anastasiszn Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Στο pc εχω αλλα, στο κινητο εχω αλλα, οποτε λιγο δυσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Είδες τι ωραία κρύβετε...???:lol: πέρα απο την πλάκα, φτιάχνεις ενα φάκελο μέσα στο φάκελο και αυτό το φάκελο κάνεις απόκρυψη.;) Εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Ούτε φάκελο μπορώ να φτιάξω ούτε τίποτα. Τουλάχιστον στην micro sd. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Ούτε φάκελο μπορώ να φτιάξω ούτε τίποτα. Τουλάχιστον στην micro sd. Είσαι Root..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Είσαι Root..? Όχι. Αν δεν είμαι δεν μπορώ; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Όχι. Αν δεν είμαι δεν μπορώ; Προφανώς...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Όχι. Αν δεν είμαι δεν μπορώ; Με την stock εφαρμογή του κινητού σου μπορείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Με την stock εφαρμογή του κινητού σου μπορείς Μπορώ με την stock να δημιουργήσω κάποιο αρχείο ή να δω τα κρυφά αρχεία για να κάνω αντιγραφή; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Μπορώ με την stock να δημιουργήσω κάποιο αρχείο ή να δω τα κρυφά αρχεία για να κάνω αντιγραφή; Δεν ξέρω εάν μπορείς να φτιάξεις ...Δες τα κρυφά και κάνε αντιγραφή ..θα δουλεψει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloutosCY Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Για προτείνετε παρακαλώ ένα καλό email application στα χνάρια αυτού της apple που το είχα συνηθήσει τόσα χρόνια. Hotmail/Outlook θέλω κυρίως να χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Δουλεύει κανείς Lux; Μπορούμε να το απενεργοποιήσουμε σε συγκεκριμένες εφαρμογές; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Για προτείνετε παρακαλώ ένα καλό email application στα χνάρια αυτού της apple που το είχα συνηθήσει τόσα χρόνια. Hotmail/Outlook θέλω κυρίως να χρησιμοποιώ. Υπάρχουν πολλές αξιόλογες προτάσεις . Πχ Mymail, aquamail,k9 ,blue mail κ.α Εγώ χρησιμοποιώ το blue και είμαι ευχαριστημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Σε λίγες μέρες θα υπάρξει αναβάθμιση του Play store. Για οσους θέλουν να το αναβαθμίσουν από Τώρα, κατεβάστε το από παρακάτω : http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-store/google-play-store-5-0-31-apk/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 (edited) Υπάρχουν πολλές αξιόλογες προτάσεις . Πχ Mymail, aquamail,k9 ,blue mail κ.α Εγώ χρησιμοποιώ το blue και είμαι ευχαριστημένος Όντος του blue mail είναι πολύ καλό . Edited October 12, 2014 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 (edited) Με την stock εφαρμογή του κινητού σου μπορείς Μην τoν μπερδεύεις.......θέλει να φτιάξη φάκελο με κριμένα αρχεία...!!! Edited October 12, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemant Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Για προτείνετε παρακαλώ ένα καλό email application στα χνάρια αυτού της apple που το είχα συνηθήσει τόσα χρόνια. Hotmail/Outlook θέλω κυρίως να χρησιμοποιώ. Blue mail παρα πολυ καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Μην των μπερδεύεις.......θέλει να φτιάξη φάκελο με κριμένα αρχεία...!!! Δεν τον μπερδεύω... (ελπίζω), του έδωσα εναλλακτική.. πως να το φτιάξει με stock.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Παιδιά κάποια καλή εφαρμογή και με μεγάλη γκάμα για αγορές άλμπουμ, τραγούδια έχετε να προτείνετε; Πέρα του 7digital Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Blue mail παρα πολυ καλο Καλό το Blue Mail, όμως στη σύνταξη μηνύματος δεν έχει να μπορείς να αλλάξεις γραμματοσειρά, ούτε να κάνεις bold, italic, να αλλάξεις χρώμα στη γραμματοσειρά κτλ... εκτός αν δε τα έχω βρει εγώ. Μου αρέσει που έχει στο εικονίδιο της εφαρμογής και σου λέει τον αριθμό των εισερχομένων email. Παρόλα αυτά σαν email application χρησιμοποιώ το ProfiMail Go https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lonelycatgames.PM το οποίο μου φαίνεται οτι είναι πιο ολοκληρωμένο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Εγώ έχω μείνει κατά ευχαριστημένος με δύο εφαρμογές για email (iCloud λογαριασμό σαν πρώην κάτοχος iphone) : 1.aquamail 2 . myMail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Εγώ έχω μείνει κατά ευχαριστημένος με δύο εφαρμογές για email (iCloud λογαριασμό σαν πρώην κάτοχος iphone) : 1.aquamail 2 . myMail aqua mail... ότι καλύτερο έχει περάσει απο το κινητό μου, αγορασμένο φυσικά! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 aqua mail... ότι καλύτερο έχει περάσει απο το κινητό μου, αγορασμένο φυσικά! Δοκίμασε και το myMail... Έχει πιο ωραίο περιβάλλον και κάνει και αυτό την δουλειά του. Αν και δεν ξέρω πόσο θα το κρατήσω γιατί πάντα γυρίζω στο aqua! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Δοκίμασε και το myMail... Έχει πιο ωραίο περιβάλλον και κάνει και αυτό την δουλειά του. Αν και δεν ξέρω πόσο θα το κρατήσω γιατί πάντα γυρίζω στο aqua! Ωραίο το my,μόνο πού δεν έχει επιλογή custom ήχου. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Ωραίο το my,μόνο πού δεν έχει επιλογή custom ήχου. Κάνε μια δοκιμή και το blue mail ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixalisTor Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Παιδιά 2 ερωτήσεις .. θέλω να μου πει κάποιος ένα module για να βλέπω την ραμ στην μπάρα επάνω , εκτός του cooltool . επισης γίνετε κάπως να κανω το κινητό μου να δουλεύουν ταυτόχρονα το WiFi και τα δεδομένα όπως στο σ5 ? Εχω το g3. Ευχαριστώ πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Έχει δουλέψει κανείς αυτήν την εφαρμογή...??? κάνει δουλειά με της ''ανεπιθύμητες κλίσεις''? Truecaller-Αναγνώριση & φραγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts