SERS1612 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Ρε παιδιά όταν κάνουμε ένα backup στο cwm αύριο που αποθηκεύεται; έχω φάει τον κόσμο και δεν το βρίσκω πουθενά... Ψάξε τον φάκελο clockworkmod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Εφαρμογουλα, για dialer τι εχουμε να προτείνουμε??? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Εφαρμογουλα, για dialer τι εχουμε να προτείνουμε??? Δοκίμασε τον exdialer. Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Ψάξε τον φάκελο clockworkmod Στην κάρτα μνήμης ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 καλησπέρα,το tapatalk αξίζει να το αγωράσω? βλέπω ανάμεικτα σχόλια,λένε πολύ οτι δεν παίζει σωστά και σε κάθε update γίνεται χειρότερο κλπ κλπ. το έχει κανείς σε nexus 5 να μου πεί πως συμπεριφέρεται η εφαρμογή? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 καλησπέρα,το tapatalk αξίζει να το αγωράσω? βλέπω ανάμεικτα σχόλια,λένε πολύ οτι δεν παίζει σωστά και σε κάθε update γίνεται χειρότερο κλπ κλπ. το έχει κανείς σε nexus 5 να μου πεί πως συμπεριφέρεται η εφαρμογή? Γιατι να το αγορασεις φιλε μου, εγω το δωρεαν εχω και παιζει μια χαρα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Γιατι να το αγορασεις φιλε μου, εγω το δωρεαν εχω και παιζει μια χαρα. για τις διαφημήσεις κυρίως. Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Εμένα παιζει άψογα έχω πολλους μηνες να έχω κάποιο θέμα με το tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 ρουτ δεν εισαι; αν ναι, βαλε το adway. δωρεαν το χω το tapatalk και δεν βλεπω διαφημισεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Μου βγάζει στο play store μια αναβάθμιση που δεν θέλω να την κάνω συγκεκριμένα το novago υπάρχει καμία εφαρμογή που να κόβει αυτές τις ενημερώσεις σε συγκεκριμένα app Το έκανα με τιτανίουμ αλλά σε κάθε επανεκκίνηση ξαναβγαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Τι κάνει αυτή η εφαρμογή; είναι και σε προσφορά. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.autoboy.blackbox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Καλημέρα.Υπάρχει εφαρμογή που να στέλνει fax; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Καλημέρα.Υπάρχει εφαρμογή που να στέλνει fax; Η κορυφαία επιλογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intsig.camscanner, στην επιλογή share επιλέγεις fax, με χρέωση 0,72€ παρακαλώ. Το έχω κάνει αρκετές φορές. Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Η κορυφαία επιλογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intsig.camscanner, στην επιλογή share επιλέγεις fax, με χρέωση 0,72€ παρακαλώ. Το έχω κάνει αρκετές φορές. Ευχαριστώ πολύ.Θα το δοκιμάσω. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Ψάξε τον φάκελο clockworkmod Στην κάρτα μνήμης ;) Είναι άδειος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Η κορυφαία επιλογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intsig.camscanner, στην επιλογή share επιλέγεις fax, με χρέωση 0,72€ παρακαλώ. Το έχω κάνει αρκετές φορές. Φίλε την χρέωση που λες(0,72€) την πληρώνεις που και με ποιο τρόπο;Ισχύει(η χρέωση) και για την πληρωμένη έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Καλημέρα.Υπάρχει εφαρμογή που να στέλνει fax; Για δωρεάν 1 σελίδα την ημέρα https://play.google.com/store/apps/details?id=de.fax.freefax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Η κορυφαία επιλογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intsig.camscanner, στην επιλογή share επιλέγεις fax, με χρέωση 0,72€ παρακαλώ. Το έχω κάνει αρκετές φορές. Και εγώ την έχω την εφαρμογή αλλά στο share δεν έχει επιλογή για fax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Και εγώ την έχω την εφαρμογή αλλά στο share δεν έχει επιλογή για fax Εμένα μια χαρά την έχει, ανέβασα κ δύο φώτο [ATTACH]44587[/ATTACH] [ATTACH]44588[/ATTACH] Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Φίλε την χρέωση που λες(0,72€) την πληρώνεις που και με ποιο τρόπο;Ισχύει(η χρέωση) και για την πληρωμένη έκδοση; Η χρέωση είναι για την αποστολή του φαξ εντός Ελλάδος, για εκτός δεν ξέρω. Μπορείς να πληρώσεις την ώρα της αποστολής του φαξ με PayPal ή Mastercard ή Visa, δεν θυμάμαι αν έχει άλλους τρόπους. Επίσης μπορείς να πληρώσεις πχ για δέκα φαξ κ να τα έχεις στο account σου, έτσι ώστε να γλιτώσεις τη διαδικασία πληρωμής εκείνη την ώρα, που πιθανόν να βιάζεσαι. Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Έχει βρει κάποιος εφαρμογή για καταγραφή κλήσεων,όχι όμως από το μικρόφωνο αλλά από τη γραμμή και να καταγράφει καθαρά και καλών και καλούντα.Όσες έχω δοκιμάσει ή δεν δουλεύουν εξαρχής ή μια δουλεύουν μια δεν δουλεύουν(για ZOPO ZP998) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Τι κάνει αυτή η εφαρμογή; είναι και σε προσφορά. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.autoboy.blackbox Υποθέτω ότι απλά καταγράφει την διαδρομή, έτσι ώστε σε πιθανό ατύχημα να μπορεί να αποδειχθεί ο υπαίτιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Παιδιά. .. για να κατεβάζουμε τραγούδια mp3. Πια εφαρμογή είναι καλύτερη? Από YouTube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Παιδιά. .. για να κατεβάζουμε τραγούδια mp3. Πια εφαρμογή είναι καλύτερη? Από YouTube Για δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2137743 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 παιδιά καμια εφαρμογή που να μπορείς να βάζεις λίστες με τις σειρές και τα επισόδεια που παρακολουθείς ώστε να μην χάνεσε ,ποια προτείνετε? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts