Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θελει καποια εγραφη η απλα την επιλεγεις και εισαι οκ?

Καλησπέρα,

αν έχεις σύνδεση ΟΤΕ τότε πληκτρολογείς username και password στο tools.otenet.gr και στέλνεις 5/ημέρα.

Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/.

Καλησπέρα, μήπως μπορεί να προτείνει κάποιος μια εφαρμογή για υπενθυμίσεις, που να έχει οπτική και ηχητική ειδοποίηση για το συμβάν, είτε κάνεις άλλη δουλειά εκείνη την ώρα στο κινητό, είτε είναι σε stand by mode?

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Έχω την εφαρμογή applock. Μέχρι την lollipop, η λειτουργία να απαντήσω και η εμφάνιση του καλούντος , αφού βάλω κωδικό, δούλευε άψογα. Πλέον δεν λειτουργεί. Έστειλα μήνυμα στον δημιουργό και είπε θα το δει. Ξέρει κάποιος κάποια εφαρμογή που να κάνει το συγκεκριμένο μόνο;

Πω τι έχουν πάθει play store/sofa score τελευταία; όλο κατεβάζουν την εφαρμογή από το play store και πρέπει να κατεβάζουμε ξανά. Και εγώ που δεν θέλω να κάνω login άντε πάλι κάθε φορά να περνάω ομάδες/πρωταθλήματα

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Ρε παιδιά, αν έχει κάποιος την έκδοση του NovaGo που δούλευε και σε root κινητά θα του είμαι υπόχρεος!!!

Ρε παιδιά, αν έχει κάποιος την έκδοση του NovaGo που δούλευε και σε root κινητά θα του είμαι υπόχρεος!!!

Πηγαινε στο τοπικ των android tv box, δύο, τρεις σελίδες από το τέλος ο Alex έχει δώσει link με το apk

Εδιτ

3204 ποστ

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλημερα παιδια,γινετε να αποθηκευσουμε φωτογραφιες που τις εχουν επεξεργαστει αλλοι στο picsart?

Επισης στην sdcard μεταφερετε η εφαρμογη ή τα δεδομενα ?

Edited by anastasiszn

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Πρόγραμμα να κατεβάζω βίντεο από όπου να ναι,πχ vimeo και κάτι τέτοια μυστήρια
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Πρόγραμμα να κατεβάζω βίντεο από όπου να ναι,πχ vimeo και κάτι τέτοια μυστήρια

Ponydroid φιλε

Έχω ένα s3 και του έβαλα το οτε tv go άλλα λόγω του οτι είναι ροουτ δεν το υποστηρίζει.

κάπου είχα διαβάσει εδώ μέσα για ένα πρόγραμμα που παρακάμπτει το ρουτ για να τρέχουν

κάποια προγράμματα η αν ξέρει κάποιος κάποια άλλη λύση να μου προτείνει.

ευχαριστω

Έχω ένα s3 και του έβαλα το οτε tv go άλλα λόγω του οτι είναι ροουτ δεν το υποστηρίζει.

κάπου είχα διαβάσει εδώ μέσα για ένα πρόγραμμα που παρακάμπτει το ρουτ για να τρέχουν

κάποια προγράμματα η αν ξέρει κάποιος κάποια άλλη λύση να μου προτείνει.

ευχαριστω

νομίζω δεν έχει βρεθεί ακόμα τρόπος για ote με root

Παιδια στην εφαρμογη του messenger (facebook) στο κινητο, δεν μου βγαζει αυτη την αναδυομενη στρογγυλη φωτογραφια

του συνομιλητη στην οθονη οταν μου ερχεται μηνυμα. Δεν θυμαμαι απο που ρυθμιζεται αυτο. Μπορειται να βοηθησετε?

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Παιδια στην εφαρμογη του messenger (facebook) στο κινητο, δεν μου βγαζει αυτη την αναδυομενη στρογγυλη φωτογραφια

του συνομιλητη στην οθονη οταν μου ερχεται μηνυμα. Δεν θυμαμαι απο που ρυθμιζεται αυτο. Μπορειται να βοηθησετε?

Άνοιξε το μεσετζερ πάνω δεξιά έχει το γρανάζι που είναι οι ρυθμίσεις εικόνες συνομιλητων

νομίζω δεν έχει βρεθεί ακόμα τρόπος για ote με root

Εγώ αναγκαστικά το έκανα unroot για αυτο τον λόγο

http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-rootcloak-completely-hide-root-t2574647

Με λιγο ψαξιμο βρηκα αυτο.

δεν το εχω δοκιμασει και δεν ξερω αν δουλευει και με ποιες rom.. αλλα ισως σας βολεψει

εννοειται με xposed

http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-rootcloak-completely-hide-root-t2574647

δεν το εχω δοκιμασει και δεν ξερω αν δουλευει και με ποιες rom.. αλλα ισως σας βολεψει

εννοειται με xposed

νομίζω δεν δουλεύει ..κάπου διάβασα σε άλλο νήμα ότι δεν έχει αποτέλεσμα με ote .

Ποιό app μου προτείνετε για να διαβάζω ειδήσεις ? Κάποιο καλό και δοκιμασμένο που να ανανεώνεται διαρκώς

απ το twitter διαβαζω εγω, εχω κανει follow ενα σωρο ειδησεογραφικα sites/εφημεριδες κλπ, εχω και fenix για client και ειμαι κομπλε

απ το twitter διαβαζω εγω, εχω κανει follow ενα σωρο ειδησεογραφικα sites/εφημεριδες κλπ, εχω και fenix για client και ειμαι κομπλε

Δεν έχω twitter....

Θέλω μια εφαρμογή ανεξάρτητη με τα social media . αποκλειστικά και μόνο για ειδήσεις. Υπάρχουν πολλές στο play Και δοκιμάζω κιόλας αλλά θα ήθελα αν ξέρει κάποιος Μια καλή να μου προτείνει

Edited by lek88

Δεν έχω twitter....

Θέλω μια εφαρμογή ανεξάρτητη με τα social media . αποκλειστικά και μόνο για ειδήσεις. Υπάρχουν πολλές στο play Και δοκιμάζω κιόλας αλλά θα ήθελα αν ξέρει κάποιος Μια καλή να μου προτείνει

Θέλεις να βάζεις εσύ τις πήγες που προτιμάς ή να τις έχει έτοιμες ;

εννοειται με xposed

νομίζω δεν δουλεύει ..κάπου διάβασα σε άλλο νήμα ότι δεν έχει αποτέλεσμα με ote .

Σε συσκευή root με KitKat 4.4.4 δεν λειτούργησε.

λαθος διατυπωση

υπαρχει εφαρμογη που να κανω δουλευω ρεμοτε to tablet, android box απο τον υπολογιστη που εχει windows

σαν teamviewer

Edited by lambros69

Σε συσκευή root με KitKat 4.4.4 δεν λειτούργησε.

Και εγώ σε jiayu s3 με 4.4.4 έκανα τα login κτλ αλλά ούτε και σε εμένα έπαιζε.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II