karib Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Κατι σαν αορατο keylogger αλλα για κλησεις, σαν κρυφη καταγραφη κλησεων, υπαρχει; (πχ για παρακολουθηση ανηλίκων) Καμια προταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Βγαίνει μια γυναικεία φωνή και σου λέει το σκορ, ημίχρονο, τελικό, πότε ανεβαίνει ένα βίντεο Notification - - - >text to speech Επίσης παιδια path talk... Απλά η εφαρμογή τα σπάει... Από σήμερα βγάζω το whatsapp... Χαχαχα ωραία μαγκια βγάλανε με το sofascore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Υπαρχει καμια εφαρμογη να μου επιτρεπει να βαλω σε καθε οθονη του desktop, δεξια/αριστερα στις αλλες οθονες περα απο την κεντρικη, να μπορω να βαλω ξεχωριστη εικονα ως background σε καθε οθονη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 (edited) Υπάρχει κάποια εφαρμογή να μου έρχονται οι κλήσεις και τα μηνύματα από το κινητό(note 3) στο pc και να μπορώ να απαντήσω κιόλας? Είδα το pushbullet αλλά δεν μου λειτούργησε καλά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων αυτο με ενδιαφερει κ εμενα!!!! αν οχι να απανταω, να βλεπω τουλαχιστον τα sms και τις κλησεις μου. Edited October 4, 2014 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Ποιος μπορεί να προτείνει εφαρμογή contacts με πολλές επιλογές αναζήτησης στα ελληνικά? ή πρόταση για dialer με contact search. Θέλω να έχω πολλαπλών επιλογών στην αναζήτηση εκτός από όνομα - επώνυμο Παρακαλώ την γνώμη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Ποσο απροβληματιστο ειναι να 'κλειδωσω' εναν φακελο; Σκεφτομαι να το κανω με τον es explorer. Υπαρχει περιπτωση να γινει καμια δυσλειτουργια και να κλειδωθω εξω απο τα περιεχομενα του φακελου; Διαφορες εφαρμογες που σκαναρουν την sd θα βγαζουν μηνυμα οτι ειναι κλειδωμενο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Ποσο απροβληματιστο ειναι να 'κλειδωσω' εναν φακελο; Σκεφτομαι να το κανω με τον es explorer. Υπαρχει περιπτωση να γινει καμια δυσλειτουργια και να κλειδωθω εξω απο τα περιεχομενα του φακελου; Διαφορες εφαρμογες που σκαναρουν την sd θα βγαζουν μηνυμα οτι ειναι κλειδωμενο; φιλά τα ρούχα σου να έχεις ..... πότε δεν ξέρεις (υπάρχει ποιο εύκολος τρόπος να μην φαίνονται αρχεία από φάκελο ),φτιάξε με Es Explorer στο φάκελο που θέλεις ένα άδειο αρχείο με όνομα .nomedia κάνε επανεκκίνηση και τα αρχεία στο φάκελο αυτό δεν θα εμφανίζονται σε κανένα media player ,η πρόγραμμα για φωτογραφίες .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 αυτο με ενδιαφερει κ εμενα!!!! αν οχι να απανταω, να βλεπω τουλαχιστον τα sms και τις κλησεις μου. Airdroid, έχει αναφερθεί ξανά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Έχω ένα tablet κινέζικο με android 4.2 και η μπαταρία έχει μείνει να μου δείχνει 100% φορτισμένη συνέχεια. Υπάρχει κανένας τροπος να καλιμπραρω την μπαταρία χωρις να ειμαι root? Οπου και να εψαξα για root δεν βρηκα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Έχω ένα tablet κινέζικο με android 4.2 και η μπαταρία έχει μείνει να μου δείχνει 100% φορτισμένη συνέχεια. Υπάρχει κανένας τροπος να καλιμπραρω την μπαταρία χωρις να ειμαι root? Οπου και να εψαξα για root δεν βρηκα τιποτα Κοιτα το Frgmaroot και μετα θα εισαι root!;) ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- φιλά τα ρούχα σου να έχεις ..... πότε δεν ξέρεις (υπάρχει ποιο εύκολος τρόπος να μην φαίνονται αρχεία από φάκελο ),φτιάξε με Es Explorer στο φάκελο που θέλεις ένα άδειο αρχείο με όνομα .nomedia κάνε επανεκκίνηση και τα αρχεία στο φάκελο αυτό δεν θα εμφανίζονται σε κανένα media player ,η πρόγραμμα για φωτογραφίες .... Υπαρχουν προγραμματα (π.χ rocket player κ.α) που εχουν επιλογή να αναγνωρίζονται και να παρακάμπτονται τα .nomedia αρχεια και να φαίνεται οοοτι υπαρχει μεσα στον φακελο(ους)!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Κοιτα το Frgmaroot και μετα θα εισαι root!;) ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπαρχουν προγραμματα (π.χ rocket player κ.α) που εχουν επιλογή να αναγνωρίζονται και να παρακάμπτονται τα .nomedia αρχεια και να φαίνεται οοοτι υπαρχει μεσα στον φακελο(ους)!:p Ναι το ξέρω .....(το ρυθμίζεις από setting να μην φαίνονται !!) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω ένα tablet κινέζικο με android 4.2 και η μπαταρία έχει μείνει να μου δείχνει 100% φορτισμένη συνέχεια. Υπάρχει κανένας τροπος να καλιμπραρω την μπαταρία χωρις να ειμαι root? Οπου και να εψαξα για root δεν βρηκα τιποτα όνομα ταβλετ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Κοιτα το Frgmaroot και μετα θα εισαι root!;) ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπαρχουν προγραμματα (π.χ rocket player κ.α) που εχουν επιλογή να αναγνωρίζονται και να παρακάμπτονται τα .nomedia αρχεια και να φαίνεται οοοτι υπαρχει μεσα στον φακελο(ους)!:p Αυτό το frgmaroot είναι για όλα; Και εγώ έχω ένα κινέζικο E STAR και θέλω να βρω τρόπο να το ρουταρω Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Αυτό το frgmaroot είναι για όλα; Και εγώ έχω ένα κινέζικο E STAR και θέλω να βρω τρόπο να το ρουταρω Θα δουλεψει πιστεύω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Αυτό το frgmaroot είναι για όλα; Και εγώ έχω ένα κινέζικο E STAR και θέλω να βρω τρόπο να το ρουταρω Ποιο μοντέλο έχεις φίλε; Εγώ έχω το MID 7114. Το μόνο που μου δούλεψε και κατάφερα να το κάνω root είναι το VRoot. Το κατεβάζεις (http://www.mgyun.com/en/getvroot) και το αφήνεις να κάνει τη δουλειά του. Αν ολοκληρωθεί θα σου περάσει ένα κινέζικο πρόγραμμα superuser, αλλά μπορείς να κατεβάσεις το supersu απο το play store και με αυτό θα απεγκαταστήσεις το κινέζικο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Για διαχείριση πολλών λογαριασμών e-mail τι προτείνετε; Θα προτιμούσα κάτι χωρίς διαφημίσεις και αν είναι για αγορά κάτι φθηνό. Πχ δεν θα έδινα 15€ για το maildroid Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Για διαχείριση πολλών λογαριασμών e-mail τι προτείνετε; Θα προτιμούσα κάτι χωρίς διαφημίσεις και αν είναι για αγορά κάτι φθηνό. Πχ δεν θα έδινα 15€ για το maildroid Το CloudMagic είναι δωρεάν και υποστηρίζει μέχρι και 5 λογαριασμούς. Είναι πολύ καλό θεωρώ αν και θέλει κάποιες προσθήκες για να γίνει τέλειο πιστεύω (όπως swipe δεξιά-αριστερά για παράδειγμα για να πας από το ένα μέιλ στο άλλο πιστεύω θα βόλευε πολύ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Για διαχείριση πολλών λογαριασμών e-mail τι προτείνετε; Θα προτιμούσα κάτι χωρίς διαφημίσεις και αν είναι για αγορά κάτι φθηνό. Πχ δεν θα έδινα 15€ για το maildroid Aqua mail! Στην free εκδοση τα εχει σχεδον ολα! Και αν κατεβάσεις το key που το ξεκλειδώνει ελαχιστα θα εχεις παραπάνω... και κοστίζει 3.77€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Μήπως ξέρει κάποιος? κάποια αξιόπιστη εφαρμογή για κατέβασμα mp3 (εκτός YouTube downloader και tutemate).!!!ευχαριστώ!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Μήπως ξέρει κάποιος? κάποια αξιόπιστη εφαρμογή για κατέβασμα mp3 (εκτός YouTube downloader και tutemate).!!!ευχαριστώ!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Το tubemate ειναι το καλύτερο ! Δεν σου κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Το tubemate ειναι το καλύτερο ! Δεν σου κάνει? Όχι έχει γίνει λίγο βαρύ στις τελευταίες αναβαθμίσεις μήπως γνωρίζεις κάποια άλλη? Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Όχι έχει γίνει λίγο βαρύ στις τελευταίες αναβαθμίσεις μήπως γνωρίζεις κάποια άλλη? απλή και λιτή λύση .... torrent Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Για διαχείριση πολλών λογαριασμών e-mail τι προτείνετε; Θα προτιμούσα κάτι χωρίς διαφημίσεις και αν είναι για αγορά κάτι φθηνό. Πχ δεν θα έδινα 15€ για το maildroid Bluemail. Η καλύτερη δωρεάν για εμένα. Υποστηρίζει και Outlook mail, κατι που δεν το έκαναν άλλες που είχα δοκιμάσει. Μήπως ξέρει κάποιος? κάποια αξιόπιστη εφαρμογή για κατέβασμα mp3 (εκτός YouTube downloader και tutemate).!!!ευχαριστώ!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Το χρησιμοποιώ καιρό, δουλεύει απροβληματιστα : http://mobile.dudamobile.com/site/galaxyyoungdev?url=http%3A%2F%2Fgalaxyyoungdev.blogspot.gr%2F2013%2F05%2Fyoutube-latest-with-download-option.html%3Fm%3D1#3002 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Bluemail. Η καλύτερη δωρεάν για εμένα. Υποστηρίζει και Outlook mail, κατι που δεν το έκαναν άλλες που είχα δοκιμάσει. Το χρησιμοποιώ καιρό, δουλεύει απροβληματιστα : http://mobile.dudamobile.com/site/galaxyyoungdev?url=http%3A%2F%2Fgalaxyyoungdev.blogspot.gr%2F2013%2F05%2Fyoutube-latest-with-download-option.html%3Fm%3D1#3002 Φίλε μόλις το δοκίμασα και είναι perfect!!! Να σε καλά:thumbup::thumbup::thumbup: Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Φίλε μόλις το δοκίμασα και είναι perfect!!! Να σε καλά:thumbup::thumbup::thumbup: Καλό αλλά παλιό , είναι αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2213945 (έχει σταματήσει η αναβάθμιση ,χρησιμοποιεί παλιό youtube 4....) σε πολλα video θα έχεις πρόβλημα ,δεν κατεβαίνουν .... το tubemate, YouTube downloader+torrent μονόδρομος .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Ποιο μοντέλο έχεις φίλε; Εγώ έχω το MID 7114. Το μόνο που μου δούλεψε και κατάφερα να το κάνω root είναι το VRoot. Το κατεβάζεις (http://www.mgyun.com/en/getvroot) και το αφήνεις να κάνει τη δουλειά του. Αν ολοκληρωθεί θα σου περάσει ένα κινέζικο πρόγραμμα superuser, αλλά μπορείς να κατεβάσεις το supersu απο το play store και με αυτό θα απεγκαταστήσεις το κινέζικο. Δυστυχώς δεν μου αναγνωρίζει ούτε το frgmaroot, ούτε το Vroot, ούτε το Master key, καμία άλλη ιδέα; Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts