Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ok thanks, θα δοκιμάσω την παλιότερη έκδοση

Αν θες δοκιμασε το minminguard, δουλευει καλύτερα κατα γνωμη μου.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Ψάχνω εφαρμογή ξυπνητήρι Χωρίς διαφημίσεις! Έχω το alarm clock xtreme είναι πολύ καλό αλλά και έξυπνο, σου πετάει διαφημίσεις Κάτω από το dismiss button, και όχι έτσι απλά αλλά με περισσότερη πονηριά γιατί όταν χτυπάει το ξυπνητήρι και είσαι εκτός εφαρμογής και πατάς την ειδοποίηση για να ανοίξει η εφαρμογή να το κάνεις dismiss εμφανίζει τα κουμπιά κανονικά στη θέση τους χώρους διαφημίσεις και 1 δευτερόλεπτο αργότερα το dismiss button μετακινείται προς τα πάνω και στη θέση του μπαίνει μια ωραία διαφήμιση και εσύ πας και την πατάς... Επειδή το βαρέθηκα Και δεν θέλω να το πληρώσω ψάχνω κάτι free με τους ίδιες δυνατότητες.

Αν δεν έκανε αυτά τα κόλπα με τις διαφημίσεις θα το πλήρωνα Αλλά αυτά δε μ'αρέσουν

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zdworks.android.zdclock

κάτσε να το βάλω να δω ...

όντος δεν βγάζει δύο λύσεις λοιπών

1 βάζεις την έκδοση adaway 2.1 παλαιότερη αλλά δεν έχει αυτά τα προβλήματα

2 σβήσεις το adaway και βάζεις το adfree που κάνει την ίδια δουλειά.

Εμένα πάντως με την τελευταία έκδοση tapatalk και adaway δεν βγάζει πρόβλημα...

Τι παραπάνω έχει η Vip από την Pro;

Τα updates! Η Pro σταμάτησε να ανανεώνεται... Δεν υπάρχει πλέον και όσοι την έχουν και δεν το έχουν πάρει είδηση έχουν μείνει στάσιμοι, λειτουργεί κανονικά όμως.

Τώρα αν εννοείς τι παραπάνω έχει το status VIP για όποιον είχε πληρώσει στο παρελθόν, από τους υπόλοιπους, έχει να κάνει με την μη εμφάνιση διαφημίσεων και watermark κλπ, αλλά δεν έχω ασχοληθεί για να σου πω ακριβώς

δοκίμασε με αυτήν την εφαρμογή να σβήσεις ότι έχει σχέση με tapatalk-facebook και πες μου αν έφτιαξε. ..

ή απενεργοποιησε το adaway και δες να κάνεις και μια επανεκκίνηση σε ότι πειράξεις

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nilhcem.hostseditor

Τα έσβησα όλα με την εφαρμογή...

Και μετά έκανα update το adaway και δείχνει να έχει στρώση.

Ευχαριστώ

Ψάχνω εφαρμογή ξυπνητήρι Χωρίς διαφημίσεις! Έχω το alarm clock xtreme είναι πολύ καλό αλλά και έξυπνο, σου πετάει διαφημίσεις Κάτω από το dismiss button, και όχι έτσι απλά αλλά με περισσότερη πονηριά γιατί όταν χτυπάει το ξυπνητήρι και είσαι εκτός εφαρμογής και πατάς την ειδοποίηση για να ανοίξει η εφαρμογή να το κάνεις dismiss εμφανίζει τα κουμπιά κανονικά στη θέση τους χώρους διαφημίσεις και 1 δευτερόλεπτο αργότερα το dismiss button μετακινείται προς τα πάνω και στη θέση του μπαίνει μια ωραία διαφήμιση και εσύ πας και την πατάς... Επειδή το βαρέθηκα Και δεν θέλω να το πληρώσω ψάχνω κάτι free με τους ίδιες δυνατότητες.

Αν δεν έκανε αυτά τα κόλπα με τις διαφημίσεις θα το πλήρωνα Αλλά αυτά δε μ'αρέσουν

Smart alarm free. Από όσα έχω δοκιμάσει για μένα το καλύτερο

Τελικά αυτό με βόλεψε και εμένα..... τέλειο Ευχαριστώ..

Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos.

Κι εμενα αυτο εδω με βγαζει οταν παω μ ανοίξω κάτι απο tapatalk. Ξερει κάνεις πως διορθώνεται; δοκιμασα την έκδοση 2.1 στο adaway αλλα παλι τιποτα. Καμια αλλη ιδεα;

Καλησπέρα υπάρχει κάποια εφαρμογή αποθήκευσης κωδικών και username όπου να μπορείς την ώρα που έχεις ανοίξει μια εφαρμογή και σου ζητάει τον κωδικό να μπορείς να τον εισάγεις απευθείας με copy/paste ή με παρόμοιο τρόπο; ευχαριστώ.

εγω εχω 4.7.2 και την ειχα αγορασει κανονικα.ειμαι VIP?που φαινεται αυτο?

δες την φώτο.

[ATTACH]47033[/ATTACH]

δες την φώτο.

[ATTACH]47033[/ATTACH]

Εγώ αν και την είχα αγοράσει δεν μου βγάζει vip

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εγώ αν και την είχα αγοράσει δεν μου βγάζει vip

συνδέθηκε στο ταπαταλκ;

αν όχι κάνε μια εκκαθάριση ή ξανά βαλτην να δεις αν στρώσει.

συνδέθηκε στο ταπαταλκ;

αν όχι κάνε μια εκκαθάριση ή ξανά βαλτην να δεις αν στρώσει.

Και εκκαθάριση έκανα και σβήσιμο και εγκατάσταση πάλι....τίποτα....Καλά δεν θα τα βάψω και μαύρα :cool:

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Με το Facebook τι λέτε υπάρχουν και εκδόσεις εκτός μάρκετ πχ έκδοση 13.0.0 0.14 Alpha κτλ ποια είναι η καλύτερη; ;

Με το Facebook τι λέτε υπάρχουν και εκδόσεις εκτός μάρκετ πχ έκδοση 13.0.0 0.14 Alpha κτλ ποια είναι η καλύτερη; ;

Alpha έκδοση σημαίνει ότι είναι ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο και πιο πριν από την beta ακόμα

Alpha έκδοση σημαίνει ότι είναι ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο και πιο πριν από την beta ακόμα

Οπότε το αποκλείουμε θα έχει αρκετά θέματα . Οι άλλες που βλέπω είναι οι μπετα και οι σταθερές είναι στο μάρκετ δλδ;

αν είναι έτσι η μόνη καλή είναι αυτή στο μάρκετ;

Οπότε το αποκλείουμε θα έχει αρκετά θέματα . Οι άλλες που βλέπω είναι οι μπετα και οι σταθερές είναι στο μάρκετ δλδ;

αν είναι έτσι η μόνη καλή είναι αυτή στο μάρκετ;

Ναι κάπως έτσι. Στο μαρκετ είναι οι σταθερές εκδόσεις πάντα άρα καλύτερα να προτιμάς αυτές

Καλησπέρα υπάρχει κάποια εφαρμογή αποθήκευσης κωδικών και username όπου να μπορείς την ώρα που έχεις ανοίξει μια εφαρμογή και σου ζητάει τον κωδικό να μπορείς να τον εισάγεις απευθείας με copy/paste ή με παρόμοιο τρόπο; ευχαριστώ.

το keepass φίλος το κάνει αυτό που θες.

Και εκκαθάριση έκανα και σβήσιμο και εγκατάσταση πάλι....τίποτα....Καλά δεν θα τα βάψω και μαύρα :cool:

Το ίδιο και σε μένα πάντως, έχω την αγορασμένη έκδοση και αυτή τη στιγμή με εγκατεστημένη την 4.6.2 στη συσκευή μου (δεν έχω κάποιο update να εκκρεμεί) εκεί πάνω αριστερά γράφει "Pro" αντί για "VIP". Δεν με νοιάζει κιόλας αλλά αν κατάλαβα καλά για εμάς τελείωσαν τα updates και θα λαμβάνουν πλέον μόνο οι δωρεάν εκδόσεις;

Το ίδιο και σε μένα πάντως, έχω την αγορασμένη έκδοση και αυτή τη στιγμή με εγκατεστημένη την 4.6.2 στη συσκευή μου (δεν έχω κάποιο update να εκκρεμεί) εκεί πάνω αριστερά γράφει "Pro" αντί για "VIP". Δεν με νοιάζει κιόλας αλλά αν κατάλαβα καλά για εμάς τελείωσαν τα updates και θα λαμβάνουν πλέον μόνο οι δωρεάν εκδόσεις;

άκου κάτι δεν έχεις καταλάβει η προ έκδοση σταμάτησε να υποστηρίζετε.

σβήσε την προ βάλε την φρει και θα έχεις την τελευταία αναβάθμιση που είναι καλή και αφού το είχες αγοράσει όπως εγώ αυτόματα θα είσαι vip tapatalk 2.7.3.

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Καταρχήν αν κρατήσεις αυτή, δεν πρόκειται να ξαναδείς update, οπότε σβήσε την και βάλε την free που παίρνει τα updates κανονικά

Για το γιατί δεν μεταφέρθηκαν κάποιοι σε VIP διαβάστε εδώ και τι πρέπει να είχατε κάνει και τι να κάνετε τώρα ...

https://blog.tapatalk.com/?p=66

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II