kyriakos96 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Παιδιά πριν λίγο καιρό είχα διαβάσει σε αυτό το νήμα πως κάποιος χρησιμοποιώντας το donation pack του greenify δέχεται notifications απο παγωμένη εφαρμογή π.χ. Facebook. Έτσι λοιπόν κι εγώ το αγορασα και πράγματι το πετυχα όμως το πρόβλημα είναι πως δεν ξανα παγώνει η εφαρμογή και συνεχίζει να τρέχει. Ξέρετε μήπως πως θα καταφέρω να ξανά παγώνει αυτόματα; Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Παιδιά πριν λίγο καιρό είχα διαβάσει σε αυτό το νήμα πως κάποιος χρησιμοποιώντας το donation pack του greenify δέχεται notifications απο παγωμένη εφαρμογή π.χ. Facebook. Έτσι λοιπόν κι εγώ το αγορασα και πράγματι το πετυχα όμως το πρόβλημα είναι πως δεν ξανα παγώνει η εφαρμογή και συνεχίζει να τρέχει. Ξέρετε μήπως πως θα καταφέρω να ξανά παγώνει αυτόματα; Υπήρχε ένα πρόβλημα με αυτό που λες και προσπαθούσε να το λύσει Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 @tsiftsism Με 4.4.9 pro λειτουργούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Παιδιά πριν λίγο καιρό είχα διαβάσει σε αυτό το νήμα πως κάποιος χρησιμοποιώντας το donation pack του greenify δέχεται notifications απο παγωμένη εφαρμογή π.χ. Facebook. Έτσι λοιπόν κι εγώ το αγορασα και πράγματι το πετυχα όμως το πρόβλημα είναι πως δεν ξανα παγώνει η εφαρμογή και συνεχίζει να τρέχει. Ξέρετε μήπως πως θα καταφέρω να ξανά παγώνει αυτόματα; Υπάρχει ένα θέμα με το clean master που για κάποιο λόγο κάνει το facebook να τρέχει, σε περίπτωση που το έχεις κι αυτό εγκατεστημένο βάλτο στις εφαρμογές που κάνει hibernate το greenify..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Καλησπέρα παιδιά ως πρώην αιφονιστας ψάχνω μια εφαρμογή που να βγαζω φώτο την οθόνη! Τα φώτα σας παρακαλώ! :) Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Καλησπέρα παιδιά ως πρώην αιφονιστας ψάχνω μια εφαρμογή που να βγαζω φώτο την οθόνη! Τα φώτα σας παρακαλώ! :) ποια συσκευή έχεις?ίσως δεν χρειάζεται εφαρμογή αλλά πχ με s4 πατας home button και power button ταυτόχρονα και τραβάει screen shot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 @tsiftsism Με 4.4.9 pro λειτουργούν. Κι εγώ αυτή έχω ρε μαμώτο!!!!! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 @tsiftsism Με 4.4.9 pro λειτουργούν. και εγώ το έχω και ενεργοποιούνται αλλά δεν λειτουργούν...δηλαδή δεν με ειδοποιεί όταν υπάρχει απάντηση η μήνυμα...[ATTACH]42349[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Ψάχνω μια καλή εφαρμογή καιρού. Έχετε κάποια να προτείνετε? Που να έχει σωστές προβλέψεις και ωραίο ui. Δεν με νοιάζει αν έχει ωραίο widget Η αν είναι επί πληρωμή...Έχω δει κάποιες στο play άλλα ρωτάω μήπως έχει κανένας κάποια άποψη. Ευχαριστώ Εγώ προτείνω το παρακάτω, το οποίο θεωρώ έγκυρο και ελαφρύ: Android καιρός & ρολόι widget (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather) Καμία ελαφριά εφαρμογή να μου δείχνει το ποσοστό μπαταρίας στην μπάρα ειδοποιήσεων; Ευχαριστώ. Ελαφριά και έγκυρη που χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό και δεν άλλαξα ποτέ: Battery Status Bar (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moddedlogic.android.BatteryStatus) Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Υπαρχει καποια εφαρμογη που κανει τη notification bar σαν την kit kat τρεχω apex launcher Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Έχετε υπόψη σας κάποια εφαρμογή που να μπορώ από συσκευή android να δώ iPad ; Να λειτουργεί σαν το team viewer στο PC δηλαδή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Υπάρχει ένα θέμα με το clean master που για κάποιο λόγο κάνει το facebook να τρέχει, σε περίπτωση που το έχεις κι αυτό εγκατεστημένο βάλτο στις εφαρμογές που κάνει hibernate το greenify..;) Εντάξει τελικά λύθηκε το πρόβλημα με ένα reboot και μια επανεγκατάσταση Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Καλησπέρα σε όλους!! Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή να κάνω το κινητό ποντίκι στο tablet.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 κανενα καλο call recorder χωρις κοληματα? Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με το call recorder Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 ποια συσκευή έχεις?ίσως δεν χρειάζεται εφαρμογή αλλά πχ με s4 πατας home button και power button ταυτόχρονα και τραβάει screen shot. Sony Z1 compact!! Ντεν έχω home button :sly: Οπότε ποια εφαρμογή λέτε; :confused: Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Sony Z1 compact!! Ντεν έχω home button :sly: Οπότε ποια εφαρμογή λέτε; :confused: Στο original Z1 παίρνεις screenshots κρατώντας πατημένα ταυτόχρονα τα Power button & Volume Down. Πιστεύω το ίδιο θα ισχύει και στο Compact. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Καμία καλή εφαρμογή για sms; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Καμία καλή εφαρμογή για sms; Handcent sms, η καλύτερη. Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Καμία καλή εφαρμογή για sms; Chomp sms και δεν θα το μετανιώσεις πότε. Άψογη σε όλα της και πολύ πιο ελαφριά από Handcent και Go sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Στο original Z1 παίρνεις screenshots κρατώντας πατημένα ταυτόχρονα τα Power button & Volume Down. Πιστεύω το ίδιο θα ισχύει και στο Compact. Στο compact δεν το κάνει :( Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Καλησπέρα σε όλους!! Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή να κάνω το κινητό ποντίκι στο tablet.. Rkremote Κορυφή Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Στο compact δεν το κάνει :( Κάτι δεν κάνεις καλά. http://androidfact.com/how-to-screenshot-xperia-z1-compact/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Κάτι δεν κάνεις καλά. http://androidfact.com/how-to-screenshot-xperia-z1-compact/ Θενκς! Γίνεται κι αλλιώς τελικά χωρίς να ταλαιπωρεις τα κουμπιά ! Απο τα software buttons πατας το δεξιά αυτό με τα δυο παραλληλογραμμα και πηγαινοντας δεξιά στις μικροεφαρμογες πατάς το μωβ εικονίδιο ;) Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 παίδες πέρασα έναν kernel στο optimus g που υποστηρίζει double tap το wake και θα ήθελα να μου πείτε ένα app ώστε να το ενεργοποιήσω, εκτος του trickster mod, γιατί με το trickster κάθε φορα που bootaro το κινητό κολλάει για κάποιο λόγο...:) Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Μετα το προσφατο update του youtube,κατι τρεχει με youtube-tapatalk.εκει που παω να επεξεργαστω ή να απαντησω σε θρεντ τσουπ! πεταγεται αυτη η εικονα... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts