karib Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 ====================================================== Μπορει καποιος να μου προτεινει ενα tts engine-application, το οποιο να δουλευει offline, και να μπορω να πληκτρολογω λεξεις να τις εκφωνει; Βρισκω διαφορα στο play, αλλα δεν βλεπω να ειναι κανενα offline https://play.google.com/store/apps/details?id=org.apache.cordova.Voxdox&hl=en https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hyperionics.avar https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ktix007.talk Υπαρχει κατι σε offline? Να κατεβαζω τη γλωσσα, και να μπορω να πληκτρολογω και να μου την εκφωνει καθε λεξη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Μηπως μπορει να προτεινει καποιος, μια εφαρμογη ηχητικης ειδοποιησης για χαμενες/αναπαντητες κλησεις; Alert.me! Για εμενα η ποιο κορυφαία!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Alert.me! Για εμενα η ποιο κορυφαία!:D Ειδοποιει για χαμενες κλησεις; Δεν ειδα να το γραφει εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=alertme.app Και ασχημο ειναι που εχει να ανανεωθει εδω και 1,5 χρονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Ειδοποιει για χαμενες κλησεις; Δεν ειδα να το γραφει εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=alertme.app Και ασχημο ειναι που εχει να ανανεωθει εδω και 1,5 χρονο. Οχι αυτό που λες,αλλά αυτό της φωτογραφίας::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Μηπως μπορει να προτεινει καποιος, μια εφαρμογη ηχητικης ειδοποιησης για χαμενες/αναπαντητες κλησεις; Repeating notifications. Μπορείς να ορίσεις να σε ειδοποιεί και για ειδοποιήσεις άλλων εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Οχι αυτό που λες,αλλά αυτό της φωτογραφίας::D Το εβαλα. Δεν καταλαβα ομως. Οσο ηταν σε standby, παροτι σαν εφαρμογη/service ετρεχε, και παροτι ειχα ορισει και ηχο ειδοποιησης, δεν εκανε τιποτε. Μονο δονηση, και αυτη μονο οταν ξεκλειδωνα την οθονη. Τι κανω λαθος; ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Repeating notifications. Μπορείς να ορίσεις να σε ειδοποιεί και για ειδοποιήσεις άλλων εφαρμογών. Το βαλα κι αυτο. Που ρυθμιζω pattern, δονηση, ηχο κλπ Δεν βλεπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Το εβαλα. Δεν καταλαβα ομως. Οσο ηταν σε standby, παροτι σαν εφαρμογη/service ετρεχε, και παροτι ειχα ορισει και ηχο ειδοποιησης, δεν εκανε τιποτε. Μονο δονηση, και αυτη μονο οταν ξεκλειδωνα την οθονη. Τι κανω λαθος; Ειναι ρύθμισης θεμα! Κατι δεν κανεις σωστα? Τι εννοεις σε standby ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 ====================================================== Μπορει καποιος να μου προτεινει ενα tts engine-application, το οποιο να δουλευει offline, και να μπορω να πληκτρολογω λεξεις να τις εκφωνει; Βρισκω διαφορα στο play, αλλα δεν βλεπω να ειναι κανενα offline https://play.google.com/store/apps/details?id=org.apache.cordova.Voxdox&hl=en https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hyperionics.avar https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ktix007.talk Υπαρχει κατι σε offline? Να κατεβαζω τη γλωσσα, και να μπορω να πληκτρολογω και να μου την εκφωνει καθε λεξη; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.svox.classic&hl=en Αυτο ειναι tts και λειτουργεί offline. Γιαυτο που θέλεις θα χρειαστείς και άλλη εφαρμογή όμως . Ίσως το talk back να κάνει αυτο που θέλεις ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Το βαλα κι αυτο. Που ρυθμιζω pattern, δονηση, ηχο κλπ Δεν βλεπω. Μέσα στην εφαρμογή πατάς apps και μετά πατάς πάνω στην εφαρμογή που θέλεις για να δεις τις επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Ειναι ρύθμισης θεμα! Κατι δεν κανεις σωστα? Τι εννοεις σε standby ? Εννοω με σβηστη την οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Καλησπέρα παιδιά.Δεν ξέρω αν έχει ερωτηθεί ξανά. Προσπαθεί φίλος να εγκαταστήσει την εφαρμογή του Facebook και ενώ κατεβαίνει η εφαρμογή από το playstore του βγάζει το εξής μήνυμα : Σφάλμα κατά την εγκατάσταση -άγνωστος κωδικός 24. Έχει ακούσει κανείς σας για και παρόμοιο; Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Μέσα στην εφαρμογή πατάς apps και μετά πατάς πάνω στην εφαρμογή που θέλεις για να δεις τις επιλογές. Μα μονο για τις κλησεις ενδιαφερομαι να εχω ηχητικη ειδοποιηση. Τι να τα κανω τα υπολοιπα; Τι πρεπει να ρυθμισω ειδικα για τις κλησεις; Γιατι δεν ειδοποιει καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Καλησπέρα παιδιά.Δεν ξέρω αν έχει ερωτηθεί ξανά. Προσπαθεί φίλος να εγκαταστήσει την εφαρμογή του Facebook και ενώ κατεβαίνει η εφαρμογή από το playstore του βγάζει το εξής μήνυμα : Σφάλμα κατά την εγκατάσταση -άγνωστος κωδικός 24. Έχει ακούσει κανείς σας για και παρόμοιο; ρίξε μια ματιά σε αυτά http://android.stackexchange.com/questions/57456/unknown-error-code-during-application-install-24 ,http://forum.xda-developers.com/sitesearch.php?q=playstore+error+24&sa=Search&cx=partner-pub-2900107662879704%3A4763122713&ie=ISO-8859-1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Μα μονο για τις κλησεις ενδιαφερομαι να εχω ηχητικη ειδοποιηση. Τι να τα κανω τα υπολοιπα; Τι πρεπει να ρυθμισω ειδικα για τις κλησεις; Γιατι δεν ειδοποιει καθολου. Πάτησε πάνω εκεί που γράφει missed calls και θα δεις τις επιλογές. Είναι τόσο απλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Παιδιά έχω ένα θέμα με την τελευταία αναβάθμιση του Facebook(20.0.0.25.15). Όταν είμαι στην αρχική σελίδα και κλικαρω μια επαφή δεν ανοίγει το προφίλ. Το έχει κανείς άλλος; ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Δεν είναι beta αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Οταν περνω backup καποιες εφαρμογες με το τιτανιουμ που αποθηκευεται αυτο? Επισης τι πρέπει νσ επιλεξω για να παρω backup τιςωφωτογραφιες μηνυματα επαφες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 εχω δοκιμασει τα truecaller,call block και call master αλλα σε ολα χτυπαει μια δυο φορες στον αλλον και μετα τον μπλοκαρει.εχετε καποια αλλη δοκιμασμενη εφαρμογη να προτεινεται;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Δεν είναι beta αυτή; Δεν ξέρω, μου την έβγαλε από το play store αρα δε νομίζω να είναι beta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Οταν περνω backup καποιες εφαρμογες με το τιτανιουμ που αποθηκευεται αυτο? Επισης τι πρέπει νσ επιλεξω για να παρω backup τιςωφωτογραφιες μηνυματα επαφες Το TitaniumBackup αποθηκεύει μέσα στο /ΤitaniumBackup της sdcard σου, εκτός και αν έχεις του έχεις ορίσει άλλο path μέσα από τις ρυθμίσεις του. Για sms χρησιμοποιείς το SMS Backup & Restore. Οι φωτογραφίες σου αποθηκεύονται λογικά και πάλι μέσα στην sdcard οπότε σύνδεσε το κινητό σου στο pc και πάρε ένα αντίγραφο εκεί. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 εχω δοκιμασει τα truecaller,call block και call master αλλα σε ολα χτυπαει μια δυο φορες στον αλλον και μετα τον μπλοκαρει.εχετε καποια αλλη δοκιμασμενη εφαρμογη να προτεινεται;:( Call filter Το τέλειο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Διάβασα εδώ και εβαλα να δοκιμάσω το blue mail πολύ καλό και πολύ όμορφο από την μέρα όμως που το έβαλα έχω συνδέσει έναν αριθμό Hotmail μου στέλνουν μνμ πως υπάρχει περίεργη κίνηση στον λογαριασμό μένω να δω και συνδέεται διαρκώς από Αμερική αλλάζω κωδικό μετά από λίγο πάλι τα ίδια πάλι μνμ την άλλη μέρα το ίδιο αλλάζω πάλι κωδικό πάλι τα ίδια είμαι σχεδόν βέβαιος πως κάτι περίεργο συμβαίνει τώρα το έσβησα έβαλα το Κ@MAIL που είχα και περιμένω να δω αν θα ξαναχακαριστει το μειλ μου και θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Διάβασα εδώ και εβαλα να δοκιμάσω το blue mail πολύ καλό και πολύ όμορφο από την μέρα όμως που το έβαλα έχω συνδέσει έναν αριθμό Hotmail μου στέλνουν μνμ πως υπάρχει περίεργη κίνηση στον λογαριασμό μένω να δω και συνδέεται διαρκώς από Αμερική αλλάζω κωδικό μετά από λίγο πάλι τα ίδια πάλι μνμ την άλλη μέρα το ίδιο αλλάζω πάλι κωδικό πάλι τα ίδια είμαι σχεδόν βέβαιος πως κάτι περίεργο συμβαίνει τώρα το έσβησα έβαλα το Κ@MAIL που είχα και περιμένω να δω αν θα ξαναχακαριστει το μειλ μου και θα ενημερώσω. Εγώ αντίθετα εδώ και μια εβδομάδα με καμιά εφαρμογή δεν μπορώ να συγχρονίσω τον hotmail λογαριασμό... Ούτε με k9, ούτε με blue mail, ούτε με sol mail, ούτε με my mail, ούτε με cloud magic... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Εγώ με Blue Mail δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής και εχω συγχρονισει hotmail και gmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Καλημέρα παιδιά, υπάρχει πρόγραμμα που να μπορώ να ελέγχω απο απόσταση ενα tablet?? Κατι σαν το tim viewer ας πούμε. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts