faji Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 θελει καποια εγραφη η απλα την επιλεγεις και εισαι οκ? Καλησπέρα, αν έχεις σύνδεση ΟΤΕ τότε πληκτρολογείς username και password στο tools.otenet.gr και στέλνεις 5/ημέρα. Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Καλησπέρα, μήπως μπορεί να προτείνει κάποιος μια εφαρμογή για υπενθυμίσεις, που να έχει οπτική και ηχητική ειδοποίηση για το συμβάν, είτε κάνεις άλλη δουλειά εκείνη την ώρα στο κινητό, είτε είναι σε stand by mode? Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Έχει δουλέψει κανείς το servicely? Πως το βλέπετε σε σχέση με το greenify? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Έχω την εφαρμογή applock. Μέχρι την lollipop, η λειτουργία να απαντήσω και η εμφάνιση του καλούντος , αφού βάλω κωδικό, δούλευε άψογα. Πλέον δεν λειτουργεί. Έστειλα μήνυμα στον δημιουργό και είπε θα το δει. Ξέρει κάποιος κάποια εφαρμογή που να κάνει το συγκεκριμένο μόνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Πω τι έχουν πάθει play store/sofa score τελευταία; όλο κατεβάζουν την εφαρμογή από το play store και πρέπει να κατεβάζουμε ξανά. Και εγώ που δεν θέλω να κάνω login άντε πάλι κάθε φορά να περνάω ομάδες/πρωταθλήματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Ρε παιδιά, αν έχει κάποιος την έκδοση του NovaGo που δούλευε και σε root κινητά θα του είμαι υπόχρεος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Ρε παιδιά, αν έχει κάποιος την έκδοση του NovaGo που δούλευε και σε root κινητά θα του είμαι υπόχρεος!!! Πηγαινε στο τοπικ των android tv box, δύο, τρεις σελίδες από το τέλος ο Alex έχει δώσει link με το apk Εδιτ 3204 ποστ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 (edited) Καλημερα παιδια,γινετε να αποθηκευσουμε φωτογραφιες που τις εχουν επεξεργαστει αλλοι στο picsart? Επισης στην sdcard μεταφερετε η εφαρμογη ή τα δεδομενα ? Edited April 30, 2015 by anastasiszn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Πρόγραμμα να κατεβάζω βίντεο από όπου να ναι,πχ vimeo και κάτι τέτοια μυστήρια Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Πρόγραμμα να κατεβάζω βίντεο από όπου να ναι,πχ vimeo και κάτι τέτοια μυστήρια Ponydroid φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsair Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Έχω ένα s3 και του έβαλα το οτε tv go άλλα λόγω του οτι είναι ροουτ δεν το υποστηρίζει. κάπου είχα διαβάσει εδώ μέσα για ένα πρόγραμμα που παρακάμπτει το ρουτ για να τρέχουν κάποια προγράμματα η αν ξέρει κάποιος κάποια άλλη λύση να μου προτείνει. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Έχω ένα s3 και του έβαλα το οτε tv go άλλα λόγω του οτι είναι ροουτ δεν το υποστηρίζει. κάπου είχα διαβάσει εδώ μέσα για ένα πρόγραμμα που παρακάμπτει το ρουτ για να τρέχουν κάποια προγράμματα η αν ξέρει κάποιος κάποια άλλη λύση να μου προτείνει. ευχαριστω νομίζω δεν έχει βρεθεί ακόμα τρόπος για ote με root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Εγώ αναγκαστικά το έκανα unroot για αυτο τον λόγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Παιδια στην εφαρμογη του messenger (facebook) στο κινητο, δεν μου βγαζει αυτη την αναδυομενη στρογγυλη φωτογραφια του συνομιλητη στην οθονη οταν μου ερχεται μηνυμα. Δεν θυμαμαι απο που ρυθμιζεται αυτο. Μπορειται να βοηθησετε? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Παιδια στην εφαρμογη του messenger (facebook) στο κινητο, δεν μου βγαζει αυτη την αναδυομενη στρογγυλη φωτογραφια του συνομιλητη στην οθονη οταν μου ερχεται μηνυμα. Δεν θυμαμαι απο που ρυθμιζεται αυτο. Μπορειται να βοηθησετε? Άνοιξε το μεσετζερ πάνω δεξιά έχει το γρανάζι που είναι οι ρυθμίσεις εικόνες συνομιλητων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 νομίζω δεν έχει βρεθεί ακόμα τρόπος για ote με root Εγώ αναγκαστικά το έκανα unroot για αυτο τον λόγο http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-rootcloak-completely-hide-root-t2574647 Με λιγο ψαξιμο βρηκα αυτο. δεν το εχω δοκιμασει και δεν ξερω αν δουλευει και με ποιες rom.. αλλα ισως σας βολεψει εννοειται με xposed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-rootcloak-completely-hide-root-t2574647 Με λιγο ψαξιμο βρηκα αυτο. δεν το εχω δοκιμασει και δεν ξερω αν δουλευει και με ποιες rom.. αλλα ισως σας βολεψει εννοειται με xposed νομίζω δεν δουλεύει ..κάπου διάβασα σε άλλο νήμα ότι δεν έχει αποτέλεσμα με ote . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Ποιό app μου προτείνετε για να διαβάζω ειδήσεις ? Κάποιο καλό και δοκιμασμένο που να ανανεώνεται διαρκώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 απ το twitter διαβαζω εγω, εχω κανει follow ενα σωρο ειδησεογραφικα sites/εφημεριδες κλπ, εχω και fenix για client και ειμαι κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 (edited) απ το twitter διαβαζω εγω, εχω κανει follow ενα σωρο ειδησεογραφικα sites/εφημεριδες κλπ, εχω και fenix για client και ειμαι κομπλε Δεν έχω twitter.... Θέλω μια εφαρμογή ανεξάρτητη με τα social media . αποκλειστικά και μόνο για ειδήσεις. Υπάρχουν πολλές στο play Και δοκιμάζω κιόλας αλλά θα ήθελα αν ξέρει κάποιος Μια καλή να μου προτείνει Edited May 1, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Δεν έχω twitter.... Θέλω μια εφαρμογή ανεξάρτητη με τα social media . αποκλειστικά και μόνο για ειδήσεις. Υπάρχουν πολλές στο play Και δοκιμάζω κιόλας αλλά θα ήθελα αν ξέρει κάποιος Μια καλή να μου προτείνει Θέλεις να βάζεις εσύ τις πήγες που προτιμάς ή να τις έχει έτοιμες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Θέλεις να βάζεις εσύ τις πήγες που προτιμάς ή να τις έχει έτοιμες ; Να τις έχει έτοιμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-rootcloak-completely-hide-root-t2574647 Με λιγο ψαξιμο βρηκα αυτο. δεν το εχω δοκιμασει και δεν ξερω αν δουλευει και με ποιες rom.. αλλα ισως σας βολεψει εννοειται με xposed νομίζω δεν δουλεύει ..κάπου διάβασα σε άλλο νήμα ότι δεν έχει αποτέλεσμα με ote . Σε συσκευή root με KitKat 4.4.4 δεν λειτούργησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 (edited) λαθος διατυπωση υπαρχει εφαρμογη που να κανω δουλευω ρεμοτε to tablet, android box απο τον υπολογιστη που εχει windows σαν teamviewer Edited May 1, 2015 by lambros69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Σε συσκευή root με KitKat 4.4.4 δεν λειτούργησε. Και εγώ σε jiayu s3 με 4.4.4 έκανα τα login κτλ αλλά ούτε και σε εμένα έπαιζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts