agriniopk Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Ευχαριστώ!Το έψαχνα και δεν το έβρισκα πουθενά.Το ξέρω!Πιστεύω ότι θα είναι από τις λίγες εφαρμογές που θα αξίζουν γι αγορά κι αν προστεθούν κι αλλά modems θα γίνει τέλειο! Τι εφαρμογή είναι? Τι κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Εφαρμογη που εχω αγορασει, αν κανω απεγκατασταση για καποιο λογο, μπορω μετα να την ξαναβαλω δωρεαν; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Φυσικά. Έχει αποθηκευτεί στο Google account σου. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ευχαριστω για τις απαντησεις.Υπαρχει εφαρμογη που να μου δειχνει τι μου τρωει ακριβως την μπαταρια; Ειχα ρωτησει και στο παρελθον αλλα μου ειχατε προτεινει εφαρμογη επι πληρωμη. Υπαρχει καποια δωρεαν; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ευχαριστω για τις απαντησεις.Υπαρχει εφαρμογη που να μου δειχνει τι μου τρωει ακριβως την μπαταρια; Ειχα ρωτησει και στο παρελθον αλλα μου ειχατε προτεινει εφαρμογη επι πληρωμη. Υπαρχει καποια δωρεαν; Δες αν σου κανει αυτο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Τι εφαρμογή είναι? Τι κάνει? Greek WPA Finder Ανάκτηση ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ κωδικών από Pirelli, CYTA, NetFaster και Thomson-SpeedTouch (μεχρι 2011) routers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanouklas Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Σας ευχαριστω πολυ!!αλλα δεν μου την κατεβαζει την εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ρε παιδιά με nova launcher τα widgets της εφαρμογής be weather pro δεν ανανεώνονται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIOS72 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ρε παιδιά με nova launcher τα widgets της εφαρμογής be weather pro δεν ανανεώνονται! Εννοείς δεν ανανεώνεται ο καιρός ή κάτι άλλο? Εμένα δουλεύουν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Εννοείς δεν ανανεώνεται ο καιρός ή κάτι άλλο? Εμένα δουλεύουν κανονικά. Έχω τρεις πόλεις σε widget στην επιφάνειά εργασίας και τυχαία παρατήρησα ότι ενώ το έχω να ανανεώνεται κάθε μία ώρα από την εφαρμογή μέσα του be weather στα widgets δεν είχε ανανεωθεί ο καιρός!μόνο όταν έκανα επανεκκίνησή του nova ανανεώθηκαν τα Widgets. Διάβασα και στα σχόλια του be weather pro ότι κάτι παίζει μετά την τελευταία αναβάθμιση με το auto update και γιαυτό έγραψα εδώ γιατί έλεγα μήπως είναι πρόβλημα του be weather και όχι του launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Μπορει να ακουγεται χαζο, αλλα υπαρχει καποια εφαρμογη ή καποιος τροπος ετσι ωστε να μπορω να κανω log out στο viber ή να μην φαινομαι διαθεσιμος καποιες ωρες; Βαριεμαι να απανταω σε μηνυματα που μπορει να στειλει καποιος, αλλα δεν θελω να τον προσβαλω και να νομιζει οτι τον γραφω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 έχει exit το viber από μόνο του! τελευταία καρτέλα κάτω κάτω..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 έχει exit το viber από μόνο του! τελευταία καρτέλα κάτω κάτω..;) Αν και δεν χρειάζεται κατά την γνώμη μου. Στο viber δεν φαίνεσαι αν είσαι on line. Οπότε o άλλος δεν ξέρει αν έχεις πάρει το μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Γράφει παραδόθηκε αν είναι συνδεδεμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Το δοκιμασα με το exit χθες αλλα και παλι λαμβανα μηνυματα κανονικα. Τα data επισης τα εχω συνεχεια ανοιχτα και μου τα τρωει το viber με μηνυματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 παιδια μπορει να μου πει καποιος πως δουλευει αυτο.. Droidwall !!! τι και ποια τσεκαρω..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Tσεκάρεις τις εφαρμογές που θέλεις να έχουν πρόσβαση στο internet με wifi,3g ή και τα 2. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 δηλ. εγω που δεν θελω να τρεχουν μονες τους οι εφαρμογες μεσο κινητου τσεκαρω το wifi σωστα..??? ευχαριστω μια ερωτηση ακομα...ψαχνω μια εφαρμογη που να ξεφυλλίζει περιοδικα και βιβλια για αναγνωση...κανα καλο προγραμα..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 δηλ. εγω που δεν θελω να τρεχουν μονες τους οι εφαρμογες μεσο κινητου τσεκαρω το wifi σωστα..??? ευχαριστω μια ερωτηση ακομα...ψαχνω μια εφαρμογη που να ξεφυλλίζει περιοδικα και βιβλια για αναγνωση...κανα καλο προγραμα..??? Για το πρώτο εξαρτάται από το αν το έχεις σαν blacklist ή σαν whitelist, όπου τσεκάρεις αυτό που θες να επιτρέπεται ή να απαγορεύεται αντίστοιχα ;) Για το δεύτερο θες έναν pdf reader ή κάποιο πρόγραμμα που έχει μέσα κάποια βιβλία διαθέσιμα; Γιατί για pdf reader έχω το ezpdf reader ενώ για τα άλλα έχω ακούσει καλά λόγια για το aldiko reader. Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Για το πρώτο εξαρτάται από το αν το έχεις σαν blacklist ή σαν whitelist, όπου τσεκάρεις αυτό που θες να επιτρέπεται ή να απαγορεύεται αντίστοιχα ;) Για το δεύτερο θες έναν pdf reader ή κάποιο πρόγραμμα που έχει μέσα κάποια βιβλία διαθέσιμα; Γιατί για pdf reader έχω το ezpdf reader ενώ για τα άλλα έχω ακούσει καλά λόγια για το aldiko reader. Για pdf θεωρω το mantano premium το καλυτερο ολων :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stevethegreat Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Και όμως έχει... Ωραίο, ευχαριστώ για το tip. Αλλα και πάλι χρειάζεται mobile Internet για τη πλοηγηση, και κατα πάσα πιθανότητα δε θα έχω κάποιο πακέτο που θα μου δίνει κάποια megabytes (είναι λίγο ακριβά εκεί). Από την άλλη το maps έχει απο τους καλύτερους χάρτες οπότε αξίζει να το έχω κατα νου... Thanks και πάλι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Το ημερολόγιό αυτό είναι το touch calendar.υπάρχει άλλο που να βγάζει έτσι το widget?δηλαδή να δείχνει όλη την εβδομάδα οριζόντια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nommos Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Ο μονος τροπος να μπλοκαρουμε εφαρμογες να εχουν προσβαση στο internet (3G / Wifi) ειναι με root τηλεφωνο ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Το ημερολόγιό αυτό είναι το touch calendar.υπάρχει άλλο που να βγάζει έτσι το widget?δηλαδή να δείχνει όλη την εβδομάδα οριζόντια. Το κατεβασα, αλλα που στο καλο ειναι αυτο το widget? Ειμαι με 4.1.1 αρα το παρατεταμενα στη οθονη δεν ισχυει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Το κατεβασα, αλλα που στο καλο ειναι αυτο το widget? Ειμαι με 4.1.1 αρα το παρατεταμενα στη οθονη δεν ισχυει. Γιατί στην 4.1.1 δεν ισχύει το παρατεταμένο πάτημα?και πως προσθέτει widget κλπ? Αυτό είναι το 4 επί 2widget απλά εγώ το έχω βάλει να δείχνει μόνο μία εβδομάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts