδέλφια χρειάζομαι μια εξήγηση. Έχω το Note 4 . Έχω και το caynax alarm την πληρωμένη έκδοση. Γιατί όταν είναι ενεργή η επιλογή "μην ενοχλείται " το ξυπνητήρι δεν ακούγεται αλλά δονείται. Δεν θα έπρεπε να παρακάμψει αυτή την λειτουργία και να ηχεί κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Έβαλα την εφαρμογή dynamic pin για να ορίζω δικό μου τυχαίο pin στο ξεκλείδωμα της οθόνης. Όμως δεν δουλεύει στην cm12.1 που έχω. Δεν δείχνει τον κωδικό επιβεβαίωσης στην οθόνη κλειδώματος με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πιστοποιηθεί η εφαρμογή. Την έχει κάποιος άλλος σε cm12.1; Επίσης υπάρχει αντικαταστάτης για την εφαρμογή time pin με native πληκτρολόγιο και όχι με custom. Έχω βρει μια στο play store αλλά χρησιμοποιεί το δικό της που πιάνει όλη την οθόνη. Και προφανώς στο note δεν μπορείς βολευει να κάνεις τέτοιες διαδρομές με το δάχτυλο για ξεκλείδωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Αδέλφια χρειάζομαι μια εξήγηση. Έχω το Note 4 . Έχω και το caynax alarm την πληρωμένη έκδοση. Γιατί όταν είναι ενεργή η επιλογή "μην ενοχλείται " το ξυπνητήρι δεν ακούγεται αλλά δονείται. Δεν θα έπρεπε να παρακάμψει αυτή την λειτουργία και να ηχεί κανονικά; Πήγαινε στις ρυθμίσεις της συσκευής σου, ήχοι κλπ. τέρμα κάτω και βρες το μενού "Μην ενοχλείτε", μέσα από αυτό επέλεξε την εφαρμογή caynax alarm ως εξαίρεση. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Πήγαινε στις ρυθμίσεις της συσκευής σου, ήχοι κλπ. τέρμα κάτω και βρες το μενού "Μην ενοχλείτε", μέσα από αυτό επέλεξε την εφαρμογή caynax alarm ως εξαίρεση. Ευχαριστώ . Ενώ το είχα βρει δεν είχα τικαρει τις ειδοποιήσεις εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Ψάχνω εφαρμογή τύπου remind, οσο ποιο απλη γίνετε, που να μπορώ μα βαλω παραπανω απο 1 ειδοποίηση, πχ 2 μέρες πριν και 3 ωρες πριν το συμβαν. Γενικα να μπορώ μα ορίσω εγω ποτε θελω να με ειδοποιεί και οχι τύπου κάθε μερα, εβδομάδα κτλ. Καθε πρόταση ευπρόσδεκτη εκτος απο λυσεις αφύπνισης, gmail κτλ. Αυτες που βρηκα στο play δεν περνουν δευτερη ειδοποίηση. Δεν θα με πείραζε αν ειναι και με πληρωμή αρκεί να εχει αυτα που θέλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Google Keep Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Ψάχνω εφαρμογή τύπου remind, οσο ποιο απλη γίνετε, που να μπορώ μα βαλω παραπανω απο 1 ειδοποίηση, πχ 2 μέρες πριν και 3 ωρες πριν το συμβαν. Γενικα να μπορώ μα ορίσω εγω ποτε θελω να με ειδοποιεί και οχι τύπου κάθε μερα, εβδομάδα κτλ. Καθε πρόταση ευπρόσδεκτη εκτος απο λυσεις αφύπνισης, gmail κτλ. Αυτες που βρηκα στο play δεν περνουν δευτερη ειδοποίηση. Δεν θα με πείραζε αν ειναι και με πληρωμή αρκεί να εχει αυτα που θέλω Το ημερολόγιο δεν σε βολεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easyrider_ktm Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Ψάχνω εφαρμογή τύπου remind, οσο ποιο απλη γίνετε, που να μπορώ μα βαλω παραπανω απο 1 ειδοποίηση, πχ 2 μέρες πριν και 3 ωρες πριν το συμβαν. Γενικα να μπορώ μα ορίσω εγω ποτε θελω να με ειδοποιεί και οχι τύπου κάθε μερα, εβδομάδα κτλ. Καθε πρόταση ευπρόσδεκτη εκτος απο λυσεις αφύπνισης, gmail κτλ. Αυτες που βρηκα στο play δεν περνουν δευτερη ειδοποίηση. Δεν θα με πείραζε αν ειναι και με πληρωμή αρκεί να εχει αυτα που θέλω any.do με έχει βολέψει και συγχρονίζει με άλλες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Ψάχνω εφαρμογή τύπου remind, οσο ποιο απλη γίνετε, που να μπορώ μα βαλω παραπανω απο 1 ειδοποίηση, πχ 2 μέρες πριν και 3 ωρες πριν το συμβαν. Γενικα να μπορώ μα ορίσω εγω ποτε θελω να με ειδοποιεί και οχι τύπου κάθε μερα, εβδομάδα κτλ. Καθε πρόταση ευπρόσδεκτη εκτος απο λυσεις αφύπνισης, gmail κτλ. Αυτες που βρηκα στο play δεν περνουν δευτερη ειδοποίηση. Δεν θα με πείραζε αν ειναι και με πληρωμή αρκεί να εχει αυτα που θέλω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.icechen1.notable.pro Ακριβώς όπως τη θέλεις. ;) Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Εγώ για τέτοιου τύπου υπενθυμίσεις χρησιμοποιώ το Google keep Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Ψάχνω εφαρμογή τύπου remind, οσο ποιο απλη γίνετε, που να μπορώ μα βαλω παραπανω απο 1 ειδοποίηση, πχ 2 μέρες πριν και 3 ωρες πριν το συμβαν. Γενικα να μπορώ μα ορίσω εγω ποτε θελω να με ειδοποιεί και οχι τύπου κάθε μερα, εβδομάδα κτλ. Καθε πρόταση ευπρόσδεκτη εκτος απο λυσεις αφύπνισης, gmail κτλ. Αυτες που βρηκα στο play δεν περνουν δευτερη ειδοποίηση. Δεν θα με πείραζε αν ειναι και με πληρωμή αρκεί να εχει αυτα που θέλω Δοκίμασε και το ticktick. Μπορείς να βάλεις πολλαπλές ειδοποιήσεις. Πολύ καλό και απλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Υπάρχει εφαρμογή που να μου δείχνει Πόση ώρα είναι με Δίκτυο και χωρίς Δίκτυο (κινητης) το τηλέφωνο μου? Με σημα και χωρίς σήμα δηλαδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Απο τα στατιστικά της μπαταρίας; Ετοιμότητα κυψέλης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Απο τα στατιστικά της μπαταρίας; Ετοιμότητα κυψέλης; Το κοίταξα... Δεν με καλύπτει αυτό Δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Προσπαθώ να παίξω μια ταινία με mx player αλλά λέει ότι audio format (AC3) not supported. Φτιάχνει με τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Προσπαθώ να παίξω μια ταινία με mx player αλλά λέει ότι audio format (AC3) not supported. Φτιάχνει με τίποτα; Ψάξε στο google για το xda thread που λέει πως να το εγκαταστήσεις. Κάποιο θέμα είχε προκύψει με licences αν δεν κάνω λάθος και ο MX Player δεν υποστηρίζει επίσημα κάποια audio formats Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Στο τελευταίο update του κάτι είπαν ότι διόρθωσαν αλλά δεν ξέρω σίγουρα. Εδώ λέει για αυτό Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 κάποια δωρεάν εφαρμογή που να οριζεις απο ποια ωρα μεχρι ποια να εχει ίντερνετ το ταβλετ και την υπόλοιπες ώρες να το κλείνει αυτόματα Automateit πως μπορω να εγκαταστησω αγγλικη εκδοση skype; και βασικα αγγλικες εφαρμογες γενικως, γιατι και το tapatalk χθες βραδυ στα ελληνικα μου το γυρισε Οι εφαρμογές γενικά ακολουθούν την γλώσσα του κινητού. Γύρνα το στα αγγλικά και όλα θα μπαίνουν στην ίδια γλώσσα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Ψάξε στο google για το xda thread που λέει πως να το εγκαταστήσεις. Κάποιο θέμα είχε προκύψει με licences αν δεν κάνω λάθος και ο MX Player δεν υποστηρίζει επίσημα κάποια audio formats Έτσι το έκανα και λύθηκε. Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος τρόπος έτσι ώστε στο roaming τα Mail να έρχονται αυτόματα και όχι να πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα; Μιλάω για exchange λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος τρόπος έτσι ώστε στο roaming τα Mail να έρχονται αυτόματα και όχι να πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα; Μιλάω για exchange λογαριασμό. Φαντάζομαι αναφέρεσαι στην εργοστασιακή εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου οπότε η μόνη λύση (ανεξαρτήτως συσκευής αν δεν κάνω λάθος) είναι η ενεργοποίηση της δυνατότητας του συγχρονισμού μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής σου. Ειδάλλως μπορείς να δοκιμάσεις με κάποια εφαρμογή τρίτου από το play store όπως Type mail. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Φαντάζομαι αναφέρεσαι στην εργοστασιακή εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου οπότε η μόνη λύση (ανεξαρτήτως συσκευής αν δεν κάνω λάθος) είναι η ενεργοποίηση της δυνατότητας του συγχρονισμού μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής σου. Ειδάλλως μπορείς να δοκιμάσεις με κάποια εφαρμογή τρίτου από το play store όπως Type mail. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά για λόγους ασφαλείας , δεν γνωρίζω, δεν κάνει pushing τα Mail στο εξωτερικό παρά μόνο χειροκίνητα. Αυτό δεν γίνεται σε λογαριασμούς τύπου gmail και Yahoo αλλά μόνο σε exchange. Έλεγα μήπως υπάρχει εφαρμογή η οποία να παρακάμψει αυτή την απαγόρευση. Αν πας στις ρυθμίσεις για roaming Auto sync στο έχει gost. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts