lek88 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 (edited) Θέλω μια εφαρμογή που όταν κάποιος προσπαθεί να ανοίξει την συσκευή μου βάζοντας λάθος κωδικό ξεκλειδωματος να τραβάει φωτογραφία με την μπροστινη κάμερα (χωρίς να φαίνεται ότι τραβαει) το πρόσωπο αυτουνού που προσπαθεί να το ανοίξει κ να τοποθετεί την φώτο στην γκαλερί των φωτογραφιών. Θέλω κάποιο δοκιμασμένο που να λειτουργεί. Αν γίνεται (αν και δεν με απασχολεί και τόσο πολύ αυτο) θέλω και στοιχεία. Δηλαδή να μου λέει τι ώρα κ ημερομηνία προσπάθησε να το ανοίξει Edited May 16, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Εμένα με έχει βολέψει το fbreader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Θέλω μια εφαρμογή που όταν κάποιος προσπαθεί να ανοίξει την συσκευή μου βάζοντας λάθος κωδικό ξεκλειδωματος να τραβάει φωτογραφία με την μπροστινη κάμερα (χωρίς να φαίνεται ότι τραβαει) το πρόσωπο αυτουνού που προσπαθεί να το ανοίξει κ να τοποθετεί την φώτο στην γκαλερί των φωτογραφιών. Θέλω κάποιο δοκιμασμένο που να λειτουργεί. Αν γίνεται (αν και δεν με απασχολεί και τόσο πολύ αυτο) θέλω και στοιχεία. Δηλαδή να μου λέει τι ώρα κ ημερομηνία προσπάθησε να το ανοίξει Cerberus και Androidlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Στον chrome έβαλα την εξοικονόμηση δεδομένων και παρόλο που έχω adaway μου βγάζει διαφημίσεις, Υπάρχει λύση για αυτό; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Δεν γινετε κστι γιαυτο και γω το ειχα ψαξει στο παρελθον αλλα τζιφος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 (edited) Για διάβασμα ebook, ποια εφαρμογή χρησιμοποιείται;;; και ποια είναι η καλύτερη διάσταση στο ταμπλετ;;; Έχω δοκιμάσει αρκετά, και κατέληξα στο moon reader με πληρωμή (το δωρεάν έχει διαφημίσεις και δεν υποστηρίζει pdf. Μόνο epub). Είναι στα Ελληνικά και αρκετά παραμετροποιήσιμο. Για tablet για ανάγνωση 8 ιντσών (πριν λίγες ημέρες πήρα το Galaxy Tab Pro 8,4). Τα 7' είναι πολύ μικρά, και τα 10' κουραστικά αν διαβάζεις κρατώντας το στο χέρι. Όποιο πάρεις, δες να έχει καλή ανάλυση, για να είναι πιο καθαρά τα γράμματα. Σε 8' να είναι τουλάχιστον 1280Χ800 IPS ή Amoled Edited May 17, 2015 by ioterl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Για διάβασμα προτείνω την εφαρμογή ebookdroid. Την χρησιμοποιώ πολύ καιρό σε όλες τις συσκευές μου και με έχει βολέψει πολύ. Επίσης είναι δωρεάν. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Για διάβασμα ebook, ποια εφαρμογή χρησιμοποιείται;;; και ποια είναι η καλύτερη διάσταση στο ταμπλετ;;; για pdf ... Μια ειναι η εφαρμογή... .https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartdevices.special ....ολες τις αλλες εφαρμογές τις εχει για πρωινό :lol: (η καλύτερη σε ταχύτητα και σε smooth !!!! ,δεν περιμενεις να φορτώσει την καθε σελιδα!! ιδανικη στην οργάνωση ...εφόσον εχεις πολλα αρχεία ..μπορείς να κανεις μετονομασία στα μενου ..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 για pdf ... Μια ειναι η εφαρμογή... .https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartdevices.special ....ολες τις αλλες εφαρμογές τις εχει για πρωινό :lol: (η καλύτερη σε ταχύτητα και σε smooth !!!! ,δεν περιμενεις να φορτώσει την καθε σελιδα!! ιδανικη στην οργάνωση ...εφόσον εχεις πολλα αρχεία ..μπορείς να κανεις μετονομασία στα μενου ..) Ανοίγει μεγάλου μεγέθους αρχεία πχ. 150mb; Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Ανοίγει μεγάλου μεγέθους αρχεία πχ. 150mb; αρχείο 385.34 mb το άνοιξε (μολις το δοκίμασα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akanthithos Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Καλημέρα! Ρε παιδιά έναν call blocker που να σε δείχνει εκτός σήματος και όχι συνέχεια κατειλλημένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Καλημέρα! Ρε παιδιά έναν call blocker που να σε δείχνει εκτός σήματος και όχι συνέχεια κατειλλημένο; Όχι............................. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas97 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Καλησπέρα μετα την τελευταία αναβάθμιση του YouTube τα βίντεο κολλάνε δεν κολλάει η εφαρμογή αλλά τα βίντεο κολλάνε απίστευτα άμα ξέρετε και τι φταίει θα βοηθούσε.έκανα απεγκατάσταση αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Καλησπέρα μετα την τελευταία αναβάθμιση του YouTube τα βίντεο κολλάνε δεν κολλάει η εφαρμογή αλλά τα βίντεο κολλάνε απίστευτα άμα ξέρετε και τι φταίει θα βοηθούσε.έκανα απεγκατάσταση αλλά τίποτα. Δοκίμασε να κάνεις αναγκαστική διακοπή και εκκαθαριση δεδομένων στην εφαρμογη μπας και στρώσει. Κ εγώ την τελευταία έκδοση έχω αλλά πάει σφαίρα Δεν έχω πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas97 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Δοκίμασε να κάνεις αναγκαστική διακοπή και εκκαθαριση δεδομένων στην εφαρμογη μπας και στρώσει. Κ εγώ την τελευταία έκδοση έχω αλλά πάει σφαίρα Δεν έχω πρόβλημα. το έκανα τίποτα όμως προσπάθησα πολλές φορές μάταια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 (edited) το έκανα τίποτα όμως προσπάθησα πολλές φορές μάταια Γύρνα το σε παλαιότερη έκδοση να κάνεις την δουλειά σου προς το παρόν μιας κ δεν βλέπεις φως, κ όταν βγει νεο update το περνάς και βλέπεις Αν στρώσει το πρόβλημα σου. Υπάρχει επιλογή να το γυρίσεις στην εργοστασιακή version. Πάτα κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων . [ATTACH]60980[/ATTACH] Αν κ Έτσι σου κάνει τα ίδια τότε Υπάρχουν 2 λύσεις. Η απλα περιμένεις να βγει καινούριο update που μάλλον μπορεί να σου λύσει το πρόβλημα, η googlαρεις και βρίσκεις μια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογης που δεν είχε πρόβλημα και την περνάς στο κινητό σου. (Δεν θα επεκταθώ παραπάνω στην τελευταία λύση γιατί απαγορεύεται από τους ορους χρησης του myphone) Edited May 18, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Αυτο το twitter κάθε εβδομάδα αναβάθμιση και τίποτα δεν αλλάζει/ βελτιώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 εγω με το og youtube ειχα προβλημα, ουτε login δεν μπορουσα να κανω, ουτε το video επαιζε οταν το ειχα στο background, πφφφ, τι εκανα λαθος; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια ξερετε καμια εφαρμογη που να αλλαζει το χρωμα στο μπροστινο φωτακι λεντ του κινητου? π.χ για τα εισερχομενα email μπλε, για τα sms πρασινο, για τις αναπαντητες κοκκινο..... η μηπως υπαρχει καμια επιλογη στο κινητο να το κανω αυτο? (android kitkat 4.4.2) εμενα δεν μου αναβει το led στο sms, εχω default εφαρμογη για τα sms το web2sms, αυτο φταιει ή ειναι καποια ρυθμιση στην συσκευη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Έχω Μια κάμερα πάνω στο πισι με usb αυτές τις κλασικές που στερεωνονται πάνω στην οθόνη της Microsoft είναι.αυτήν έχει ip address? Γιατί ρωτάω; Γιατί θέλω με μια εφαρμογή από το play store και μέσω ενός browser του κινητού να μπορώ να βλέπω στο κινητό ότι δείχνει εκείνη η κάμερα! Το είχα κάνει πριν λίγα χρόνια αλλά δεν θυμάμαι πως και με ποια εφαρμογή! ! Πάσα βοήθεια δέκτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 εγω με το og youtube ειχα προβλημα, ουτε login δεν μπορουσα να κανω, ουτε το video επαιζε οταν το ειχα στο background, πφφφ, τι εκανα λαθος; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εμενα δεν μου αναβει το led στο sms, εχω default εφαρμογη για τα sms το web2sms, αυτο φταιει ή ειναι καποια ρυθμιση στην συσκευη; για να κανεις login (ναι δουλεύει!) σε og youtube χρειάζεται xposed και το ανάλογο addon !!(ο δημιουργός του og youtube δεν εχει βρει άλλο τρόπο ....προστοπαρων ) το πρόγραμμα ειναι σε beta έκδοση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Έχω Μια κάμερα πάνω στο πισι με usb αυτές τις κλασικές που στερεωνονται πάνω στην οθόνη της Microsoft είναι.αυτήν έχει ip address? Γιατί ρωτάω; Γιατί θέλω με μια εφαρμογή από το play store και μέσω ενός browser του κινητού να μπορώ να βλέπω στο κινητό ότι δείχνει εκείνη η κάμερα! Το είχα κάνει πριν λίγα χρόνια αλλά δεν θυμάμαι πως και με ποια εφαρμογή! ! Πάσα βοήθεια δέκτη! Για να έχει δική της IP πρέπει να συνδέεται με το δίκτυο (είτε ασύρματα, είτε ενσύρματα). Αφού συνδέεται με USB στο PC αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η IP του PC. Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Αν θα έχεις και το κινητό σου στο ίδιο δίκτυο (δεν μπορείς πχ να πάρεις το κινητό και να φύγεις από το σπίτι) μπορείς να το κάνεις και με το airdroid. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Αν θα έχεις και το κινητό σου στο ίδιο δίκτυο (δεν μπορείς πχ να πάρεις το κινητό και να φύγεις από το σπίτι) μπορείς να το κάνεις και με το airdroid. Για να έχει δική της IP πρέπει να συνδέεται με το δίκτυο (είτε ασύρματα, είτε ενσύρματα). Αφού συνδέεται με USB στο PC αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η IP του PC. Την άλλη φορά θυμάμαι ήμουν Έδεσσα και έβλεπα στο κινητό τι γινόταν στο σαλόνι στην Αθήνα! Άρα πρέπει να δω τι ip παίρνει το πισι(είναι τύπου 192.168.χ.χ ας πούμε;) , να την βάλω στον browser του κινητού και μετά θα μου δείξει την κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Την άλλη φορά θυμάμαι ήμουν Έδεσσα και έβλεπα στο κινητό τι γινόταν στο σαλόνι στην Αθήνα! Άρα πρέπει να δω τι ip παίρνει το πισι(είναι τύπου 192.168.χ.χ ας πούμε;) , να την βάλω στον browser του κινητού και μετά θα μου δείξει την κάμερα; 192.168... είναι η εσωτερική IP πρέπει να δώσεις την εξωτερική IP Αν δεν είναι στατική , πρέπει να την συνδέσεις με κάποια υπηρεσία dyndns και φυσικά να ανοίξεις τις πόρτες που πρέπει στον router σου ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 192.168... είναι η εσωτερική IP πρέπει να δώσεις την εξωτερική IP Αν δεν είναι στατική , πρέπει να την συνδέσεις με κάποια υπηρεσία dyndns και φυσικά να ανοίξεις τις πόρτες που πρέπει στον router σου ;)ευχαριστω βεβαια στατικες κλπ πορτες δεν ειχα κανει τοτε γιατι δεν ξερω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts