fotaras85 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Τι να σου πω ετυχες στην περίπτωση. Η εφαρμογή είχε ανακοινώσει περίπου πριν ένα χρόνο και ότι θα είναι free μέχρι τέλη Οκτωβρίου. Απλά εσύ ετυχες στην ημερομηνία λήξης. Τι γκαντεμια ειναι αυτη να πεσω στην τελευταια μερα της δοκιμης! Αμα ειναι ετσι τα παιρνω πισω ολα οσα ειπα πριν! Προς το παρον κατεβαζω διαφορες για την μπαταρια,μηπως βρω καποια παρομοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Παιδια καλησπερα. Εχω βαλει το swype για πληκτρλογιο κα ειμαι αρκετα ικανοποιημενος εκτος απο το χειρογρφο. Το μαμα της samsung πολυ καλυτερο.Σχεδον δεν βρισκει τιποτα το swype.Πρεπει να περαξω κατι στις ρυθμισεις? Η ερωτηση ειναι. Περα απο το χειργραφο μηπως το swiftkey εινια καλυτερο γενικα? Δοκίμασε το kii εγώ ήμουν απόλυτα οκ . Τώρα στο νοτε3 δουλεύω το μαμά μέχρι να το βρεθώ και μετά θα βάλω kii. "Kii Keyboard" https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zl.inputmethod.latin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 (edited) Στο Swype πολλές φορές όταν χρειάζεται να βάλω password σε ένα σαιτ γράφει μόνο ένα γράμμα όσα και να γράψω! Σπαστικό! Τότε μόνο βάζω TouchPal.αλλά πάντα Swype Κάτι άσχετο... Επειδή βαρέθηκα το touch calendar υπάρχει άλλο ημερολόγιο πού να έχει οριζόντια την εβδομάδα σε widget όπως στην φωτο ;http://img.tapatalk.com/d/13/11/02/y7u6yze6.jpg Edited November 1, 2013 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Παιδια καλησπερα. Εχω βαλει το swype για πληκτρλογιο κα ειμαι αρκετα ικανοποιημενος εκτος απο το χειρογρφο. Το μαμα της samsung πολυ καλυτερο.Σχεδον δεν βρισκει τιποτα το swype.Πρεπει να περαξω κατι στις ρυθμισεις? Η ερωτηση ειναι. Περα απο το χειργραφο μηπως το swiftkey εινια καλυτερο γενικα? Το "γενικά" είναι σχετίζεται με το τι ζητάει/βολεύεται ο καθένας, το swiftkey είναι απίθανο στο κανονικό typing, στο swiping όμως δεν τα πάει τόσο καλά όσο το swype. Κάπου υστερεί το ένα, κάπου υπερτερεί το άλλο.. έχω δοκιμάσει αρκετά πληκτρολόγια και το μόνο που μπορώ να πω στα σίγουρα είναι ότι το τέλειο, αυτό δηλαδή που θα μπορούσε να μας καλύψει απόλυτα όλους δυστυχώς δεν υπάρχει. Και κρίνοντας από τις τόσες αναβαθμίσεις που έχω κάνει σε τέτοιου είδους εφαρμογές, πιθανολογώ ότι μάλλον δεν θα το δούμε και ποτέ. Δυστυχώς θα πρέπει να κάνουμε συνεχώς κάποιες υποχωρήσεις όπως φαίνεται.. και θα μένουμε συνεχώς με αυτό που θα μας ζητάει τις λιγότερες. Αισιοδοξία ε;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 [quote=tpal;4987664Παιδια καλησπερα. Εχω βαλει το swype για πληκτρλογιο κα ειμαι αρκετα ικανοποιημενος εκτος απο το χειρογραφο. Το μαμα της samsung πολυ καλυτερο.Σχεδον δεν βρισκει τιποτα το swype.Πρεπει να περαξω κατι στις ρυθμισεις? Η ερωτηση ειναι. Περα απο το χειργραφο μηπως το swiftkey εινια καλυτερο γενικα? Καλημέρα! Ξέρω ότι η αλήθεια είναι υποκειμενική αρκετές φορές αλλά στην περίπτωση του Swype δε νομίζω ότι υπάρχει τίποτα καλύτερο! Από τη μέρα που το έβαλα και ανακάλυψα τη δυνατότητα να γράφω σέρνοντας το δάκτυλο δεν κοίταξα ποτέ πίσω!! Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Το "γενικά" είναι σχετίζεται με το τι ζητάει/βολεύεται ο καθένας, το swiftkey είναι απίθανο στο κανονικό typing, στο swiping όμως δεν τα πάει τόσο καλά όσο το swype. Κάπου υστερεί το ένα, κάπου υπερτερεί το άλλο.. έχω δοκιμάσει αρκετά πληκτρολόγια και το μόνο που μπορώ να πω στα σίγουρα είναι ότι το τέλειο, αυτό δηλαδή που θα μπορούσε να μας καλύψει απόλυτα όλους δυστυχώς δεν υπάρχει. Και κρίνοντας από τις τόσες αναβαθμίσεις που έχω κάνει σε τέτοιου είδους εφαρμογές, πιθανολογώ ότι μάλλον δεν θα το δούμε και ποτέ. Δυστυχώς θα πρέπει να κάνουμε συνεχώς κάποιες υποχωρήσεις όπως φαίνεται.. και θα μένουμε συνεχώς με αυτό που θα μας ζητάει τις λιγότερες. Αισιοδοξία ε;:p Καλημέρα! Ξέρω ότι η αλήθεια είναι υποκειμενική αρκετές φορές αλλά στην περίπτωση του Swype δε νομίζω ότι υπάρχει τίποτα καλύτερο! Από τη μέρα που το έβαλα και ανακάλυψα τη δυνατότητα να γράφω σέρνοντας το δάκτυλο δεν κοίταξα ποτέ πίσω!! Παιδιά Καλημέρα και σας ευχαριστώ. Τα έβαλα ολα και τα δοκίμασα. Τελικα οντως επειδη χρησιμοποιώ πολυ το swyping κράτησα το. Swype γιατι ειναι το καλύτερο και βγάζει περισσότερες λέξεις. Για handwriting στο note πάντως το μαμα είναι αξεπέραστο. Και παλι Καλημέρα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Παιδια καλησπερα. Εχω βαλει το swype για πληκτρλογιο κα ειμαι αρκετα ικανοποιημενος εκτος απο το χειρογρφο. Το μαμα της samsung πολυ καλυτερο.Σχεδον δεν βρισκει τιποτα το swype.Πρεπει να περαξω κατι στις ρυθμισεις? Η ερωτηση ειναι. Περα απο το χειργραφο μηπως το swiftkey εινια καλυτερο γενικα? Καλημέρα συντοπίτη. Και εγώ θα σου πρότεινα το Swype. Εχω δοκιμάσει και το swiftkey, αλλά με ενοχλούσε π.χ. όταν ήθελα να γράψω τη διεύθυνση e-mail μου, εκτός του ότι μου πρότεινε προτάσεις, δεν με άφηνε εύκολα, τουλάχιστον όσο το Swype, να γράψω αυτό που ήθελα εγώ συνεχίζοντας να προτείνει. Δεν χρησιμοποιώ το χειρόγραφο, αλλά αυτό που με έχει ενθουσιάσει στο Swype είναι η άψογη διόρθωση των λέξεων και η πολύ καλή εκμάθηση αυτών σε σημείο που πολλές φορές όταν θέλω να γράψω κάτι απλό ή σύνηθες επιλέγω από τις προτάσεις που μου δείχνει. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Καλημέρα συντοπίτη. Και εγώ θα σου πρότεινα το Swype. Εχω δοκιμάσει και το swiftkey, αλλά με ενοχλούσε π.χ. όταν ήθελα να γράψω τη διεύθυνση e-mail μου, εκτός του ότι μου πρότεινε προτάσεις, δεν με άφηνε εύκολα, τουλάχιστον όσο το Swype, να γράψω αυτό που ήθελα εγώ συνεχίζοντας να προτείνει. Δεν χρησιμοποιώ το χειρόγραφο, αλλά αυτό που με έχει ενθουσιάσει στο Swype είναι η άψογη διόρθωση των λέξεων και η πολύ καλή εκμάθηση αυτών σε σημείο που πολλές φορές όταν θέλω να γράψω κάτι απλό ή σύνηθες επιλέγω από τις προτάσεις που μου δείχνει. Ακριβώς. Και εγώ τα έβαλα κάτω και κατέληξα εκεί. Έχει την καλύτερη διόρθωση τελικά Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 το Swype μαθαινει ποιες λεξεις χρησιμοποιεις πιο πολυ ωστε να τις δινει σαν πρωτη προτιμηση; γιατι ενω πχσχεδον παντα θελω τη λεξη "όλα" μου πεταει την "Όλγα" που εχω χρησιμοποιησει μεν, αλλα ελαχιστα... δεν βρηκα καποια ρυθμιση γι αυτο Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 καλησπερα οταν κανω ρεσταρτ το κινητο καποιες εφαρμογες δεν τρεχουν αλλα πρεπει να τις ανοιξω μια μια για να ξεκινησουν υπαρχει καμια εφαρμογη που να το κανει αυτο?? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 καλησπερα οταν κανω ρεσταρτ το κινητο καποιες εφαρμογες δεν τρεχουν αλλα πρεπει να τις ανοιξω μια μια για να ξεκινησουν υπαρχει καμια εφαρμογη που να το κανει αυτο?? ευχαριστω μηπως εχεις βαλει καμια εφαρμογη η οποια αποκλειει αλλες εφαρμοrγες να ξεκινουν στο startup? Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Μιας και λέγατε για πληκτρολόγια παραπάνω, κι εγώ το Swype χρησιμοποιώ αλλά μερικές φορές εκεί που γράφω ένα κείμενο και είμαι π.χ. στη 10η σειρά, ξαφνικά πηδάει ο κέρσορας κάπου στη μέση της πρώτης ή της δεύτερης σειράς (συνήθως) και χράφοντας (χωρίς να προσέχω) αντικαθιστά γράμματα από το ήδη γραμμένα κείμενο με τα καινούργια που γράφω. Είναι πολύ σπαστικό και δεν μπορώ να καταλάβω πού οφείλεται. Έχει συμβεί σε κάποιον από σας κάτι παρόμοιο; Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Ρε παιδιά όταν παίρνουμε nandroid backup με την twrp το αρχείο που δημιουργείται σε ποιο φάκελο πάει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Δοκίμασε το kii εγώ ήμουν απόλυτα οκ . Τώρα στο νοτε3 δουλεύω το μαμά μέχρι να το βρεθώ και μετά θα βάλω kii. "Kii Keyboard" https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zl.inputmethod.latin Πάντως εγώ ψηφίζω αυτό και θα έλεγα να το δοκιμάσετε μου κάνει όλα τα γούστα και από εμφάνιση που περνάει τα θέματα του go keyboard και από ευχρηστία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Ρε παιδιά όταν παίρνουμε nandroid backup με την twrp το αρχείο που δημιουργείται σε ποιο φάκελο πάει;; TWRP/Backups Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 μηπως εχεις βαλει καμια εφαρμογη η οποια αποκλειει αλλες εφαρμοrγες να ξεκινουν στο startup?η μονη εφαρμογη που εχω και μπορει να το κανει αυτο ειναι ο task manager αλλα δεν εχω κανει καμια τετοια ρυθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Ξανά ρωτάω μήπως κάποιος ξέρει.Υπάρχει πλην του touch calendar άλλο ημερολόγιο που να έχει σε widget ΟΡΙΖΌΝΤΙΑ την εβδομάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 (edited) στο series guide, εκανα account trakt και απο τοτε δεν μπορω να τσεκαρω τα επισοδια που εχω δει αν δεν εχω ιντερνετ. εκτος βεβαια αν ευθυνεται καποια αναβαθμιση... μονο σε εμενα γινεται; μπορω να το «φτιαξω»; Edited November 3, 2013 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Ειχα ξαναρωτησει εδω νομιζω και καποιος φιλος μου ειχε πει την εφαρμογη για εικονιδια για αμμεση κλιση επαφων σε samsung galaxy s3 οπως σε htc Την ειχα βαλει αλλα μετα απο επαναφορα δεν την βρικσκω στο google play χωρις να ξερω γιατι.... Οποιος θυμαται ας μου πει .Ευχαριστω. http://smartphoneblogging.com/wp-content/gallery/htc-sense-for-htc-desire-screenshots/htcsense_desire_contacts_widget.png Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Εχει παρατήρηση κάνεις κάποιο bug με το uccw ,σήμερα μου δείχνει κάποια λεπτά μπροστά στην ώρα( 3-5) , μένει σε αυτό το σημείο μέχρι να είναι σωστή και μετά κάνει μια και πάει πάλι μπροστά 3-5 λεπτά :confused::dizzy::dizzy: Θα το βγάλω και θα βάλω μια παλιότερη έκδοση να δούμε . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 @Γιάννης Μήπως Arti's Fancy Contact Widget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 (edited) @Γιάννης Μήπως Arti's Fancy Contact Widget Οχι δεν ηταν αυτο...Ευχαριστω. Edit Αυτη ηταν https://play.google.com/store/apps/details?id=de.sagrebin.appwidget.people&hl=el Μοιαζει αλλα δεν ειναι τελικα.....Σε αυτο που λεω εβαζα ομαδες επαφων αμμεσα με το ονομα τους Edited November 2, 2013 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Οχι δεν ηταν αυτο...Ευχαριστω. Edit Αυτη ηταν https://play.google.com/store/apps/details?id=de.sagrebin.appwidget.people&hl=el Μοιαζει αλλα δεν ειναι τελικα.....Σε αυτο που λεω εβαζα ομαδες επαφων αμμεσα με το ονομα τους Δοκίμασε αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rdr.widgets.core κάνει (και) αυτό που θες , το χρησιμοποιώ χρόνια. Έχει και themes και του ορίζεις contact group που επιθυμείς να εμφανίσει Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 (edited) Δοκίμασε αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rdr.widgets.core κάνει (και) αυτό που θες , το χρησιμοποιώ χρόνια. Έχει και themes και του ορίζεις contact group που επιθυμείς να εμφανίσει Αψογος...Σιγουρα αυτο ειναι αλλα δεν θυμαμαι πως προσθετουμε ομαδα επαφων Edit Το βρηκα..Λαθος widget χρησιμοποιουσα... Edited November 2, 2013 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppiccasso Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι ότι ξεκινώντας να πληκτρολογείς κάποια γράμματα σου εμφανίζει τις αντίστοιχες επαφές. Αν δηλαδή θέλω να τηλεφωνήσω στον Μάριο, δεν ψάχνομαι στις επαφές μου αλλά πληκτρολογώ 5 (ΚΛΜ), 2(ΑΒΓ), 7(ΠΡΣ) και εμφανίζει τις αντίστοιχες επαφές Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. (Από symbian ήρθες και εσύ?) Εγώ έχω βάλει τον dialer one και συμβαίνει το ίδιο. Μήπως επειδή ακριβώς είναι εφαρμογές dialing και όχι τηλεφώνου? Δεν μπορώ με τίποτα να συνηθίσω το σύρσιμο για να απαντήσω στην κλήση. Κάποια ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts