Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά πριν λίγο καιρό είχα διαβάσει σε αυτό το νήμα πως κάποιος χρησιμοποιώντας το donation pack του greenify δέχεται notifications απο παγωμένη εφαρμογή π.χ. Facebook. Έτσι λοιπόν κι εγώ το αγορασα και πράγματι το πετυχα όμως το πρόβλημα είναι πως δεν ξανα παγώνει η εφαρμογή και συνεχίζει να τρέχει. Ξέρετε μήπως πως θα καταφέρω να ξανά παγώνει αυτόματα;

Samsung Galaxy S20 FE 5G:)

«Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri

Παιδιά πριν λίγο καιρό είχα διαβάσει σε αυτό το νήμα πως κάποιος χρησιμοποιώντας το donation pack του greenify δέχεται notifications απο παγωμένη εφαρμογή π.χ. Facebook. Έτσι λοιπόν κι εγώ το αγορασα και πράγματι το πετυχα όμως το πρόβλημα είναι πως δεν ξανα παγώνει η εφαρμογή και συνεχίζει να τρέχει. Ξέρετε μήπως πως θα καταφέρω να ξανά παγώνει αυτόματα;

Υπήρχε ένα πρόβλημα με αυτό που λες και προσπαθούσε να το λύσει

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Υπάρχει ένα θέμα με το clean master που για κάποιο λόγο κάνει το facebook να τρέχει, σε περίπτωση που το έχεις κι αυτό εγκατεστημένο βάλτο στις εφαρμογές που κάνει hibernate το greenify..;)

Καλησπέρα παιδιά ως πρώην αιφονιστας ψάχνω μια εφαρμογή που να βγαζω φώτο την οθόνη! Τα φώτα σας παρακαλώ! :)
"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Καλησπέρα παιδιά ως πρώην αιφονιστας ψάχνω μια εφαρμογή που να βγαζω φώτο την οθόνη! Τα φώτα σας παρακαλώ! :)

ποια συσκευή έχεις?ίσως δεν χρειάζεται εφαρμογή αλλά πχ με s4 πατας home button και power button ταυτόχρονα και τραβάει screen shot.

@tsiftsism

Με 4.4.9 pro λειτουργούν.

Κι εγώ αυτή έχω ρε μαμώτο!!!!!

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

@tsiftsism

Με 4.4.9 pro λειτουργούν.

και εγώ το έχω και ενεργοποιούνται αλλά δεν λειτουργούν...δηλαδή δεν με ειδοποιεί όταν υπάρχει απάντηση η μήνυμα...[ATTACH]42349[/ATTACH]

Ψάχνω μια καλή εφαρμογή καιρού. Έχετε κάποια να προτείνετε? Που να έχει σωστές προβλέψεις και ωραίο ui. Δεν με νοιάζει αν έχει ωραίο widget Η αν είναι επί πληρωμή...Έχω δει κάποιες στο play άλλα ρωτάω μήπως έχει κανένας κάποια άποψη.

Ευχαριστώ

Εγώ προτείνω το παρακάτω, το οποίο θεωρώ έγκυρο και ελαφρύ:

Android καιρός & ρολόι widget (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather)

Καμία ελαφριά εφαρμογή να μου δείχνει το ποσοστό μπαταρίας στην μπάρα ειδοποιήσεων;

Ευχαριστώ.

Ελαφριά και έγκυρη που χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό και δεν άλλαξα ποτέ:

Battery Status Bar (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moddedlogic.android.BatteryStatus)

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπαρχει καποια εφαρμογη που κανει τη notification bar σαν την kit kat τρεχω apex launcher

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Έχετε υπόψη σας κάποια εφαρμογή που να μπορώ από συσκευή android να δώ iPad ; Να λειτουργεί σαν το team viewer στο PC δηλαδή...

Υπάρχει ένα θέμα με το clean master που για κάποιο λόγο κάνει το facebook να τρέχει, σε περίπτωση που το έχεις κι αυτό εγκατεστημένο βάλτο στις εφαρμογές που κάνει hibernate το greenify..;)

Εντάξει τελικά λύθηκε το πρόβλημα με ένα reboot και μια επανεγκατάσταση

Samsung Galaxy S20 FE 5G:)

«Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri

Καλησπέρα σε όλους!! Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή να κάνω το κινητό ποντίκι στο tablet..

κανενα καλο call recorder χωρις κοληματα?

Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με το call recorder

ποια συσκευή έχεις?ίσως δεν χρειάζεται εφαρμογή αλλά πχ με s4 πατας home button και power button ταυτόχρονα και τραβάει screen shot.

Sony Z1 compact!! Ντεν έχω home button :sly:

Οπότε ποια εφαρμογή λέτε; :confused:

Sony Z1 compact!! Ντεν έχω home button :sly:

Οπότε ποια εφαρμογή λέτε; :confused:

Στο original Z1 παίρνεις screenshots κρατώντας πατημένα ταυτόχρονα τα Power button & Volume Down.

Πιστεύω το ίδιο θα ισχύει και στο Compact.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Καμία καλή εφαρμογή για sms;

Handcent sms, η καλύτερη.

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Καμία καλή εφαρμογή για sms;

Chomp sms και δεν θα το μετανιώσεις πότε. Άψογη σε όλα της και πολύ πιο ελαφριά από Handcent και Go sms

Στο original Z1 παίρνεις screenshots κρατώντας πατημένα ταυτόχρονα τα Power button & Volume Down.

Πιστεύω το ίδιο θα ισχύει και στο Compact.

Στο compact δεν το κάνει :(

Καλησπέρα σε όλους!! Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή να κάνω το κινητό ποντίκι στο tablet..

Rkremote

Κορυφή

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Στο compact δεν το κάνει :(

Κάτι δεν κάνεις καλά.

http://androidfact.com/how-to-screenshot-xperia-z1-compact/

Κάτι δεν κάνεις καλά.

http://androidfact.com/how-to-screenshot-xperia-z1-compact/

Θενκς! Γίνεται κι αλλιώς τελικά χωρίς να ταλαιπωρεις τα κουμπιά !

Απο τα software buttons πατας το δεξιά αυτό με τα δυο παραλληλογραμμα και πηγαινοντας δεξιά στις μικροεφαρμογες πατάς το μωβ εικονίδιο ;)

παίδες πέρασα έναν kernel στο optimus g που υποστηρίζει double tap το wake και θα ήθελα να μου πείτε ένα app ώστε να το ενεργοποιήσω, εκτος του trickster mod, γιατί με το trickster κάθε φορα που bootaro το κινητό κολλάει για κάποιο λόγο...:)

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Μετα το προσφατο update του youtube,κατι τρεχει με youtube-tapatalk.εκει που παω να επεξεργαστω ή να απαντησω σε θρεντ τσουπ! πεταγεται αυτη η εικονα...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II