Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λα ενεργοποιημένα είναι αλλά βλέπω την μαύρη εικόνα που.έβαλα στο πρώτο μήνυμα μου

κάνε επανεκκίνηση το τηλέφωνο πολλές λειτουργίες του gravity box για να ενεργοποιηθούν θέλουν επανεκκίνηση

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Στα fresh για αρχή. Εκτος και αν εβαλες Not Safe For Work οπου τα παει εκει

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Παιδια θελω να μου πει κανεθς αν εχει προβληματα με τις εφαρμογες fb και messenger. Μολις τις εβγαλα το κινητο μου ξαναεγινε σφαιρατο οπως πριν. Βασικα πρεπει το messenger να την εκανε την ζημια.

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Είναι πολύ βαριά εφαρμογή, και Εγώ δοκιμαστικά όταν την κάνω freeze, το.κινητό τα πάει πολύ καλύτερα και η μπαταρία εννοείται

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

κάνε επανεκκίνηση το τηλέφωνο πολλές λειτουργίες του gravity box για να ενεργοποιηθούν θέλουν επανεκκίνηση

Δεν δουλεύει φίλε μου δεν ξέρω γιατί

1+7 Pro

Στο δικό μου δουλεύει μιά χαρά , βάζω - βγάζω πλακάκια χωρίς επανεκίνησεις κ.λ.π

Είναι πολύ βαριά εφαρμογή, και Εγώ δοκιμαστικά όταν την κάνω freeze, το.κινητό τα πάει πολύ καλύτερα και η μπαταρία εννοείται

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

φαντάζομαι ότι το gravity box το έχεις στην εσωτερική μνήμη και όχι στην sd, δοκίμασε με απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση του gravity box, αν δεν γίνει πάλη τίποτα φοβάμαι ότι έχει πειραχτεί το λειτουργικό.

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Ούτε σε μένα δουλεύει και δεν ξέρω γιατί, επιμένει στη stock μπάρα ειδοποιήσεων του S3. Είμαι με stock 4.3 (φυσικά εγκατέστησα το gravity box για Jelly bean) και δεν μου την αλλάζει με τίποτα. Αντίθετα ότι άλλες ρυθμίσεις κάνω στη notification bar (ρολόι στο κέντρο, λευκό εικονίδιο μπαταρίας από ΚΚ κλπ) δουλεύουν κανονικά!

Edit: μόλις είδα στη σελίδα του gravity box στο Google+ μια αναφορά από κάποιον που έχει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Η λύση που του προτείνουν οι περισσότεροι είναι η custom rom.. ;)

Edited by makis206

Ξέρει κανείς κανά μοντακι για να μεγαλώνουν τα εικονίδια στην γραμμή κατάστασης; το σήμα του wifi, 3g, battery percentage είναι όλα υπερβολικά μικρά. Ευχαριστώ

(Xperia z1 αν χρειάζεται κάπου)

Ξέρει κανείς κανά μοντακι για να μεγαλώνουν τα εικονίδια στην γραμμή κατάστασης; το σήμα του wifi, 3g, battery percentage είναι όλα υπερβολικά μικρά. Ευχαριστώ

(Xperia z1 αν χρειάζεται κάπου)

Ου γαρ έρχεται.... !γυαλιά πλέον!

Παιδια υπαρχει εφαρμογή που να μπλοκαρει καπιο αριθμο να μην μπορει να μας καλεσει ΑΛΛΑ να μην μας ερχεται κανενα μηνυμα ή ειδοποιηση για την προσπαθεια να μας καλεσει ???

Εχω 2 τέτοιες αλλα μου ερχεται sms ότι δοκιμασαν να με καλεσου και δεν θελω κατι τετοιο .

Για να το πω πιο απλα εφαρμογή που να κανει αυτό : Η προσπαθεια για κλισης από καποιο αριθμο να μην φαινεται πουθενα στο δικο μου κινητο μου

Ευχαριστω.

Δοκίμασε αυτό

https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.telemarks.CallFilter2

Είναι το μόνο που βγάζει αμέσως σε αυτόν που καλεί ότι ηδη μιλάς, ενω αλλά το βγάζουν μετά από κάνα 2 χτυπήματα

Από ότι θυμάμαι έχει απόκρυψη notification

Το είχα πριν βάλω cm11 που τώρα το έχει από την μάνα του

Δυστυχως δεν ειδα την δυνατοτητα για μη notification σε μλοκαρισμενη κλιση.

Με ειδοποιει με sms ότι εγινε η κλιση αλλα αποριφτηκε

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Δυστυχως δεν ειδα την δυνατοτητα για μη notification σε μλοκαρισμενη κλιση.

Με ειδοποιει με sms ότι εγινε η κλιση αλλα αποριφτηκε

Handcent sms και τέλος...!;)

Δοκίμασε και το Call Master, είναι πλήρως λειτουργικό αλλά freemium με το κλασικό σύστημα του σου-βγάζω-ειδοποίηση-να-με-αγοράσεις-κάθε-φορά-που-ανοίγω:

"This is a fully functional application. However, after a 72 hour demo period it will start nagging you to buy the Key"

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Handcent sms και τέλος...!;)

Αυτό μπλοκαρει και τις κλισεις ? Παλια το ειχα δοκιμασει αλλα γενικα δεν με ειχε βολεψει και χρησιμοποιω το μαμισιο .

Φιλικά Γιάννης

Αλλά δεν υποστηρίζει δικαρτο κινητό ακόμη νομίζω..

Αυτός για να ειμαι ειλικρινής δεν το γνωρίζω!

Καλά δεν την παλεύουν εκεί στο go sms.δεν φτάνει που πλέον κρασαρει η εφαρμογή όταν πας να αγοράσεις την premium έκδοση, η ότι δεν βλέπει την δεύτερη σιμ, τους στέλνεις email και αυτό που έγραψες σου έρχεται σαν απάντηση από ......εκείνους!

Αυτό μπλοκαρει και τις κλισεις ? Παλια το ειχα δοκιμασει αλλα γενικα δεν με ειχε βολεψει και χρησιμοποιω το μαμισιο .

Μπλοκαρει οτιδήποτε μήνυμα (απο επαφες, δικτυο,άλλους, 5ψηφια) το πρσθέτεις

ως ανεπιθύμητο!!

καλημερα!

υπαρχει κάποια εφαρμογη για να τραβας βιντεο, video recorder, που να σας εχει εντυπωσιάσει σε ποιότητα?

καλημερα!

υπαρχει κάποια εφαρμογη για να τραβας βιντεο, video recorder, που να σας εχει εντυπωσιάσει σε ποιότητα?

Snap hdr. ειναι γενικα και για photos, αλλα εχει επιλογες για 60fps και αλλα.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Μπλοκαρει οτιδήποτε μήνυμα (απο επαφες, δικτυο,άλλους, 5ψηφια) το πρσθέτεις

ως ανεπιθύμητο!!

Ευχαριστω.Βασικο για μενα είναι να μην στελνει και ειδοποιήσεις για τυχον αποπειρες από τέτοιες κλισεις . Το κανει αυτό ?

Φιλικά Γιάννης

Ευχαριστω.Βασικο για μενα είναι να μην στελνει και ειδοποιήσεις για τυχον αποπειρες από τέτοιες κλισεις . Το κανει αυτό ?

Το κάνει! Αλλα υπάρχει επιλογή μεσα στις ρυθμίσεις που να μην σου κραταει ούτε αναφορά...!

καλησπέρα υπάρχει κανένα offline Ισπανοελληνικό και το αντίθετο λεξικό? Ξεκίνησε ο μικρός Ισπανικά και έχω φάει ήττα.

καλησπέρα υπάρχει κανένα offline Ισπανοελληνικό και το αντίθετο λεξικό? Ξεκίνησε ο μικρός Ισπανικά και έχω φάει ήττα.

Στην εφαρμογή Google Translate μπορείς να αποθηκεύσεις για offline χρήση όποιες γλώσσες θέλεις. Ισπανικά και Ελληνικά στην περίπτωση σου.

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user!

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II