billphone Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 To asphalt 8 εχει επιλογη για local wifi σε ios.φανταζομαι και σε android. Ευχαριστώ, να γίνεται και στο Real Racing 3; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Έχει κανείς το gallery Lock pro σε κινητό με kit kat? Η εφαρμογή γράφει ότι μετά την αναβάθμιση σε 4.4.x δε θα μπορεί να γράψει στην εξωτερική μνήμη. Αυτό που με ενδιαφέρει όμως είναι εάν τις ήδη αποθηκευμενες φωτογραφίες που έχω βάλει στην κάρτα μνήμης εάν θα τις ανοίγει κανονικά ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Δεν είναι πρόβλημα της εφαρμογής, η KitKat έχει αλλάξει τον τρόπο που γράφουν οι τρίτες εφαρμογές στην κάρτα. http://www.androidcentral.com/kitkat-sdcard-changes Οι ήδη αποθηκευμένες φωτογραφίες πιστεύω οτι δεν έχουν πρόβλημα, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή για να αποθηκεύω τα μηνύματά μου σε αρχείο txt; Δε με νοιάζει η επαναφορά τους σαν sms, αλλά απλά να τα έχω αποθηκευμένα, να μη γεμίζει η συσκευή με παλιά μηνύματα. Ευχαριστώ προκαταβολικά. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 @panosz75 SMS to Text Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Μια χαρά είναι θα παραγγείλω κάθισα εγώ είναι γκατζετακι καλό. Καλά είδα είχες με 50% 4ωρες και 50λεπτα οθόνη τι κινητό έχεις ; Εγώ με το note 3 μόλις σήμερα πέτυχα 50% 4ωρες και 5 λεπτά και αυτό με Κερνελ κτλ. Στην εικονα εχω 22% υπολοιπο μπαταριας. Οταν ημουν ~80% εκανα επανεκκινηση στο τηλεφωνο γιατι μερικες φορες κολλαει το bluetooth οποτε τα σταστιστικα που βλεπεις ειναι απο το 80% και μετα. 27:20 ωρες απο το reboot. 3:30 ανοικτη οθονη. Το wifi δεν κλεινει ποτε και smart radio (2g-3g) μεσω xposed - gravitybox. Το max ειναι 6 ωρες οθονη στο 24ωρο. Εχω το huawei 3c με samsung rom, η μαμισια rom φτανει + 1 ωρα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Δεν είναι πρόβλημα της εφαρμογής, η KitKat έχει αλλάξει τον τρόπο που γράφουν οι τρίτες εφαρμογές στην κάρτα. http://www.androidcentral.com/kitkat-sdcard-changes Οι ήδη αποθηκευμένες φωτογραφίες πιστεύω οτι δεν έχουν πρόβλημα, Ναι το γνωρίζω αυτό. Απλά φοβάμαι μην αναβαθμίσω και χάσω την πρόσβαση σε αυτές που έχει ήδη αποθηκεύσει η αγάπη δεν κατά μνήμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Υπάρχει καμία εφαρμογή να μπορώ να διαβάζω pdf λίγο πιο ανθρώπινα; Δηλαδή να μπορώ να αυξομειώνω τη γραμματοσειρά να διαβάζεται πιο εύκολα. Είναι σε μορφή κειμένου και όχι εικόνας του στυλ σκαναρισμένα έγγραφα. Ξέχασα να πω πως ψάχνω για pdf readers Όχι για epub Καμια βοήθεια μ αυτό παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Η εφαρμογή της βοντα από πρώτης Ιουνίου και σε μένα και στην γυναίκα μου δείχνει μόνο τα υπόλοιπα δεδομένα! Ούτε λεπτά ούτε μηνύματα! Εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Παιδιά ψάχνω εφαρμογή που βλέπει τα τραγούδια που έχεις στην συσκευή.....τα αναγνωρίζει και διορθώνει τον τίτλο καλλιτέχνη άλμπουμ κοβερ κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Παιδιά ψάχνω εφαρμογή που βλέπει τα τραγούδια που έχεις στην συσκευή.....τα αναγνωρίζει και διορθώνει τον τίτλο καλλιτέχνη άλμπουμ κοβερ κτλ Νομίζω Google music. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Η εφαρμογή της βοντα από πρώτης Ιουνίου και σε μένα και στην γυναίκα μου δείχνει μόνο τα υπόλοιπα δεδομένα! Ούτε λεπτά ούτε μηνύματα! Εσάς; Σε εμένα με καρτοπρόγραμμα όλα μια χαρά. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Σε εμένα με καρτοπρόγραμμα όλα μια χαρά. εμένα έτσι είναι από χτες.έκανα και απεγκατάσταση, τίποτα.έστειλα μήνυμα στην βοντα απάντησαν θα το φτιάξουν.... [ATTACH]45700[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Για παρακολούθηση εσόδων εξόδων (κυρίως αυτά) τί προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Λειτουργεί σε κανέναν αυτό; http://www.freewarelovers.com/android/app/skype-lite-beta Σε μένα, όταν πατάω "sign in", μου λέει "failed to connect to Skype server". Κρίμα, είναι πολύ ελαφρύ. Μόλις βάζω το κανονικό skype, είναι σα να βάζω δυο φορές ακόμη όλες τις άλλες εφαρμογές και παιχνίδια που έχει μέσα to κινητό :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Είχε κάποιος άλλος πρόβλημα με την τελευταία αναβάθμιση του ES File Manager; Σε εμένα κρασαρει όταν είναι ενεργοποιημενο το ρουτ και αναγκαστηκα να γυρίσω στην προηγούμενη έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 εμένα έτσι είναι από χτες.έκανα και απεγκατάσταση, τίποτα.έστειλα μήνυμα στην βοντα απάντησαν θα το φτιάξουν.... [ATTACH]45700[/ATTACH] Μήπως πρέπει να ανοίξεις την εφαρμογή και να τσεκάρεις και πάλι τι θέλεις να σου δείχνει το widget ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Λειτουργεί σε κανέναν αυτό; http://www.freewarelovers.com/android/app/skype-lite-beta Σε μένα, όταν πατάω "sign in", μου λέει "failed to connect to Skype server". Κρίμα, είναι πολύ ελαφρύ. Μόλις βάζω το κανονικό skype, είναι σα να βάζω δυο φορές ακόμη όλες τις άλλες εφαρμογές και παιχνίδια που έχει μέσα to κινητό :p Δες εδω: https://support.skype.com/en/faq/FA2061/what-is-skype-lite Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Δες εδω: https://support.skype.com/en/faq/FA2061/what-is-skype-lite Κριιίμα. Είναι πραγματικά κρίμα να θέλω μόνο και μόνο ένα απλό text chat, μια στις τόσες, με τις επαφές μου στο skype και να έχω συνεχώς να τρέχει, ακόμη και στο background απ' ότι διάβασα, ένα βαρίδι με τόσα πράγματα που δε χρησιμοποιώ ποτέ. Μου φαίνεται ότι θα το κάνω install κάθε φορά που θέλω να μιλήσω και μετά uninstall... Ευχαριστώ για την απάντηση, πάντως. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Α! Μήπως έχει νόημα να βάλω κάποια παλιά έκδοση του skype, π.χ. την 1.0; Είναι σημαντικά ελαφρύτερη; Τρέχει και αυτή στο background; Θα απαιτήσει μετά να κάνω update στη νεότερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Μήπως πρέπει να ανοίξεις την εφαρμογή και να τσεκάρεις και πάλι τι θέλεις να σου δείχνει το widget ? Εσύ λες να μην το έκανα; να τσεκάρω μόνο τα mb έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Πως μπορω στο go sms να βλέπω την πραγματική ωρα αποστολής ενος μηνυματος στα εισερχόμενα μου και οχι την ωρα που το ελαβα. Παρατηρησα οτι ανοιγοντας το κινητό ελαβα μηνυμα που μου στειλανε εχθες το βραδυ και στα εισερχομενα, μου το εμφανίζει με την ωρα που ηταν οταν ανοιξα το κινητο σημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Πατάς παρατεταμένα στο μήνυμα που θέλεις, στη συνέχεια το more και μετά details. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Εσύ λες να μην το έκανα; να τσεκάρω μόνο τα mb έχει. ok !!!! :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Πατάς παρατεταμένα στο μήνυμα που θέλεις, στη συνέχεια το more και μετά details. Ακόμα και ετσι μου εμφανιζει την ωρα που ανοιξα το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Πατάς παρατεταμένα πάνω στο μήνυμα ώστε να επιλεχθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts