fuorigioco1981 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 (edited) Ρε παιδιά εδώ και λίγη ώρα με την τελευταία έκδοση του tapatalk η εφαρμογή κρασαρει ΜΌΝΟ όταν πάω να μπω στο νήμα για τις αγορές από Κίνα! ! Και δεν κρατάει όταν επανέρχεται μετά το κρασαρισμα -που ήμουν την τελευταία φορά πχ στο tab subscribed Edited April 28, 2015 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Το textra θέλουν να το κάνουν επί πληρωμή λέει... Αλλιώς ads Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Το textra θέλουν να το κάνουν επί πληρωμή λέει... Αλλιώς ads Ναι :mad: Ελπίζω το adaway να τις κόψει Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Για το textra ήρθα να γράψω και εγώ. Αν είναι λογικό το ποσό νομίζω αξίζει το donation ακόμα και αν οι διαφημίσεις κόβονται από το ad away. Είναι η καλύτερη εφαρμογή sms θεωρώ. Ορίστε και η δήλωσή τους: "We hope you love Textra and have enjoyed using it for free. However after 3 years of developing Textra with no income, we now need some help from you so that we can continue to improve it even more. Within the next day or so, you'll be asked to either continue for free with ads or upgrade to Pro (no ads). Your support makes a big difference to us, so thank you for your understanding." Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 (edited) Για το textra ήρθα να γράψω και εγώ. Αν είναι λογικό το ποσό νομίζω αξίζει το donation ακόμα και αν οι διαφημίσεις κόβονται από το ad away. Είναι η καλύτερη εφαρμογή sms θεωρώ. Ορίστε και η δήλωσή τους: "We hope you love Textra and have enjoyed using it for free. However after 3 years of developing Textra with no income, we now need some help from you so that we can continue to improve it even more. Within the next day or so, you'll be asked to either continue for free with ads or upgrade to Pro (no ads). Your support makes a big difference to us, so thank you for your understanding." Ισχύει ότι είναι η καλύτερη εφαρμογή για sms που κυκλοφορεί!! Για μένα τουλάχιστον.... Λογικά όμως δεν θα έχουμε διαφημίσεις στην δωρεάν έκδοση αν έχουμε το ίντερνετ κλειστό!!! Όταν θα πας να στείλεις ένα sms απλά θα κλείνεις το ίντερνετ σου όση ώρα θα βρίσκεσαι μέσα στο textra κ έτσι δεν θα τις βλέπεις. Αν το χρησιμοποιείς με το ίντερνετ ανοιχτό θα τις βλέπεις. Αν δεν θες να πληρώσεις αυτή είναι μια λύση! Υπάρχει κ άλλη μια λύση αλλά απαγορεύεται να την αναφέρω στο φόρουμ! Όσοι ξέρουν από Google θα καταλάβουν. Edited April 28, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Εγώ χρησιμοποιώ το chompsms που είναι του ίδιου developer με του textra και μου φαίνεται καλύτερο. Και δεν έχει και διαφημίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 (edited) Εγώ χρησιμοποιώ το chompsms που είναι του ίδιου developer με του textra και μου φαίνεται καλύτερο. Και δεν έχει και διαφημίσεις Χμμ έχεις δίκιο είναι από ίδιο developer. Τι διαφορές έχουν; (αν έχεις χρησιμοποιήσει και τα δύο) Επίσης βλέπω έχει και In app purchases κάτι που το textra δεν είχε μέχρι τώρα που μπήκε στην αναβάθμιση για την Ad free version. Τι αφορούσαν αυτά τα iap? Edit: Μία φορά πληρωμή (και όχι κάποιο subscription μοντέλο) αξίας $1 για την Ad free έκδοση του Textra. Προσωπικά θα τα δώσω. Είναι μία εφαρμογή που χρησιμοποιώ σχεδόν δύο χρόνια και το ποσό είναι ελάχιστο. Edited April 28, 2015 by paris_89 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Χμμ έχεις δίκιο είναι από ίδιο developer. Τι διαφορές έχουν; (αν έχεις χρησιμοποιήσει και τα δύο) Επίσης βλέπω έχει και In app purchases κάτι που το textra δεν είχε μέχρι τώρα που μπήκε στην αναβάθμιση για την Ad free version. Τι αφορούσαν αυτά τα iap? Edit: Μία φορά πληρωμή (και όχι κάποιο subscription μοντέλο) αξίας $1 για την Ad free έκδοση του Textra. Προσωπικά θα τα δώσω. Είναι μία εφαρμογή που χρησιμοποιώ σχεδόν δύο χρόνια και το ποσό είναι ελάχιστο. Εμενα το TEXTRA μου αρεσε πιο πολυ απο το ChompSMS αλλα δεν εχει υποστηριξη για 2 σιμ, οποτε αναγκαστικα εχω το δευτερο... με ετησια συνδρομη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Εμενα το TEXTRA μου αρεσε πιο πολυ απο το ChompSMS αλλα δεν εχει υποστηριξη για 2 σιμ, οποτε αναγκαστικα εχω το δευτερο... με ετησια συνδρομη. εγω go sms εχω για δικαρτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 (edited) εγω web2sms κ δεν χρειαζομαι αλλο, οποιος εχει οτε συνδεση ιντερνετ ή/και cosmote κινητο δεν θα χρειαστει κατι αλλο I think Edited April 29, 2015 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Χμμ έχεις δίκιο είναι από ίδιο developer. Τι διαφορές έχουν; (αν έχεις χρησιμοποιήσει και τα δύο) Επίσης βλέπω έχει και In app purchases κάτι που το textra δεν είχε μέχρι τώρα που μπήκε στην αναβάθμιση για την Ad free version. Τι αφορούσαν αυτά τα iap? Edit: Μία φορά πληρωμή (και όχι κάποιο subscription μοντέλο) αξίας $1 για την Ad free έκδοση του Textra. Προσωπικά θα τα δώσω. Είναι μία εφαρμογή που χρησιμοποιώ σχεδόν δύο χρόνια και το ποσό είναι ελάχιστο. Εύκολα και εγώ. Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 (edited) εγω web2sms κ δεν χρειαζομαι αλλο, οποιος εχει οτε συνδεση ιντερνετ ή/και cosmote κινητο δεν θα χρειαστει κατι αλλο I think Το έψαξα στο Google play Έτσι από περιέργεια γιατί δεν έχω ξανακούσει γι αυτή την εφαρμογή! Διάβασα λοιπόν και το description και μου φαίνονται πολύ περίεργα αυτά που γραφει!!! Στέλνεις ένα sms σε κάποιον αλλά αντί στον αποστολέα να σταλεί ο πραγματικός σου Αριθμός στέλνεται κάποιος άλλος τυχαίος? Η αντί για το όνομά σου (αν σε Έχει στις επαφές του) η τον αριθμό σου του στέλνεται το μήνυμα σαν COSMOTE? Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά. Επίσης θέλεις internet για να στείλεις sms! Edited April 29, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Καλησπέρα σε όλους, έχω δύο απορίες για διαφορετικές εφαρμογές 1. Μπορώ να κανω κλήση η να ανοίξω μια εφαρμογή με το Google now στα Ελληνικα? Κι αν ναι με ποιες προϋποθέσεις (πχ πρέπει οι επαφές να είναι στα Ελληνικά και τονισμένα?) 2. Ξέρετε καμία εφαρμογή για να περνάμε τις κάρτες απo τα supermarket και να δουλεύει σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Για το πρώτο: Το Google Now δεν υποστηρίζει μέχρι αυτήν την στιγμή φωνητικές εντολές στα ελληνικά, οπότε όχι, δεν μπορείς να εκκινήσεις εφαρμογή ή να κάνεις κλήση δίνοντας εντολή στα ελληνικά. Τα ελληνικά υποστηρίζονται μόνο στην αναζήτηση και τον κειμενογράφο. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Για το πρώτο: Το Google Now δεν υποστηρίζει μέχρι αυτήν την στιγμή φωνητικές εντολές στα ελληνικά, οπότε όχι, δεν μπορείς να εκκινήσεις εφαρμογή ή να κάνεις κλήση δίνοντας εντολή στα ελληνικά. Τα ελληνικά υποστηρίζονται μόνο στην αναζήτηση και τον κειμενογράφο. Τζάμπα χάρηκα...... Δούλεψε σωστά στην αναζήτηση και νόμιζα ότι έχουμε όλα τα καλουδια του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 τα έχει παίξει το tapatalk εδώ και λίγη ώρα; Δεν μπαίνω σε κανένα φόρουμ.τελευταία έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 τα έχει παίξει το tapatalk εδώ και λίγη ώρα; Δεν μπαίνω σε κανένα φόρουμ.τελευταία έκδοση. Σε μένα τα έκανε χτες αυτά για κάποια ώρα. Έδειχνε να φορτώνει συνέχεια και δεν έμπαινε. Μετά έφτιαξε μόνο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Το έψαξα στο Google play Έτσι από περιέργεια γιατί δεν έχω ξανακούσει γι αυτή την εφαρμογή! Διάβασα λοιπόν και το description και μου φαίνονται πολύ περίεργα αυτά που γραφει!!! Στέλνεις ένα sms σε κάποιον αλλά αντί στον αποστολέα να σταλεί ο πραγματικός σου Αριθμός στέλνεται κάποιος άλλος τυχαίος? Η αντί για το όνομά σου (αν σε Έχει στις επαφές του) η τον αριθμό σου του στέλνεται το μήνυμα σαν COSMOTE? Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά. Επίσης θέλεις internet για να στείλεις sms! 1) smartphone χωρις ιντερνετ δεν υπαρχει, καλυτερα πετα το, αν δεν εχεις ιντερνετ 2) μπορεις να χρησιμοποιησεις την υπηρεσια της οτενετ για να στειλεις sms κ στον παραληπτη φαινεται το email σου, διαφορετικα χρησιμοποιεις το mycosmos και στον παραληπτη φαινεται κανονικοτατα το νουμερο σου, 3) ολα αυτα με μηδενικο κοστος sms, καμια 300αρα φρη σμς απο την καθε υπηρεσια το μηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 τα έχει παίξει το tapatalk εδώ και λίγη ώρα; Δεν μπαίνω σε κανένα φόρουμ.τελευταία έκδοση. Τα ίδια και αυτή τη στιγμή. Κάποιο πρόβλημα φαίνεται να έχουν οι σέρβερς τους. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 1) smartphone χωρις ιντερνετ δεν υπαρχει, καλυτερα πετα το, αν δεν εχεις ιντερνετ 2) μπορεις να χρησιμοποιησεις την υπηρεσια της οτενετ για να στειλεις sms κ στον παραληπτη φαινεται το email σου, διαφορετικα χρησιμοποιεις το mycosmos και στον παραληπτη φαινεται κανονικοτατα το νουμερο σου, 3) ολα αυτα με μηδενικο κοστος sms, καμια 300αρα φρη σμς απο την καθε υπηρεσια το μηνα Ο φίλος δεν έκρινε το κατά πόσο είναι χρήσιμο ή όχι να έχει κάποιος ίντερνετ στο smartphone του. Αναρωτήθηκε αν χρειάζεσαι ίντερνετ για να στείλεις SMS (κάτι που στην πλειοψηφία των SMS εφαρμογών δε χρειάζεται!) Το ερώτημα λοιπόν παραμένει (και από μένα) χρειάζεται ίντερνετ για να στείλεις SMS με αυτή την εφαρμογή; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 (edited) Τα ίδια και αυτή τη στιγμή. Κάποιο πρόβλημα φαίνεται να έχουν οι σέρβερς τους. Από tapatalk είμαι κ πάει σφαιρα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κ αν είμαι κάπου έξω που δεν έχω κάλυψη internet? Δεν μπορώ να στείλω sms !!!! Ίντερνετ έχω πάντα στο κινητό μου.... Κάλυψη έχω? Δεν νομίζω ότι βολεύει Μια εφαρμογή για sms που να θέλει ίντερνετ για να στείλει και να λαβει. Την γνώμη μου λέω παντα! εσένα μπορεί να σου κανει! Edited April 29, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Ο φίλος δεν έκρινε το κατά πόσο είναι χρήσιμο ή όχι να έχει κάποιος ίντερνετ στο smartphone του. Αναρωτήθηκε αν χρειάζεσαι ίντερνετ για να στείλεις SMS (κάτι που στην πλειοψηφία των SMS εφαρμογών δε χρειάζεται!) Το ερώτημα λοιπόν παραμένει (και από μένα) χρειάζεται ίντερνετ για να στείλεις SMS με αυτή την εφαρμογή; :worry: οκ, σωστο ετσι οπως το θετεις, χρειαζεται λοιπον, ναι, αλλα σας εγραψα οτι εχετε το πλεονεκτημα οτι δεν χρεωνεστε, σκεφτειτε το και αποφασιστε μονοι σας, εγω απο τοτε που την βρηκα την εκανα προεπιλογη για εφαρμογη sms, αντικαθιστωντας το textra κ δεν με απασχολουν καθολου τα προσφατα τσαλιμακια του textra μπορει να στελνει κ χωρις ιντερνετ (με τον κλασσικο τροπο, αλλα δεν το εχω δοκιμασει) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τωρα ειδα οτι τυχαιο νουμερο βγαζει στο fb2sms, αλλα εγω δεν μιλησα για το fb2sms, αλλα για τον provider που παιρνετε internet ή για το mycosmos αν ειστε cosmote ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- περισσοτερες πληροφοριες εδω: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pylm.web2sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Καλησπέρα σε όλους, έχω δύο απορίες για διαφορετικές εφαρμογές 1. Μπορώ να κανω κλήση η να ανοίξω μια εφαρμογή με το Google now στα Ελληνικα? Κι αν ναι με ποιες προϋποθέσεις (πχ πρέπει οι επαφές να είναι στα Ελληνικά και τονισμένα?) 2. Ξέρετε καμία εφαρμογή για να περνάμε τις κάρτες απo τα supermarket και να δουλεύει σωστά? Για το 2 Key Ring Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy7 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Εαν έχεις otenet σου δίνουν δωρεάν 100 sms/μήνα για να τα στείλεις πρέπει να μπεις στο tools.otenet.gr να περάσεις τους κωδικούς που έχεις στο οτενετ και να στείλεις το sms αντι για όλο το παραπάνω μπορείς να στείλεις το δωρεάν sms μεσω της εφαρμογης web2sms η οποία φυσικά απαιτεί συνδεση στο ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Εαν έχεις otenet σου δίνουν δωρεάν 100 sms/μήνα για να τα στείλεις πρέπει να μπεις στο tools.otenet.gr να περάσεις τους κωδικούς που έχεις στο οτενετ και να στείλεις το sms αντι για όλο το παραπάνω μπορείς να στείλεις το δωρεάν sms μεσω της εφαρμογης web2sms η οποία φυσικά απαιτεί συνδεση στο ιντερνετ θελει καποια εγραφη η απλα την επιλεγεις και εισαι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts