panosfx Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Φιλε μου πριν εμπιστευτουμε κατι τετοιο οπως τα ματια μας,ρωταμε,ψαχνουμε και κοιταμε να βρουμε τον καλυτερο ή οσο γινεται δηλαδη. Το οτι πηγες και διαλεξες κλινικη βαση του μηχανηματος ηταν μεγαλο λαθος. Εχω τραβηξει πολλα με τα ματια μου,μεχρι και αποκολληση αμφιβληστροειδους και εψαξα τον καλυτερο.Οχι τον φτηνοτερο ή τον πιο κοντινο μου. Με τα ματια δεν πειραματιζομαστε... Υπηρχει τροπος να διορθωθει η οραση σου τωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Από 16 χρονών έχω μυωπία η οποία είχε κατασταλλάξει σε 2 και 2,50 με την οποία φυσικά δε μπορούσα να λειτουργήσω χωρίς φακούς η γυαλιά . Από 18 χρονών φοράω φακούς επαφής που σημαίνει οτι ήδη έχω πληρώσει την επέμβαση τουλάχιστον μια φορά :lol: (τώρα είμαι 32). Τη Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι έκανα και εγώ τη πολυπόθητη επέμβαση στον ίδιο γιατρό που είχε κάνει και η γυναίκα μου και είχε μείνει ευχαριστημένη (στον πιο γνωστό της Θεσσαλονίκης, ξέρετε ποιόν :P ) . Ξεκίνησα με lexotanil (σημαντικό, σε χαλαρώνει απίστευτα!) και μετά με ξάπλωσαν στο 1ο κρεβάτι όπου έγινε η τομή από το μηχάνημα, κατόπιν με ξάπλωσαν στο 2ο μηχάνημα όπου ξεκίνησε η επέμβαση η οποία δε πιστεύω οτι κράτησε πάνω από 1-2 λεπτά στο κάθε μάτι ! Η όλη διαδικασία για μένα ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ ανώδυνη, δε κατάλαβα στιγμή πόνο:blink: . Αφού βγήκα από το χειρουργείο ήδη έβλεπα πάρα πολύ καλά μακρία, αρκετά θωλά βέβαια. Μετά απο λίγο άρχισαν να με τσούζουν τα μάτια μου και μου έβαλαν κάποια κολλήρια τα οποία βελτίωσαν πολύ τη κατάσταση. Μου έδωσαν οδηγίες και 2 κωλήρια +δάκρυα και στις 430 το μεσημέρι ήμουν σπίτι με αρκετό τσούξιμο αλλά η χαρά που έβλεπα τις πινακίδες των αυτοκινήτων στο δρόμο ξεπερνούσε κάθε τσούξιμο πιστέψτε με! :D . Στο σπίτι έτσουζαν τα μάτια μου πολύ μπορώ να πω ώσπου ήρθε η ώρα να βάλω τα κολλήρια και τα δάκρυα και αμέσως έφυγε το τσούξιμο, μετά γύρω στις 7 ξανα έκανα τη θεραπεία και από τότε δεν ξαναένιωσα τίποτα, ούτε πόνο ούτε τσούξιμο ούτε "γυαλάκια" ΤΙΠΟΤΑ :blink: . Το μόνο που με ενοχλούσε ήταν ο φωτισμός (ακόμα και τα λαμπάκια του router). Την επόμενη μέρα (Σάββατο) ήταν πραγματικά σαν να μην έχω κάνει τίποτα...σηκώθηκα 8 το πρωί και γύρισα στο σπίτι 6 το απόγευμα και στο ενδιάμεσο έκανα τη θεραπεία και έβλεπα τέλεια και μακριά και κοντά. Σήμερα Κυριακή κάθομαι στον υπολογιστή χωρίς κανένα πρόβλημα (θα τον κλείσω τώρα καλού κακού..:lol:) αλλά μια μικρή ξηροφθαλμία την έχω. Σημείωση: Σε 2 γιατρούς που είχα πάει μου είπαν και οι 2 ότι έχω πολύ "παχύ" κερατοειδή, ίσως αυτό βοήθησε στη τόσο γρήγορη αποκατάσταση. Η γυναίκα μου που είχε κάνει την επέμβαση πριν 3 χρόνια στον ίδιο γιατρό δε πιστεύει ακόμα οτι δε πονάω καθόλου :lol: Βέβαια εκείνη είχε 4.5 μυωπία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Μια χαρα ειναι φιλε μου η επεμβαση .Εχω κανει εγω στα 50 πριν 8 χρονια , η γυναικα μου πριν 6 χρονια και η κορη μου μολις εκλεισε τα 18 πριν 10 χρονια. