DimitrisAndNiki Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Υπάρχει πληκτρολόγιο όπου τα κουτάκια να είναι από το 1 έως το 9 όπως τα παλιά τηλέφωνα? τα μη αφής TouchPal + smart keyboard Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 thanks , φαινεται αρκετα καλο λιγο χρονο ομως θελει για να το συνηθίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 για όποιον δεν το ξέρει θα πάθει πλάκα δείτε το σπίτι σας και ότι άλλο θέλετε δουλεύει με συνδυασμό τους χάρτες της Google εγώ που τους είχα σβήσει τους ξαναπέρασα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.street πατάτε το δάχτυλο σας πάνω στον κέρσορα μετά πάνω στην φώτο και βούαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Μια ενημέρωση για τον javelin, δεν κατεβάζει από ζιππι αλλά συνεχίζει να κατεβάζει ότι έχεις βάλει ακόμη και εάν τον κλείσεις Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 για όποιον δεν το ξέρει θα πάθει πλάκα δείτε το σπίτι σας και ότι άλλο θέλετε δουλεύει με συνδυασμό τους χάρτες της Google εγώ που τους είχα σβήσει τους ξαναπέρασα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.street πατάτε το δάχτυλο σας πάνω στον κέρσορα μετά πάνω στην φώτο και βούαλα Εμένα πάλι δεν με αφήνει να το κατεβάσω ούτε στο S2 μου ούτε στο note8 μου... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 (edited) Εμένα πάλι δεν με αφήνει να το κατεβάσω ούτε στο S2 μου ούτε στο note8 μου... Πάρτο από εδώ. Είναι η τελευταία έκδοσή του 1.8.1.2 http://www.tusfiles.net/88jcv1nxkos9 Edited June 21, 2014 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 για όποιον δεν το ξέρει θα πάθει πλάκα δείτε το σπίτι σας και ότι άλλο θέλετε δουλεύει με συνδυασμό τους χάρτες της Google εγώ που τους είχα σβήσει τους ξαναπέρασα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.street πατάτε το δάχτυλο σας πάνω στον κέρσορα μετά πάνω στην φώτο και βούαλα Και οι χάρτες μόνοι τους το κάνουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Όταν ο καιρός είναι άστατος δεν υπάρχει πρόβλεψη. Κάπου βρέχει παπάδες και σε ένα χιλιόμετρο έχει λιακάδα, οπότε για κάποια περιοχή έχει γίνει σωστή πρόβλεψη.:cool: Σωστός !!! και κάτι τελευταίο σχετικά με το Accuweather : Εχω βάλει το accuweather plus στο LG G2 αλλά οταν πάω να προσθέσω κάποια πόλη μου βγάζει το μήνυμα που βλέπεται στην φωτό . Η σύνδεση μου είναι κανονική δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τίς άλλες εφαρμογές . Τι κουφό είναι αυτό ? Καλό βράδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 υπάρχει εφαρμογή που εάν είσαι ρουτ με ΈΝΑ ΚΛΙΚ να αλλάζεις 2g/3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 υπάρχει εφαρμογή που εάν είσαι ρουτ με ΈΝΑ ΚΛΙΚ να αλλάζεις 2g/3g? exposed και βάλε το gravitybox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 exposed και βάλε το gravitybox δεν υπάρχει περίπτωση! δεν θέλω να μπλέκω με xposed, gravity box! ελεγα εάν υπήρχε μια εφαρμογή που να το κάνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 δεν υπάρχει περίπτωση! δεν θέλω να μπλέκω με xposed, gravity box! ελεγα εάν υπήρχε μια εφαρμογή που να το κάνει! μα αφού είσαι ρουτ;;; γιατί δεν θες να μπλέξει;;; όπως θες όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 δεν υπάρχει περίπτωση! δεν θέλω να μπλέκω με xposed, gravity box! ελεγα εάν υπήρχε μια εφαρμογή που να το κάνει! Σωστά τα λέει ο araditsas . Άλλωστε apk είναι και το gravity box. μα αφού είσαι ρουτ;;; γιατί δεν θες να μπλέξει;;; όπως θες όμως... Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Στο Titanium PRO έχεις δυνατότητα να φτιάξεις αρχείο update.zip με τις εφαρμογές, αυτό σημαίνει ότι το φλασαρεις χωρίς να χρειάζεται root? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Ρε παίδες βρήκα την επιλογή για τα data στο gravity box αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάνω μετα Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Ρε παίδες βρήκα την επιλογή για τα data στο gravity box αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάνω μετα πάτα στην αρχική οθόνη του λαουντσερ να βάλεις συντόμευση διάλεξε gravitybox και βάλε αλλαγή τύπου δικτύου. ρύθμισε τι ακριβώς θες να κάνει και έτοιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Στο Titanium PRO έχεις δυνατότητα να φτιάξεις αρχείο update.zip με τις εφαρμογές, αυτό σημαίνει ότι το φλασαρεις χωρίς να χρειάζεται root? Για να σου πω την αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ έτσι. Αλλά, αν περάσεις το zip από το recovery και δεν έχεις δώσει πριν δικαίωμα super user στο titanium, δεν θα σου μεταφέρει τα δεδομένα των εφαρμογών. Μόνο τις εφαρμογές. Άρα πρέπει πρώτα να περάσεις το titanium, να το ανοίξεις για να δώσεις root access και μετά, reboot στο recovery και πέρασμα του update.zip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Τότε ποια η διαφορά με το να επαναφερεις τις εφαρμογές μέσα από το Titanium? Θα είναι πιο γρήγορο ξέρω γω; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Χρησιμοποιώντας το Swype keyboard πολύ συχνά χωρίς να το θέλω μέσα στις προτάσεις μπαίνουν τελείες. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην.μπαίνουν αυθαίρετα αυτές οι τελείες; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Χρησιμοποιώντας το Swype keyboard πολύ συχνά χωρίς να το θέλω μέσα στις προτάσεις μπαίνουν τελείες. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην.μπαίνουν αυθαίρετα αυτές οι τελείες; Ξετσεκαρισε το απο τις ρυθμίσεις και θα είσαι οκ. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Ξετσεκαρισε το απο τις ρυθμίσεις και θα είσαι οκ. Νομίζω αυτό γίνεται γιατί έχει ρυθμίσει να βάζει τελεία μετά από διπλό space Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Νομίζω αυτό γίνεται γιατί έχει ρυθμίσει να βάζει τελεία μετά από διπλό space Αυτό λεω, να το επιλέξει απο τις ρυθμίσεις. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Ξετσεκαρισε το απο τις ρυθμίσεις και θα είσαι οκ. Που την έχει βρε παιδιά αυτή την ρύθμιση; Νομίζω αυτό γίνεται γιατί έχει ρυθμίσει να βάζει τελεία μετά από διπλό space Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman88 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Παιδιά υπάρχει κάποια αξιόπιστη εφαρμογή που να μετατρέπει κείμενα word σε PDF; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Παιδιά υπάρχει κάποια αξιόπιστη εφαρμογή που να μετατρέπει κείμενα word σε PDF; ισως να σε βοηθησει μια απο αυτες https://play.google.com/store/search?q=pdf%20converter&hl=el Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts