Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο κατάλληλο μέρος να το ρωτήσω αυτό..

Μπορώ να παίρνω ειδοποιήσεις για tweets από ορισμένα άτομα που κάνω follow? Με κάποια εφαρμογή ίσως...

Το έχω ψάξει αρκετά το θέμα και με σιγουριά μπορώ να πω πως αν το κινητό το βρει κάποιος που δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει, δεν ξέρει γενικά από ροοτ και καστομ ρομ, από hart ρισετ κτλ, το κινητό μπορείς να το εντοπίσεις και ας βάλει ο άλλος άλλη κάρτα μέσα.

Τώρα αν το βρει κάποιος ο οποίος διαβάζει το my phone το ξεχνάς το κινητό.

Από την άλλη θα πω και την άλλη εμπειρία μου. Είχα κινητό και του είχα περάσει το cerberus. Κάποια στιγμή το πούλησα στον αδερφό μου. Όταν έβαλε την δική του κάρτα ξεκίνησε το cerberus και μου έστελνε πληροφορίες που είναι το κινητό. Του έβγαλα το cerberus (το είχα κλειδωμένο να μην γίνεται απεγκατάσταση χωρίς κωδικό) και σταμάτησε να μου έρχεται πληροφορία για το που είναι το κινητό. Στη συνέχεια άλλαξε αρκετές ρομ και του είπα να το περάσει το cerberus μην του φανεί χρήσιμο. Με το που το έβαλε και πριν κάνει καν login στο πρόγραμμα αυτόματα μου ήρθε μήνυμα που είναι το κινητό. Το συμπέρασμα μου είναι πως ας περάσει ότι θέλει ο άλλος στο κινητό, και όποια ρομ θέλει, (ο αδερφός μου είχε βάλει cm) αν κάνει το λάθος και περάσει το cerberus με το που θα βρεθεί ίντερνετ θα σου έλθουν σχετικές πληροφορίες για το κινητό.

Πολύ ενδιαφέρον το cerberus....

Μόλις το αγόρασα και εγώ.... Ελπίζω να δουλεύει απροβλημάτιστα όπως το περιέγραψες.

Πολύ ενδιαφέρον το cerberus....

Μόλις το αγόρασα και εγώ.... Ελπίζω να δουλεύει απροβλημάτιστα όπως το περιέγραψες.

Ήταν από τις πρώτες εφαρμογές που αγόρασα.

Δουλεύει απροβλημάτιστα (ακόμα και σε λάθος ξεκλείδωμα του τηλεφώνου..), αλλά δεν παύει να είναι και επικίνδυνο με τα όσα προσφέρει.

Επίσης έχει βγει μια προσφορά για ένα μήνα στο mail.ru (beta). Υποστηρίζουν πως σου δίνουν cloud χώρο 1024Gb αν κάνεις συγκεκριμένα βήματα. Φυσικά μην περιμένετε εμπειρία χρήσης dropbox, αλλά δεν παύουν να είναι 1024Gb εφόρου ζωής, σε περίπτωση που όντως ισχύει.

Για του λόγου το αληθές : [ATTACH]39366[/ATTACH]

Σε λίγο θα κάνω επεξεργασία το post αυτό και θα γράψω το πως για όποιον ενδιαφέρεται.

Edit :

1. Εγγραφή στο

http://e.mail.ru/signup?lang=en_US

2. Εγκατάσταση της εφαρμογής (πιο κάτω) και Είσοδος με τα στοιχεία που κάνατε εγγραφή πρίν.

3. Πηγαίνουμε στο cloud.mail.ru από το pc αυτή φορά και επιλέγουμε "GET" κάτω κάτω (καφέ κουμπί στο κέντρο). Δηλώνουμε σε ποιό λογαριασμό τα θέλουμε.

3. Ανοίγουμε την εφαρμογή και λογικά πρέπει να έχει αναγνωριστεί η προσφορά.

Η εφαρμογή:

https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.mail.cloud

Edited by Sofos_5

Ήταν από τις πρώτες εφαρμογές που αγόρασα.

Δουλεύει απροβλημάτιστα (ακόμα και σε λάθος ξεκλείδωμα του τηλεφώνου..), αλλά δεν παύει να είναι και επικίνδυνο με τα όσα προσφέρει.

Γιατί το θεωρείς επικίνδυνο;

Από πλευράς παρακολούθησης ;

Γιατί το θεωρείς επικίνδυνο;

Από πλευράς παρακολούθησης ;

Ναι από αυτή την άποψη. Έχεις ρίξει μια ματιά στις εντολές που μπορείς να στείλεις, είτε μέσω ίντερνετ είτε μέσω της 2ης εφαρμογής?..

Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο κατάλληλο μέρος να το ρωτήσω αυτό..

Μπορώ να παίρνω ειδοποιήσεις για tweets από ορισμένα άτομα που κάνω follow? Με κάποια εφαρμογή ίσως...

Όχι δεν υπάρχει , μιας και αυτό που θες γίνεται πανεύκολα φτιάχνοντας μια λίστα μόνο με τα άτομα που θες να παρακολουθεις. Έτσι όταν μπαίνεις στην λίστα αυτή , τς μόνα tweets που θα βλέπεις θα είναι αυτά που θες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ναι από αυτή την άποψη. Έχεις ρίξει μια ματιά στις εντολές που μπορείς να στείλεις, είτε μέσω ίντερνετ είτε μέσω της 2ης εφαρμογής?..

Δεν έχω προλάβει ακόμα να τις μελετήσω, αλλά νομίζω ότι μπορείς να κάνεις πολλά, σωστα;

μάλλον για αυτό το gravity box μιλάς

στο link που σου έδωσα γράφει τα πάντα για το τι κάνει αλλά και το τι χρειάζεται για να "τρέξει".

Ναι μαλλον αυτο ειναι.

Ευχαριστω για το link αλλα το δικο μου εχει ΜΤΚ6582 κι απ'οτι λεει δεν υποστηριζεται.

Παντος "της παναγιας τα ματια" εχει :blink:

Σχετικά με την εταιρία Bitspin που έχει αυτήν https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.bitspin.timely, εξαγοράστηκε από την Google, ξέρουμε τίποτα; είναι καλή εφαρμογή;

Οι επιπλέον δυνατότητες της αγορασμένης έκδοσης διατίθενται στην δωρεάν έκδοση.

Edited by cb600f

καλημέρα

καμιά καλή εφαρμογή task killer για να κλείνει τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο όταν κλείνει η οθόνη για S4 έχετε να μου προτείνετε?

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

καλημέρα

καμιά καλή εφαρμογή task killer για να κλείνει τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο όταν κλείνει η οθόνη για S4 έχετε να μου προτείνετε?

Clean master... Για ολα :D

Σχετικά με την εταιρία Bitspin που έχει αυτήν https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.bitspin.timely, εξαγοράστηκε από την Google, ξέρουμε τίποτα; είναι καλή εφαρμογή;

Οι επιπλέον δυνατότητες της αγορασμένης έκδοσης διατίθενται στην δωρεάν έκδοση.

Είναι ένα αρκετά όμορφο ξυπνητήρι και χρονόμετρο. Από εμένα έφαγε άκυρο, γιατί η μαθηματική πράξη που πρέπει να λύσω για να κλείσει το ξυπνητήρι είναι τόσο εύκολη που την λύνει και πεντάχρονο παιδί. Αντίθετα με το alarm clock xtreme ορίζω εγώ πόσες πράξεις θα λύσω και πόσο δύσκολες αυτές θα είναι. Με λίγα λόγια είναι πολύ όμορφη εφαρμογή, αλλά στο ξυπνητήρι μετράει η ουσία.

@petros46 δοκίμασε το greenify.

Το έχω ψάξει αρκετά το θέμα και με σιγουριά μπορώ να πω πως αν το κινητό το βρει κάποιος που δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει, δεν ξέρει γενικά από ροοτ και καστομ ρομ, από hart ρισετ κτλ, το κινητό μπορείς να το εντοπίσεις και ας βάλει ο άλλος άλλη κάρτα μέσα.

Καλά ας σε δειξει οτι το κινητό είναι στην Τσιμισκή 123 και πάνε κτυπά 80 διαμερίσματα να το βρεις.

Καλά ας σε δειξει οτι το κινητό είναι στην Τσιμισκή 123 και πάνε κτυπά 80 διαμερίσματα να το βρεις.

Αν ο άλλος δεν γνωρίζει πως να το απεγκαταστήσει ή την ύπαρξη του (το εικονίδιο είναι κρυμμένο, σε rooted συσκευή ειδικά δεν βγαίνει αν δεν γνωρίζεις το πως) μπορείς να το βρεις εγγυημένα, προσωπική μου άποψη.

Μπορείς να έχεις φωτογραφία, βίντεο, κλήσεις, επαφές, ηχογραφήσεις κτλ από τον κλέφτη κ φυσικά τον αριθμό του.

Και ναι φαντάζομαι κάποια στιγμή θα βγει από το σπίτι.

Edited by Sofos_5

Μην προσπαθείς να το παίξεις έξυπνος.

Αν ο άλλος δεν γνωρίζει πως να το απεγκαταστήσει ή την ύπαρξη του (το εικονίδιο είναι κρυμμένο, σε rooted συσκευή ειδικά δεν βγαίνει αν δεν γνωρίζεις το πως) μπορείς να το βρεις εγγυημένα.

Μπορείς να έχεις φωτογραφία, βίντεο, κλήσεις, επαφές, ηχογραφήσεις κτλ από τον κλέφτη κ φυσικά τον αριθμό του.

Και μόλις τον βρεις, ανάμεσα σε εκαντοντάδες κοσμο που περνάει (αποκλείεται) πλάκωσε τον στο ξύλο.

Α ναι, το δεύτερο σου όνομα είναι James bond.

Δεν χρειάζεται να πας να χτυπήσεις 100 κουδούνια, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να σου στείλει τον αριθμό (κωδικό) της κάρτας sim. Αυτό μόνο σε φτάνει πλέον να βρεις ποιος είναι.

Διότι όλοι πλέον θέλουν ταυτότητα για να ενεργοποιήσουν έναν αριθμό.

Edited by dimitris762
sent from my Nexus 4

Μην προσπαθείς να το παίξεις έξυπνος.

Αν ο άλλος δεν γνωρίζει πως να το απεγκαταστήσει ή την ύπαρξη του (το εικονίδιο είναι κρυμμένο, σε rooted συσκευή ειδικά δεν βγαίνει αν δεν γνωρίζεις το πως) μπορείς να το βρεις εγγυημένα.

Φιλε μου η αληθεια ειναι οτι δεν γνωριζω κανεναν που να εχει χασει/κλαπει το κινητο του κ να το εχει εντοπισει... Μεσω αυτων των προγραμμάτων.. Δεν ξερω αν πραγματικα φτασαμε σε σημείο να γνωριζουν ακομη κ οι κλεφτες για hatd reset κτλ... Αλλα με σιγουρια το λεω ειναι σχεδον απιθανο να βρεθει κινητο...

Δεν χρειάζεται να πας να χτυπήσεις 100 κουδούνια, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να σου στείλει τον αριθμό (κωδικό) της κάρτας sim. Αυτό μόνο σε φτάνει πλέον να βρεις ποιος είναι.

Και μετά τι?

Και μόλις τον βρεις, ανάμεσα σε εκαντοντάδες κοσμο που περνάει (αποκλείεται) πλάκωσε τον στο ξύλο.

Α ναι, το δεύτερο σου όνομα είναι James bond.

Όχι, Λάζαρος, χάρηκα :-)

Και όχι δεν σκοπεύω φυσικά κάτι τέτοιο, σκοπεύω να ζητήσω τη συσκευή μου πίσω, γιατί ναι θα τον βρω μέσα από τους τρόπους που προείπα, ανάμεσα σε εκατοντάδες κόσμο κ εάν αρνηθεί μπορώ να κινηθώ και αλλιώς δεν χρειάζεται να πιαστώ στα χέρια!

Εάν έχεις κάποιο σοβαρό επιχείρημα και γνωρίζεις πως δουλεύουν οι εν λόγω εφαρμογές θα χαρώ να συνεχίσω τη συζήτηση ειδάλλως δε βλέπω πραγματικά το λόγο.

@kopoulos Δυστυχώς φίλε μου δεν αρκεί να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή χωρίς να τη στήσεις και να τη δοκιμάσεις και ξαφνικά να περιμένεις να βρεθεί.

Προσωπικά με το Cerberus αφού έκατσα και έκανα τις απαραίτητες ρυθμίσεις, το δοκίμασα (με πιθανές κινήσεις που θα έκανε ένας κλέφτης) κ πραγματικά το θεωρώ πολύ πιθανόν να το βρω. Αυτό φυσικά εάν πούμε ότι ο χ,ψ κλέφτης δεν έχει γνώσεις επί του θέματος.

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη φυσικά και μόνο.. Όπως και να'χει, όταν παίρνω ακριβό κινητό, θέλω να έχω και μια άλφα ελπίδα σε περίπτωση κακιάς στιγμής

Edited by Sofos_5

Ουτε εξυπνακια σε είπα ουτε αστείο.

Αρα δεν υπάρχει λογος να συνεχίσω την συζήτηση μαζί σου.

Θα τροποποιήσω τα posts μου :-)

Edit : Ας σβήσει το συγκεκριμένο.

Όχι, Λάζαρος, χάρηκα :-)

Και όχι δεν σκοπεύω φυσικά κάτι τέτοιο, σκοπεύω να ζητήσω τη συσκευή μου πίσω, γιατί ναι θα τον βρω μέσα από τους τρόπους που προείπα, ανάμεσα σε εκατοντάδες κόσμο κ εάν αρνηθεί μπορώ να κινηθώ και αλλιώς δεν χρειάζεται να πιαστώ στα χέρια!

Εάν έχεις κάποιο σοβαρό επιχείρημα και γνωρίζεις πως δουλεύουν οι εν λόγω εφαρμογές θα χαρώ να συνεχίσω τη συζήτηση ειδάλλως δε βλέπω πραγματικά το λόγο.

@kopoulos Δυστυχώς φίλε μου δεν αρκεί να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή χωρίς να δοκιμάσεις και ξαφνικά να περιμένεις να βρεθεί.

Προσωπικά με το Cerberus αφού έκατσα και έκανα τις απαραίτητες ρυθμίσεις, το δοκίμασα (με πιθανές κινήσεις που θα έκανε ένας κλέφτης) κ πραγματικά το θεωρώ πολύ πιθανόν να το βρω. Αυτό φυσικά εάν πούμε ότι ο χ,ψ κλέφτης δεν έχει γνώσεις επί του θέματος.

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη φυσικά και μόνο.. Όπως και να'χει, όταν παίρνω ακριβό κινητό, θέλω να έχω και μια άλφα ελπίδα σε περίπτωση κακιάς στιγμής

Αυτός που έχει το κινητό σου μπορεί να μην ξέρει καν ότι το κινητό που έχει είναι κλεμμένο.

Αυτός που έχει το κινητό σου μπορεί να μην ξέρει καν ότι το κινητό που έχει είναι κλεμμένο.

Ας βρω εγώ τη συσκευή ή τον κάτοχο και μετά με την απόδειξη/ΙΜΕΙ μέσω αστυνομίας μπορώ να το ζητήσω.

Τέλοσπαντων δεν το συνεχίζω και εγώ, τη καλησπέρα μου σε όλους!

Ο οποιος ομως ΑΝ δεν εχει νομιμα αποδεικτικα αγορας αυτοματως θεωρειται κλεπταποδοχος.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II