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 κατα την διαρκεια της επεμβασης, ο ασθενης κραταει το ματι ανοιχτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 κατα την διαρκεια της επεμβασης, ο ασθενης κραταει το ματι ανοιχτο; Το σταθεροποιει ο γιατρος με ειδικο μηχανισμο .Αλοιμονο να το ζηταγε απο τον ασθενη . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 παντα το ειχα απορια :p επισης δε πρεπει να μεινει καποιος στο σπιτι για κανα 2 μερες; θυμαμαι ο ξαδερφος μου εκανε πριν κανα 2 χρονια, εμεινε σπιτι, απαγορευοταν να δει tv/pc, φορουσε ειδικα γυαλακια (τυπου κολυμβησης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 παντα το ειχα απορια :p επισης δε πρεπει να μεινει καποιος στο σπιτι για κανα 2 μερες; θυμαμαι ο ξαδερφος μου εκανε πριν κανα 2 χρονια, εμεινε σπιτι, απαγορευοταν να δει tv/pc, φορουσε ειδικα γυαλακια (τυπου κολυμβησης) Δεν εμεινα καμμια μερα σπιτι εκτος την επομενη που πηγα για επανεξεταση αν και μπορουσα πολυ ευκολα να κατσω .Την μεθεπομενη πηγα για δουλεια γραφειου κανονικα. Μονο το βραδυ της επεμβασης ειχα προβλημα να χρησιμοπιω υπολογιστη οχι λογω πονου ,που ποτε δεν ενοιωσα στο ελαχιστο ,αλλα λογω θαμπωματος στην οραση . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Όσοι γνωστοί μου έχουν κάνει όλοι είχαν θετικά αποτελέσματα χωρίς προβλήματα Εγώ εγώ μυωπία γύρω στα 4 αλλά και αστιγματισμό. Τι βασικότερο ακόμα και από τα χρήματα, είναι ότι φοβάμαι και δεν το έχω τολμήσει τόσα χρόνια. Είμαι 32 και βαρέθηκα τα γυαλιά. Φακούς δοκίμασα αλλά δεν τους άντεξα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Όσοι γνωστοί μου έχουν κάνει όλοι είχαν θετικά αποτελέσματα χωρίς προβλήματα Εγώ εγώ μυωπία γύρω στα 4 αλλά και αστιγματισμό. Τι βασικότερο ακόμα και από τα χρήματα, είναι ότι φοβάμαι και δεν το έχω τολμήσει τόσα χρόνια. Είμαι 32 και βαρέθηκα τα γυαλιά. Φακούς δοκίμασα αλλά δεν τους άντεξα :( Μην το φοβασαι φιλε μου .Βρες ενα γιατρο εμπιστοσυνης και αν αντεχεις το οικονομικο προχωρα αν σου δωσει το ΟΚ . Για το μονο που μετανοιωσα ειναι οτι αργησα να κανω την επεμβαση και την εκανα πριν 8 χρονια στα 50 μου ενω φοραγα γυαλια 37 χρονια . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Τελικά αποφάσισα για την επέμβαση, έκανα τον έλεγχο και απλώς μου είπαν ότι έχω σχετικά λεπτό κερατοειδη αλλά για τους βαθμούς που έχω (4) δεν αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα, θα ήταν θέμα αν είχα 7 πχ μου είπαν Η μέθοδος είναι η Lasik και στη συγκεκριμένη κλινική (δυτική Θεσσαλονίκη προς λιμάνι) έχω γνωστό που έκανε και ήταν μια χαρά Ο φόβος μου καλά κρατεί βέβαια, πολύ άγχος. Μακάρι να πάει καλά :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Τελικά αποφάσισα για την επέμβαση, έκανα τον έλεγχο και απλώς μου είπαν ότι έχω σχετικά λεπτό κερατοειδη αλλά για τους βαθμούς που έχω (4) δεν αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα, θα ήταν θέμα αν είχα 7 πχ μου είπαν Η μέθοδος είναι η Lasik και στη συγκεκριμένη κλινική (δυτική Θεσσαλονίκη προς λιμάνι) έχω γνωστό που έκανε και ήταν μια χαρά Ο φόβος μου καλά κρατεί βέβαια, πολύ άγχος. Μακάρι να πάει καλά :O Εάν θέλεις να μας πεις.ποιο είναι το κόστος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Εάν θέλεις να μας πεις.ποιο είναι το κόστος; Εγώ από το άγχος μου δεν το ρώτησα να φανταστείς. Αλλά ο γνωστός μου που έκανε πριν λίγο καιρό εκεί μου είπε όλα μαζί ΌΛΑ όμως 2.500 :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Τελικά αποφάσισα για την επέμβαση, έκανα τον έλεγχο και απλώς μου είπαν ότι έχω σχετικά λεπτό κερατοειδη αλλά για τους βαθμούς που έχω (4) δεν αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα, θα ήταν θέμα αν είχα 7 πχ μου είπαν Η μέθοδος είναι η Lasik και στη συγκεκριμένη κλινική (δυτική Θεσσαλονίκη προς λιμάνι) έχω γνωστό που έκανε και ήταν μια χαρά Ο φόβος μου καλά κρατεί βέβαια, πολύ άγχος. Μακάρι να πάει καλά :O Ολα καλα θα πανε φιλε μου.Καλη επιτυχια !!! Τσιμπημενη η τιμη λιγο . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Ολα καλα θα πανε φιλε μου.Καλη επιτυχια !!! Τσιμπημενη η τιμη λιγο . Ευχαριστώ. Είναι η αλήθεια ακριβά, ούτε μου περισσεύουν αλλά σε αυτή τη φάση με νοιάζει το αποτέλεσμα να είναι καλό μόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Ευχαριστώ. Είναι η αλήθεια ακριβά, ούτε μου περισσεύουν αλλά σε αυτή τη φάση με νοιάζει το αποτέλεσμα να είναι καλό μόνο Με το καλό ή επέμβαση φίλε. Περιμένουμε εντυπώσεις αφού τελειώσεις. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Εγώ από το άγχος μου δεν το ρώτησα να φανταστείς. Αλλά ο γνωστός μου που έκανε πριν λίγο καιρό εκεί μου είπε όλα μαζί ΌΛΑ όμως 2.500 :O Χμμ.. ακριβούτσικα..! Τι πρέπει να προσέξει-γνωρίζει κανείς στην περίπτωση που θέλει να προβεί σε μια τέτοιου είδους εγχείρηση; Έτσι,πληροφοριακά,όχι πως θα το έχω σαν μπούσουλα,μιας και θα ρωτήσω ειδικό,έτσι να έχω μια ιδέα. Άντε με το καλό να απελευθερωθείς από γυαλιά-φακούς κλπ. Και εγώ τόσα χρόνια με φακούς επαφής κουράστηκα. Θέλω να ευχαριστηθώ και τα μπάνια μου τα ρημαδοκαλοκαίρια κάποια στιγμή..! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χμμ.. ακριβούτσικα..! Τι πρέπει να προσέξει-γνωρίζει κανείς στην περίπτωση που θέλει να προβεί σε μια τέτοιου είδους εγχείρηση; Έτσι,πληροφοριακά,όχι πως θα το έχω σαν μπούσουλα,μιας και θα ρωτήσω ειδικό,έτσι να έχω μια ιδέα. Άντε με το καλό να απελευθερωθείς από γυαλιά-φακούς κλπ. Και εγώ τόσα χρόνια με φακούς επαφής κουράστηκα. Θέλω να ευχαριστηθώ και τα μπάνια μου τα ρημαδοκαλοκαίρια κάποια στιγμή..! :p 1.Βασικα χρειαζεται να πας σε οφθαλμιατρο να σου κανει μια σειρα απο εξετασεις. (απλες ειναι και τελειωνουν ολες μεσα σε λιγες ωρες και δεν πονας καθολου).Θα ελεγξει απλα αν τα ματια σου ειναι τραυματισμενα λογο των φακων και το βασικο ειναι να σου κανει μια εξεταση (νομιζω λεγεται παχομετρια) μετραει το ποσο παχος εχει ο κερατοειδης σου για να δει σε συνδιασμο με τους βαθμους που εχεις, αν υπαρχει περιθωριο να ξυσει την επιφανεια του με το λειζερ ωστε να απαλλαγεις απο τα γυαλια. 2.Καλυτερα να γινει η εχγειρηση φθινοπωρο η ανοιξη. Οχι τωρα καλοκαιριατικα με "νταλα" ηλιο. Τα ματια σου θα ειναι ευαισθητα στο τοσο εντονο ηλιο.(οχι οτι θα παθεις κατι απλα θα εισαι πιο ανετος εσυ) και επισης δε θα μπορεις να κανεις και τα καλοκαιρινα μπανια σου.(απαγορευεται το κολυμπι για 6 μηνες) 3.Να εχεις τα χρηματα που περιπου ειναι για τα 2 ματια καπου στα 1000-1200 ευρω. Τα 2500 που ειδα να γραφει καποιος παραπανω ειναι υπερβολικα πολλα. Τοσο δε κοστιζε η εγχειρηση ουτε το 1990 που ξεκινησε. 4. Να εισαι σε ηλικια μεγαλυτερη των 22-24 νομιζω και καλυτερα κατω απο 35-40. Το να κανεις στα 35 λειζερ να φας την ταλαιπωρια για να πεταξεις τα γυαλια μυωπιας και σε λιγα χρονια να σε πιασει πρεσβυωπία δε λεει τιποτα. (καποιοι γιατροι το λενε αυτο, δηλαδη δε σε βαζουν για επεμβαση αν εισαι πανω απο 35 σε συμβουλευουν οτι δεν αξιζει) Απο τη στιγμη που το αποφασισεις η επεμβαση γινεται σχετικα γρηγορα ισως και μεσα σε μια εβδομαδα. Ειναι πλεον ρουτινα και δε χρειαζεται να σε απασχολει τιποτα.Αυτες οι επεμβασεις γινονται εδω και καμια 20-25αρια χρονια. Απλα μετα για κανενα 6μηνο θα βαζεις καθημερινα σταγονες στα ματια σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 (edited) ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1.Βασικα χρειαζεται να πας σε οφθαλμιατρο να σου κανει μια σειρα απο εξετασεις. (απλες ειναι και τελειωνουν ολες μεσα σε λιγες ωρες και δεν πονας καθολου).Θα ελεγξει απλα αν τα ματια σου ειναι τραυματισμενα λογο των φακων και το βασικο ειναι να σου κανει μια εξεταση (νομιζω λεγεται παχομετρια) μετραει το ποσο παχος εχει ο κερατοειδης σου για να δει σε συνδιασμο με τους βαθμους που εχεις, αν υπαρχει περιθωριο να ξυσει την επιφανεια του με το λειζερ ωστε να απαλλαγεις απο τα γυαλια. 2.Καλυτερα να γινει η εχγειρηση φθινοπωρο η ανοιξη. Οχι τωρα καλοκαιριατικα με "νταλα" ηλιο. Τα ματια σου θα ειναι ευαισθητα στο τοσο εντονο ηλιο.(οχι οτι θα παθεις κατι απλα θα εισαι πιο ανετος εσυ) και επισης δε θα μπορεις να κανεις και τα καλοκαιρινα μπανια σου.(απαγορευεται το κολυμπι για 6 μηνες) 3.Να εχεις τα χρηματα που περιπου ειναι για τα 2 ματια καπου στα 1000-1200 ευρω. Τα 2500 που ειδα να γραφει καποιος παραπανω ειναι υπερβολικα πολλα. Τοσο δε κοστιζε η εγχειρηση ουτε το 1990 που ξεκινησε. 4. Να εισαι σε ηλικια μεγαλυτερη των 22-24 νομιζω και καλυτερα κατω απο 35-40. Το να κανεις στα 35 λειζερ να φας την ταλαιπωρια για να πεταξεις τα γυαλια μυωπιας και σε λιγα χρονια να σε πιασει πρεσβυωπία δε λεει τιποτα. (καποιοι γιατροι το λενε αυτο, δηλαδη δε σε βαζουν για επεμβαση αν εισαι πανω απο 35 σε συμβουλευουν οτι δεν αξιζει) Απο τη στιγμη που το αποφασισεις η επεμβαση γινεται σχετικα γρηγορα ισως και μεσα σε μια εβδομαδα. Ειναι πλεον ρουτινα και δε χρειαζεται να σε απασχολει τιποτα.Αυτες οι επεμβασεις γινονται εδω και καμια 20-25αρια χρονια. Απλα μετα για κανενα 6μηνο θα βαζεις καθημερινα σταγονες στα ματια σου. Γιατρο εμπισοσυνης το κυριοτερο και πολύ καλο ελεγχο πριν Με 100 και 1200 ευρω δεν υπαρχει ....Κπαου στα 2000 και για τα δυο ματια Να εισαι πανω από 20 αλλα το κυριοτερο σταθερη μυωπια για δυο χροναι τουλάχιστον. Για την ηλικια εγω εκαν απριν 10 χρονια στα 50 και ο γιατρος μου αφησε 0,75 μυωπια στο ένα ματι (monovision) επιδη ειχα ηδη πρεσβυωπια και τωρα που γραφω είμαι χωρις γυαλια !!! Για το καλοκαιρι συμφωνω αλλα ολλες οι άλλες εποχές είναι μια χαρα .Κατι ακομα...Μετα την επεμβαση με γυαλια ηλιου μερικες ημερες ασχετα με την εποχη ...Θυμαμαι την χαρα μου που μετα από 37 χρονια πηρα δυο ζευγάρια γυλια ηλιου χωρις βαθμούς μυωπιας !!! Edited July 25, 2017 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Πολυ ενδιαφερουσες οι πληροφοριες σας παιδια! Σας ευχαριστω! Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Παιδιά εγώ είχα κάνει την επέμβαση στα 20 μου το 1999. Μετά από 18 χρόνια λοιπόν, κάτι ο υπολογιστής στη δουλειά, κάτι τα smartphones, βλέπω σαν να έχει ανέβει ελάχιστα. Όχι κάτι το ιδιαίτερο, δεν χρειάζομαι γυαλιά, αλλά αν ανέβει και άλλο το σκέφτομαι να την ξανακάνω την επέμβαση. Τώρα είμαι 38. Τι παίζει όταν σε λίγα χρόνια θα εμφανιστεί η πρεσβυωπία; Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Παιδιά εγώ είχα κάνει την επέμβαση στα 20 μου το 1999. Μετά από 18 χρόνια λοιπόν, κάτι ο υπολογιστής στη δουλειά, κάτι τα smartphones, βλέπω σαν να έχει ανέβει ελάχιστα. Όχι κάτι το ιδιαίτερο, δεν χρειάζομαι γυαλιά, αλλά αν ανέβει και άλλο το σκέφτομαι να την ξανακάνω την επέμβαση. Τώρα είμαι 38. Τι παίζει όταν σε λίγα χρόνια θα εμφανιστεί η πρεσβυωπία; Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν και ο γιατρος ειναι υπευθυνος θα σου ελεγα αν μπορεις ετσι αστο οπως ειναι γιατι αυτη η μκρη μυωπια θα σε βοηθησει αφανταστα στην πρεσβυωπια. Εγω που την εκανα πριν 10 χρονια στα 50 επιτηδες μου αφησε λιγη μυωπια στο ενα ματι ο γιατρος για να "σκαντζαρει" την πρεσβυωπια πυ ηδη υπηρχε. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Παιδια εδω στην Λαρισα οι τιμες για τα 2 ματια ειναι 1000 με 1200 ευρω. Εχω ειχα κανει στα 1500 πριν απο 8 χρονια και μια φιλη μου που εκανε πριν 1 χρονο πληρωσε οσο λεω. Δε θυμαμαι ακριβως αλλα δε ηταν πανω απο 1200. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Παιδια εδω στην Λαρισα οι τιμες για τα 2 ματια ειναι 1000 με 1200 ευρω. Εχω ειχα κανει στα 1500 πριν απο 8 χρονια και μια φιλη μου που εκανε πριν 1 χρονο πληρωσε οσο λεω. Δε θυμαμαι ακριβως αλλα δε ηταν πανω απο 1200. Εχει σημασια και το μηχανημα που χρησιμοποιουν ποσο καινουργιο ή αναβαθμσμενο ειναι . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Εχει σημασια και το μηχανημα που χρησιμοποιουν ποσο καινουργιο ή αναβαθμσμενο ειναι . Ναι το ξερω αυτο απλα το μηχανημα που υπαρχει εδω διαφημιζετε ως ενα απο τα καλυτερα στην Ελλαδα και οτι το συγκεκριμενο μηχανημα το εχει και ενα μεγαλο ιδιωτικο κεντρο στη Θεσσαλονικη. Τωρα κατα ποσο ισχυουν ολα αυτα δε ξερω, απλα το αναφερω. Καποιος ο οποιος ενδιαφερεται μπορει να το ψαξει παραπανω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Αν και ο γιατρος ειναι υπευθυνος θα σου ελεγα αν μπορεις ετσι αστο οπως ειναι γιατι αυτη η μκρη μυωπια θα σε βοηθησει αφανταστα στην πρεσβυωπια. Εγω που την εκανα πριν 10 χρονια στα 50 επιτηδες μου αφησε λιγη μυωπια στο ενα ματι ο γιατρος για να "σκαντζαρει" την πρεσβυωπια πυ ηδη υπηρχε.Δηλαδή αν κάνω πρεσβυωπία τι γίνεται με την μυωπία που θα έχω ήδη; Θα εξαφανιστεί; Σε ποια ηλικία θα εμφανιστεί η πρεσβυωπία περίπου; Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts